Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Er moet bezuinigd worden op de NPO

2.532 stemmen | Geplaatst op 12 april 2024 | Website

Ja, drastisch bezuinigen!
42.1%
Ja, maar beperkt
30.3%
Nee, niet bezuinigen
15.7%
Er moet juist meer geld naar de NPO
11.9%

Reacties (40)

PrutsMuts 3 weken geleden
Als men de pols leest, althans hier, is er meer nodig dan een drastische bezuiniging. Niets wordt gemodereerd, en men kan schrijven wat men wil. Ik ben een Prutsmuts, kom niet aan met dat ik het artikel moet lezen? Waarom zou ik, er wordt ook niet gemodereerd en mijn reactie is niet kwetsend in tegenstelling tot de haat/kwaad willende uitlokkingen van de stellingen waarin vaak de keuze die men heeft beperkt blijft tot het brein die de stelling brengt.
GeelHesje 3 weken geleden
De Nationale Propaganda Omroep moet net als hun commerciele collega's verboden worden omdat ze het onderbewustzijn en het bewustzijn van de gehypnotiseerden van de "kijkbuis" vervuilen met een ongekende hoeveelheid troep en leugens! De TV is geen kijkraam naar de werkelijkheid het is een hypnose apparaat waarop de "werkelijkheid" te zien is die op dat moment gewenst is als zijnde de "werkelijkheid" en zo opzettelijk hele volksstammen van een "werkelijkheid" voorziet die niet de echte werkelijkheid is! Omdat het een directe toegang is naar het onderbewustzijn van de "kijker" kan daarmee het algehele onderbewustzijn en daarmee het bewustzijn denken voelen enz van een geheel volk geprogrammeerd worden als er maar genoeg "kijkers" zijn die zich daardoor laten hypnotiseren. En er worden zelfs officiele NLP technieken voor gebruikt om dat voor elkaar te krijgen. Op grote schaal kan dat de echte werkelijkheid beinvloeden en zelfs bepalen omdat het onderbewustzijn van heel erg veel mensen door het hypnose apparaat genaamd TV dusdanig geprogrammeerd is om de echte werkelijkheid anders te zien dan hij echt is en dat heeft hele grote fysieke gevolgen voor de gehele wereld en heel veel mensen die daarop leven en dat moet daarom per direct gestopt en verboden worden!
GeelHesje 3 weken geleden
Bewijzen daarvoor zijn oa het hebben van emotie's bij het kijken naar een film. Maar ook het geloven van iets omdat het op het nieuws is en op de manier waarop het op het nieuws is. Hele generatie's aan kinderen hebben zich laten "opvoeden" door GTST en als de grootste beroepsleugenaar van Nederland een speciale persconferentie geeft omdat er zogenaamd een virus is losgebroken geloofd iedereen hem meteen en staan er even later files aan mensen in de rij om een injectie te krijgen omdat dat "het virus" zou stoppen. Ik zeg u: Een dergelijk grote misleiding was niet mogelijk geweest zonder het hypnose apparaat!
Karel33 3 weken geleden
als je de salarissen ziet die ze betalen dan kan er best 1 zender afgeschaft worden. er zijn teveel klets programma's waar haast niemand naar kijkt. ikzelf kijk zelden tv, van mij is 1 zender voldoende. als je gebrainwashed wil worden is tv een prima voorbeeld om je van alles wijs te maken.
Alles stroomt 3 weken geleden
Geen bezuinigingen. Kwaliteit programma's. Ik kijk nooit naar de commerciële zenders. Ben niet de enige, gezien de kijkcijfers. NPO hoort m.i bij de Nederlandse cultuur.
kleinjanbj 3 weken geleden
Npo is een verlengstukje van de regering, waardeloze zenders.De waarheid wordt achter gehouden.
velder 3 weken geleden
Volledig eens met alles stroomt. Ik moet er niet aan denken om alleen maar Chantal Janzen, Jamai, famnde Mol of die vreselijke lui van de Postcodeloterij te zien. Niet alles is even goed van de npo maar kwaliteit ligt gemiddeld ver boven die van de commerciëlen.
Pindakaas1983 3 weken geleden
opheffen heel dat staats Propaganda
Peritum ? 3 weken geleden
Of het NPO of commercieel is, het is allemaal pulp en politieke propaganda je voorgeschoteld krijgt, doorspekt met ongewilde reclame en oeverloze talkshows. Nederlandse tv is verworden tot een smeltkroes voor riooljournalistiek en bagger en onderbroeken lol. Ik weiger hier naar te kijken en gaat de knop meestal op uit.
Rippertje 3 weken geleden
Prima , weg met dat linkse milieumaffia grachtengordel woke gedoe , neem nou op1 7 man aan tafel die niets te melden en stom voor zich uit te staren Ik wel wel eens weten wat daar de inkomsten zijn van de reclame en wat de salarissen zijn van de voorzitters van elke omroepzuil
Howy Cues 3 weken geleden
Er moet juist meer geld naar de NPO. Stichting Nederlandse Publieke Omroep is onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De NPO wordt voor een deel betaald uit de begroting van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, voor een deel uit reclame-inkomsten (STER-inkomsten), de distributie-inkomsten en overige vergoedingen. De kanalen van NPO bereiken een miljoenenpubliek. De tv-zenders domineren steevast de kijkcijferlijsten, de radiozenders behoren tot de radiotop in Nederland en de online kanalen (websites en apps) kennen een enorme hoeveelheid dagelijkse gebruikers. En toch weet een PVV-volksvertegenwoordigster te beweren dat de NPO een onnuttig ding is. Sinds die stompzinnige uitspraak weet heel Nederland dat niet de wensen en behoeften van een miljoenenpubliek (het volk) centraal staat, maar de filosofie van een eenmanspartij die het liefst de onafhankelijke, vrije mening van de journalistiek de mond wil snoeren. Zoals bij alles geldt dat het gezonde verstand een gids dient te zijn voor zinnige uitspraken, tenzij u slachtoffer bent van zelfhypnose zoals in de gemoedstoestand van GeelHesje. In zijn onderbewustzijn communiceert Geel dubbelzinnig met Hesje, waardoor zijn dagdroom van fantasie naar werkelijkheid verloopt en omgedraaid. In zo'n staat van zelfsuggestie oreert GeelHesje dat de televisie een hypnoseapparaat is. Nou, nou, wat een nonsens. NPO1, NPO2 en NPO3 scoren zeer hoog in het hart van een miljoenenpubliek. Ook de radio en online kanalen bereiken miljoenen luisteraars en volgers. Deze vorm van NPO volg-, luister- en kijkplezier valt onder de noemer "algemeen nut" en heeft niets van doen met enige vorm van (zelf-)hypnose. De NPO leeft in de harten van miljoenen Nederlanders. Deze organisatie liquideren is een vorm van lobotomie, welke in 't straatje past bij politici die het niet zo nauw nemen met de wil van het volk, dus het PVV-predicaat "onnuttig ding" is de edelste uiting van zelfreflectie.
Rippertje 3 weken geleden
Zijn er programma's met boven een miljoen kijker ? Bij de betaal zenders wel Johan for ever
mmuller 3 weken geleden
Al is de Leugen nog zo snel de Waarheid........ vul maar in !
Wim Dreves 3 weken geleden
Inderdaad alle subsidie opheffen, dan hebben we alleen omroepen als ON en Blackbox TV die russische propaganda verkondigen en ons meer zullen overstelpen met complotten dan je ooit heb meegemaakt. Dat is wat de nederlanders willen, Je hebt dan gelukkig hele dagen Baudetski of Wilders op tv of zijn complot marmot, of een journalist met PTSS of een wielrenner die teveel uit het potje gegeten heeft. De keus is aan de politiek
Verzamelaar1978 3 weken geleden
De NPO fungeert naar mijn mening als een soort ministerie van propaganda en zou wat mij betreft opgeheven mogen worden. Het verspreiden van leugens, het verdraaien van feiten en het creëren van stemming behoren tot de kern van hun activiteiten. De essentie ervan komt neer op een gebrek aan publiekscontrole. Het ironische is dat zij niet lang geleden nog spraken over het invoeren van een helmplicht voor fietsers en het automatisch begrenzen van fietsgebieden. Dit illustreert de richting waarin we ons begeven, richting een digitale munt en digitale identiteit. De NPO zal alles wat vanuit Europa wordt voorgeschreven promoten en verdedigen. Hoe prachtig zou het zijn als de WHO in de toekomst bepaalt wanneer onze regering een lockdown moet instellen, inentingen verplicht stelt en voorschrijft welke medicijnen worden verstrekt? Dit scenario lijkt uit een droom te zijn gegrepen, maar we moeten niet vergeten dat we langzaam maar zeker richting een dictatuur afglijden. Het is zorgwekkend dat het 'systeem' voortdurend probeert ons denken te beïnvloeden, ons in een bepaalde richting te duwen en onze vrijheden te ondermijnen. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker geschud door de feiten die een groepje critici blijft benadrukken: de leugens rondom COVID-19, de schade veroorzaakt door vaccinaties, en de misleiding over CO2. Het enige wat dit systeem lijkt te doen is angst zaaien, keer op keer. Tegelijkertijd wordt onze culturele identiteit uitgehold en, eerlijk gezegd, vernietigd. Als mensen zouden weten hoeveel Nederlanders in armoede zijn beland, hoeveel gezinnen hun rekeningen niet meer kunnen betalen, dan zou er toch een alarmbel moeten afgaan dat we worden voorgelogen en bedrogen. Laten we allen stemmen voor FVD.
dutchy71 3 weken geleden
NPO dat ik missen als kiespijn, Weg ermee allemaal onzin totaal niets te melden, Allemaal voorgekauwde wartaal.
B Tender 3 weken geleden
Van mij mag die (handje klap) Hilversumse kliek, helemaal weg.....Van de zelden tijd, dat ik naar tv kijk, is het nog zeldzamer, dat de tv op 1-2- of 3 staat......Stop die miljoenen maar in de woningbouw zou ik zo zeggen.
Verzamelaar1978 3 weken geleden
heb altijd het idee bij kritische berichten dat het (inter)net opeens automatisch duimpjes omlaag gaat doen. Ik ga het ff proberen hoeveel duimpjes omhoog ik kan krijgen: Ik ben voor een persoonlijk Co2 budget: zo kunnen de klimaatdoelen in 2030 behaald worden en wordt er gelukkig voor mij gedacht want ik kan niet voor mijzelf denken. Ook ben ik razend enthousiast dat we de boerensector extreem verkleinen en de visserij eindelijk op zijn 'gat' ligt. Op deze manier wordt de natuurlijke voedselketen vernietigd en kunnen we eindelijk overgaan op plantaardige producten en het eten van insecten. Ook ben ik erg blij dat negatieve berichten op internet, automatisch worden verwijderd en dat men de mensen opspoort en buitensluit. Desinformatie mag gewoon niet gegeven worden. Er is maar 1 juiste verstrekker van informatie en dat is de overheid die gekoppeld zit aan de EU! Ook moet de WHO de dienst uitmaken van deze gezondheidsorganisatie weet precies wat goed is voor een mens! Please like it!
B Tender 3 weken geleden
En dat hele kijkcijfer gebeuren is gewoon een lachertje.... Uitgekozen mensen (panel van 1200 huishoudens en 2700 personen krijgen een kastje (speciale apparatuur), waarbij ze kunnen vermelden (via bv hun afstandsbediening), waar ze naar keken en met hoeveel......Zij zouden dan representatief zijn voor.......zowel de Nederlandse bevolking, alsmede alle in Nederland wonende buitenlanders??? ......Het is om uit je broek te scheuren van het lachen.
Verzamelaar1978 3 weken geleden
Lucht bestaat uit 80% stikstof, 19% zuurstof en 1% andere stoffen waaronder CO2 (0,04%). snapt u het nog? Word tijd dat heel veel mensen zich eens gaan verdiepen, gaan onderzoeken en er hopelijk achter komen dat de zgn. doelen die de overheid stelt enkel 'middelen' zijn om andere doelen te bereiken. Welke doelen zijn dit dan? Als een land overspoelt wordt met 10 duizenden vluchtelingen. Een goede schatting is 50.000 ieder jaar dan snapt zelfs 'pipo de clown' dat de cultuur, structuur compleet zal worden vervangen.
mystiek56 3 weken geleden
N.P.O. heeft al deze discussies over zichzelf afgeroepen. Het is irritant hoe een linkse mening wordt opgedrongen. In alle praat programma.s is men links georienteerd en dan durft men nog te zeggen dat het niet zo is. Alleen daarom komt het zover dat NPO door velen wordt uitgekotst. Men roept het allemaal over zich zelf af. En als je iets over de Commerciële zenders zegt mag dat best en zal ten dele ook wel waar zijn maar daar betaal ik geen stuiver belasting aan mee. Ik krijg geen neutrale nieuwsgaring van de NPO in ons land. Het is uitermate links georienteerd. DUS NIET NEUTRAAL, zoals het moet wezen. Ook niet in de corona periode. Journalisten zijn veel te veel met hun eigen politieke mening bezig. Links lullen rechts vullen. Men verwijt dat er een Geert Wilders is maar dat heeft een reden. Hier wordt volledig aan voorbij gegaan. Een Jeroen Pauw die als objectief wordt gezien is miljonair en heeft diverse huizen, en dat mag die van mij, zeg ook niet dat die er niet voor werkt, , maar die loopt links zijn zakken te vullen, Is pro buitenlanders die in de gewone en oude wijken in de grote steden worden gedeponeerd. Makkelijk praten als je er zelf geen last van hebt . En dan doen ook velen onder ons. Het is zo makkelijk sociaal te zijn als je er zelf geen last van hebt. Ik heb er ook geen last van maar ben nooit vergeten waar ik opgegroeid ben en waarom ik Rotterdam ontvlucht ben. Rotterdam west, Het Huidige Turkije en Marokka in onze havenstad. Daar wilde ik niet meer tussen wonen. Jij wel Howy Cues ? Lekker democratisch en sociaal . Problemen deponeren bij een ander. Steden veranderen in Getto.s van diverse culturen. Een Nederlander voelt zich hier niet meer in thuis. 80% van Rotterdam heeft een Allochtone achtergrond, dus een andere levenswijze , cultuur eetgewoontes etc. Je zou er mee in één flat wonen. Je ziet de reacties in plaatsen als Urk, Zo zou het ook in Arnemuiden of Aagtekerke zijn . Gaat ook wel gebeuren hoor , de weerstand wordt steeds groter. Maar hoor je daar wel eens iets van op NPO. Uiteraard niet, alles bedekken en degene die ons 20 jaar waarschuwt voor de ideologie Islam en toename van andere culturen wordt verketterd. Ik wil geen European worden of zijn. Ik wil in Europa wonen als Nederlander in ons Nederland. . Maar als in het centrum van Middelburg de geluiden uit Mekka te horen zijn wordt men wellicht wakker. Maar dan is het helaas te laat. Maar beste Zeeuwen het komt hier ook hoor. In onze dorpen en als je huis dan ineens wat minder waard wordt is het gelijk anders, want dan raakt het je. En dat soort mensen zitten nu ook veelal bij de NPO. zolang je er zelf niet mee geconfronteerd wordt kan alles. Kan je heel sociaal zijn en dat verkondigen, wellicht is het ook je verdien modaal. Dat partij van de arbeid en groen links samen moeten gaan net 25 zetels, zegt ook voldoende. Als je niet voor je eigen land opkomt verdwijn je vanzelf. Dat zal ook gebeuren met die milieu activisten die echt niet weten waar ze mee bezig is. Dit Thunberg, die activiste uit Skandinavie, die weet het wel hoor, is inmiddels miljonair. Zakken goed gevuld. Leve het milieu. Mensen wordt toch eens wakker. Het is zo jammer dat men het niet ziet. Net zoals een Howy Cues die met zijn aanmatigende toon een ieder zijn mening wil opdringen. Dit laatste altijd gestaafd door opinies en meningen van anderen. Die hij moet bewijzen met verwijzingen van stukjes op internet. Een Zeeuw die PVV uitkotst omdat die partij niet democratisch zou zijn. Nu de VVD wel hoor die is wel democratisch waar een klein groepje wat linkse VVD,s de hele VVD in een machtsgreep houdt die is wel democratisch met een Ed Nijpels voorop. En die laatste zie je toevallig ook volop bij de NPO. Waarom ? Men hoort die graag zijn mening verkondigen die ook goed uitkomt in de gedachten gang van de NPO lieden. Maar mijn conclusie; Van mij mag één zender NPO, waar al die commerciële figuren uit mogen verdwijnen. Al die figuren die je 2 a 3x p.w. steeds in dezelfde programma,s zitten. Waarom kijken er meer als een miljoen mensen naar VI.? Dit door een Johan Derksen, die wellicht ook door sommige onder ons uitgekotst wordt maar die wel zijn eigen mening verkondigd die zovelen onder ons niet cq nooit zullen horen bij een NPO. Men denkt nog steeds niet na hoe dat komt dat de kijkdichtheid bij de NPO fors terugloopt. Maar dat komt allemaal toch die rechtse partijen. Een partij als PVV heeft inmiddels 2.5 miljoen kiezers. Maar linkse rakkers ga vooral zo door. want het verbeterd alleen maar de positie van rechte partijen.
GeelHesje 3 weken geleden
@Verzamelaar1978: Ja heel graag dat de WHO hier het gehele parlement incl het kabinet de grondwet alle mensenrechten en de neurenbergcode gaat overrulen! Letterlijk 1 man die wereldwijd een pandemie uit kan roepen zelfs voordat er ook maar iets aan de hand is en onbeperkte lockdowns avondklokken quarantines digitale controle apps algehele beperkingen niet geteste injectie's en wat hij dan ook maar kan verzinnen verplicht aan alle landen en alle mensen van de wereld kan opleggen. Werkelijk fantastisch! En met een demissionaire ex-omroepster van TV die helemaal niks weet van wat voor soort geneeskunde dan ook die vast en zeker ja gaat tekenen terwijl de meerderheid van het volk en het parlement nee zeggen. Goed plan! Lang leve de democratie! En daarover komt natuurlijk helemaal niks op TV want dat valt niet onder brood en spelen en het volk dom naief onwetend en volgzaam houden. Helemaal goed zou ik zeggen. Ga vooral zo door! Dus absoluut niet bezuinigen op het propaganda en hypnose channel aub.
Geerten 3 weken geleden
Eerst maar eens een jaartje goed onderzoeken wat het allemaal kost en wat het oplevert. Kijken naar de ledenaantallen (zo'n 2,5 miljoen, toch niet niks) en kijkcijfers (inderdaad op dit moment vermoedelijk niet representatief). En wat zijn in dit geval 'baten'? Elke 'zuil' een eigen omroep? Net zoveel als er in de 2e kamer fracties zijn (15 stuks)? Of de BBC- constructie, één omroep waarbij iedereen zich (een beetje) thuis voelt?
fiat124sport 3 weken geleden
Het linkse geluid moet weg. Dus dat brainwashen van klimaat en de hele tijd dat promoten en filmpjes laten zien. Voor de rest mag het blijven. ON moet meer zendtijd krijgen en Pow ook meer rechts geluid en tot slot stop klimaat en stikstofonzin voor 130. Batterijen , wind en zon zijn niet schoon voor gas. Stem rechts bij EU verkiezingen stop het linkse geluid,
Geerten 3 weken geleden
Er moet inderdaad het nodige op de schop. Als eerste de echte verspreiders van nepnieuws. En dat zijn heel andere groeperingen dan hierboven door sommigen beweerd wordt, vooral wie de pers en omroepen het liefst de nek om willen draaien. Als zij hun zin krijgen is het met onze vrije samenleving en democratie gedaan en valt er niets meer te kiezen (anders dan rennen voor je leven). Landen te over die als afschrikwekkend voorbeeld kunnen dienen. Maar dan moet je wel over de provinciegrenzen heen kijken natuurlijk en misschien is dat te veel gevraagd.
GeelHesje 3 weken geleden
@Fiat: Nee dat is niet rechtvaardig. Zowel "links" als "rechts" en alles daartussen dienen een podium te hebben. De Leugens moeten weg! Geen TV in dienst van de staats propaganda. Volledig recht op vrije meningsuiting en volledige vrijheid van jounalistiek. Geen verboden onderwerpen en geen taboe's. En ... Niet bepaald onbelangrijk: Geen inmening van politiek of andere organisatie's die het nieuws en de publieke opinie willen beinvloeden. Ook niet in de achtergrond! {geen sarcasme}
Verzamelaar1978 3 weken geleden
@Geerten. Nou rennen voor je leven moet je tegenwoordig niet meer doen hoor. Die prik komt gewoon naar je toe en wordt gewoon door je strot geduwd. Maar daar mag je niet over praten toch? Want dat is desinformatie volgens de EU. Vaccinatie doden en slachtoffers zijn er gewoon niet. Toch? Er zijn ook geen doodgeboren baby`s. Toch? Ook geen mensen vroegtijdig overleden. Toch? Ook geen mensen die opeens na vaccinatie zware klachten kregen. Toch? Maar goed; als je over de provinciegrenzen heen kijkt dan bestaat Corona natuurlijk echt en de griep, die is gewoon verdwenen. Alle genomen maatregelen en vaccinaties met DRANG waren gewoon bitter noodzaak. Toch?
Howy Cues 3 weken geleden
Typisch GeelHesje, anderen verwijten niets te weten, terwijl hij zelf zo dyslectisch als een aarsworm is. Hij springt van de hak op de tak, waardoor het causaal verband tussen NPO en bezuiniging totaal ontspoort. In die zelfde drogreden-categorie voelt mystiek56 zich eveneens thuis. Ook hij beschuldigt anderen waaraan hij zich zelf schuldig maakt, namelijk zijn paradoxale alleenrecht op burgerschapszin. Echter de domoor snapt niet dat de NPO bestaat uit 2 taakomroepen NOS en NTR. Op basis van zijn subjectieve waarneming begrijpt hij niet dat de NOS zorgt voor onafhankelijke nieuwsvoorziening en dat de NTR programma's maakt over kunst en cultuur, minderheden, jeugd, educatie en achtergrondjournalistiek. Voorts realiseert mystiek56 zich niet dat de NPO het grootste marktaandeel voor de televisie en het op een na grootste marktaandeel voor de radio heeft. Nee, hij trekt allerlei conclusies op onderbuikgevoelens, welke hij als graadmeter ziet voor oer-Hollands gezond verstand. Driekwart van Nederland heeft niet gestemd op een eenmanspartij, omdat driekwart van Nederland van alle politieke richtingen is, behalve die ene, waarvan Poetin in zijn vuistje moet lachen. Karate kid Baudet is van heel andere orde; wanorde wel te verstaan. Die malloot is zijn luiertje nog niet ontgroeid en daarom probeert hij tevergeefs 'man-der-mannen' te zijn. Echter dit Axe effect slaat slechts aan bij de FvD Girl Army, waardoor de overige 147 zetels hem geen blik waardig tonen. NPO is ook Omroep Max en Arbeidsvitaminen. In de optiek van GeelHesje zijn zij propagandisten en hypnotiseurs. Ja, hoor fantast, als je maar lang genoeg aan je haren blijft trekken, sjor je die hersenkronkel er ook uit
GeelHesje 3 weken geleden
Typisch @Howy: Altijd op de persoon gerichte kritiek op anderen hebben en ronduit genieten van ruzie zoeken door anderen te minachten kleineren beledigen en erger maar zelf natuurlijk altijd gelijk hebben. Niet inhoudelijk op iemand reageren geen inhoudelijke discussie meteen recht op de persoon af en de grond in proberen te trappen als hij het met iemand niet eens is en daar nog van genieten ook. Een puur dierlijke eigenschap laag bij de gronds niet sociaal en niet menselijk. Maar daar geeft hij niks om als hij er maar van geniet ... He @Howy?
Mieppio 3 weken geleden
mystiek56, ik zou 3 bladzijden schrijven als ik jou was, echt interessant
B Tender 3 weken geleden
Als je zo de reacties leest, van wie er voor handhaving van die Hilversumse kliek is, dan heb je toch al gegeten en gedronken?.. Ze zitten zichzelf in de weg, met hun link(s)e gedachten en prefereren kennelijk liever een jaarlijkse verspilling van een paar miljoen aan idiote tv programma's, dan dat zo'n bedrag besteed wordt aan fatsoenlijke sociale woningbouw......Een hedendaagse woningnood...nb. die zich steeds meer en meer gaat richten op het "delen" van bestaande woningen, met vreemden.....Zelfs geen baas meer bent over je eigen potten en pannen vanwege een zg. "gedeelde keuken", je eigen slaapkamers en prive.....Wat zullen we lachen, wat zullen we lachen, welke vreugde staat te wachten om die miljoenen vretende komieken op 1-2- en 3.......(not).
Geerten 3 weken geleden
Nog even een vraag. Wat precies is er 'links' aan AVROTROS – PowNed Samenwerkingsomroep AVROTROS: Liberaal – PowNed: Jongeren, rechts 373.000 MAX – WNL Samenwerkingsomroep MAX: Senioren – WNL: Rechts-conservatief 468.000 KRO-NCRV Zelfstandige omroep Christelijk 405.000 EO Zelfstandige omroep Orthodox-protestants 320.000 VPRO en BNNVARA links 770.000 leden Ook hun radioprogramma's niet vergeten.
B Tender 3 weken geleden
Misschien, omdat het hardgrondig door "links" verdedigd wordt? Dat de PVV wederom door de NSC dwars gezeten wordt (die uiteindelijk beetje bij beetje z'n ware wankelend gezicht laat zien?).....Dat NB. in de bijlage een vergelijking wordt gesteld tussen de PVV en Poetin? Dat linkse figuren op deze stelling laten zien, waarom ze liever voor een verspilling kiezen dan voor een noodzaak?.......Zegt het maar...........Linksom of rechtsom.....weggegooid geld en die miljoenen kunnen een beter doel dienen.....jaar in- jaar uit.
velder 3 weken geleden
Gaan we weer @fiat(+anderen). "Alle linkse geluid moet weg". Uhm? De vrijheid van pers is naar mijn weten een pijler van de democratie. Zo ook de Trias politica. Dat is dan toch tegelijk een pleidooi om de democratie de nek om te draaien? @fiat. Bijzonder, wellicht moet je naar Rusland emigreren daar wordt alles volgens jouw moraal ingericht. Hongarije is ook een optie, blijft je i.i.g. een inwoner van de E.U. ik zou zeggen huur een busje, je kunt vast de kosten delen met een aantal poll bezoekers hier.
B Tender 3 weken geleden
Ach, zolang het busje dan maar rechts blijft rijden, is er niks aan de hand.....Het wordt pas gekker, als het links gaat rijden.....Dan gaat het gegarandeerd fout !!
Geerten 3 weken geleden
@Tender (whats in your name?) Zoals je het zelf beschrijft: links (sociaal liberaal) verdedigt de democratische rechtstaat, midden en gematigd rechts liberaal doen dat ook. Dat woningbouw en migratie aangepakt moeten worden vindt iedereen. Een goed functionerende overheid en bestuur idem. Waar blijf jij dan?
B Tender 3 weken geleden
@ Geertje....de naam is B Tender....In deze formatie periode, waarbij mn. inmiddels alles draait om de financiering van het begrotingstekort, is het van de gekke om miljoenen aan subsidie te verspillen aan belachelijke programma's met medewerkers die daarvoor en directies die daarmee duizenden euro's krijgen. Verspilling van geld, geld dat men veel beter kan besteden aan woningbouw, zorg (in de breedste zin van het woord), onderwijs, beveiliging, rechtsspraak en wat er nog verder in het rijtje hoort......Dat zeg ik de hele tijd al in m'n reacties.....Jammer dat je dat nog niet eerder hebt opgepakt.
GeelHesje 3 weken geleden
... en het is al helemaal van de gekke om weer een Miljard aan de Oekraïne te geven om mensen mee te vermoorden! over verspilling van geld gesproken ...
C.J. de Loof 3 weken geleden
Die linkse criminele tv clubjes gewoon opdoeken, het enige wat ze doen is onze regering napraten, allemaal lekker correct en woke met als ultieme dieptepunt Khalit en Sofie.
Howy Cues 3 weken geleden
GeelHesje, je geniet van welvaart en comfort, maar als 't om klagen gaat, sta je als eerste in de rij. Ik geniet van de voldoening door goed te doen in kleine dingen, zoals 't ontmaskeren van warhoofden en fantasten. Nu beklaag je je weer dat ik niet inhoudelijk met jou in discussie ga, terwijl je meerdere malen te kennen hebt gegeven niet op mijn reacties te reageren. Voor de zoveelste keer spreek jij je zelf weer tegen. Het is bij jou altijd 't zelfde liedje: Geel zegt nee en Hesje zegt ja. Als je ene persoonlijkheid niet weet wat de andere doet, blijft wisselvalligheid troef. Ondanks dat je steeds dieper in de poel van waanzin zakt, hou jij je vast aan de ziekelijke overtuiging dat de poel van waanzin het Hof van Eden is. Waarom zou ik jou in de grond willen trappen? Ach stakker, je doet het jezelf aan. Daar heb je mij niet voor nodig.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.