Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wiss Art

1.988 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 24 jan. 2011
De Wissel (een school in Goes) is een webshop begonnen voor producten die leerlingen tijdens lestijd maken: Wiss Art. Sjaak de Reu, onderwijsdirecteur, heeft de eer als eerste wat te mogen kopen. Het werd een lamp. Reportage: Bram, Annelien & Michael.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

inkomsten 24 januari 2011

mooi, er zijn dus inkomsten, dat betekend dat het schoolgeld naar beneden kan. wel opgeven aan de belasting natuurlijk. ik zal het er maar bij zeggen met al die frauderende scholen van tegenwoordig

16 24 januari 2011

en oh ja, die leerlingen, mogen die al kinderarbeid doen dan ??

positief! 24 januari 2011

Voor iedereen die bij dit initiatief betrokken is: ga zo door! Erg positief én bovendien leuke dingen gemaakt en te koop. Weet uit ervaring dat scholen altijd kampen met geldgebrek, mooi dat leerlingen op deze manier zelf meewerken!

J.D. Gernler 25 januari 2011

Middels deze praktische invulling laten, met name de leerlingen die in het profiel economie zitten, zien wat ze nu al kunnen. Het project heeft ook raakvlakken met de vakken logistiek en ICT. Het levert tevens een grote bijdrage aan het zelfvertrouwen en er wordt kennisgemaakt met het bedrijfsleven. Jammer dat mensen deze levende vorm van onderwijs zien in termen van kinderarbeid en spreken van frauduleuze handelingen. Verder wordt er op deze school geen schoolgeld gevraagd, slechts een kleine, vrijwillige bijdrage.