Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Paalhoofden bij Sloebrug!

7.435 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 26 mei. 2011
In de middenberm voor de Sloebrug van Vlissingen zijn deze week paalhoofden geplaatst. De gemeente wil zich hiermee meer profileren als kustplaats. Ook in de Paul Krugerstraat zijn er paalhoofden geplaatst (3 Februari 2011) als nieuwe entree voor Vlissingen als kustplaats. Inmiddels zijn er aan de voorkant van de Timmerfabriek 3 grote boeien geplaatst!

49 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Jaap 26 mei 2011

Hahahahah het wachten is nog op boeien plaatsen in de stad !

Brekebeen 26 mei 2011

Paalhoofden in Vlissingen hoe gek kun je zijn als Gemeente!

Strandgek 26 mei 2011

Huh....Paalhoofden? die horen toch alleen aan het strand, ben ik nou gek of...

Jan 26 mei 2011

Verwachten ze water dan in Vlissingen, vandaar die paalhoofden zeker in de stad ik snap er werkelijk niets meer van, grote stenen op het Spuiplein en dan nu weer die paalhoofden wat is hier de bedoeling van!

ergerjanus 26 mei 2011

Dacht dat we failliet waren ,smijt maar over de balk, of moet ik paalhoofd zeggen

nelie 26 mei 2011

lekker in het voorjaar,heb liever dit als leegte opvullen met nieuwbouw voor leegstaand en problemen met drukte in de stad

Marco 26 mei 2011

Vlissingen....je blijft je verbazen of Vlissingen....leuker kunnen we het niet maken maar voor mij geld : Vlissingen ...onbegrijpelijk stompzinnig

paal 26 mei 2011

en ondertussen staan alle vlissingers 's morgens en 's avonds drie kwartier in de file omdat de brug weer eens open is....

itsme 26 mei 2011

Tof dat iedereen zo positief is! Ik vind het een leuk idee, speels en weer eens wat anders dan onkruid. Dat het geld kost, ach... op is op. Maar ik krijg wel een vakantiegevoel als ik die paalhoofden zie :-)

Vlissinger 26 mei 2011

Staat op zich wel leuk! Alleen ze kunnen beter een tunnel maken zodat we nooit meer voor de brug staan te wachten...

Peter 26 mei 2011

Mochten de energieprijzen enorm gaan stijgen dan zal de verkoop van houtkachels in Vlissingen ook wel explosief groeien.

crash test dummy 26 mei 2011

da's tenminste lekker hard als je er tegenaan knalt bij een ongeluk. :( verder i.d.d. maar een waanzinnige uitgave in deze tijden. de overheid van tegenwoordig, totaal vervreemd van de werkelijkheid. die doen maar waar ze een beetje zin in hebben.

crash test dummy 26 mei 2011

Vlissingen staat weer voor paal hoor..

tiscrea © 26 mei 2011

Kan er dan niet op tenminste eentje een nep-zeemeeuw gezet worden en een reddingsboei er nonchalant tegenaan? Dat maakt het helemaal af :-P

Binnenvaarder 26 mei 2011

Ahaaa das makkelijk dan kan ik daar mijn bootje afmeren.

Parkeermeter 27 mei 2011

Nu nog even aanlegplaatsen maken voor autos en Vlissingen is er weer helemaal bovenop :-)

Al Gore 27 mei 2011

Vlissingen is voorbereidingen aan het treffen voor de komende hogere waterstanden wegens de opwarming en de smeltende gletsers, goed bezig zo!

Bewoner Spuiplein 27 mei 2011

Plaats gelijk ook wat Paalhoofden in het winkelgebied spuiplein zodat er geen fietsers en scooters meer door kunnen!!!

Jans 27 mei 2011

Beter een tunnel maken in plaatst deze belachelijke paalhoofden bij de Sloebrug!

Kansloos 27 mei 2011

Heeft de Gem Vlissingen weer eens geld te veel....los eerst maar eens alle miljoenen aan schuld af ipv van deze kansloze acties!

Mediagek 27 mei 2011

V-TV goed bezig, eindelijk eens een media die onafhankelijk werkt en het nieuws ongezouten brengt en het slaat goed aan zie de vele hits en reacties!

Powned 27 mei 2011

Hahahah V-TV wordt de nieuwe Powned voor Vlissingen! :-))))

Zorgkip 27 mei 2011

Wat zou het plaatsen van deze palen in de P krugerstraat en de Sloebrug hebben gekost? Iemand enig ideeeeee!

Anoniem 27 mei 2011

Ik vind het wel een leuk idee, als ze maar geen roestige planten baken neer zetten zoals in de Paul Kruger...

bb 27 mei 2011

mooie bloembakken siert een stad op Daar genieten alle mensen van dat weet ieder weldenkend persoon r

. 27 mei 2011

Vlissingen is zielig !

Ikke 27 mei 2011

Ik vind het gewoon hartstikke leuk. Stukken beter als dat gekke klimrek bij de stoplichten wat ze hebben geplaatst, dat noemen ze kunst.......... Geef mij dan maar paalhoofden, haal die andere plastic kunstwerken in de stad ook maar weg en zet er wat neer wat te maken heeft met het water!!!

just me 27 mei 2011

Toch leuk zo een mooie binnenkomst, want het enigste wat vlissingen heeft straks is een hoop moderne opknappingen, niet te vergeten het strand!! En een lege binnenstad, daar vallen de ondernemers met bosjes omdat ze het niet kunnen bolwerken vanwege de reorganisaties in de stad!!! Goed bezig gemeente!!!

ik 27 mei 2011

Waardeloos, en maar in de file staan als je naar huis wil van je werk. Aan de kant van souburg bezig en de kant van vliss al afgezet naar 1 baan. Top in het voorjaar met goed weer veel toeristen. Lekker over nagedacht ambtenaren (stumpers)!!!!!

water 27 mei 2011

En bij hoog water gaat men water over de weg laten stromen

vieze stad vlissingen 27 mei 2011

en amai, waarom moet alles in vlissingen???? tis vol en er staan files van hier tot ginter............die palen voor een stukje poppenkast in vlissingen. vlissingen is geen amsterdam enz maar een kleine stad...door te vol stampen word het niet beter op,maar onderhoud wel.

kansloos 27 mei 2011

daar gaat nu ons belastingeld naar toe echt kansloos

Timmerman 27 mei 2011

Kwam net langs de Timmerfabriek en wat zie ik...de boeien hebben ook hun intrede gemaakt! Er liggen nu 3 grote boeien aan de voorkant. Nu nog de vuurtorens.

Piet krediet 27 mei 2011

Let op! Geld lenen kost geld...geld ook voor de overheidsdiensten!

tyko 27 mei 2011

zonde van het geld dat kan in deze tijd wel beter worden besteed.

Veiligheid 28 mei 2011

Al eens gedacht aan de veligheidsrisicos als er een automobiel bovenop de paalhoofden beland??? Laat ze de paalhoofden aan het strand opknappen daar horen ze thuis en niet in de Stad!

Piet Piraat 28 mei 2011

Laten ze zich eens meer bezighouden hoe de komende jaren de debakels zie de aankoop van het KSG terrein rendabel kunnen maken ipv zich bezig te houden met deze nononse acties, goed item overigens van V-TV hopelijk besteden jullie de komende tijd aandacht aan meer van dit soort zaken!

Hulpdiensten 28 mei 2011

Niet zo handig voor de huldiensten dacht ik zo....in geval van file kunnen deze niet meer omkeren daar staan nu PAALHOOFDEN het zelfde geld voor de P Krugerstraat! Lekker bezig zo Gemeente Vlissingen, het zegt wel wat over het gehalte lees IQ van deze ambtenaren!

Ali Osram 28 mei 2011

Paalhoofden in stadje ies mooi, ik Ali Osram ikke kijken naar Stad Vlissingen ies cultoer water in Vlissingen!

Zeeuw 28 mei 2011

We zijn lekker bezig in Zeeland, Middelburg heeft binnenkort zijn Moskee en Vlissingen zijn Paalhoofden het is om je een deuk te lachen....!!!

bobogo 28 mei 2011

We zouden dit toch eerst doen!!! Wordt tijd dat er hier eens wat ambtenaren geloodst (geloost) worden! Kunnen we misschien wat gaten mee vullen. Begroting 2011 - 2014 Sluitende begroting ondanks financiële tegenvallers De gemeente Vlissingen gaat voor 2011 ruim 8 miljoen euro bezuinigen om de begroting voor 2011 sluitend te maken. Dit maakt het college van burgemeester en wethouders vandaag bekend. De gemeente is de afgelopen maanden met forse financiële tegenvallers geconfronteerd. Reden om de ambities bij te stellen en duidelijke keuzes te maken. Voorop staat dat het college stevig blijft inzetten op het veiligheidsbeleid, de sociaal-economische ontwikkelingen, duurzaamheid en een sterke financiële basis van de gemeente. Het streven is om de directe gevolgen voor de burgers zo beperkt mogelijk te houden. Zo blijft het college de ontwikkeling van Vlissingen stimuleren en inzetten op behoud van werkgelegenheid en het creëren van nieuwe banen. Met name de verdere ontwikkeling van de Kenniswerf en de buitenhavens kan nieuwe banen genereren. Ook maakt het college zich sterk voor de zorg voor zwakkeren in de samenleving.

bobogo 28 mei 2011

De rest van de begroting ook nog even want volgens mij zijn zij deze zoekgeraakt: Heroriëntatie De actuele ontwikkelingen dwingen echter wel tot bezuinigingen. De belangrijkste tegenvallers zijn de veel hogere kosten van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de lagere budgetten van het rijk voor de WWB (Wet Werk en Bijstand). Voor het college zijn de extra financiële tegenvallers reden voor heroriëntatie op de rol van de gemeente. Het bestuur gaat bezuinigen op de taken en de omvang van de eigen organisatie. De komende drie jaar verdwijnen er een twintigtal arbeidsplaatsen via natuurlijk verloop. Verder stelt het college voor om investeringen te temporiseren, subsidies terug te brengen en onderhoud uit te stellen. Nieuwe kansen Nieuw beleid betekent nieuwe kansen en ontwikkelingen. Het college wil, zoals in het coalitieakkoord is vastgesteld, blijven inzetten op nieuw beleid. Het bestuur reserveert hiervoor 0,8 miljoen euro. Om evenwicht te behouden tussen bezuinigen en kosten verhogen, ontkomt het college niet aan extra verhoging van de OZB, de Onroerendezaakbelasting, met 2,4%. De totale OZB-verhoging, inclusief inflatie van 1,5%, komt dan voor 2011 uit op 3,9%. Daar staat tegenover dat de afvalstoffenheffingen met 0,25% dalen. Ook zijn er meevallers zoals een lagere rentelast dan in eerste instantie was begroot. De meevallers en maatregelen samen waarborgen een sluitende begroting en het zicht op goede financiële basis voor de gemeente. Dat betekent dat de gemeente in 2011 evenveel uitgeeft als ze ontvangt, in totaal ruim € 150 miljoen.

Nature 28 mei 2011

Profileren als kustplaats met opnieuw inlevering van een strook groen. (even overwogen de s uit kustplaats te verwijderen) Nee, dit had van mij ook niet gehoeven.

bzn 28 mei 2011

Leuk voor motorrijders. Nu nog even wachten op de eerste dode. Is vast door een ingehuurd manager uitvoerig besproken met V V N. Goeie projectplanning trouwens. Met gewonden hoeft Vlissingen toch geen rekening meer te houden. Het ziekenhuis zit immers al in de ontmantelingsfase.

JLM 29 mei 2011

Lekker voor het onderhoud, van die palen die voor je ogen wegrotten. Een echt paalhoofd staat nl in de teer, maar dit is gewoon onbehandeld hout. Dit geld hadden ze beter anders kunnen besteden...

Rolla 29 mei 2011

Tjonge jonge echt weer allemaal opmerkingen van al dat stugge Zeeuwse boeren volk bah bah.. Als het helemaal verloederd is het niet goed en nu is het ook weer niet goed.. Wat is het nu.. Stel zagen!!!

Pluis 29 mei 2011

Ziet d'r heel leuk uit gem Vlissingen maar niet teveel aandacht aan al die AZIJNZIJKERS geven is toch leuk als je hier als toerist aankomt,ben je al gelijk in vakantie stemming

Mgompie 29 mei 2011

Zouden ze beter aan de bibliotheek en het ziekenhuis kunnen besteden. Hoewel, de enige publiekstrekker op het Spuiplein wordt binnenkort ook gesloten, dus daar heb je ze niet meer nodig........Overigens tijd om de Fonteijne maar weer eens af te gaan breken, staat tenslotte al weer een paar jaar......

Whajawa 30 mei 2011

@Mgompie goeie reactie, helemaal mee eens.