Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Leak Repairs Specam gaat bouwen op Kenniswerf!

4.262 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 28 mrt. 2011
Op donderdag 24 maart 2011 werd de eerste paal geslagen van het nieuw te bouwen pand voor het bedrijf Leak Repairs Specam. Zij gaan bouwen aan de Oost-Souburgseweg 20 in Vlissingen. Bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand voert de bouw uit. De ambitie van de gemeente Vlissingen is om op de Kenniswerf een concentratie van de Vlissingse en Zeeuwse Kenniseconomie te realiseren. Hierbij gaat het om het creėren van een vestigingsplaats voor onder andere kennisintensieve en dienstverlenende bedrijven en de verdere ontwikkeling van onderwijs. Ook het opnieuw inrichten van de openbare ruimte maakt hiervan onderdeel uit.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

MARTIN 28 maart 2011

Het valt mij op dat de bedrijfswagens van Leak Repairs Specam altijd erg aso rijden op weg. Veel te hard en kleven is ze ook niet vreemd.

Jaap aap 28 maart 2011

Oh en ik dacht dat ik dat alleen maar vondt

Martin 28 maart 2011

Eindelijk eens een positief nieuwtje. De economie komt weer een beetje uit het slob en een bedrijf kan weer eens wat investeren. De eerste reactie is klagen over het verkeersgedrag van een van de weet-ik-hoeveel medewerkers.

erwin 28 maart 2011

ja dan moet je je maar normaal gedragen op de weg. Zeker als de naam van je bedrijf zo groot op je voertuig staat. Dan is dat geen positive reclame.

Jan 29 maart 2011

Kenniswerf? De kennis van die gasten zit niet in hun kop, maar in hun rechtervoet. Kan me trouwens niwt voorstellen dat dit spamfilmpje 5 sterren krijgt. Zal ook wel mee gesjoemeld zijn.

Thierry Ryckaert 29 maart 2011

Ik heb vroeger wel eens voor Leak gewerkt, echter door omstandigheden en wat misverstanden helaas daar gestopt. Wij wensen namens TA Cleaning Services in ieder geval Leak Repairs heel veel succes met hun bedrijfsvoering en de bouw van het nieuwe pand. Mocht Leak Repairs voor het nieuwe pand nog geen schoonmaakbedrijf hebben, dan kunnen wij ons aanbieden om dit op ons te nemen. Meer informatie vind u op www.ta-services.nl

Jan 30 maart 2011

Spam, spam, spam, spam, spam

Jaap aap 30 maart 2011

Vlissingen begint langzaam weer een beetje bruisen!