Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bevrijdingsfestival druk bezocht

3.721 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 5 mei. 2011
Het bevrijdingsfestival 2011 in Vlissingen was weer een groot succes, het festival is reeds druk bezocht en ook de winkels en de horeca werden niet vergeten. Het hele gebeuren is op een paar kleine incidenten goed verlopen. De organisatie van het jaarlijkse Bevrijdingsfestival Zeeland kijkt tevreden terug op de editie van 2011. Over het aantal bezoekers durfde de organisatie donderdagavond nog geen uitspraken te doen. Wel denkt festivaldirecteur Frank van Iersel dat dit jaar meer mensen het festival hebben bezocht, in vergelijking met vorig jaar. Tijdens festival waren onder meer optredens van The Opposites, Gabriel Rios en Moss. Bekijk de volledige video in HD kwaliteit via: www.vlissingentv.nl

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Dekzeiltje 06 mei 2011

Goeie reportage V-TV jullie hebben de moeite genomen om het festival van allerlei verschillende kanten te laten zien zo krijg je een mooi en goed beeld van het hele gebeuren. Geen saaie intervieuws wat je bij de overige media ziet...gewoon de beelden spreken voor zich!

vijftig + 08 mei 2011

volledig belachelijke reportage over een mooie dag. Dit verslag gaat werkelijk nergens over

Cisca 08 mei 2011

Ik heb van verschillende mensen gehoord dat zij zich bepaald niet "vrij" voelden bij de toegang tot het festival. Fouilleren? Hekken? Alles inleveren, zelfs het eierkoekje van een meisje? het flesje water van een kind? Volslagen waanzin , en zeker niet "vrij"!

hetty 09 mei 2011

Tja vond het ook te ver doorgevoerd. Geen drank tot daar aan toe maar etenswaren ,belachelijk. Inderdaad waar blijf de vrijheid in dit land!

een mening 10 mei 2011

Belachelijk filmpje! Was een leuke dag echter zag je duidelijk de bezuinigingen welke nodig waren om de ruim overmatige 'beveiligers' aanwezig te laten zijn. Enkele voorbeelden van bezuiniging: Geen Urban stage waar toch een aantal jaren lang een flinke groep mensen hun tijd in hebben gestopt, de dance stage op de dijk zag er wat mij betreft een beetje karig uit. En ook de line up was niet erg bijzonder. Ja... wel the opposites op de flyer, maar een beetje jammer dat ze rond twaalven in de middag al moesten optreden! Toch een wimpel voor de organisatoren dat ze het ondanks de strengere regels weer een leuk festival hebben neergezet. Succes bij de organisatie van 2012.