Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nick en Simon solo verder

1.923 stemmen | Geplaatst op 4 augustus 2022 | Website

Zonde!
20%
Het maakt mij niet uit
71,5%
Misschien wel beter zo
5,1%
Solo? Leuk!
3,5%

Reacties (16)

wispelhuis een week geleden
Goh!
Peritum ? een week geleden
Wie zijn Niks en Simon ?
Peritum ? een week geleden
Of bedoelen ze Niks en Simon(ly)?
Rippertje een week geleden
wie?
Angel of Revenge een week geleden
Sinterklaas binnenkort ook solo verder? Wow, wat een nieuwtje.
Mosk een week geleden
lekker belangrijk allemaal.
dwarsligger. een week geleden
Ansje en dwarsligger zijn al 55 jaar samen en zijn niet van plan solo verder te gaan.
Verzamelaar1978 een week geleden
Deze is toch wel heel erg onverwachts: de Nick & Simon crisis die volgt na: agrarische sectorcrisis, de klimaatcrisis, de coronacrisis (met 1000 nieuwe varianten), de watercrisis, de energiecrisis, de stikstofcrisis, de toeslagenaffaire(crisis), de kabinetscrisis. Uhm. Ben het typen nu wel beu van al die gereedschappen om het 'gepeupel' te beteugelen. Nogmaals: leuke afleider! Terwijl in Duitsland de plannen uitgerold worden om het grootste gedeelte van het jaar de mondkapjes verplicht te stellen, maken wij ons druk over een omgedraaide vlag als demonstratiemiddel en nog beter, om, jawel om; NICK EN SIMON! Heerlijk hoe de media afstemt op het denkniveau van het 'gepeupel'!
wispelhuis een week geleden
Tja, als Garfunkel niet meer wil, blijven wij achter in een Sound of Silence.
Kennie-L een week geleden
Leuke mannen hoor, lekker boeiend, het zal het volgens sommige hier wel weer met de great reset te maken hebben.
Angel of Revenge een week geleden
Misschien is de webmaster wel grootgebracht met Nick en Simon. Eigenlijk moeten we hier dus geen grapjes over maken want er bestaan echt mensen die naar deze muziek luisteren. Je hebt zelfs volwassen mensen die naar K3 luisteren. Ieder zijn eigen smaak muziek. Oh, en wist je dat je muziek ook kan leren luisteren behalve sommige (in mijn ogen) Nederlandstalige meuk?
Jacques 60 een week geleden
En Verzamelaar hoe voelt het nu om zover boven het gewone gepeupel te staan. Wat een geweldig gevoel moet dat zijn om zo in verhevenheid over straat te lopen of te winkelen of gewoon thuis zittend op je troon. Behalve als je dan op je witte troon zit natuurlijk en net zoals wij gewoon gepeupel, je reet ook moet afvegen. vanwege alle stank en rottigheid die naar buiten kwam. Alhoewel bij jou blijft de meeste rottigheid wel binnen vermoed ik zo hahahaha ha ,
GinaHeynze een week geleden
Hoewel geen fan vind ik het een leuk duo waar ik bij gelegenheid best naar kan luisteren. Zingen kunnen ze in elk geval en ook samen klinkt dat goed. Ik begrijp ze wel. Als ze nog iets willen moeten ze geen jaren meer wachten. Zo te lezen gaat alles in goede harmonie dus...Moet kunnen.
bung 88 een week geleden
nog nooit van gehoord.
dasy een week geleden
gelukkig,en houden zo
Aceb een week geleden
Eigenlijk niks bijzonders. Elke groep of duo overkomt het op korte of langere termijn. Het valt niet mee, om weer iedere keer voor iets nieuws te zorgen. Op een eenmaal ingeslagen weg, kun je niet eeuwig blijven lopen. Dat gaat vroeger of laat ten koste van de motivatie en treed de saaiheid op. Als de centjes gaan nijpen, wordt er dikwijls nog wel eens een poging gedaan om weer met elkaar op te treden. Maar eenmaal uit elkaar, heb ik er nog maar weinig gezien, die in solo succesvol waren. Maar ja, misschien als BN-er hebben ze in Hilversum misschien nog wel een ander baantje voor hen, die hebben daar toch publiekgeld geld zat.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.