Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Paragliding 3-2-2011

3.029 keer bekeken
gekko's
Gepubliceerd op 3 feb. 2011
Zoutelande 3 februari 2011: zweven boven het strand en de duinen, 'fly like an eagle'.....

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Frank 03 februari 2011

leuk bij wie kan je het leren groet Frank.

gekko's 04 februari 2011

Kijk eens hier Frank: http://www.paragliding.nl/hoebeginik/paraglideninnederland Ik zag dat hij in het filmpje bij ongeveer 2. 41 sec. met losse handen vloog :)

jonathan E 04 februari 2011

na het levensgevaarlijke kitesurfen toch nog iets gevaarlijkers gevonden ? dat soort risico verslaafden zou gemeld moeten worden bij de ziekenkosten verzekering. dat ze dan maar flink extra premie moeten betalen.

Frank 04 februari 2011

Wat is gevaarlijk als je alle risicos wilt mijden moet je thuis blijven en daar gebeuren juist de meeste ongelukken. de meeste ongelukken met kite surfen gebeuren door over moedig gedrag en met hoge snelheid kort langs de kust te surfen. met paragliding is het net even anders aan het mat. zitten wettelijke keuringen aan verbonden en een opleiding dus alles wat vliegt is gecontroleerd en gebreveteerd dit alles om het zo veilig mogelijk te maken. vriendelijke groet Frank

gekko's 04 februari 2011

@jonathan E : de rokers lopen het grootste risico: dus ik vind dat die dan nog meer premie ziektekosten moeten betalen. Trouwens; ik betaal al 150 Euro/maand: nog niet genoeg dan? Ben het ook eens met Frank: de meeste ongelukken gebeuren thuis: die zouden dan niet meer thuis mogen blijven?