Webmail Log in

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

interactive tv werkt niet goed

Samenvouwen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

 • interactive tv werkt niet goed

  Waar ik me na ruim een jaar gebruiken nog steeds aan stoor is dat het systeem nog steeds niet goed werkt zoals het zou moeten. Als voorbeeld: Het is zondag avond 23.43 en ik wil naar Hart van Nederland kijken van SBS 6. Dat was om 22.30. Ik kan dat niet terug kijken dan moet ik tot maandag wachten. Ja dan is het oud nieuws. Dat moet je gelijk erna terug kunnen kijken. En niet een dag later pas.Dit zouden ze vorig jaar oplossen maar is nog steeds niet opgelost.

  Een ander probleem is Ziggo. Daar zeiden ze je kan binnenkort ook alles terug kijken maar een jaar later is dat nog steeds niet zo. Als het zo blijft ga ik naar de KPN want die heeft geen problemen hiermee.

  Ik hoop dat het snel opgelost word
 • 3 Reacties

 • #2
  Delta, Ziggo, KPN. Bij de een moet je betalen en bij de ander geld geven. Het gras lijkt groener tot je er op loopt. Bij KPN is het net zomin hosanna als bij om het even welke andere provider.

  Reageer


  • #3
   Hoe snel een programma beschikbaar is is afhankelijk van de duur van het programma.

   Bij lange uitzendingen duurt het langer voordat ze beschikbaar zijn dan korte uitzendingen. Korte uitzendingen zijn vaak binnen 5-10 minuten beschikbaar en bij langere uitzendingen duurt het soms enkele uren. Gemiddeld genomen zijn de meeste programma’s na 15-20 minuten beschikbaar.
   Reageer


   • #4
    Oorspronkelijk gepost door Edwinb Bekijk bericht
    Hoe snel een programma beschikbaar is is afhankelijk van de duur van het programma.

    Bij lange uitzendingen duurt het langer voordat ze beschikbaar zijn dan korte uitzendingen. Korte uitzendingen zijn vaak binnen 5-10 minuten beschikbaar en bij langere uitzendingen duurt het soms enkele uren. Gemiddeld genomen zijn de meeste programma’s na 15-20 minuten beschikbaar.    Het ging over RTL nieuws. Een programma van 25 minuten met reclame erbij. Dit was anderhalf uur later nog niet terug te zien. Ik heb dit vaak bij de commerciële zenders

    Reageer

    Om te reageren, moet je eerst .

    verwerken...
    X