Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Films vandaag op TV

Bekijk de TV gids open_in_new
20:00 op Veronica

Men in Black 3 (2012)

20:00 op Veronica
6.8
Met o.a. Will Smith, Tommy Lee Jones en Josh Brolin
In Men in Black 3, zijn Agents J en K terug ... in de tijd. J heeft in zijn vijftien jaar bij Men in Black veel gezien, maar niks, zelfs geen aliens, verbaast hem zoveel als zijn ironische, terughoudende partner. Toch, als K´s leven en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. J ontdenkt dat er geheimen aan het universum zijn die K hem nooit had verteld – geheimen die zichzelf onthullen wanneer hij samen werkt met de jonge Agent K om zijn partner, Men in Black en de toekomst van de mensen te redden.

Topfilms van zaterdag 4 april

zaterdag 4 april
Puss in Boots
6.7
07:15, RTL4 (2011) met Antonio Banderas, Salma Hayek en Zach Galifianakis

Puss in Boots

90 min | Animatie, Actie, Avontuur
6.7
Puss in Boots gaat over een van de vroegere avonturen van Puss. Samen met Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en Kitty (Salma Hayek) gaat hij achter een bekende gans aan die gouden eieren legt.
 • Regisseur: Chris Miller
 • Sterren: Antonio Banderas, Salma Hayek en Zach Galifianakis
De scheepsjongens van Bontekoe
6.4
09:15, NPO3 (2007) met Pim Wessels, Martijn Hendrickx en Billy Zomerdijk

De scheepsjongens van Bontekoe

135 min | Avontuur, Familiefilm
6.4
Hajo wil het liefst scheepsjongen van schipper Bontekoe worden. Padde kan geen afscheid van z'n vriend nemen en gaat samen met Hajo aan boord. Op hun tocht naar de Oost beleven zij samen met schipper Bontekoe de spannendste avonturen. Na een grote brand komen ze als drenkelingen op zelfs het tropische eiland Java terecht. Zullen ze Batavia ooit bereiken?
 • Regisseur: Steven de Jong
 • Sterren: Pim Wessels, Martijn Hendrickx en Billy Zomerdijk
Tinker Bell en het Geheim van de Vleugels
7.2
10:50, BBC2 (2012) met Mae Whitman, Lucy Hale en Timothy Dalton

Tinker Bell en het Geheim van de Vleugels

75 min | Animatie, Familiefilm, Fantasy
7.2
Reis mee met TinkerBell en haar elfenvriendjes naar het verboden mysterieuze Winter Woud. Nieuwsgierig en avontuurlijk als ze is wordt Tink geleid naar een grootse ontdekking, waardoor zij een magisch geheim onthult dat haar wereld voor altijd zou kunnen veranderen.
 • Regisseur: Roberts Gannaway:Peggy Holmes
 • Sterren: Mae Whitman, Lucy Hale en Timothy Dalton
The Muppets
7.1
17:00, BBC2 (2011) met Jason Segel, Amy Adams en Chris Cooper

The Muppets

103 min | Avontuur, Komedie, Familiefilm
7.1
Walter is de beste vriend van Gary en beiden zijn ze fan van The Muppets. De grootste droom van Walter, is om eens een keertje de Muppets te ontmoeten en daarom gaan ze op een reisje naar het Muppet Theater. Daar ontdekken ze dat het op het punt staat om gesloopt te worden en dus trekken ze erop uit om Kermit, Miss Piggy en alle anderen weer bij elkaar te brengen, om het theater te redden.
 • Regisseur: James Bobin
 • Sterren: Jason Segel, Amy Adams en Chris Cooper
Along Came a Spider
6.3
20:00, RTL7 (2001) met Morgan Freeman, Monica Potter en Michael Wincott

Along Came a Spider

104 min | Drama, Thriller
6.3
De dochter van een congreslid wordt ontvoerd. Alex Cross, die net herstelt van het verlies van een partner, raakt steeds meer bij de zaak betrokken.
 • Regisseur: Lee Tamahori
 • Sterren: Morgan Freeman, Monica Potter en Michael Wincott
Men in Black 3
6.8
20:00, Veronica (2012) met Will Smith, Tommy Lee Jones en Josh Brolin

Men in Black 3

103 min | Actie, Komedie, Sci-Fi
6.8
In Men in Black 3, zijn Agents J en K terug ... in de tijd. J heeft in zijn vijftien jaar bij Men in Black veel gezien, maar niks, zelfs geen aliens, verbaast hem zoveel als zijn ironische, terughoudende partner. Toch, als K´s leven en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. J ontdenkt dat er geheimen aan het universum zijn die K hem nooit had verteld – geheimen die zichzelf onthullen wanneer hij samen werkt met de jonge Agent K om zijn partner, Men in Black en de toekomst van de mensen te redden.
 • Regisseur: Barry Sonnenfeld
 • Sterren: Will Smith, Tommy Lee Jones en Josh Brolin
The Curse of the Were-Rabbit
7.5
20:00, Comedy Cen.. (2005) met Peter Sallis, Ralph Fiennes en Helena Bonham Carter

The Curse of the Were-Rabbit

85 min | Animatie, Komedie, Familiefilm
7.5
De jaarlijkse groentewedstrijd wordt bedreigd door konijnen. Konijnen zijn tenslotte gek op groentes, en ze komen natuurlijk gretig af op de schitterende courgettes, pompoenen, komkommers, bloemkolen en watermeloenen die meedingen in de competitie. Gelukkig hebben Wallace en Gromit daar iets op gevonden. Zij hebben een waarschuwingssysteem opgezet dat de volkstuinen en kassen van de deelnemers aan de wedstrijd prima beschermd. Totdat er plotseling een gigantisch, verbluffend vraatzuchtig konijn komt opdagen, waar zelfs Wallace en Gromit geen antwoord op hebben. Of misschien toch.
 • Regisseur: Steve Box:Nick Park
 • Sterren: Peter Sallis, Ralph Fiennes en Helena Bonham Carter
Draft Day
6.8
20:30, SBS9 (2014) met Kevin Costner, Jennifer Garner en Tom Welling

Draft Day

min | Drama, Sport
6.8
Draft Day gaat over de manager Sonny Weaver Jr. (Costner) van de Buffalo Bills die tijdens de jaarlijkse draft - waarin clubs nieuwe, talentvolle spelers mogen uitkiezen - probeert de eerste keus voor zijn club veilig te stellen.
 • Regisseur: Ivan Reitman
 • Sterren: Kevin Costner, Jennifer Garner en Tom Welling
Old School
7.2
20:30, Spike (2003) met Luke Wilson, Will Ferrell en Vince Vaughn

Old School

88 min | Komedie
7.2
Drie dertigers proberen de lol van hun studententijd te laten herleven. Mitch, Frank en Beanie hebben alledrie een belangrijk punt in hun leven bereikt. Ze kunnen er voor kiezen om verantwoordelijke volwassenen te zijn, met vrouwen, kinderen en vaste banen... of ze kunnen de volwassenheid nog wat uitstellen en zich nog eens ouderwets uitleven.
 • Regisseur: Todd Phillips
 • Sterren: Luke Wilson, Will Ferrell en Vince Vaughn
Pride & Prejudice
7.8
21:25, Eén (2005) met Keira Knightley, Talulah Riley en Rosamund Pike

Pride & Prejudice

129 min | Drama, Romantiek
7.8
In het klassebewuste Engeland van het einde van de 18de eeuw worden de vijf zusjes Bennet – waaronder de vastberaden Elizabeth (Keira Knightley) en de jonge Lydia (Jena Malone) – door hun moeder (Brenda Blethyn) opgevoed met één enkel doel voor ogen: een geschikte man vinden en trouwen. Als een rijke vrijgezel zijn intrek neemt in één van de herenhuizen uit de buurt, zijn de Bennets hoopvol: onder de vele vrienden van de nieuwe buurman zullen de zussen ongetwijfeld hun gading vinden. Maar als Elizabeth kennis maakt met de charmante en – zo zegt men – eerder snobistische Mr. Darcy (Matthew MacFadyen) gaan de poppen aan het dansen...
 • Regisseur: Joe Wright
 • Sterren: Keira Knightley, Talulah Riley en Rosamund Pike
The Green Hornet
5.8
22:05, Veronica (2011) met Seth Rogen, Jay Chou en Cameron Diaz

The Green Hornet

119 min | Actie, Komedie, Misdaad
5.8
Britt Reid (Seth Rogen) is een playboy en een krantenmagnaat. Overdag leeft Britt een normaal leven, maar als de nacht aanbreekt wordt hij een superheld, namelijk 'The Green Hornet', een identiteit die Britt zichzelf gegeven heeft, om zo de misdaad te bestrijden. De enige mensen die weten over Britt's geheime identiteit zijn zijn secretaresse en de officier van justitie. Britt onderneemt een missie, samen met zijn bediende, de martial arts-expert Kato, om de ondergang van hun stad tegen te gaan. Omdat de mensen in de stad denken dat 'The Green Hornet' zelf een misdadiger is, gaat dit niet altijd even gemakkelijk...
 • Regisseur: Michel Gondry
 • Sterren: Seth Rogen, Jay Chou en Cameron Diaz
Son of Saul
7.5
22:15, Canvas (2015) met Géza Röhrig, Levente Molnár en Urs Rechn

Son of Saul

107 min | Drama, Oorlog
7.5
Twee dagen in het leven van Saul Auslander, een Hongaarse gevangene die als lid van het Sonderkommando in één van de crematoria van Auschwitz werkt. Hij probeert het onmogelijke te doen: het lichaam van de jongen die hij als zoon heeft aangenomen redden en een rabbijn vinden om het te begraven. Terwijl het Sonderkommando op elk ogenblik geliquideerd kan worden, wendt Saul zich af van de levenden en hun plannen tot opstand om de overblijfselen te redden van een zoon waar hij nooit naar heeft omgekeken toen hij nog leefde.
 • Regisseur: László Nemes
 • Sterren: Géza Röhrig, Levente Molnár en Urs Rechn
Made in America
4.9
22:40, SBS9 (1993) met Whoopi Goldberg, Ted Danson en Will Smith

Made in America

111 min | Komedie
4.9
De dochter van een werkende zwarte vrouw ontdekt dat ze het product is van kunstmatige inseminatie en dat haar natuurlijke vader een blanke autoverkoper is. Haar moeder is nog meer in de war door de ontdekking en wil niets met hem te maken hebben. Het meisje wil echter een vader en ook de vader staat niet afwijzend tegenover het idee een dochter te hebben.
 • Regisseur: Richard Benjamin
 • Sterren: Whoopi Goldberg, Ted Danson en Will Smith
Plan C
6.5
23:25, NPO3 (2012) met Ruben van der Meer, René van 't Hof en Ton Kas

Plan C

95 min | Komedie, Misdaad, Thriller
6.5
Ronald Plasmeyer (Ruben van der Meer) is een Amsterdamse rechercheur van laag kaliber met gokschulden. Wanneer de Chinese onderwereldfiguur Hao om zijn geld terug te krijgen Ronalds ex-vrouw en zoontje bedreigt, bedenkt Ronald een geniaal plan om alles recht te zetten. Twee kleine criminelen (Ton Kas en René van ’t Hof) zullen geweldloos een illegaal pokertoernooi overvallen. Omdat Ronald zelf meespeelt, heeft hij een perfect alibi. Snel, simpel en niemand raakt gewond. Een waterdicht plan… Totdat er wel doden vallen. Wanneer Ronalds partners in crime er met het geld vandoor gaan en zijn collega's bij de politie hem van de overval beginnen te verdenken, volgt een zenuwslopend spel op leven en dood. En Ronald is all-in... met de slechtste hand van z'n leven.
 • Regisseur: Max Porcelijn
 • Sterren: Ruben van der Meer, René van 't Hof en Ton Kas
Wildgroei
6
23:40, RTL8 (1994) met Hilde Van Mieghem, Thom Hoffman en Ellen Ten Damme

Wildgroei

94 min | Drama
6
Thom Hoffman is een uitgever, die zich in alle rust ergens in de Betuwe heeft teruggetrokken. Die rust wordt echter verstoord door twee vrouwen.
 • Regisseur: Frouke Fokkema
 • Sterren: Hilde Van Mieghem, Thom Hoffman en Ellen Ten Damme
Ghost Stories
7.4
23:45, BBC2 (2017) met Martin Freeman, Alex Lawther en Jill Halfpenny

Ghost Stories

98 min | Drama, Horror
7.4
Een brief die voorbij het graf gestuurd wordt naar een sceptische psychologieprofessor, leidt tot een onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van diens mentor.
 • Regisseur: Jeremy Dyson:Andy Nyman
 • Sterren: Martin Freeman, Alex Lawther en Jill Halfpenny
Source Code
7.5
00:00, BBC1 (2011) met Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan en Vera Farmiga

Source Code

93 min | Mystery, Sci-Fi, Thriller
7.5
Source Code moet een erg goede en spannende actiefilm worden. Zo kreeg de film op RottenTomatoes een score van 91%, op basis van 216 recensies. De film volgt de soldaar Colter Stevens, die wakker wordt in het lichaam van een onbekende man. Al snel ontdekt hij dat hij deel is van een missie om de man te vinden die verantwoordelijk is voor een aanslag op een trein. Steeds opnieuw beleeft hij de laatste acht minuten van het leven van de onbekende man en probeert er gedurende die paar minuten achter te komen wie verantwoordelijk is voor de aanslag om hem uiteindelijk tegen te kunnen houden. Topcriticus Roger Ebert wederom aan het woord: But Jones has the right spirit, Gyllenhaal and Monaghan are adept at playing their variations on the eight minutes, and here's a movie where you forgive the preposterous because it takes you to the perplexing.
 • Regisseur: Duncan Jones
 • Sterren: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan en Vera Farmiga
The Goods: Live Hard, Sell Hard
5.8
00:05, Comedy Cen.. (2009) met Jeremy Piven, Ving Rhames en James Brolin

The Goods: Live Hard, Sell Hard

89 min | Komedie
5.8
The Goods: Live Hard, Sell Hard vertelt over een tweedehands autoverkoper, Don Ready (Jeremy Piven), die wordt ingehuurd door een bijna failliete autodealer om van de feestdag 'Fourth of July' een gigantisch winstproject te maken.
 • Regisseur: Neal Brennan
 • Sterren: Jeremy Piven, Ving Rhames en James Brolin
El Clan
7.1
00:10, NPO2 (2015) met Guillermo Francella, Peter Lanzani en Lili Popovich

El Clan

110 min | Biografie, Misdaad, Drama
7.1
Arquimedes is het gezinshoofd van de Argentijnse familie Puccio. In de jaren tachtig ontvoerde zijn gezin rijke burgers in ruil voor moord. Zijn gijzelaars waren gevangen in het huis van het gezin, alwaar het angstaanjagende geschreeuw iedereen verantwoordelijk maakte.
 • Regisseur: Pablo Trapero
 • Sterren: Guillermo Francella, Peter Lanzani en Lili Popovich
Timbuktu
7.2
01:20, BBC2 (2014) met Ibrahim Ahmed, Abel Jafri en Toulou Kiki

Timbuktu

97 min | Drama
7.2
Een herder en zijn gezin wonen in de duinen van Timboektoe. Daar leiden ze rustige leventjes, gewoonlijk vrij van jihadisten die vastbesloten zijn hun geloof te beheersen. Maar dan worden hun rustige levens plotseling ruw verstoord.
 • Regisseur: Abderrahmane Sissako
 • Sterren: Ibrahim Ahmed, Abel Jafri en Toulou Kiki