Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oma snowboarden

11.320 keer bekeken
rvham
Gepubliceerd op 18 dec. 2010
Oma gaat een stukje snowboarden

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

opoe wilhelmina 18 December 2010

oma moet maar beter achter de rollator, oude mensen breken snel iets en waarom zijn de ziekenkosten toch zo belachelijk gestegen. bejaarden moeten gewoon maar verplicht thuisblijven omdat die de gezondheidszorg al teveel kosten. tijd dat die oude knarren zichzelf eens naar hun leeftijd gaan gedragen want alles opmaken is alles wat ze kunnen. en dat gaat dus mooi niet door ! zonodig botten breken op een snowboard o.i.d. ? rekening man ! helemaal zelf betalen, tot op de laatste cent !

oma cornelia 18 December 2010

Wat een stomme reaktie. Er zijn ook jonge oma's die nog heel veel kunnen hoor en dat dan ook lekker doen zonder dat eerst aan jou te vragen. Oen!

oma 18 December 2010

Jaloers zeker dat oma's dat ook kunnen en misschien dat jij het wel niet kan en daarom zo reageerd

gladprater 18 December 2010

jeeeeeeeee oma............dat hedde gij goed gedaan.

gijsje 18 December 2010

er moeten hier toch ook altijd zeikerds zijn die reageren he... laat oma toch lekker lol hebben.. maar als jij oud bent blijf jij toch lekker verplicht binnen ouwe zeur!!!!!

sammie 19 December 2010

idd laat oma lekker lol hebben en genieten van de leuke dingen als je het nog kan waarom dan niet. goed gedaan hoor oma!

harry 19 December 2010

oma kan beter een beetje door de knien gaan en niet er vanaf springen zodra er een beetje sneljeid ontstaat, en dan kan ze opoe wilhelmina een poepie laten ruiken de volgende keer.

Oma 19 December 2010

Volgende keer sjeest Oma naar beneden op de snowboard, reken daar maar op Een beetje jaloers Opoe Wilhelmina op de nog vitale jonge Oma ? Het is toch veel leuker voor je kleinkinderen als je hier nog aan mee kan doen dan thuis blijven zitten en wachten tot ze misschien nog even langst komen. Nou ik geniet er van hoor en ben nog lenig genoeg om botten te breken.

omaoma 19 December 2010

Iedereen heeft gelijk, maar ik denk, als ze het nu nog kon vooruit dan, maar nu blijft het een zielige vertoning. Dus eerst leren oma en dan pas laten zien wat je kan.

arne11 20 December 2010

er zij zeikers ja maar best lollig haha

hahaha 24 December 2010

wat een gezuur weer. hahaha maar is dat zo'n jonge oma dan ? nou, dan fokt die familie er ook maar op los zeker ? allemaal tiener moeders ? tjonge tjonge. wat een vreemd volk heb je toch. net konijnen. maar oma moet het zelf maar weten, met de bezuinigingen hoeft ze in ieder geval niet te denken dat ze straks nog een kunstheup krijgt met haar leeftijd.