Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

WiFi in heel je huis!

Samenvouwen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • WiFi in heel je huis!

    Beste forumleden,

    Onlangs hebben wij de website www.DELTA.nl vernieuwd. Op de website is vorige week de WiFi-pagina live gegaan.
    Hierop staan filmpjes, instructies en handige WiFi-weetjes. Je kunt de pagina vinden op www.DELTA.nl/wifi

    Omdat we deze pagina continu willen verbeteren, willen we jullie vragen om feedback en handige tips. Diegene met de vijf beste tips/feedback belonen met elk 2 bioscoopkaarten.
    De tips die tot en met zondag 5 juni als reactie in dit topic worden geplaatst, worden meegenomen met de winactie. De winnaars worden maandag 6 juni bekend gemaakt in dit topic!

    Met vriendelijke groeten,

    Jort

  • #2
    Onder puntje 3 en 4 wordt een voorbeeld gegeven bij het gebruik van dezelfde SSID voor 2,4 en 5 Ghz of twee aparte SSID's. De voorbeeldnamen die worden gebruikt zijn echter in beide gevallen dezelfde...

    Reageer


    • #3
      - Stel ook het wachtwoord en het type beveiliging (WPA+WPA2, WPA2/AES enz.) precies zo in op het access point, als op het ZeelandNet modem. Alleen dan zullen je apparaten altijd automatisch verbinding maken.
      - Heb je weinig WiFi-apparatuur, dan kun je ervoor kiezen om de 2.4 GHz en de 5 GHz netwerken dezelfde SSID te geven. Je apparatuur zal dan steeds automatisch voor het sterkste signaal kiezen.
      - Een Accesspoint is iets anders dan een repeater. Een eenvoudige repeater zal om beurten zenden en ontvangen, waardoor de snelheid gehalveerd wordt. Een duurdere repeater zal op twee frequenties tegelijk werken. In de meeste gevallen is een Accesspoint de beste keuze. Deze zijn ook leverbaar in versies die via het elektriciteitsnet kunnen werken zodat er geen kabel getrokken hoeft te worden.

      Reageer


      • #4
        Bedankt voor jullie feedback Jos en GoeRoe!

        Reageer

        Om te reageren, moet je eerst .

        verwerken...
        X