Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het nieuwe Dierenasiel Walcheren

6.966 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 30 apr. 2011
Het nieuwe dierenasiel in Vlissingen is klaar, laten de medewerkers van het asiel weten. Er zijn 120 kattenhokken en 24 hondenhokken gebouwd, een speciale kittenkamer en ook de dierenarts heeft voortaan een eigen ruimte. De dieren verhuizen op 7 mei van Middelburg naar het nieuwe asiel aan de Maanweg in Vlissingen, en op zaterdag 21 mei is het open dag voor belangstellende. Voor meer informatie over het dierenasiel: www.dierenasielwalcheren.nl

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

lisane 30 april 2011

proficicaat, en laat de mensen met huisdieren niet zeuren en klagen over een asiel in hun buurt, schandalig want mensen snappen niet, al die mensen die hun honden uitlaten nog meer overlast dan een asiel in de buurt,de na de ander blaft en de mensen ook, net een koor af en toe,met een asiel mag niet meer gesold worden.

margie 01 mei 2011

fin dat er een asiel weer komt,mag van mij overal ,laat ze maar blaffen, denk dat meerendeel van de mensen meer overlast bezorgd,b.v zwerfvuil,je kan niks zeggen of je krijgt een grote mond.het spreekwoord is ,wie de mensen leert kennen,leert de dieren lief hebben.