Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Grote storing Microsoft.

Samenvouwen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • Grote storing Microsoft.

    De storing begon volgens allestoringen.nl iets voor 09.00 op woensdagochtend. Vrijwel alle Microsoft-diensten lijken problemen te hebben; er komen klachten binnen over storingen in de Store, videobeldienst Teams, maildienst Outlook en de online officesoftware op Microsoft 365. Op Gathering of Tweakers melden verschillende gebruikers ook dat er problemen zijn met clouddienst Azure en apps die daarop draaien.

    Microsoft zegt dat het de problemen onderzoekt. Beheerders kunnen in hun admincenter onder code MO502273 op de hoogte blijven van de problemen.

    Op zijn statuspagina schrijft Microsoft dat het probleem ligt bij een netwerkconfiguratiefout. Het bedrijf probeert een mitigatie te vinden, maar weet nog niet wanneer dat komt. Om 12.00 op woensdagmiddag komt er een nieuwe update.

    Update 10.50: volgens Microsoft zijn de problemen ontstaan door een recente update voor het Wide Area Network. Daardoor worden verbindingen tussen clients en Azure-diensten en tussen servers in datacenters getroffen. Dat gebeurt in gebeurt volgens Microsoft in golven van een half uur. Het bedrijf gaat de update terugrollen.

    https://tweakers.net/nieuws/205980/g...ls-office.html

    Heb je er ook last van?

  • #2
    Nergens last van. Het werkt gewoon.
    [B][SIZE=12px][FONT=Verdana][COLOR=#000000][SUP]Er staat niémand op míjn banlist, dus jullie hoeven er ook geen rekening mee te houden.[/SUP][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

    Reageer

    Om te reageren, moet je eerst .

    verwerken...
    X