Films vandaag op TV

20:00 op NET5

San Andreas (2015)

20:00 op NET5

6.1

Met o.a. Dwayne Johnson, Carla Gugino en Alexandra Daddario

Het verhaal van San Andreas: 3D speelt zich af in Californië waar een enorme aardbeving plaatsvindt en richt zich op de enorme schade die het achterlaat. De hoofdpersoon reist van Los Angeles naar San Francisco met een onconventioneel... Het verhaal van San Andreas: 3D speelt zich af in Californië waar een enorme aardbeving plaatsvindt en richt zich op de enorme schade die het achterlaat. De hoofdpersoon reist van Los Angeles naar San Francisco met een onconventioneel vervoermiddel waarvan momenteel nog onduidelijk is wat het is. Hij maakt de reis om het goed te maken met zijn ex-vrouw en zijn kinderen, die momenteel bij een andere vent wonen Lees meer

Topfilms vandaag

zondag 27 mei

 • Cirque du Soleil: Worlds Away

  6.8

  07:05, RTL4

  Fantasy (2012) met Erica Linz, Igor Zaripov en Lutz Halbhubner

  (2012) Met o.a. Erica Linz, Igor Zaripov en Lutz Halbhubner Producent James Cameron en regisseur Andrew Adamson hebben een show van het populaire circus omgetoverd tot een 3D-spektakel.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Cirque du Soleil:..

  07:05, RTL4

 • Saige Paints the Sky

  6.4

  10:25, NET5

  Familiefilm (2013) met Sidney Fullmer, Alexandra Peters en Alana Gordillo

  (2013) Met o.a. Sidney Fullmer, Alexandra Peters en Alana Gordillo De negenjarige Saige is een getalenteerd kunstenares, die een voorliefde voor paarden heeft. Als ze naar de middelbare school mag, is ze daar blij om. Tot ze erachter komt dat kunst niet meer in het vakkenpakket zit.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Saige Paints the ..

  10:25, NET5

 • San Andreas

  6.1

  20:00, NET5

  Actie (2015) met Dwayne Johnson, Carla Gugino en Alexandra Daddario

  (2015) Met o.a. Dwayne Johnson, Carla Gugino en Alexandra Daddario Het verhaal van San Andreas: 3D speelt zich af in Californië waar een enorme aardbeving plaatsvindt en richt zich op de enorme schade die het achterlaat. De hoofdpersoon reist van Los Angeles naar San Francisco met een onconventioneel vervoermiddel waarvan momenteel nog onduidelijk is wat het is. Hij maakt de reis om het goed te maken met zijn ex-vrouw en zijn kinderen, die momenteel bij een andere vent wonen

  Bron: Filmtotaal.nl

  San Andreas

  20:00, NET5

 • Wild Card

  5.6

  20:30, RTL7

  Actie (2015) met Jason Statham, Michael Angarano en Dominik García-Lorido

  (2015) Met o.a. Jason Statham, Michael Angarano en Dominik García-Lorido Nick Wild, wiens gokverslaving hem heeft geleid tot de straten van Las Vegas, besluit om klusjes aan te nemen die 'veiligheid' moeten garanderen om zijn verslaving te kunnen bekostigen. Zijn leven neemt een andere wending wanneer een vriendin bruut wordt mishandeld en hij gedwongen wordt het op te nemen tegen de maffia.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Wild Card

  20:30, RTL7

 • Hollywood Homicide

  5.3

  22:15, RTL7

  Actie (2003) met Harrison Ford, Josh Hartnett en Lena Olin

  (2003) Met o.a. Harrison Ford, Josh Hartnett en Lena Olin Twee detectives onderzoeken de moord op een rap-groep tijdens een optreden. Ze denken dat de beruchte platenbaas Sartain achter de moord zit. De geruchten gaan dat hij in het verleden wel vaker rappers heeft omgebracht die onder hun contract uit wilden komen...

  Bron: Filmtotaal.nl

  Hollywood Homicide

  22:15, RTL7

 • Independence Day: Resurgence

  5.4

  22:15, NET5

  Actie (2016) met Liam Hemsworth, Jeff Goldblum en Jessie Usher

  (2016) Met o.a. Liam Hemsworth, Jeff Goldblum en Jessie Usher We wisten altijd dat ze terug zouden komen. Nadat INDEPENDENCE DAY het rampenfilm genre veranderde, levert dit volgende hoofdstuk wereldwijde catastrofe op een onvoorstelbare schaalgrootte. Gebruikmakend van de buitenaardse technologie, hebben de landen van de Aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om de planeet tegen hen te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en gigantische kracht van de buitenaardse wezens. Enkel de vindingrijkheid van een paar dappere mannen en vrouwen kan de wereld voor uitsterven behoeden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Independence Day:..

  22:15, NET5

 • Drôle d'Oiseau

  8.4

  23:05, Canvas

  Korte film (2015) met Marie Gyselbrecht, Elsa Houben en Jean-François Jacobs

  (2015) Met o.a. Marie Gyselbrecht, Elsa Houben en Jean-François Jacobs Een portret van een man die bipolair is, geschilderd door de ogen van zijn elfjarige dochter.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Drôle d'Ois..

  23:05, Canvas

 • S.S. Doomtrooper

  2.5

  00:25, SBS9

  Actie (2006) met Corin Nemec, James Pomichter en Marianne Filali

  (2006) Met o.a. Corin Nemec, James Pomichter en Marianne Filali Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog creëren de Nazi’s een machtig wapen: een ‘supersoldaat’ met speciale krachten. Het is bijna onmogelijk om het ‘monster’ tegen te houden. Een team van soldaten wordt erop uitgestuurd om hem te vernietigen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  S.S. Doomtrooper

  00:25, SBS9

 • The Ides of March

  7.1

  00:35, BBC1

  Drama (2011) met Ryan Gosling, George Clooney en Philip Seymour Hoffman

  (2011) Met o.a. Ryan Gosling, George Clooney en Philip Seymour Hoffman Stephen (Gosling) is een ambitieuze persvoorlichter die onder campagneleider Paul Zara (Hoffman) meewerkt aan de campagne van de democratische presidentskandidaat gouverneur Morris (Clooney). Al snel valt Stephen, ondanks zijn goede intenties, ten prooi aan achterkamerpolitiek, verraderlijke manipulatie en wordt hij verleid door een jonge stagiaire (Wood). Hij probeert zich staande te houden, terwijl een journalist (Tomei) en de campagneleider van de andere grote kandidaat(Giamatti) hem tegenwerken. Als Stephen vervolgens binnen zijn eigen team op een schandaal stuit, raakt hij volledig de weg kwijt.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Ides of March

  00:35, BBC1

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag