Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

DAB+ bereik Walcheren.

Samenvouwen
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • #31
    Oorspronkelijk gepost door cschults Bekijk bericht

    Het aantal DAB+-uitzendlocaties zal met 15 worden uitgebreid naar 61, waarmee ontvangst op de Waddeneilanden, Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden verbeterd wordt. Stelt broadcastpartners. Maar waar ?
    De DAB+ zenders voor de publieke omroepen staan nu in Oostburg, Terneuzen, Goes en Zoutelande, dus we zullen zien waar vannacht het extra steunpunt(en) bijkomt.

    Reageer


    • #32
      Nu levert 11C (landelijk commercieel, red.) nog de beste dekking, maar het nieuwe NPO-netwerk, dat afgebouwd wordt tussen september en december, zal ongeveer de dekking krijgen als die van het VRT DAB-netwerk in Vlaanderen, dus met aanmerkelijk hogere veldsterkte in veel belangrijke stedelijke omgevingen.

      Dus het duurt nog wel een paar maandjes voordat het zover is.

      Reageer


      • #33
        In Vlaanderen is men overigens niet altijd echt tevreden over de ontvangst van DAB+ nadat de exploitatie van het VRT-netwerk over ging naar Broadcast Partners. Wel meer opstelpunten maar veel lager in hoogte dus op sommige plekken minder veldsterkte en dus ontvangst.

        Reageer


        • #34
          https://digitalradio.nl/ontvangst/

          Reageer


          • #35
            https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/het...stie~ac1ee921/

            Reageer


            • #36
              Niet ver van Zoutelande wonende is DAB+ ontvangst beroerd. Dus gebruik ik of FM of internet radio, geen DAB+, die valt steeds weg. En ja een buitenantenne helpt maar maakt de ontvangst evenmin goed genoeg. Ik ben van een generatie die nog de eventuele schoonheid van hele steden onder een woud van antennes gebukt heeft zien gaan, dat is een goede veertig jaren geleden. Toen kabel TV gemeengoed werd moesten die ontsierende antennes zo snel mogelijk worden verwijderd. Dus geen DAB+ apparatuur meer in huis.

              Reageer

              Om te reageren, moet je eerst .

              verwerken...
              X