Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Russisch geld naar Nederlandse politici

2.621 stemmen | Geplaatst op 29 maart 2024 | Website

Dat moet gewoon kunnen
7.3%
Nee, dat is ongehoord!
92.7%

Reacties (33)

dutchy71 5 weken geleden
Dat geld zit overal wereldwijd, Maar wanneer dit nu gebeurd is dit niet goed te praten, Ik mag hopen dat dit iets is uit het verleden is en niet in het heden gebeurd, Maar ik sta nergens meer van te kijken moest dit toch gebeuren.
Pindakaas1983 5 weken geleden
Optie 3 bewijs eerst maar eens dat het zo is.
fiat124sport 5 weken geleden
Bewijs het eerst maar, ik geloof het persoonlijk niet. Tot slot stop klimaat en stikstofonzin, stop verduurzaming batterij , wind en zon zijn niet klimaat vriendelijk Isoleren is schimmel, voor 130
velder 5 weken geleden
Hier kan snel een streep door wanneer partijen openheid geven over de geldstromen die ze binnen krijgen. Wanneer blijkt dat er Russisch geld binnenkomt/-kwam (of andere buitenlandse sponsoring) kan er snel een streep door de politieke carrière van de desbetreffende politicus/partij. Maar ja de boeken moeten dicht blijven waardoor het alleen maar meer verdacht wordt.
Fiat123spot 5 weken geleden
Alles wat mij niet uitkomt geloof ik gewoon niet !
Geelflesje 5 weken geleden
Rechts nationalistische pvv en fvd hebben boter op hun hoofd. Maken dit land kapot met hun leugens!!
Beter een lach dan een traan 5 weken geleden
De vraagstelling had beter kunnen zijn Waarom zoveel Nederlands belasting geld naar het buurtland Oekraine en hun burgers hier ook nog met Nederlands belasting geld trakteren .Deze vraag had ik liever gezien
Peritum ? 5 weken geleden
Dacht u dat corruptie alleen in het buitenland voorkomt onder politici en niet bij onze eigen Nederlandse met hun heilige en vrome smoeltjes ? Wordt wakker en huiver van de vieze spelletje die gespeeld worden in de politiek, waar dan ook.
dasy 5 weken geleden
Ja dat komt er van als je onder betaalt word in de tweede kamer.allemaal graaiers eerste klas.
jgth 5 weken geleden
De terrorist zaai de angst ,en de politiek geeft het water het is één grote corrupte pleuris bende in de wereld.
Mieppio 5 weken geleden
Als dat inderdaad zo is, is het bij de FvD terecht gekomen dat kan niet anders. .
TCB 5 weken geleden
Nou zeg wat een nieuws, ik wist al heel lang dat dit aan de hand was. Politici hebben ook jarenlang russen toegelaten in w.europa met o.a. louche brievenbus bedrijven. Men wist wat er speelde maar kneep een oogje dicht, money, money, money.
Howy Cues 5 weken geleden
Absoluut onaanvaardbaar. De connectie Poetin en vazal Baudet is alom bekend. Een enthousiaste Baudet oreerde: "Oorlog in Oekraïne 'meest hoopvolle wat ik in mijn leven heb meegemaakt." De zakelijke en amicale connectie tussen Baudet en de Oekraïense oligarch Viktor Medvedchuk (de man achter de nieuwssite Voice of Europe) is wat minder bekend. Onlangs twitterde Baudet nog dat een allicht extraatje van Medvedchuk in het verschiet ligt. Dat extraatje duidt aan dat boven het gewone bedrag een bonus of gift te verwachten valt. Waar rook is, is vuur. En bij constatering van vuur moeten collaborateurs met effectieve verhoortechnieken (o.a. waterboarding) ondervraagd worden. Politici moeten nevenfuncties, extra inkomsten en giften melden in een openbaar register. Baudet blijft dit keer op keer weigeren. Baudet is naast Kamerlid ook bestuurslid van Forum voor Democratie bv en directeur van THPB Media B.V. De Forum-leider schrijft boeken en geeft, al dan niet tegen betaling, lezingen en interviews, zoals op de pro-Russische nieuwssite Voice of Europe.
Pindakaas1983 5 weken geleden
tja Geld mag alleen naar Corrupt Ukraine natuurlijk waar Amerika in 2014 de democracy omver werpte.
ierist 5 weken geleden
Tja, de Europese verkiezingen komen er aan. Uit angst dat bepaalde partijen groot worden, zal de main stream media weer geruchten de wereld in helpen.
ierist 5 weken geleden
Altijd maar kritiek hebben op complottheorieën. En nu doen ze precies hetzelfde.
Mr. Bean 5 weken geleden
Als blijkt dat een bepaalde partij geld uit Rusland accepteert moet deze uit het Nederlandse kiesstelsel gezet worden, ook als alleen de leider zich laat vertroetelen met geld uit vijandig land !
B Tender 5 weken geleden
Vooralsnog is het geheel nog troebel met de Roebel.....Als politici geld zouden hebben ontvangen van bv Rusland, dan zal dat zeker niet zo opzichtig gebeuren, zoals nu blijkt.....Dan gaat dat via geheel andere en niet achterhaalbare schijven.....En dan nog...wie kan er nu bewijzen, dat ze geld hebben ontvangen, om er iets (een tegenprestatie) er voor terug te doen.....Pas dan is er sprake van omkoping...... Zolang men dat niet kan bewijzen, kan men geld aannemen van wie dan ook....Anders zou niemand (politieke partij, bestuurder, onderwijs instelling of wat dan ook) een cent of wat meer van iemand (instantie) aan kunnen nemen.
Pindakaas1983 5 weken geleden
Geld krijgen van SOROS is prima
Kaiser 5 weken geleden
geld uit de V S mag wel ? wat hebben we toch een boter op ons hoofd .
fiat124sport 5 weken geleden
Hee linkse spot fiat. Nee zo denk ik niet alles is onderbouwd. Batterijen zijn slecht van de week nog in het nos journaal om over afbraak maar niks te zeggen. Windmolens zijn slecht voor mens en dier, zon energie zit vol rotzooi. isoleren is slecht voor je huis. klimaat en stikstof is onzin. we rijen 100 om een fabeltje en we kunnen niet bouwen om die onzin. nerderland is vol van het gas af gaan is dom want het is goedkoop en we hebben genoeg. linkse politiek is duur, is verbieden en afschaffen en excuses en zeg nu maar wat hier niet waar aan is. er is maar 1 echte fiat en dat is de fiat 124 sport
heul 5 weken geleden
Deze stelling is niets meer dan stemming makerij en bedoelt om de formatie te dwarsbomen. Kom hier pas mee als het bewijs is geleverd, eerder niet. Zo beschadig je mogelijk mensen die onschuldig kunnen zijn. Willem Alexander heeft ook eens een biertje gedronken met Poetin . Waren andere tijden, gaan we hem straks ook verdacht maken????? Dit komt uit de koker van slechte verliezers van de verkiezingen. Het zijn soms net mensen.
B Tender 5 weken geleden
En hoe zit het bv. met XR, u weet wel die milieuzakken, die tegen alles zijn en zich met lijm vastplakken aan asfalt, of schilderijen in een museum bekladderen onder het mom dat ze milieu vriendelijk zijn..........Zij krijgen geld van oa. donaties uit het VK en zelfs uit de VS...Dit alles om onze economie te ondermijnen.............Wie betaalt extension Rebellion? Rijke filantropen...... Uit de Verenigde Staten ontving Extinction Rebellion Nederland een donatie van 10.000 dollar (ruim 9.000 euro). In de VS hebben rijke filantropen onlangs het Climate Emergency Fund opgericht dat tot doel heeft klimaatacties wereldwijd te ondersteunen.....15 okt 2019.......... Leuk he??
Howy Cues 5 weken geleden
@ierist, geruchten zijn makkelijk te achterhalen. Dus leef je uit en vertel ons wat jij weet wat wij niet wisten.
Howy Cues 5 weken geleden
@heul, het inmiddels geen geheim dat bepaalde politici met de vijand heulen. Uit een kleine vonk ontsteekt vaak een grote brand.
Howy Cues 5 weken geleden
@Pindakaas1983, kwestie van omgekeerde bewijslast. Het is aan de tegenpartij om openheid van zaken te geven.
GeelHesje 5 weken geleden
Ik stel voor van alle politici in geheel Nederland na te gaan van wie zij geld en kadootjes en andere persoonlijke voordeeltjes krijgen van wie zij opdrachten krijgen van welke (internationale) organisatie's zij lid zijn of contact mee hebben en of zij lid zijn van of contact hebben met geheime genootschappen sektes buitenlandse geheime diensten enz enz enz. Ik denk dat iedereen in Nederland heel erg gaat schrikken bij het zien van de uitkomsten.
JoopDroege 5 weken geleden
Hallo daar, ik zet de voordeur alvast open hoor, laat de Russen maar komen met hun centen, ze zijn van harte welkom: pecunia non olet.
volijke 5 weken geleden
Een zekere Helga Salemon komt met een verhaal over Baudet en Wilders terwijl ze zegt dat er géén bewijslast is. Man man, moeten we ons met zulke desinformatie bezig houden. De mainstream, NPO is wéér bezig.... oh ja, iedereen moet er wéér een mening over hebben. Ik wacht het liever even af.
Boefdeboef 5 weken geleden
Als er iemand smeergeld heeft aangenomen, dan is het Jesse Klaver die gilt zo hard. Dus dat kan niet missen.Mensen die iemand anders de schuld geven, zijn meestal zelf schuldig.
volijke 5 weken geleden
WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse regering stuurt meer bommen en gevechtsvliegtuigen naar Israël ondanks de groeiende kloof met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu over het Israëlische offensief in de Palestijnse Gazastrook. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de afgelopen dagen stilletjes de overdracht van miljarden dollars aan bommen en gevechtsvliegtuigen aan Israël goedgekeurd, meldt de krant The Washington Post. Haha, Amerika onthield zich van een stem tijdens de VN resolutie, staakt het vuren, maar wel STILLETJES voor miljarden aan bommen en gevechtsvliegtuigen sturen naar Israël, stelletje hypocrieten!!
van tatenhove 5 weken geleden
Ik kan bijna niet wachten op de volgende POLL , Zomertijd / wintertijd ?
Pindakaas1983 5 weken geleden
@Howy Cues geld van Soros aan Antifa is geen geheim en dat Amerika in 2014 in oekraine de democracy omver geworpen heeft zoals ze deeden in Irak met 1 mil burger slachtoffers 300K kinderen ook niet open slaven markt in Lybia vandaag de dag dankzij Rusland ? Nee USA USA USA !!!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.