Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

'Zeeland van coax naar glas'

Samenvouwen
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • 'Zeeland van coax naar glas'

    Zeeland van coax naar glas

    Sinds 2020 heeft Delta Fiber zijn blik tevens gericht op Zeeland, de provincie waar het voormalige Delta via de kabel huishoudens van tv en internet voorziet. Hoewel het bedrijf de afgelopen jaren Docsis 3.1 heeft uitgerold met snelheden tot 1 Gbps, is het nu overgegaan tot het verglazen van de aansluitingen in de steden. Het bedrijf investeert de komende jaren EUR 100 miljoen in een Zeeuws glasvezelnetwerk. Het voorziet bedrijventerreinen van glasvezel en legt dat ook al aan naar nieuwbouwwoningen. De komende jaren wordt de footprint uitgebreid naar bestaande woningen. Vrijwel elke maand start Delta Fiber nieuwe projecten op die voorzien in verglazing van wijken in - tot nu toe - Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen, Zierikzee en Kapelle.

    Delta Fiber wil geen uitspraken doen over de toekomstige plannen in Zeeland. Het geeft aan dat de planningen en exacte doelstellingen onderdeel zijn van de aanlegstrategie en dat is concurrentiegevoelige informatie. Het wil dus ook niet aangeven of het buitengebied in Zeeland op de planning staat. Wel benadrukt Delta Fiber dat de uitrol in Zeeland geen prioriteit heeft boven andere projecten in Nederland.
    Delta Fiber op weg naar 1 miljoen aansluitingen aan het eind van het jaar - Telecompaper

  • #2
    [B][SIZE=12px][FONT=Verdana][COLOR=#000000][SUP]Er staat niémand op míjn banlist, dus jullie hoeven er ook geen rekening mee te houden.[/SUP][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

    Reageer

    Om te reageren, moet je eerst .

    verwerken...
    X