Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Ik kan geen community aanmaken

Samenvouwen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • Ik kan geen community aanmaken

    Ik krijg namelijk een foutmelding (Er ging iets mis bij het aanmaken. Probeer het nog eens.)
    Ik heb het een aantal keer geprobeerd, alles is ingevuld..

    Is hier een oplossing voor?

  • #2
    Het enige wat je nodig hebt is volgens help een Zeelandnet of gast profiel.
    Met welke browser probeerde je het?
    Probeer het eens met een andere browser.

    Hier vind je de topic over de nieuwe Communties .

    Reageer


    • #3
      Oorspronkelijk gepost door Ptrol
      Het enige wat je nodig hebt is volgens help een Zeelandnet of gast profiel.
      Met welke browser probeerde je het?
      Probeer het eens met een andere browser.

      Hier vind je de topic over de nieuwe Communties .
      Ik heb een gastaccount en ik heb het via Chrome, Edge en Firefox geprobeerd.
      Edit: Ik heb Adblock plus uitstaan.

      Reageer


      • #4
        Oorspronkelijk gepost door Ptrol
        Probeer het eens met een andere browser....
        Het moet toch met elke gangbare browser mogelijk zijn?
        Niet iederéen heeft 2, 3 of 4 browser op zijn pc-tje staan. Het is dus wel even héél gemakkelijk gezegd...probeer eens een andere browser....

        Reageer


        • #5
          Arie67,

          Je krijgt een standaard foutmelding, het ligt dus waarschijnlijk niet aan je browser.
          Het lijkt erop dat het systeem de community niet goed geactiveerd krijgt.
          Ik zal morgenvroeg even voor je kijken waarom het precies fout gegaan is.

          Reageer


          • #6
            Oorspronkelijk gepost door Jeroen
            Arie67,

            Je krijgt een standaard foutmelding, het ligt dus waarschijnlijk niet aan je browser.
            Het lijkt erop dat het systeem de community niet goed geactiveerd krijgt.
            Ik zal morgenvroeg even voor je kijken waarom het precies fout gegaan is.
            Alvast bedankt!

            Reageer


            • #7
              Een bericht uit mijn eigen weerbericht van facebook op Community in het blokje kopiëren lukt ook niet. Google Chrome kan geen bericht in het blokje plaatsen. Wel zelf in het blokje typen is wel mogelijk. Let op,Microsoft stop de ondersteuning voor internet explorer. Ik ga nog eens proberen met microsoft Edge of een kopie in het blokje kan plaatsen....

              Reageer


              • #8
                Helaas,lukt ook niet.... Wel zelf typen en dan is de tekst wel plaatsbaar.

                Reageer


                • #9
                  Oorspronkelijk gepost door meteoclinge
                  Google Chrome kan geen bericht in het blokje plaatsen.
                  Wel zelf in het blokje typen is wel mogelijk.
                  Met ctrl-V lukt het (hopelijk) wel, probeer dat eens ......

                  Reageer


                  • #10
                    het maken van nieuwe community werkt bij mij ook niet met FF .....
                    http://www.zeelandnet.nl/communities...eformulier.php

                    Reageer


                    • #11
                      We gaan ermee aan de slag. Het systeem heeft zo te zien niet de juiste rechten om de community aan te maken. Gaan we ff fixen.

                      Reageer


                      • #12
                        @meteoclinge,

                        Je bedoelt dus gewoon een tekstje kopieeren vanaf FB en dit plakken in een blokje?
                        :?

                        Reageer


                        • #13
                          Hoi Jeroen, Ja dat bedoelde ik. Dan hoef ik het hele weerbericht niet opnieuw te typen.

                          M.v.g, Johny.

                          Reageer


                          • #14
                            Het is gelukt. Via Microsoft Edge heb ik het bericht gekopieerd en daarna in het blokje via functie Ttrl x c v van het toetsenbord geplakt. Dat werkte gisteren toen nog niet.


                            Reageer


                            • #15
                              Het is gelukt, Jeroen. Probleem is opgelost. Ik heb microsoft Edge gebruikt.

                              Reageer

                              Om te reageren, moet je eerst .

                              verwerken...
                              X