Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Casco Timmerfabriek opgeleverd!

4.172 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 2 jun. 2011
De restauratie van de Timmerfabriek in Vlissingen is voltooid. Woensdagmiddag was de officiŽle oplevering van het monumentale pand. Begin 2010 stond de Timmerfabriek letterlijk op het punt van instorten. Maar na 1,5 jaar grondig restaureren van het casco staat de Timmerfabriek nu op de drempel van een tweede leven.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Jaja 02 juni 2011

" Mogelijk trekt Omroep Zeeland binnen een aantal jaar in het pand." Hahaha laat me nie lachen wat moet dit de burger weer extra gaan kosten!

Vlissingen 02 juni 2011

De Gemeente Vlissingen staat sinds het debakel Scheldekwartier al lang op in storten zie de gigantische kosten van de aankoop van dit terrein!

de verspilling 02 juni 2011

wat moeten we met zo een kot ? mensen willen betaalbare nieuwbouw ! vlissingen zal wel weer een vlaag van verstandsverbijstering gehad hebben en waanden zich weer zeerovers en meer van dat achterlijke gedoe. en daarom moet zonodig dat hok opgeknapt ? zodat ze daar lekker over vroeger kunnen blijven dromen ? beter dat ze vandaag de dag hun zaakjes eens proberen te regelen, wan daar bakken ze in tegenstelling tot het vlissingen van weleer geen ene bout van. in de geschiedenis is dit juist het dieptepunt en oude rommel uit de kast halen om met andermans veren te gaan pronken is gewoon een in en in zielige prestatie. als die vlissingers van vroeger nog konden spreken spraken ze er schande van.

bkwadraat 02 juni 2011

waarom is er nog geen huurder? dan had deze tijdens de renovatie wellicht ook al kunnen investeren. nu moeten de plannen voor de toekomstige huurder nog worden ingevuld! en pas dan komen er huurpenningen;wie gaat de leegstand betalen? regeren is/was vooruit zien. dit geldt ook voor een gemeente

Apenjong 02 juni 2011

Wat een gedoe zeg, dit is een historisch gebouw en moet dus in zijn waarde gelaten worden. Hier zou perfect het museum van de schelde in kunnen waar al een tijdje over gesproken wordt word.

Bewoner 03 juni 2011

Het ziet er nu mooi uit een markant gebouw, en alles is nog mogelijk ben best benieuwd wat en wie er uitendelijk in komt.

rob 03 juni 2011

iedereen is gek, behalve ik.

Pietje Puk 18 juli 2014

Mooi historisch gebouw, die timmerfabriek. KAn voor vele soeleinden gebruikt worden. Maar ja, dat kan je al die azijnpissers van hierboven niet wijsmaken. Alles afkraken is blijkbaar een interessante vrije tijdsbesteding.