Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke vrijdag

Expositie 'Van Pen tot Kant'

1 / 2
Het Fruitteeltmuseum

Marius Weststrate is één van de exposanten van onze nieuwe expositie, die vanaf 11 november 2019 te zien is in het Fruitteeltmuseum.
Hij wil zoveel mogelijk mooie dingen, die hij waarneemt met pen of potlood op papier zetten. En anderen laten genieten van eigen waarnemingen. Hij vertoont zowel realistisch, maritiem geometrisch als vrij werk. Hij heeft eerder geëxposeerd in de Grote Kerk Veere, tijdens de Kunstschouw, Kunstroute Wemeldinge. Marius Weststrate is een autodidact. Een mens is volgens hem nooit te oud……
De ander exposant, Jozien Weststrate is verantwoordelijk voor het kantkloswerk. Zij gaat op een speelse manier aan het werk. Creativiteit is haar toverwoord: zelf het patroon verzinnen, er collages van maken, kleuren bepalen….
Ze heeft kleurige wandversieringen gemaakt en allerlei sieraden. Zij exposeert voor het eerst met al haar werk bij elkaar!

De expositie loopt tot 1 april 2020.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 1 nov t/m 1 nov:
    • Vrijdag 12:00 - 14:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.