Films vandaag op TV

22:30 op Veronica

The Last Samurai (2003)

22:30 op Veronica

7.7

Met o.a. Ken Watanabe, Tom Cruise en William Atherton

Een veteraan uit de Burgeroorlog, Capt. Nathan Algren (Cruise), arriveert in Japan in 1870, om de soldaten van Keizer Meji te trainen voor een gevecht tegen samurai die land terug willen pakken. Als Algren wordt ontvoerd door de samurai, ziet hij... Een veteraan uit de Burgeroorlog, Capt. Nathan Algren (Cruise), arriveert in Japan in 1870, om de soldaten van Keizer Meji te trainen voor een gevecht tegen samurai die land terug willen pakken. Als Algren wordt ontvoerd door de samurai, ziet hij waarom ze hun leven wagen voor hun land, en moet hij kiezen voor wie hij nou eigenlijk wil vechten. Lees meer

Topfilms vandaag

vrijdag 21 september

 • Spijt!

  7.2

  15:30, NPO3

  Drama (2013) met Robin Boissevain, Dorus Witte en Stefan Collier

  (2013) Met o.a. Robin Boissevain, Dorus Witte en Stefan Collier Jochem heeft het niet makkelijk op school. Hij wordt gepest door het gemene vriendengroepje van Sanne en zijn klassenleraar Timo is veel te druk met populair doen voor de scholieren. Alleen klasgenoot David ergert zich hardop aan het pesten, maar tijdens een klassenfeest heeft hij alleen oog voor Vera. De pesterijen lopen dan zo erg uit de hand dat Jochem de volgende dag niet meer thuis komt...

  Bron: Filmtotaal.nl

  Spijt!

  15:30, NPO3

 • Smoorverliefd

  4.9

  20:30, RTL8

  Komedie (2013) met Susan Visser, Anna Drijver en Anna Raadsveld

  (2013) Met o.a. Susan Visser, Anna Drijver en Anna Raadsveld De romkom 'Smoorverliefd' zoomt in op de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna maken er onder een Haags dak samen gezellig een potje van. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Smoorverliefd

  20:30, RTL8

 • Pain & Gain

  6.5

  20:30, RTL7

  Komedie (2013) met Mark Wahlberg, Dwayne Johnson en Anthony Mackie

  (2013) Met o.a. Mark Wahlberg, Dwayne Johnson en Anthony Mackie De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en volgt twee bodybuilders (Mark Wahlberg en Dwayne Johnson) op steroïden. Ze kiezen het pad van de misdaad en raken betrokken bij een afpersingszaak en een ontvoering die helemaal uit de hand loopt en in moord eindigt. Detective Ed Du Bois (Ed Harris) krijgt de taak om de zaak op te lossen wanneer de politie van Miami hier niet in slaagt.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Pain & Gain

  20:30, RTL7

 • Repo Men

  6.3

  20:30, SBS9

  Actie (2010) met Jude Law, Forest Whitaker en Alice Braga

  (2010) Met o.a. Jude Law, Forest Whitaker en Alice Braga Remy leeft in een tijd waar organen gekocht en verhandeld kunnen worden. Wanneer hij echter zijn nieuw gekochte hart niet kan betalen, komen de nietsontziende schuldeisers achter hem aan. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn ex-vriendin.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Repo Men

  20:30, SBS9

 • Donnie Brasco

  7.8

  21:20, Canvas

  Biografie (1997) met Al Pacino, Johnny Depp en Michael Madsen

  (1997) Met o.a. Al Pacino, Johnny Depp en Michael Madsen Om te infiltreren in de New Yorkse maffia neemt FBI undercover agent Joe Pistone de identiteit aan van gangster Donnie Brasco. Om sneller tot de hechte mafifastructuur door te dringen, sluit hij vriendschap met Lefty Rugiero, een oudere huurmoordenaar.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Donnie Brasco

  21:20, Canvas

 • Prisoners

  8.1

  22:25, NPO3

  Misdaad (2013) met Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal en Viola Davis

  (2013) Met o.a. Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal en Viola Davis Prisoners gaat om een timmerman (Jackman), wiens dochter en haar beste vriendin worden ontvoerd. Als het de politie niet lukt om hen te vinden, neemt hij het recht in eigen handen. Tijdens zijn zoektocht komt hij lijnrecht tegenover een detective (Gyllenhaal) te staan, die de zaak koste wat het kost op wil lossen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Prisoners

  22:25, NPO3

 • The Last Samurai

  7.7

  22:30, Veronica

  Actie (2003) met Ken Watanabe, Tom Cruise en William Atherton

  (2003) Met o.a. Ken Watanabe, Tom Cruise en William Atherton Een veteraan uit de Burgeroorlog, Capt. Nathan Algren (Cruise), arriveert in Japan in 1870, om de soldaten van Keizer Meji te trainen voor een gevecht tegen samurai die land terug willen pakken. Als Algren wordt ontvoerd door de samurai, ziet hij waarom ze hun leven wagen voor hun land, en moet hij kiezen voor wie hij nou eigenlijk wil vechten.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Last Samurai

  22:30, Veronica

 • Friends with Benefits

  6.6

  22:30, Comedy Cen..

  Komedie (2011) met Justin Timberlake, Justin Timberlake en Mila Kunis

  (2011) Met o.a. Justin Timberlake, Justin Timberlake en Mila Kunis Dylan en Jamie (Justin Timberlake & Mila Kunis) zijn al vanaf jongs af aan vrienden. Ze zijn echter beide vrijgezel en vinden elkaar wel erg leuk. Ze besluiten een relatie aan te gaan, romantisch te doen en vooral veel seks te hebben. Maar omdat ze nu besloten hebben niet meer normale ''vrienden'' van elkaar te zijn, gaat dit niet zonder slag of stoot.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Friends with Bene..

  22:30, Comedy Cen..

 • Fair Game

  4.1

  22:45, SBS9

  Actie (1995) met William Baldwin, Cindy Crawford en Steven Berkoff

  (1995) Met o.a. William Baldwin, Cindy Crawford en Steven Berkoff Kate, een jonge advocate, wordt getroffen door een schijnbaar verdwaalde kogel. Politie-inspecteur Max Kirkpatrick wil er maar al te graag wat tijd aan besteden. Kate blijkt het doelwit te zijn van een aantal moordzuchtige ex-KGB-agenten. Samen slaan ze op de vlucht voor de nietsontziende misdadigers.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Fair Game

  22:45, SBS9

 • The Maiden Heist

  6.1

  23:05, RTL7

  Komedie (2009) met Christopher Walken, Joseph McKenna en Wynn Everett

  (2009) Met o.a. Christopher Walken, Joseph McKenna en Wynn Everett Drie bewakers van een museum bedenken een plan om hun favoriete kunstwerken in het museum te houden. Na jarenlange dienst is het voor hen onmogelijk om de kunstwerken naar een ander museum te zien gaan.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Maiden Heist

  23:05, RTL7

 • Suzy Q

  7

  23:20, NPO2

  Drama (1999) met Carice van Houten, Roeland Fernhout en Linda van Dyck

  (1999) Met o.a. Carice van Houten, Roeland Fernhout en Linda van Dyck Suzy Q speelt zich af in het Amsterdam van 1967, waar de 16-jarige Suzy zich staande probeert te houden tussen de drankzucht van haar vader en de slechte seksuele relatie van haar ouders. Haar grote idool is Mick Jagger en wanneer zij hoort dat hij in de stad is, vat Suzy post voor het hotel waar hij verblijft. Uiteindelijk komt het tot een ontmoeting met Mick Jagger. Bij thuiskomst is er niemand die haar gelooft. De film schetst een wrang-komisch beeld van een opvoeding in de sixties

  Bron: Filmtotaal.nl

  Suzy Q

  23:20, NPO2

 • From Russia with Love

  7.5

  23:30, Eén

  Actie (1963) met Sean Connery, Daniela Bianchi en Pedro Armendáriz

  (1963) Met o.a. Sean Connery, Daniela Bianchi en Pedro Armendáriz Bond wordt naar Istanbul gestuurd om daar een geheime Russische decoder in handen te krijgen. Daar valt hij voor de charmes van een medewerkster van de Russische ambassade, Tatiana Romanova, die niet weet dat ze een pion is in het web van aartsvijand Spectre. Intussen wordt Bond achtervolgd door de nietsontziende Oost-Duitse agent Rosa Klebb en krijgt hij het aan de stok met de psychopathisch moordenaar Red Grant, die zich voordoet als Brits geheim agent.

  Bron: Filmtotaal.nl

  From Russia with ..

  23:30, Eén

 • Evil Dead

  6.5

  00:30, RTL8

  Horror (2013) met Jane Levy, Shiloh Fernandez en Lou Taylor Pucci

  (2013) Met o.a. Jane Levy, Shiloh Fernandez en Lou Taylor Pucci In deze re-make komen vijf vrienden vast te zitten in een verlaten 'vakantiehuisje' in het bos. Al snel vinden ze daar het 'Book of the Dead' en breekt de hel letterlijk los wanneer ze eeuwenoude bosdemonen uit hun slaap wekken, die het vervolgens gemunt hebben op de groep jongeren.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Evil Dead

  00:30, RTL8

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag