Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vertrek Albatros

3.480 keer bekeken
Fraagis
Gepubliceerd op 2 jun. 2011
Vertrek Albatros Vanuit de buitenhaven Vlissingen 31-05-2011

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

ja 03 juni 2011

BOOOOOORING !!!!!!

j.a.francken 03 juni 2011

en zowel de passagiers als de middenstand in vlissingen waren weer een illusie armer. zouden de passagiers hebben geweten dat ze op dat moment door het riool van west brabant dobberden?

hamman@kpn.nl 04 juni 2011

tja leuk verzonnen om cruiseschepen aan te laten meren in Vlissingen.....maar het ziet er niet uit, niet uitnodigend in ieder geval als ik in zo'n haven terecht zou komen,wil je al niet meer van BOORD!! Nee vlissingen er is nog genoeg te doen voor een beter imago

maatje 04 juni 2011

het is gewoon een ouwe puinzooi die haven van Vlissingen waar is het strand palmbomen gezellige zitjes het moet uitnodigend zijn dat is het nu niet , VLISSINGEN zie hier je werk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hans 04 juni 2011

Een hele leuke video met muziek eronder, heel leuk gedaan. Video maken heeft overgens niets te maken van de kwaliteit van de haven.

Ja vandaag 05 juni 2011

inderdaad BOOOOOOOOOOOOOOOOOORINNNNNGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joep meloen 05 juni 2011

Wat een prachtig gemaakte video....sony mss???? voor de rest behoorlijk BOOOOORING !!!!!

Joep meloen 05 juni 2011

Wat een prachtig gemaakte video....sony mss???? voor de rest behoorlijk BOOOOORING !!!!!

Jan Janssen 05 juni 2011

Iedereen die het hier over de haven heeft en zegt dat het er niet uitziet. Dat klopt. Maar dat is bij iedere cruise terminal die begint. Zeker in buitenland. Dus het zou beter zijn er eens positief tegen aan te kijken. Iedere keer dat negatieve. Zo kom je niet verder. Ondernemend Zeeland moet samen met de provincie en de gemeenten er iets leuks van kunnen maken. Komop schouders er onder.

jeetje 06 juni 2011

ja jan dat is misschien wel zo,maar als je je ongezouten mening niet geeft ook al is die negatief dan denkt men dat het allemaal prima in orde is, maar dat is niet zo het is aan de gemeente te laten weten dat er iets moet gebeuren wat een andere haven aan facilieiten heeft is voor ieder wat wils Vlissingen kan hierin het voorbeeld geven door....een binnenkomst in een mooie haven met faciliteiten en een warm onthaal in een sfeervolle stad!