Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Toch glasvezel in dorpen en buitengebieden Zeeuws-Vlaanderen ondanks te weinig aanmeldingen

Samenvouwen
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • Toch glasvezel in dorpen en buitengebieden Zeeuws-Vlaanderen ondanks te weinig aanmeldingen

    Het kan toch
    Tóch glasvezel in dorpen en buitengebieden Zeeuws-Vlaanderen ondanks te weinig aanmeldingen - Omroep Zeeland

    Kosten mogelijk iets hoger

    GlasDraad hoopt in januari 2023 te kunnen starten met de aanleg. Bewoners in de kleine kernen betalen 200 euro voor de aansluiting, huishoudens in buitengebieden 2300. Voor zo'n 20 procent van die laatste groep wordt dat bedrag hoger, vanwege het wat lagere aanmeldpercentage. Die krijgen daar bericht over. Wie zich alsnog wil aanmelden, kan dat doen. Betlem: "We zijn nog niet aan het graven."
    In de zomer van volgend jaar zouden de eerste woningen aangesloten moeten worden. In de zomer van 2024 moet het hele netwerk aangesloten zijn Kosten mogelijk iets hoger

    GlasDraad hoopt in januari 2023 te kunnen starten met de aanleg. Bewoners in de kleine kernen betalen 200 euro voor de aansluiting, huishoudens in buitengebieden 2300. Wie zich nog wil aanmelden, kan dat doen. Betlem: "We zijn nog niet aan het graven." Die mensen moeten mogelijk wel meer betalen. "Tachtig procent van de mensen die zich nu nog aanmeldt, kan nog mee voor deze tarieven, met de rest zullen we in gesprek moeten", zegt Betlem. Wie zich al aangemeld had, hoeft niet te vrezen voor een verhoging van de tarieven.
    In de zomer van volgend jaar zouden de eerste woningen aangesloten moeten worden. In de zomer van 2024 moet het hele netwerk aangesloten zijn..
    Laatst bewerkt door Jeroen; 18 Oct 2022, 08:19.

  • #2
    Fideel van ze...

    Reageer

    Om te reageren, moet je eerst .

    verwerken...
    X