Films vandaag op TV

20:30 op Veronica

Inception (2010)

20:30 op Veronica

8.8

Met o.a. Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt en Ellen Page

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een ervaren dief, de beste in zijn vakgebied. Dat vakgebied houdt in dat hij geheimen steelt uit het onderbewuste van z’n slachtoffers, terwijl zij zich in de droomstaat bevinden, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Dit... Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een ervaren dief, de beste in zijn vakgebied. Dat vakgebied houdt in dat hij geheimen steelt uit het onderbewuste van z’n slachtoffers, terwijl zij zich in de droomstaat bevinden, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Dit maakt Cobb een gewilde speler op het vlak van bedrijfsspionage en tegelijkertijd een internationale vluchteling. Nu krijgt hij echter de kans om alles goed te maken: een laatste opdracht kan hem zijn leven teruggeven zoals het vroeger was, maar daarvoor moet hij het onmogelijke doen: in plaats van de diefstal van een idee moeten Cobb en zijn team een idee planten in iemands geest: inception. Dit is echter nog moeilijker dan op het eerste gezicht lijkt, want ze worden gedwarsboomd door een tegenstander die op elke mogelijke zet van Cobb en zijn team anticipeert. Lees meer

Topfilms vandaag

dinsdag 22 januari

 • Inception

  8.8

  20:30, Veronica

  Actie (2010) met Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt en Ellen Page

  (2010) Met o.a. Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt en Ellen Page Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een ervaren dief, de beste in zijn vakgebied. Dat vakgebied houdt in dat hij geheimen steelt uit het onderbewuste van z’n slachtoffers, terwijl zij zich in de droomstaat bevinden, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Dit maakt Cobb een gewilde speler op het vlak van bedrijfsspionage en tegelijkertijd een internationale vluchteling. Nu krijgt hij echter de kans om alles goed te maken: een laatste opdracht kan hem zijn leven teruggeven zoals het vroeger was, maar daarvoor moet hij het onmogelijke doen: in plaats van de diefstal van een idee moeten Cobb en zijn team een idee planten in iemands geest: inception. Dit is echter nog moeilijker dan op het eerste gezicht lijkt, want ze worden gedwarsboomd door een tegenstander die op elke mogelijke zet van Cobb en zijn team anticipeert.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Inception

  20:30, Veronica

 • Rocky IV

  6.7

  20:30, RTL7

  Actie (1985) met Sylvester Stallone, Talia Shire en Burt Young

  (1985) Met o.a. Sylvester Stallone, Talia Shire en Burt Young Wanneer Rocky's oude vriend Apollo Creed omkomt bij een gevecht met de Russische boxer Ivan Drago, geeft Rocky zichzelf hier de schuld van. Ondermeer aangespoord door het arrogante gedrag van Drago besluit Rocky hem uit te dagen voor een gevecht. De locatie van deze titanenstrijd: Rusland!

  Bron: Filmtotaal.nl

  Rocky IV

  20:30, RTL7

 • The To Do List

  5.8

  20:30, RTL8

  Komedie (2013) met Christopher Mintz-Plasse, Rachel Bilson en Clark Gregg

  (2013) Met o.a. Christopher Mintz-Plasse, Rachel Bilson en Clark Gregg In de komedie The To-Do List gaat over overijverige Brandy Klark (Aubrey Plaza), die een "to-do list" maakt met allerlei "gewaagde" seksuele activiteiten, die ze nog wil beleven voordat ze naar de universiteit gaat.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The To Do List

  20:30, RTL8

 • Zodiac

  7.7

  20:30, SBS9

  Misdaad (2007) met Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo en Anthony Edwards

  (2007) Met o.a. Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo en Anthony Edwards Wanneer een seriemoordenaar de politie treitert met zijn raadsels en brieven, zoeken rechercheurs in vier verschillende plaatsen naar de moordenaar. De zaak wordt een obsessie voor vier mannen, van wie hun levens en carrières worden gemaakt en verwoest door het eindeloze spoor van aanwijzingen....

  Bron: Filmtotaal.nl

  Zodiac

  20:30, SBS9

 • Rocky V

  5.1

  22:15, RTL7

  Actie (1990) met Sylvester Stallone, Talia Shire en Burt Young

  (1990) Met o.a. Sylvester Stallone, Talia Shire en Burt Young Rocky is gestopt met boksen, en stort zich nu op de training van een jong talent. Hierbij vergeet hij alles om zich heen, inclusief zijn eigen zoon.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Rocky V

  22:15, RTL7

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag