Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bouw woningen Bestevaer

2.645 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 30 apr. 2011
Sinds de start 25 februari 2011 (eerste paal geboord) het is nu 2 maanden later en de bouw van woningen is nu een feit. De eerste fase bestaat uit een vijftal herenhuizen en acht appartementen gelegen aan de westzijde van het dok van Perry. Bestevaźr zal de ziel van de oude binnenstad raken, de Houtkade en de Peperdijk komen terug. Het plan ligt centraal rondom het nostalgische dok van Perry. Dit eerste droogdok van Nederland, dat in het begin van de 18e eeuw door de Engelsman Perry is ontworpen, heeft vele schepen zien komen en gaan. Het dok wordt in ere hersteld en vormt het levendige centrale punt van Bestevaźr. De komende tijd houden we u op de hoogte via V-TV betreffende de bouw (woningen) en de ontwikkelingen rondom het Dokje van Perry!

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

perry's canal parade 30 april 2011

dat boeit me nix, dure wijken voor dure huizen, die verkopen toch niet meer. tegen de tijd dat ze klaar zijn krijgen we weer een crisis en dan zijn ze compleet weggegooid geld of moeten ze met dik verlies verpatst worden. vast aan de malafide huizen tussenhandel zoals gezien op het NOS journaal deze week.

vlissinger krijgt het benauwd 30 april 2011

de rest blijft allemaal leeg, vlissingen denkt heel de wereld hier zal aankomen,om te kijken naar het dok,maar mischien beter een mooi park van maken,kijk hoeveel mensen zie je er komen wandelen? en zitten op de bankjes,en als de hondebeziters hun schattige viervoeters in de gaten houden en niet overal poepen,dan heb je een heerlijk parkje,,waar je kunt picknicken,en niet allemaal volbouwen,en denken dat alles maar aantekt,tja en die geodkope euroshoppers zuipers, mogen hun blikken ook eens in de afvalbak werpen. maar het is erg zonde voor vlissingen om het te vol bouwen,maar ja laat komen ze erachter en niet naar de mensen willen luisteren.

janse 30 april 2011

beter huizen als een kale plek zoals al die grote leegtes overal

Jaap aap 01 mei 2011

Ja afijn het begin is er en als de huizen klaar is gelijk al een ander zicht.

parkloper 02 mei 2011

wij hebben hier mooie wandelparken ,maar ze blijven leeg,te lui ?te druk ?ik weet het niet ,maar laat ze aub doorbouwen dan knapt bouwval vlissingen op en hebben we weer een bruisend vlissingen,projectontwikkelaars hou je toch niet tegen,gaan we straks lekker wandelen langs de scheldewerfboulevard(oid)

koper 03 mei 2011

Ze zullen blijven bouwen! Maar hoe koud en kill het daar eerst was, is dit toch echt beter. @de negatieve mensen. Wij hebben een van die woonhuizen gekocht. Ze zijn allemaal verkocht. En de prijzen zijn gewoon betaalbaar voor wat je krijgt!