Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eddie Vedder - Long Nights

3.549 keer bekeken
Frank Muusz
Gepubliceerd op 14 apr. 2011
Om kippenvel van te krijgen...uit de film 'Into The Wild'.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

hoeiesgief 14 april 2011

Eddie Vedder altijd +1 top film ook! waargebeurd verhaal aanradertje!

Trailer Trash 14 april 2011

http://www.imdb.com/title/tt0758758/

mooi verhaal ! 15 april 2011

zeker een mooi verhaal, zeer inspirerend niet ? dus geef uw bezittingen aan mij en trek de vrije wereld in. dan zal u gelukkig worden.

Naam 16 april 2011

[[ zeker een mooi verhaal, zeer inspirerend niet ? dus geef uw bezittingen aan mij en trek de vrije wereld in. dan zal u gelukkig worden. ]] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jij bent een klotezak.........

mooi verhaal ! 16 april 2011

klootzak of los van elkaar, klote zak. klotezak bestaat niet. dan zou het op zijn minst toch kloteNzak, met een tussen N moeten worden. en waarom zo bits ? daar gaat de film toch over ? je materialistische onzin opgeven om eens uit te vinden waar het leven nu echt over gaat ? of heb je gewoon de ballen niet om echt te leven ? je zit zeker vast in een kut huwelijk door een tophypotheek ? nou, wees daar maar gelukkig mee dan, met dat geleende spul wat niet eens van jou is. de rekening komt altijd later. braaf betalen dus, als een echte slaaf.

Brainstick 17 april 2011

Hey mannen, geen ruzie maken hier hè? Daar heb ik deze video niet voor geplaatst! Het is gewoon een erg mooi nummer, de film moet ik nog kijken en een ieder mag zijn of haar eigen bevindingen hebben, maar we hoeven niet met stront naar elkaar te gooien, reageer dan gewoon niet en een spelfoutje is zo gemaakt hoor. Carpe diem heren!