Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

nieuwe versie van de kerstversiering in Kruiningen

4.133 keer bekeken
Zandstraalkoning
Gepubliceerd op 29 dec. 2010
Hier onze nieuwe kerstversiering ,mooi he?

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Bianca 29 december 2010

Zeer mooi weer !! Ben benieuwd het volgend jaar....

loesje 30 december 2010

in de donker is het mooi,maar overdag zie je niet veel van,maar vind er niet veel aan ook hoor,kost gigantisch veel stroom en mensen willen opvallen,als ze zien dat buurman het heeft dan wil men nog groter als de buurman,kinderachtig hoor.

pipo 30 december 2010

het meest loontgewoon blijven doen.

ET 30 december 2010

lijkt meer op een landingsplaats voor UFO's.

bianca 30 december 2010

nou nou loesje, jaloers zeker??? en de buurman heeft daar niets, hun zijn de enige... tenminste nog mensen die iets leuks doen in dat saaie dorp! en wat maakt het uit dat het stroom kost, jij zal wel zo'n trutje wezen die op de centen let! en zo'n saaie die er niets aan vindt jij bent zelf erg kinderachtig! en je hebt er toch naar zitten kijken, dus moet je niet zo'n reactie zetten!

Ger 30 december 2010

Nou ET ,wordt tijd dan dat je daar eens land....... hebben ze tenminste nog iets in dat Kl*te dorp...

karl 31 december 2010

@ bianca, ik denk dat loesje het net over iemand als u had. maar natuurlijk heeft u dat zelf niet in de gaten, dat hoort ook bij het profiel van dom, onnozel en kinderachtig. wie weet, als u volwassen wordt begrijpt u het. ga nu maar weer met de playstation spelen of zo. straks raakt je nog in de war van al die volwassenen praat en krijg je nare dromen, dromen over dat de buurman meer lichtjes heeft en een grotere auto.. en een slimmere vrouw wellicht ? :P

bianca 31 december 2010

@karl... nou denk dat ik meer volwassen zal wezen dat jullie bij elkaar zullen zijn. voor mij part heeft de buurman een grotere auto, met meer lichtjes. ben al blij dat jij mijn buurman niet bent! en heb mijn playstation jaren geleden voor niets weggegeven.... ik dacht dat dat mannetje Karl heette!!!!! als je niets zinnigs te vertellen hebt doe dat dan niet, ik ben meer volwassen dan jouw vrouw ooit zal worden! heb medelijden met je vrouw als je die al hebt!

Peter 31 december 2010

Ik vindt het mooi,en lees over de reactie's heen Als ze dat allemaal eens doen.... Fijne jaarwisseling @llemaal

Althea 17 december 2011

De Delta is vast heeeel blij met jullie maar ik ook! Waanzinnig mooi! En ik dacht dat ik al hip was met Rudolph het rendier voor mijn raam!:-)) Wat wordt het dit jaar?