Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Betho fikt brandt af

5.441 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 13 jan. 2011
Vannacht is de Betho op Klein-Frankrijk in Goes in brand gevlogen. Het hoofdgebouw (2500 vierkante meter) met kantoren en werkplaatsen is helemaal aan het affikken. Reportage: Bram & Michael. Belangrijke mededeling: Er zijn veel opmerkingen over deze reportage. Wat betreft de titel: affikken is hetzelfde als afbranden. Wat de muziek aangaat hebben we daarmee nooit de medewerkers van de Betho bedoeld (waarom zouden we?) maar het nummer is gekozen vanwege de niets en niemand ontziende agressie waarmee het vuur het gebouw te grazen neemt. De muziek slaat dus op de vlammen en niet op de Betho-medewerkers. Tot zover deze belangrijke mededeling.

34 reacties

Reactie wordt toegevoegd

a haa 13 januari 2011

daar moet zeker de albert heiyn komen ?

henk 13 januari 2011

nee aldi ;-)

moer lijk 13 januari 2011

geen schadelijke stoffen, wie geloofd dat nog na de moerdijk ramp ?

CO 13 januari 2011

hier valt niet mee te spotten het lachen vergaat je wel als je het zelf een keer meemaakt

bianca 13 januari 2011

vindt het erg sneu voor de mensen die daar dagelijks naar toe gingen voor hun werk, zeker voor de gehandicapten, die zitten nu zonder hun afleiding, waar ze toch altijd naar uitkijken. hoop dat ze snel een vervangend pand vinden. sterkte voor de mensen hoor!

lies 13 januari 2011

de albert heyn komt in de opelgarage zonde voor de betho mensen die er werken mijn dochters hadden een dagje vrij van school ivm de brand

leny. 13 januari 2011

wat erg voor iedereen die daar werkten. tegen brand en water kun je niks tegen doen. sterkte voor iedereen. het kan allemaal ons overkomen.

Jan 13 januari 2011

Wat een taalgebruik van TV Goes zeg (Betho fikt af), en het liedje bij het filmpje is helemaal slecht gekozen. Ik had TV Goes hoger in geschat.

willy wortel 14 januari 2011

ja jongens........

meester kwel 14 januari 2011

het taalgebruik is zeker abominabel te noemen. FOEI !

lache 14 januari 2011

nou, ik zou wel lachen als mijn werkplek affikt hoor hahaha dat is dan resultaat van al die jaren dat werknemers daar het vuur uit de sloffen heeft moeten rennen.

Marco 14 januari 2011

Vind het ook best wel een lullige achtergrond muziek.

TV Goes 14 januari 2011

We vonden het wel een toepasselijk muziekje met lekkere beat

moi 14 januari 2011

Ik vraag me af wat de kop zal zijn als zijn eigen huis tot de grond toe afbrand. Vette fik in m'n eigen kot? denk van niet, dan is het drama. Een beetje meer respect had gemogen/gemoeten.

jose 15 januari 2011

nou sorry de mensen hebben al genoeg voor hun kiezen geloof ik en dan gaan ze nog zulke muziek er bij zetten gewoon weg schandalig beetje nadenken zou wel fijn zijn maar ja sommige mensen kunnen dat blijkbaar niet zeer triest vind het gewoon schandalig

Herman070 15 januari 2011

ja idd dat vind ik ook wel schandalig om zo muziek er bij te zette dit filmp moet er af of de muziek weg het is al klote alles in 1 klap weg dus tv goes weg met die zooi zo niet dan laat ik tv goes wel in de fik zette heyyy latersssssssssssss

Tina 15 januari 2011

Wat een taal :BETHO FIKT AF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En dan die muziek die er bij is gezet!!!! Weet je wel niet hoe veel mensen je hier mee kwets en droefig en vedrietig maakt met dit filmpje. Ook ik heb me werk daar en zit nu te wachten tot ik weer aan de slag kan. En leef met al mijn collega's mee!!!

ikke 15 januari 2011

tjee wat een stelletje eikels zeg bij tv goes vinden het een goed gekozen muziekje wat een respect hebben ze daar zeg voor de mede mens weg met die zooi en tv goes erbij weg ermee daar betaald men belasting voor ..... de mensen hebben het al moeilijk genoeg zonder dit gekke geneuzel hopelijk kunnen ze snel weer aan de slag

gerrit 15 januari 2011

stelletje knuppels

dennis 15 januari 2011

weet men wel wat voor inpackt het op al deze mensen heeft ze zijn in een klap alles kwijt hun vertrouwde omgeving hun ritme en hun hobby want voor veel van deze mensen is het geen werk maar hun HOBBY en (dagbesteding) en wat is zo een filmpje van jullie dan erg misselijk makend ik hoop dat iedereen weer snel aan het werk kan

Herman070 15 januari 2011

ik vraag me af of hij dat ook heb gedaan toen de brand van de moerdijk nou bij deze hoop ik dat tv goes en heel die zeelandnet er bij ook maar is een keer af BRAND en zo niet dan help ik wel met blussen met bezine !!!!!!!!

Tania 15 januari 2011

Ik vind het ronduit schandalig dat er zo gesproken word over de Betho ( schaam jezelf!) Degene die hier verantwoordelijk voor is ....vind ik een onbeschaamde schoft ! Zo praat je niet over mensen met een beperking !Ikzelf werk daar ook en ook ik zit nu zonder werk ....Door die brand mis ik mijn collegas en mijn werk !Pas op je woordenschat ! Love The Betho !!!

Peetje 15 januari 2011

Wat een toepasselijke muziek zeg (:-s) of is dit soms op jullie zelf bedoeld medewerkers van tv Goes BURN MOTHERFUCKERS BURN. Zo ga je niet met mensen om toch.

secret 15 januari 2011

wat een naai streek met die muziek. wat een kut streek.!

helma 15 januari 2011

wat een asociale klote streek en dan zeggen ze dat ze bij de betho gek zijn konden ze niks beters vinden??

gaat je niks aan 15 januari 2011

ik vind dit acociaal er werken mensen daar geen mongoolen dit filmpje kan al helemaal niet het was het enigte wat de mense hadde voor afleiding wie dit doet is wel een debiel 1ste klas

tonny 15 januari 2011

ik ben sprakeloos alsik dit ziet en de muziek. weet wel dat daar mensen werken of je nu wat mankeert of niet iedereen is geboren zoals hij is en heeft daar niet om gevraagd of heeft in de loop der jaren handicaps op gelopen en zijn blij dat ze kunnen werken en niet thuis zitten met hun hand om hoog sommige menden kunnen ook niet werken maar de reacties zijn van mensen zonder hoofd inhoud wist je maar eens hoe deze mensen die van deze werk wijze af hangen afhankelijk zijn dan weet je hoe het zou zijn als de zogenaamde inteligente niets mankerende mensen op jou zouden reageren van wat er alle maal niet spoort aan hun mowten ze maar eerst naar hun zelf kijken ik ben blij voor hun dat de betho bestaat want ook mensen die zich niet uit kunnen spreken hebben wat te zeggen tv goes kijk eerst eens goed naar wat jullie uit zenden en alle mederwerkers van de betho ik wens jullie sucses en sterkte in de komende tijd

marco vdvisse 15 januari 2011

Het is heel sneu nou zitten de mensen zonder werk.De gene die die muziek bij het filmpje gezet heeft moest zich schamen het is wel een werkplaats voor mensen die niet in het vrije bedrijf kunnen mee draaien.

Johan van Heiningen 16 januari 2011

En dan staat er "onderaan".....; ZeelandNet draagt géén verantwoording voor ingezonden video's (hmmm dat kán.....), maar laat ze wel pláátsen. Een beetje (meer) genuanceerd en MENSELIJK denken - van het managemnt van ZeelandNet - zóu betekend kunnen hebben dat de webmaster "deze onsmakelijke materie" er al láng en breed afgehaald zou kunnen hebben. En dit al zéker na het lezen van alle reacties van (meest) ontdane De Betho-medewerrkers. Een wélgemeend excuses vanuit de hoek van TV-Goes c.q. ZeelandNet lijkt mij het minste wat "men" nu nog zou kunnen doen.....!!!

joke 18 januari 2011

WALGELIJK.dat het er nog op staat. HAAL HET ERAF KLOOI JO,S,. DIT IS NIET O,K.

Kijker 18 januari 2011

Zo kennen we Goes TV weer: als een van de weinigen op Zeelandnet nooit te beroerd om op kritiek van kijkers te reageren. Een duidelijke uitleg. Niets aan de hand dus.

internetman 21 januari 2011

Goes tv wordt naar mijn weten gemaakt door een club jeugd, dat iets leert over camerawerk, reportages maken en videobewerking. Dat is opzich een mooi streven; het bijbrengen van een mooi vak aan jongeren. Ik vraag me echter wel af wie er eindverantwoordelijk is voor de montages, zoals ze geplaatst worden. Ik kan me niet indenken dat een volwassene voor dergelijke rommel als 'Betho fikt af' toestemming geeft. En de zogenaamde 'belangrijke mededeling' in het onderschrift in Ome Henk stijl geeft aan in welke levensfase deze kinderen zich bevinden. Hallo begeleiding? Hallo Zeelandnet? Hallo...ouders? Aan de makers: monteren kunnen jullie goed, je moet alleen nog wat leren over muziekkeuze, taalgebruik en fatsoen.

Tina 21 januari 2011

Ik ben het er helemaal mee eens wat hier boven staat geschreven En idd gaat het alleen ons mensen van de betho om hun taal gebruik en de muziek keuze . Ik heb zelf wat gedaan met de foto's van hvzeeland en die ik zelf heb gemaakt een paar dagen na de brand en een toeppaselijk muziekje er bij gedaan. http://www.youtube.com/watch?v=_mCpD52xhTg

PZC (30 januari 2011) 30 januari 2011

"Weer fik sloophandel Driewegen"