Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

WiFi instellen met de Cisco EPC3940AD modem

Samenvouwen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • WiFi instellen met de Cisco EPC3940AD modem

    Beste bezoeker,

    Als je een nieuwe kabelmodem krijgt is het belangrijk dat je de juiste instellingen aanmaakt voor je WiFi.
    Heb je de inloggegevens bij de hand en ook het internetadres, dan kan je inloggen (http://192.168.11.1) op je router.

    Ben je ingelogd op de Cisco modem ga dan naar: Wireless --> Wireless security, stel dan in dat u alleen zend met de WPA2-Personal of WPA2-Enterprise encryptie in AES modus.

    En kunt u door een ingebouwde tool gelijk kijken op welke golflengte en kanalen anderen hun WiFi uitzenden. Dat kunt u vinden via: Wireless --> Radio Settings, klik dan op de frequentiescan om te kijken welke Wireless Airpoints er uitzenden op welke kanalen. Noteer dan eventueel deze kanalen, en kunt u dit ook met uw computer naar verbindingen scannen via een WiFi tool via de Microsoft Store: https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh5xz1z

    Heeft u een overzicht op welke kanalen anderen uitzenden! Kies dan ervoor om een vrij kanaal te selecteren. Daarmee voorkom je dat je een ander gaat storen en er als het ware er een file in de lucht ontstaat. Zo word ook uw bereik veel beter en eventueel storingsvrij. 'Veel apparaten storen immers elkaar doordat ze onjuist zijn ingesteld'.

    Tot slot is het belangrijk om een zo laag mogelijke DBm waarde te hebben. Hoe lager de DBm is, hoe beterder het bereik en het signaal is dat u kunt ontvangen en verzenden.

    Vriendelijke groeten,
    Edward

Om te reageren, moet je eerst .

verwerken...
X