Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u al gestemd?

3.287 stemmen | Geplaatst op 15 maart 2023 | Website

Ja
65,2%
Nee
34,8%

Reacties (38)

mmuller 2 weken geleden
Ben benieuwd na de verkiezing, hoeveel leugens waarheid worden....!
wispelhuis 2 weken geleden
Bijna, ik woon 50 meter van een stembureau.
banksy 2 weken geleden
Beetje minder rechts asjeblieft.
Zomervliegje 2 weken geleden
Nog niet, maar ga wel. Echter vraag ik mij wel steeds meer af of het wel zin heeft. Elke keer strookt de uitkomst niet met wat men zegt te stemmen. Of mensen zijn niet eerlijk over hun stem of, democratie is een farce.
GeelHesje 2 weken geleden
Ja. VVD/CDA/D66/CU : STEM ZE WEG !!!! Aan de vruchten van de boom zult gij de boom herkennen! Zie hier hoe vaak uw partij (die wellicht wel elke keer zegt het niet met Rotte eens te zijn) met voorstellen van de VVD heeft ingestemd: https://deanderekrant.nl/nieuws/analyse-stemgedrag-alleen-fvd-en-bij1-geven-kabinet-rutte-iv-volop-tegengas-2023-03-14
Mieppio 2 weken geleden
Ja ik heb net mijn stemvork gestemd
wispelhuis 2 weken geleden
Het zijn geen verkiezingen voor de tweede kamer.
GeelHesje 2 weken geleden
Weet wat u stemt! De Build Back Better partij BBB was afgelopen Zaterdag niet bij het boerenprotest in Den Haag. Reden? Carolien voelde zich niet veilig tussen de vele boeren en burgers die daar stonden te demonstreren. Raar? Nee! Want BBB keurt in Den Haag bijna alle voorstellen van Rotte goed!
jogi 2 weken geleden
Wispelhuis, Inderdaad maar wel indirect voor de eerste kamer en die heeft meestal het laatste woord.
wispelhuis 2 weken geleden
@jogi: Weet jij voor welk beleid jouw partij in de Provinciale Staten staten staat? Daar gaan deze verkiezingen om. Dat kan best een ander beleid zijn dan het landelijke beleid.
Peritum ? 2 weken geleden
Ja, m’n piano, een stuk of wat gitaren, een ukelele, viool en doedelzak, en ondanks dat ze ontstemt waren, waren ze niet zo vals als de kandidaten in de politieke verkiezingen.
Emmetje 2 weken geleden
Dit is geen stelling maar een vraag. Webmaster leert het ook nooit :((.
Betje Wolff 2 weken geleden
Nee, na het werk strakjes. PARTIJ VOOR DE DIEREN
Ricardo76 2 weken geleden
Tuurlijk heb ik gestemd... Op een Zeeuwse dame met hart voor provincie. India zandman PVV
wijari 2 weken geleden
Zo stemmen, 100 meter lopen (circa) van mijn huis. Fijne van een dorp ook nog met veel winkels.
fiat124sport 2 weken geleden
Ja wou fvd stemmen maar dat gaat hier niet dus is het PVV geworden en voor de waterschappen BBB . Ga stemmen en stem rechts. Gisteren me weer dood geergerd aan die Kaag en Kuiken tegen Baudet. Stem slim zorg dat de klimaat en stikstof onzin stopt laat ons weer 130 rijden want met links gaat u zich blauw betalen , worden boeren uitgekocht om nog meer huizen te bouwen voor mensen die binnen blijven komen, is het verbieden afschaffen en excuses maken, geen vlees meer eten, overal klimaatzone's , aan de vervuilende stekker auto, aan de vervuilende warmtepomp. Stem ze weg stem en stem rechts
fiat124sport 2 weken geleden
en geel hesje zo is het BBB is niet slim want je komt uiteindelijk toch in de stikstof ellende terecht. Ik heb bbb gestemd voor de waterschappen omdat ik geen andere keus had, als het maar wel rechts is en minder klimaat en eerlijker.
Betje Wolff 2 weken geleden
Op m’n fiets met 130 per uur naar het stembureau!
B Tender 2 weken geleden
Ja, rond 11 uur ongeveer. Gelijk een goede daad gedaan en nog allebei de stemmen uitgebracht voor twee oudjes. Gewoon links...maar dan x 6.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Wat een enorm domme stelling weer. Of je "al" gestemd hebt... Want dit verandert natuurlijk per minuut. Mensen die om 9 uur met nee antwoorden kunnen om 9.05 wel gestemd hebben. Dus wanneer om 21 uur bijvoorbeeld 60 % met nee geantwoord heeft kan het op dat tijdstip zijn dat een groot deel daarvan uiteindelijk wel gestemd heeft. Maar je kunt je keuze voor nee niet meer in ja veranderen. Beter geweest zou zijn "ik ga vandaag stemmen" ja / nee. En voor degenen die nog steeds twijfelen "ik weet het nog niet".
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Wij stemmen zoals gewoonlijk vanzelfsprekend zowel voor de Provinciale Staten als voor het Waterschap op de Partij voor de Dieren. Het wordt hoog tijd dat er eens meer betrouwbare politici komen die consequent zijn in wat zij zeggen én wat zij doen met een goed onderbouwde visie voor zowel de korte als de lange termijn en oprecht en structureel opkomen voor mensen, dieren, natuur, milieu en de gehele aarde.
Farmer. 2 weken geleden
Voor de Waterschappen stem ik niet, want dat is maar historisch zo gegroeid en is feitelijk alleen maar een overheidsinstantie die belast is met de waterhuishouding en waterstanden, onderhoud bepaalde dijken en het onderhoud van sommige landelijke wegen. Voor de dienst Rijkswaterstaat en RDW (om maar even wat te noemen) gaan we ook niet stemmen. Ik ga er van uit dat het bestuur haar verantwoordelijkheid neemt, politieke invloed lijkt mij marginaal.
fiat124sport 2 weken geleden
Snap niet zo goed dat partij van de dieren? Het is links dus we gaan echt ons blauw betalen en onze boeren worden verder afgebroken. Maar goed ieder zijn keus. Beter als groen links en pvda denk ik dan maar dat is helemaal een ramp voor Nederland. Wilt u zich blauw betalen stem dan links.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Er wordt enorm veel onzin met betrekking tot boeren verteld. Want zij zijn juist de afgelopen 30 jaar uitgeknepen door gigantische bedrijven als Friesland-Campina, de Rabobank en de veevoederbedrijven. En de supermarktketens. Die werden steenrijk, maar veel boeren kampen met financiële problemen. Daarnaast hebben onze opeenvolgende regeringen met meestal VVD én CDA erin hen telkens opgezadeld met allerlei kromme regels en wetten die steeds sterk wisselden waardoor boeren wanhopig werden omdat zij enorm veel geld geïnvesteerd hadden en dan moest het tóch weer anders. Ook die BBB is absoluut niet goed voor boeren. Zij spelen alleen maar in op korte termijn emoties en komen in geen enkel opzicht met een goed onderbouwde oplossing en lange termijn visie voor een goed en fijn boerenbedrijf waar het gezond werken is en een fatsoenlijke boterham verdiend wordt. We moeten naar méér boeren maar wel kleinschaliger, met landbouw die meer in harmonie met de natuur werkt en gebruik maakt van alle mogelijkheden die dat biedt. Zo zal de bestaanszekerheid ook op lange termijn gegarandeerd zijn, wordt het er voor de boer en zijn gezin veel leuker, gezonder en afwisselender op en kan hij met plezier door blijven gaan. En vooral voor ons eigen land produceren en niet zoals het nu gaat 80 % voor het buitenland.
Mart 1957 2 weken geleden
Ja hoor.... 2 keer BBB
Kennie-L 2 weken geleden
Hoe moet dat nu, hoe moet dat nu? vanmorgen nee ingevuld maar inmiddels wezen stemmen dus eigenlijk klopt de poll niet meer, problemen altijd.
ierist 2 weken geleden
@Zeeleeuw: Als het aan de meeste linkse partijen ligt, moeten er een stuk minder landbouw zijn en meer migranten. Hier schiet de natuur in Nederland helemaal niks mee op, omdat meer mensen om meer bebouwing vraagt. Daarnaast is een groot deel van de natuur in Nederland wensnatuur, "natuur" zoals bepaalde beleidsmakers het graag zien. Denk maar aan bijvoorbeeld heidevelden, die alleen door menselijk ingrijpen (vorm van natuurvernietiging) in stand kunnen worden gehouden. Met het uitkopen van boeren gaat de natuur er echt niet op vooruit in dit land.
Karel33 2 weken geleden
Ja--en zoals altijd op de pvv. de bbb is een eendagsvlieg en weining beter dat rutte en co. Iemand die wegloopt omdat ze bang geworden is kan never nooit niet een partij vertegenwoordigen. En met groen slinks & pvda stromen nog meer gelukszoekers binnen en gaan we meer betalen aaqn het millieu. Laat de boeren boer blijven en zorgen dat we voedsel -- melk enz op tafel krijgen--stop met zonneparken op prima landbouwgrond te plaatsen. Stop met de stikstof gekte en de millieu waanzin. Ja--het klimaat veranderd zoals elke 10--12.000 jaar en daar is niets tegen te doen.
ierist 2 weken geleden
Ik zat te twijfelen tussen Ja21 en BBB. Bij de tweede kamerverkiezingen heb ik Ja21 gestemd. Nu zal het BBB zijn omdat ze specifiek voor Zeeland betere standpunten hebben dan Ja21 vind ik.
Tramper Kees 2 weken geleden
Sowieso voor de BOEREN en op een boerin. Zeker voor de waterschappen zijn de boeren de beste bestuurders. Zij weten als geen ander met het klimaat en de aarde om te gaan. Zij staan immers elke dag met de poten in de klei en in de natuur.
C.J. de Loof 2 weken geleden
Natuurlijk zijn we gaan stemmen, vanmorgen al voor we gingen werken. We stemmen rechts maar geen VVD meer die is te links geworden. Ik hoop dat de VVD en die blonde heks van D66 een flinke tik op hun neus krijgen maar dat komt wel goed als ik de prognoses zo zie. Helaas zijn er nog veel mensen die niet zelf kunnen nadenken en dus links stemmen of nog gekker op een one issue partij zoals partij voor de dieren.
Betje Wolff 2 weken geleden
Yes, gestemd! PARTIJ VOOR DE DIEREN! Rechts gaat verliezen. Binnen een week kondigt Rutte zijn vertrek aan, krijgen we verkiezingen en een groen, sociaal kabinet!!! Er is hoop !!!
Betje Wolff 2 weken geleden
Jippie!!
fiat124sport 2 weken geleden
Dat Rutte weg gaat is goed Betje maar een linkse stem....... Je wilt je zeker blauw betalen en de hele dag klimaat gezeur horen. Bah ik kan dat verduurzamen niet meer horen. In ieder geval wel goed dat je heb gestemd
wouter6 2 weken geleden
Uiteraard, twee x PvdD.
C.J. de Loof een week geleden
Jammer Betje ..... eerste uitslag net gezien ?? Nederland wordt dus gelukkig een stuk rechtser en tot mijn persoonlijke genoegen de blonde heks van D666 en groenlinks leugenaar krijgen een flinke tik op hun neus Hopelijk nu snel de rem op al die stikstof idioterie.
Betje Wolff een week geleden
Yes de groenen en de boeren gaan samenwerken !
Mr. Bean een week geleden
Aan de redactie !!! Waarom is mijn reactie weggehaald, had zelf al verschillende duimpjes, zijn jullie zo partijdig of zie ik dat verkeerd?
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.