Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

linedance avond met bullit

4.244 keer bekeken
gertru
Gepubliceerd op 12 feb. 2011
optreden countryband bullit in baarland i.s.m east river line dancers

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

hillbilly 12 februari 2011

duideliik een square dance omdat ze in een vierkant staan en niet in een line. moeilijk he dat engels ? tenminste, als het nog eens gelijk en in de maat zou gaan. vooral blijven oefenen zou ik zeggen, jullie hebben het nodig.

een linedanser 12 februari 2011

Volgens mij weet die hillbilly van hierboven niet het verschil tussen square en linedance, jammer!

Nog een linedanser 12 februari 2011

Nee hillbilly heeft er zeker geen kijk op. Jammer dat hij dan gelijk zo'n reactie achter laat. De band trouwens is een zeer goede band waar je goed op kunt linedansen

ria 12 februari 2011

Nou square was het lang niet, zulke mensen kunnen beter thuis blijven als ze er zijn geweest, zijn ze er niet geweest heb dan ook geen oordeel en ga niet alleen op het filmpje af, kom dan maar eens kijken bij een demo, dan piep je wel anders,kan jij wel line dance en dan op lijntjes, Ik vind dit heel kortzichtig om zo de mensen af te branden wij hebben genoten en zo moet het ook,

gertru 12 februari 2011

was zeker gezellig en herhaling vatbaar

Desiree 13 februari 2011

Zo Hillbilly je doet zelf zeker niet aan linedance ??? Als ik jou was zou ik toch maar eens even op internet gaan zoeken ... typ het verschil tussen linedance en square dance en lees duidelijk het verschil . Wat een ballereactie zeg bah . En inderdaad kom eens kijken op een demo of sterker nog doe eens een dansje mee , kijken of jij het wel zo goed kunt !!! Nee iedereen daar heeft lol en het was enorm gezellig dus oordeel niet te snel over mensen en zeker niet over linedancers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Michel 13 februari 2011

Hillbilly , als je er geen verstand van hebt moet je je bakkes houden .

East River Line Dancers 14 februari 2011

hé Hillbilly kom eens bij ons langs, via de site kun je ons vast wel vinden, misschien kun je het ook wel leren.

jeannette 25 februari 2011

Nou Hillbilly jij weet het hoor! langs de kant of nog erger hier reageren is altijd makkelijk he! maar voor je wat roept moet je wel weten wat je zegt dus misshien voorstaan eerst maar een beetje resurche doen he wat wat nou eigenlijk is.