Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Elke app heeft een prijs

Samenvouwen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • Elke app heeft een prijs


  • #2
    Grappig, echter wel de realiteit. Dit filmpje geeft je wel even te denken, voordat je weer een appje installeert en elk info schermpje vlot wegklikt, zonder er ook maar iets van te lezen.

    Reageer


    • #3
      Je klikt zo makkelijk alle dingen aan om die app maar te installeren.

      Reageer


      • #4
        Als je toestel is geroot kan je dit mooi ondervangen met app ops in de playstore
        https://play.google.com/store/apps/d...sstarter&hl=nl

        Die laat keurig zien welke app toegang heeft tot wat ( media/locatie/berichten etc) en bied de mogelijkheid om na installatie deze opties aan te passen.

        Let wel op dat het aanpassen van permissies er voor kan zorgen dat somige apps het niet meer doen, then again kan je jezelf afvragen in hoeverre je uberhaubt apps wil draaien die ongewenst in je persoonlijke data gaan lopen wroeten

        Reageer


        • #5
          Met Android 6 is dit binnen Android een stuk beter geregeld qua permissies. Je geeft bij een installatie van een App niet direct allemaal 'rechten' weg, maar tijdens het gebruik van de App geeft deze aan dat er bijvoorbeeld permissie nodig is om de camera te gebruiken, dit kan je dan toestaan of weigeren.

          Ook kan je naderhand per App instellen welke permissie je wel of niet wilt toestaan, dit werkt ook met oudere Apps die niet direct geschikt zijn voor het nieuwe permissie systeem binnen Android 6, er wordt dan gewoon dummy data gebruikt voor bijvoorbeeld locatie gegevens zodat de App niet crasht.

          Ik moet zeggen dat dit behoorlijk goed werkt op m'n Nexus 5, voor de rest zijn er nog niet echt veel andere toestellen met Android 6 maar dat moet de komende maanden wel goed komen met aankomende updates

          Reageer

          Om te reageren, moet je eerst .

          verwerken...
          X