Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

3 Ghz - 25 Gbps Docsis

Samenvouwen
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • #16
    Oorspronkelijk gepost door Bordewolf Bekijk bericht

    Dan blijft het lastig voor Delta Fiber. Er blijven 2 netwerken om te onderhouden. In het Cogasgebied is alles verglaast. Ik vraag me telkens af wanneer de coax wordt verkocht aan Ziggo en/of wanneer men een ieder verplicht om op glasvezel over te stappen. Dat kan in Twente prima.
    Heeft het provincie bestuur van Twente jou daar van op de Hoogte gebracht Sjakie of komt dit voor in jouw FANTASIEƋNšŸ¤”

    Reageer


    • #17
      Wat heeft het voor VodafoneZiggo op dit moment nog zin om een coaxnetwerk te kopen in een gebied waar al glasvezel ligt? Het is geldverspilling[. Als eerste moet je heel veel investeren om het aangekochte netwerk binnen je eigen netwerk te integreren. Daarna moet je het netwerk geschikt maken voor de eigen diensten die je ook binnen het eigen verzorgingsgebied levert. En als je dan al tientallen miljoenen euro verder bent dan moet je ook nog eens gaan concurreren met een glasvezelnetwerk. Waarbij je prijzige kortingsacties moet inzetten om klanten te werven en te behouden.

      Echt zit dit maar uit je hoofd. De kans dat dit gebeurt, is net zo klein als het winnen van de Staatsloterij. Het kan, maar gaat er maar niet vanuit.
      Laatst bewerkt door Jarco Kriek; 7 Jan 2024, 21:24.

      Reageer


      • #18
        Oorspronkelijk gepost door Jarco Kriek Bekijk bericht
        Wat heeft het voor VodafoneZiggo op dit moment nog zin om een coaxnetwerk te kopen in een gebied waar al glasvezel ligt? Het is geldverspilling[. Als eerste moet je heel veel investeren om het aangekochte netwerk binnen je eigen netwerk te integreren. Daarna moet je het netwerk geschikt maken voor de eigen diensten die je ook binnen het eigen verzorgingsgebied levert. En als je dan al tientallen euro verder bent dan moet je ook nog eens gaan concurreren met een glasvezelnetwerk. Waarbij je prijzige kortingsacties moet inzetten om klanten te werven en te behouden.

        Echt zit dit maar uit je hoofd. De kans dat dit gebeurt, is net zo klein als het winnen van de Staatsloterij. Het kan, maar gaat er maar niet vanuit.
        Het netwerk in Twente was eerst in handen van Cogas en Ziggo leverde al op dit netwerk.

        Wat betreft de kosten kan ik in meekomen, maar Ziggo heeft geen glasvezelstrategieā€¦.

        Reageer


        • #19
          En juist omdat Ziggo geen glasvezelstrategie heeft, zullen zij geen coaxnetwerk kopen in een gebied waar ook een glasvezelnetwerk actief is voor leveren van diensten aan consumenten en bedrijven, Het kostenplaatje voor aankoop en het coaxnetwerk opnieuw inrichten is hoog. Em door de concurrentie die je daarna van glasvezel ondervindt, is het moeilijk om investeringen op een redelijke termijn terug te verdienen.

          Reageer


          • #20
            Bordewolf heeft er toch niets aan.
            Ik zie nog zijn bijdrage op een ander forum: " NOOIT MEER ZIGGO !! "

            Reageer

            Om te reageren, moet je eerst .

            verwerken...
            X