Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dokje van Perry

3.473 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 5 mei. 2011
Dokje van Perry wordt momenteel nat gehouden met sproeiers. De droogte en de hoge temperaturen kunnen oorzaak zijn van scheuringen in de bodemplaat van het dokje.

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

TGV 05 mei 2011

VTV ziet alles !

Jaap aap 06 mei 2011

Zou dat water gewoon zoet of zout water zijn, iemand enig idee?

dhr nostalgie 06 mei 2011

buuuten gewoan mooi hefilmd

GPC vlissingen 06 mei 2011

Zouden ze eens op de voetbalvelden moeten doen...

ach wie ben ik.. 06 mei 2011

jammer dat er zou op mekaar gebouwd word,het is een geweldig parkje,wel wat euroshoppers drinkers aub,of hun rommel willen gooien in de prullebak,maar doodzonde dat vlissingen voor leegstand elders in de stad. en te dicht opmekaar.

pitabroodje 06 mei 2011

voor leegstand bouwt,,,tja.......dat is waar, het word tegek.....en gaat nooit goedkomen,gaat wel de mist in

huspot 06 mei 2011

Het lijkt wel of er iedere dag meer euroshoppers bijkomen aan het begin van het Scheldeterrijn.

euro blik 07 mei 2011

die lege blikken pauper pils zijn waarschijnlijk van een zwerver of dakloze alcohol verslaafde, die drinken dat spul wel..

euro blik 07 mei 2011

wat kost dat allemaal wel niet ? en er staat nog geen ene steen van een huis overeind ! kunnen ze niet gewoon normale huizen bouwen in vlissingen die wel te betalen zijn ? of laat me raden, al dat werk aan dat dok.. dat valt onder een of andere rijks subsidie regeling zodat de belastingbetaler miljoenen mag dokken voor dat dokje, en de project ontwikkelaar lekker goedkoop een mooie omgeving krijgt voor zijn te bouwen huizen ? daar gaat het toch om ? de belasting op kosten jagen voor prive verkopen ? en die verkopen moeten er dan ook nog eerst wel komen, en zo ziet het er niet uit met de nieuwe kabinets plannen. mensen, dit is weggegooid geld ! alleen omdat er van die VOC fielen zijn die nog zo graag terugkijken naar de slavenhandel en middeleeuwse toestanden van toen. je weet wel, die lui die al die onafgemaakte kerktorens creeerden, omdat ze duidelijk geen visie genoeg hadden om te beseffen dat hun bouwwerk nooit voltooid zou worden.. dat de bomen en kerktorens niet tot in de hemel groeien, noch de economische welvaart natuurlijk. en ta taaa, het dokje is ook zo een mislukt gedrocht wat onafgemaakt de geschiedenis in zal gaan. "maar, de belasting betaler mag daar toch wel dokken "? jazeker, alles wat u op dit filmpje ziet mag u dokken.

joop 08 mei 2011

euro blik verbeter Vlissingen,maar..............begin met jezelf,