Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Pace

2.631 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 4 apr. 2011
Pace is een Catanoula Leopard Dog. Hij komt uit Amerika. Het asiel in Middelburg zoekt een baasje dat stevig in de schoenen staat want Pace heeft nog heel wat te leren. Reportage: Jason, Bram & Roy.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

pacemaker 05 April 2011

ziet er best uit als een prima hond. maar hoe zit het dan met die import van probleemhonden uit amerika ? die mogen dus allemaal naar hier verscheept worden en dan moeten ze allemaal maar hier in de asiels opgevangen worden ? laat die amerikaanse dame haar eigen zooi bij zich houden, of keer gezellig terug naar je eigen land met je eigen honden. van het asiel belijd wordt al genoeg misbruik gemaakt.

zitwelwatin 06 April 2011

daar zit wel wat in, gaat het zo slecht met america dat nu ook van daar een stroom asielzoekers hierheen komt ? en net of wij zomaar daarheen mogen.. nee, wij zijn niet blij met die asociale americaanse asielzoekers die hier komen profiteren van onze maatschappij. weg met de parasitaire profiteurs ! gooi ze allemaal het land maar uit !

gary 06 April 2011

Its bull shit, Its not the american people that are bad, an Its not going bad with America the dutch people that are the one that are bad with all the animals the kill them for nothing, look ad the park by the sauna. think off that okay

zonde 12 April 2011

voor die mevrouw zint eer ge begint

geengeene 13 April 2011

Wat een dom gezwets van de mensen die comentaar hebben gegeven . Het was beter dat ze eerst eens goed luisteren naar de video voor dom te reageren. Ik hoop dat dit leuke beest gauw lieve mensen leert kennen, die hem een goed leven kunnen bieden. Bah deze mensen zijn dom en kortzichtig om zo fel te reageren. Ik denk dat ze nog nooit iets meegemaakt hebben waar ze veel verdriet van hebben gehad. Foei zulke mensen moeten eerst maar eens nadenken voordat ze een oordeel geven over deze Mevr.

Geeske 07 April 2021

Mijn joepie is 16 jaar en 1 maand geworden , overleden op 26 maart Jl wat een verdriet maar ook zeer zeker voor zijn medehuisgenoten die hun maatje missen .