Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

(in Hoes is) Altied wat te doe

5.453 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 16 feb. 2011
Videoclip van mijn liedje dat ook door omroep zeeland wordt gedraaid. In het gezellige stadje Goes verveel je je nooit! Als je het een goed liedje vindt stem je er dan svp op tijdens de Zeeuwse top veertig van Omroep Zeeland die er weer aankomt? Bedankt Peter wessel

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jojo 17 februari 2011

grappig lied zou best voor wat reclame kunnen zorgen voor wat promotie voor Goes ,laat dan in het clipje nog wat meer zien van wat goes te bieden heeft.

goesje smoesje 17 februari 2011

in goes is nooit geen ene reet te beleven zal je bedoelen. wat is daar dan te doen ? nix ? ja, een glaasje drinken met vrienden.. dat kan overal al hoor.. naar de chinees, lekker spannend ook. of een tatoo zetten.. nou ja.. uit verveling zou je er over denken. of ze hebben een supermarkt. zo zo.. eindelijk "wat te doen".. boodschappen.. erg spannend hoor.. geen hol te doen dus, gewoon een boere gat waar nooit wat mag omdat de religieuze politiek van niets wil weten en oerconservatief alles tegenhoud. en fgs ! leer eens echt het goesse dialect, duidelijk dat de zanger niet eens een hoessenaar is.. waardeloos en slecht.

jonathan E 17 februari 2011

nou vertel het maar dan, wat is er NU te doen ? op dit exacte tijdstip ? 18:18u ? saaie mensen aan de avondmaaltijd... geen kip op straat.

Ik 17 februari 2011

Waardeloos liedje en nog een meer waardeloze tekst!!!

jonathan E 02 maart 2011

ik heb nog niets gezien hoor.

jonathan E 10 april 2011

nog steeds niets...

Henk 25 november 2014

Hartstikke leuk filmpje.laat de rest maar kleppen.Goes prima!!!