Films vandaag op TV

21:30 op RTL7

The Crow (1994)

21:30 op RTL7

7.6

Met o.a. Brandon Lee, Rochelle Davis en Ernie Hudson

Op Devils Night trouwen Eric Draven en Shelley. Eric wordt diezelfde avond doodgeschoten en zijn vrouw wordt verkracht en overlijdt later in het ziekenhuis. Een jaar later reïncarneert Eric met spirituele begeleiding van een kraai, en gaat op zoek... Op Devils Night trouwen Eric Draven en Shelley. Eric wordt diezelfde avond doodgeschoten en zijn vrouw wordt verkracht en overlijdt later in het ziekenhuis. Een jaar later reïncarneert Eric met spirituele begeleiding van een kraai, en gaat op zoek naar wraak.

Topfilms vandaag

vrijdag 20 juli

 • Walking on Sunshine

  5.3

  20:30, RTL8

  Musical (2014) met Greg Wise, Leona Lewis en Mariola Jaworska

  (2014) Met o.a. Greg Wise, Leona Lewis en Mariola Jaworska Een mooi dorpje aan de kust van Italië. Maddie staat op het punt te trouwen met de prachtige Italiaan Raf. Ze heeft haar zus Taylor uitgenodigd voor het huwelijk, maar weet niet dat Raf een vroegere vakantievlam was van Taylor, en de liefde van haar leven...

  Bron: Filmtotaal.nl

  Walking on Sunshine

  20:30, RTL8

 • Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

  5.9

  20:30, SBS6

  Avontuur (2009) met Ben Stiller, Amy Adams en Owen Wilson

  (2009) Met o.a. Ben Stiller, Amy Adams en Owen Wilson In dit tweede deel wordt Larry Daley weer geconfronteerd met museumstukken die tot leven komen, ditmaal in het Washington Museum

  Bron: Filmtotaal.nl

  Night at the Muse..

  20:30, SBS6

 • Green Zone

  6.9

  20:30, SBS9

  Actie (2010) met Yigal Naor, Said Faraj en Faycal Attougui

  (2010) Met o.a. Yigal Naor, Said Faraj en Faycal Attougui Enkele Amerikaanse CIA-agenten onder leiding van Roy Miller gaan in de Irakese woestijn op zoek naar massavernietigingswapens. Ze krijgen daarbij het gezelschap van een buitenlandse correspondente, Lawrie Dayne. Terwijl ze van het ene gevaar in het andere tuimelen, komt er heel wat geheime informatie aan het licht. Miller bekijkt de situatie nu vanuit een andere ooghoek en beseft dat het doel van de missie op de helling staat.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Green Zone

  20:30, SBS9

 • Pan's Labyrinth

  8.2

  21:25, Canvas

  Drama (2006) met Ivana Baquero, Sergi López en Maribel Verdú

  (2006) Met o.a. Ivana Baquero, Sergi López en Maribel Verdú In 1944, na de zege van Franco, verhuizen de 12-jarige Ofelia en haar zwangere moeder naar een landelijk gebied in Noord-Spanje, waar ze bij Ofelia's strenge en keiharde stiefvader Kapitein Vidal komen wonen. Met zijn leger vecht de meedogenloze Vidal tegen de rebellen die in de bossen leven. In deze barre omstandigheden ontmoet Ofelia op een nacht een mysterieuze faun. Deze vertelt haar dat ze eigenlijk een prinses is en dat ze zich kan bewijzen als ze drie belangrijke opdrachten uitvoert.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Pan's Labyrinth

  21:25, Canvas

 • The Crow

  7.6

  21:30, RTL7

  Actie (1994) met Brandon Lee, Rochelle Davis en Ernie Hudson

  (1994) Met o.a. Brandon Lee, Rochelle Davis en Ernie Hudson Op Devils Night trouwen Eric Draven en Shelley. Eric wordt diezelfde avond doodgeschoten en zijn vrouw wordt verkracht en overlijdt later in het ziekenhuis. Een jaar later reïncarneert Eric met spirituele begeleiding van een kraai, en gaat op zoek naar wraak.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Crow

  21:30, RTL7

 • Dallas Buyers Club

  8

  22:40, NPO3

  Biografie (2013) met Matthew McConaughey, Jennifer Garner en Jared Leto

  (2013) Met o.a. Matthew McConaughey, Jennifer Garner en Jared Leto McConaughey speelt Ron Woodroof, een Texaanse levensgenieter waarbij vroegtijdig HIV wordt vastgesteld. Aangezien de tijd dringt wil hij het uiterste doen met zijn laatste levensdagen. Ron verdiept zich in alternatieve behandelingen en smokkelt al snel allerlei buitenlandse medicijnen de Verenigde Staten binnen. Dit trekt de aandacht van andere HIV-patiënten, wat leidt tot het ontstaat van de 'Dallas Buyers Club'. Samen met zijn dokter Eve Saks en zijn mede-patiënt Rayon is Ron de eerste die Amerikaanse patiënten aan illegale medicijnen helpt.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Dallas Buyers Club

  22:40, NPO3

 • True Lies

  7.2

  22:40, SBS9

  Actie (1994) met Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis en Tom Arnold

  (1994) Met o.a. Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis en Tom Arnold Overdag is hij Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) een geheim agent die feilloos alle spionage-technieken beheerst, 's avonds is hij een brave huisman. Zijn vrouw Hellen (Jamie Lee Curtis) weet niets van de gevaarlijke werkzaamheden van haar man. In haar ogen is haar man een doodeerlijke, maar saaie vertegenwoordiger in computers. Na vijftien jaar met hem getrouwd te zijn, krijgt Helen genoeg van haar gewone leventje en stort zij zich in het avontuur. Harry moet, gezegend met alle capaciteiten om de wereld van een nucleaire ramp te behoeden, alle zeilen bijzetten om z'n huwelijk te redden. En daar is hij niet voor opgeleid.

  Bron: Filmtotaal.nl

  True Lies

  22:40, SBS9

 • Carlito's Way

  7.9

  22:50, Veronica

  Misdaad (1993) met Al Pacino, Sean Penn en Penelope Ann Miller

  (1993) Met o.a. Al Pacino, Sean Penn en Penelope Ann Miller Drugsdealer Carlito Brigante wordt vrijgelaten uit de gevangenis dankzij zijn advocaat Buddy. In de gevangenis heeft Brigante besloten om een nieuw leven op te bouwen samen met zijn geliefde Gail. Door eergevoel en loyaliteit komt hij echter weer in de problemen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Carlito's Way

  22:50, Veronica

 • Girlhood

  6.9

  23:25, NPO2

  Drama (2014) met Karidja Touré, Assa Sylla en Lindsay Karamoh

  (2014) Met o.a. Karidja Touré, Assa Sylla en Lindsay Karamoh De 16-jarige Marieme moet opgroeien in een door regels omgeven thuis. Alles ligt vast: het contact met jongens, schoolprestaties en het leven in de wijk... Als ze in contact komt met een groep meisjes die de vrijheid heeft afgedwongen, verandert alles. Ze omarmt de code van de straat, het geweld en de vriendschap om alles uit haar jeugd te halen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Girlhood

  23:25, NPO2

 • Gendarme et les extra-terrestres, Le

  6.2

  23:30, Eén

  Komedie (1979) met Louis de Funès, Michel Galabru en Maurice Risch

  (1979) Met o.a. Louis de Funès, Michel Galabru en Maurice Risch Niemand gelooft agent Beaupied als hij beweert een vliegende schotel te hebben gezien. Adjudant Cruchot dreigt hem over te plaatsen, indien hij niet onmiddellijk ophoudt met onzin te verkopen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Gendarme et les e..

  23:30, Eén

 • What Women Want

  6.4

  00:15, BBC1

  Komedie (2000) met Mel Gibson, Helen Hunt en Marisa Tomei

  (2000) Met o.a. Mel Gibson, Helen Hunt en Marisa Tomei Een reclameman kan ineens de gedachten van vrouwen lezen en weet wat ze werkelijk willen. Hij wil deze wetenschap gebruiken om zijn vrouwelijke baas een hak te zetten. Maar als hij merkt dat ze eigenlijk best meevalt, krijgt hij spijt.

  Bron: Filmtotaal.nl

  What Women Want

  00:15, BBC1

 • The Way Back

  7.3

  00:25, RTL8

  Avontuur (2010) met Dragos Bucur, Colin Farrell en Ed Harris

  (2010) Met o.a. Dragos Bucur, Colin Farrell en Ed Harris The Way Back vertelt het waargebeurde verhaal van een aantal krijgsgevangenen in de Tweede Wereldoorlog. Deze gevangenen beginnen aan een lange tocht naar de vrijheid nadat ze weten te ontsnappen uit een strafkamp in Siberië. Deze tocht, die zo'n 10.000 kilometer bedraagt, voert hen van het koude Siberië via de Gobi woestijn naar Himalaya en India.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Way Back

  00:25, RTL8

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag