Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rutte nu echt de langstzittende premier van Nederland

4.274 stemmen | Geplaatst op 3 augustus 2022 | Website

Tijd voor iemand anders
80%
Hij kan nog wel blijven
20%

Reacties (51)

wispelhuis een week geleden
Ik zou niemand anders weten.
fiat124sport een week geleden
Tijd voor een echt goed rechts geluid, want vvd is al lang links. Dus stoppen met klimaat en stiksof beleid, minder imigratie, nederland is vol. Weer 130 rijden. Boeren laten boeren, een eerlijk beleid terug en nederland weer nederland laten zijn zonder al die stiksof onzin want dit beleid kost ons alleen maar geld, boodschappen zijn onbetaalbaar geworden, benzine onbetaalbaar, horeca onbetaalbaar, energie is onbetaalbaar. hoe kan je iemand 600 euro voor gas laten betalen terwijl groningen vol zit ook dat is onbegrijpelijk huizen verstevigen e mensen compenseren, toeslagen affaire direct oplossen, duurt nog jaren. het is gewoon niet te begrijpen hoe berg afwaarts we zijn gegaan. tijd voor nieuw beleid. fijne dag
bung 88 een week geleden
hoogste tijd om met kaag weg te wezen. hij heeft nu lang genoeg de boel belazerd. zet dhr omtzigt er maar voor in de plaats--daar heb ik meer vertrouwen in dan in het stel wat er nu al veel te lang zit.
dwarsligger. een week geleden
Lang genoeg aan de macht geweest, vriendjes politiek moet stoppen. Een nieuw gezicht in de vorm van de PVV ideologie.
GeelHesje een week geleden
Ach Rotte is maar een trekpoppetje he. Maar dat wij als volk er voor hebben gezorgd dat die psychopaat beroepsleugenaar en persoonlijke vriend van Dutroux dit trieste record heeft kunnen halen en er nog steeds zit is wel te erg voor woorden en zegt helaas heel erg veel over ons als Nederlandse volk.
wispelhuis een week geleden
Deze beruchte QAnon-complottheorie over Rutte is complete onzin.
onigo een week geleden
De stelling: Rutte nu echt de langstzittende premier van Nederland, dan wordt het nu tijd dat hij eens wat gaat bewegen.
heul een week geleden
Langstzittende premier????? echt niet, hij is door de volksvertegenwoordiging Tweede Kamer naar huis gestuurd, toen was het gedaan . Dat hij dan doodleuk terug komt en weer op die stoel gaat zitten , zonder dat iemand dit meer wilt , telt niet meer mee. Maar de mensen blijven er op stemmen , klaarblijkelijk doorziet de doorsnee burger zijn list en bedrog niet. We hebben een regering nodig van mensen die er verstand van hebben , niet dat clubje beleidsmedewerkers dat er nu zit , dat maar wat in de ruimte kletst en meer weg heeft van een peuterspeelzaal. Het is erg dat ik het zeg, maar als het roer niet om gaat, zakt Nederland steeds verder weg in het moeras dat ze zelf als natuurcompensatie hebben aangelegd. Laten we eerst bestaande problemen tot een goed eind brengen voor we weer nieuwe problemen bedenken, is dat nu zo moeilijk?
Domoor een week geleden
Dictatuur heb je in alle gradaties.
Boefdeboef een week geleden
Dat is precies 4311 dagen te lang. @ Wispelhuis, er wordt in bepaalde kringen beweerd dat Rutte homo is. Ik ben niet bekend in die kringen, weet jij daar iets van?
wispelhuis een week geleden
Het niveau daalt. Ik ga fietsen. Fijne dag allemaal.
MarkJohan een week geleden
Alleen Seniele Boomers stemmen op Rutte iedereen die niet gehersenspoeld is door de NOS vind het een flut vent
Peritum ? een week geleden
Tenminste houdbaarheid datum is reeds zeer lang geleden verstreken voor deze persoon en velen met hem in den Haag! Maar de vieze spelletjes achter de schermen, om deze persoon die aan vergeetachtigheid en seniliteit lijdt in het pluche te houden, zullen pas over enkele decennia’s openbaar gemaakt worden, als alles naar de donder geholpen is door hem en z’n medestanders. In het tempo van nu zal dat trouwens niet lang meer duren. Dank zij M.R. en z’n trawanten is de oorspronkelijke Nederlander verworden tot gast in eigen land met beperkte vrijheden. Voor volledige vrijheid en slagingskansen moet je immigrant zijn in dit land!
Johnsing een week geleden
Zo zien we hoever wij in Nederland zijn weggezakt m.b.t. betrouwbaarheidsfactor van kabinetten onder MP Rutte ! Leugens, list en bedrog staan hoog in het vaandel en bovenal eigenbelang; zaken die menig minister heeft doen plaatsmaken maar MP Rutte blijft hangen met het gevolg dat het wantrouwen in ons Kabinet zwaar onder druk is komen te staan. Feit is inderdaad de vraag wie dan wel ons land zou moeten aanvoeren want een rondje partij ideologieën biedt helaas weinig perspectief op broodnodige veranderingen. De ene blunder is nog niet eens van tafel of de volgende dient zich al weer aan. Een nieuw Kabinet zal de handen meer dan vol hebben om weer orde op zaken te krijgen in de chaos dat dit Kabinet momenteel op de plank heeft geparkeerd...................................
BaGj een week geleden
Verschrikkelijke vent. Had allang weg moeten wezen. Heel goed in leugens vertellen en heeft vaak last van vergeetachtigheid wanneer het hem niet goed uitkomt. Ook heel goed in problemen niet oplossen, maar weglachen. Maar dit alles komt door het volk zelf. Een meerderheid van de bevolking kiest voor dit gedrag van 'een hand boven het hoofd houden'. En in een democratie beslist de meerderheid, dus leg ik mij er maar bij neer.
mystiek56 een week geleden
Rutte een premier die in begin positief overkwam maar steeds meer bleek en gladjanus te zijn zonder ruggengraat. Olie-glad en geen enkele overredingskracht behalve dan met alle kanten meewaaien om maar te blijven functioneren als de machtigste man van Nederland. De man heeft capaciteiten maar is nu echt klaar met deze functie. Hij gebruikt deze capaciteiten alleen voor het heil en glorie van zichzelf. In het oog vriendelijk en sportief maar heeft geen overreding kracht om daad werkelijk zaken op te lossen en deze op een juiste wijze af te handelen. Doelstelling is het plekje behouden waar hij op zit. Hij zal bekend blijven als de premier die Nederland liet weglopen in het rioolputje, Voor de Groningers geen oplossing wist te vinden In Europa eveneens met iedereen vriendjes wilde blijven voor eigen heil en glorie en bevolkings groepen in ons land, vissers, boeren, daarmee liet vallen. Eigen bevolking eerst kwam in hem niet op, maar als je zelf miljoenen op de bank heb staan sta je daar uiteraard niet bij stil. Dat er niemand anders ter beschikking is , is natuurlijk de grootst mogelijke onzin. Er zijn er weinig met Charisma maar die had en heeft Rutte ook niet. Wellicht iemand die dichter bij de Nederlandse Burger staat, niet iemand die soms een paar uur met buitenlandse kinderen voor de klas staat en dan weet hoe het in Nederland toegaat. Wellicht mevrouw vd Plas gesteund door een deel uit het bedrijfsleven en niet alleen uit de ambtenarij. Uiteraard is het bekend dat BBB het niet alleen kan en veel te weinig leden en capaciteit en kwaliteit heeft. Maar het gaat om het type soort mens die feeling heeft met bedrijfsleven en de gewone man. De kartel vorming van de huidige politieke partijen heeft niets met democratie te maken. Laten we het Amerikaanse systeem invoeren maar dat durven ze niet want voordat je het weet is Geert Wilders premier. En onze democratie zal er wel voor zorgen dat dit zo nooit gebeurd. Over democratie gesproken.
ierist een week geleden
Wat mij betreft zit hij er veel te lang, maar een groot deel van de bevolking ziet hem blijkbaar nog wel zitten. Veel burgers lijden aan Stockholmsyndroom en/of cognitieve dissonantie. Mensen geloven liever een comfortabele leugen dan de harde waarheid.
Christina Rouw een week geleden
Rutte zal nog heel lang blijven Geloof maar niet dat de EU in Brussel Rutte laat gaan en dat stemmen is een wassen neus denk je nou heus dat er zoveel mensen op Rutte stemmen daar wordt mee gefraudeerd
J.L.G een week geleden
Het ging overal fout en iedere keer weer. Liegen, bedriegen, beloven enz . en dan toch nog blijven zitten. Heel knap en slim van dit invidu met een 7 vinken statis. En wij het stem vee protesteren met je rug tegen de muur. Dit komt door onze eigen schuld omdat wij zo dom zijn in de ogen van de 7 vinkjes. Zijn we het er niet mee eens , loopt het in de ene partij niet lekker, en hup weer een splinter partijtje. En wij stem vee gaan er dan in protest op stemmen, Wij zijn zo dom dat dit door die VVD club wordt aangemoedigt, want hoe meer splinter partijtjes er zijn en weer bij komen des te langer kan deze 7 vinkjes partij de grootste blijven en blijven de belangen van dit ettervolk gewoon doorgaan. Dus dat wij al 12 jaar met dit invidu zitten opgescheept hebben we aan ons zelf te danken. Maar mijn stem gaat in iedergeval goed besteed worden aan een lokale partij. Ik blijf dan wel goed in de gaten houden of deze ook niet naar de 7 vinkjes kant neigen te gaan, want het geld en de macht lokt toch wel. Dus straks gaat Rutte op Rutte en welke etterbak komt daar dan weer voor in de plaats. Of te wel het is een zinloos spel met alleen de burger als de grootste verliezer. Let wel dat er onder deze burgers ook nog wel de verraders zitten die ook wel graag bij de 7 vinkjes willen horen, kijk maar hoeveel zetels de VVD bij voorbeeld nog heeft. Nogmaals het is zinloos allemaal, het grote geld blijft regeren, OOK ACHTER DE SCHERMEN
Aceb een week geleden
Tsja, ik betwijfel ten zeerste, of je die lucht nog ooit uit "het torentje" krijgt. Je kunt stemmen tot je een ons weegt, maar het clubje komt toch iedere keer terug. En die paar zeteltjes die ze dan eventueel nog missen voor een meerderheid? Daar paaien ze gewoon een simpel partijtje voor, die al heel blij zijn om met de grotere jongens en meisjes mee te mogen spelen. Over de te verdienen centjes, zullen we het maar even niet hebben. Een maal de stem binnengehaald met "mooie beloftes" en kreten, waar je alle kanten mee op kan, gaan ze gewoon hun gang en wordt de stemmer bedankt voor bewezen diensten en heeft totaal geen inbreng meer. Democratisch? Ja, dat zijn de zolen van m'n schoenen ook, vooral die van de linkerschoen.
Mieppio een week geleden
Rutte is het laagste van het laagste, tijd dat hij opkrast. Heeft alles naar de donder geholpen, zijn eigen zakken en die van zijn vvd vrienden ook de zakken gevuld. Nu een ander smoelwerk die de zaak niet besodemieterd. Want hij heeft zo'n gladde en schijnheilige bek, die moet echt weg. En @dwarsligger NIEMAND van de PVV want dan raak je ( al kan het bijna niet) nog verder in het slob. Een persoon met verstand moet er komen, geen gladde en schijnheilige bek zoals de rotte die er ni zit.
Mieppio een week geleden
Nog wat: hij zit al 10 jaar te lang, en had er nooit mogen zitten, die bedrieger.
sooldleg een week geleden
De 7 vinkjes....van J.L. lijkt me een goed boek, hoewel ikzelf het nog niet gelezen heb. Die vinkjes?....die zijn er altijd al geweest, af en toe naar de achtergrond verdreven, door een revolutie of een oorlog, maar ze steken elke keer de kop weer op, alsof ze bij de cirkel van het leven behoren. Een cirkel, waarbij verleden en toekomst steeds deel van uitmaken en telkens in elkaar overgaan.
Getver een week geleden
Kijk nou, Rutte wordt gezien als bedrieger, oplichter maar bedenk wel dat er door hem ook goede zaken zijn gedaan. Het valt nog maar te bezien of er een waardige en vooral vaardige vervanger bestaat en kan worden gestrikt om de klus te klaren. Al verdien ik er een miljoen per jaar mee, ik bedank ervoor om in dit land alle neuzen weer dezelfde op kant te krijgen. Als ik hier zo eens lees wat de goegemeente anoniem eruit kraamt dan schaam ik mij. Net als Wispelhuis, ik ga lekker wandelen, zonder me nog verder te ergeren aan simpel denkende mensen die de Nederlandse taal niet vautlooz kunnen schrijven. Ik wens u allen een heerlijke dag toe.
sooldleg een week geleden
Een prettige dag voor u....Getver.
Allem een week geleden
Als linkse partijen ( ook de VVD) verboden worden, zijn alle problemen opgelost. Linkse ideologie heeft ons land in diepe ellende gebracht. Ook Rutte is in hun val getrapt.
MarkJohan een week geleden
Zo lang die kinderen niet terecht zijn hoort Rutte in een isoleer cel samen met Kaag en Ollongeren
Aceb een week geleden
Wat een genot toch moet het toch zijn voor een regering, om helemaal zelf een land naar de .... te helpen. Helemaal zonder ook maar de burgers te raadplegen. De 7 vinkjes weten het allemaal zelf. Zij hebben de burgers niet meer nodig. Zij steunen liever milieugroepen met subsidie. Milieugroepen die vervolgen niet schromen, om de regering voor de rechter te dagen, om hetgeen in hun tunnelvisie staat geschreven door te voeren. Als ik kijk naar de huidige manier, waarop er wordt omgegaan met asielzoekers, als ik kijk naar de manier, dat velen van hen gewoon illegaal kunnen verblijven, als ik kijk, hoe er door buitenlanders misbruik gemaakt wordt van onze sociale voorzieningen, als ik kijk naar de manier waarop er omgegaan wordt met de boeren, als ik kijk, naar de manier er wordt omgegaan met de gedupeerden van de opvang, als ik kijk naar de manier hoe er omgegaan wordt met de gedupeerden van de gaswinning en nog meer... en meer. Dan vraag ik me toch af hoe het mogelijk is, dat zo'n MP nog in zijn torentje kan blijven zitten en er prat op kan gaan, dat hij de langstzittende is en kan toezien, dat Nederland beetje bij beetje wordt verkwanseld, met oa. hetgeen er speelt met de boeren en nu ook steeds meer met de visserij. Die Fransen lachen zich kapot (helaas figuurlijk).
W.Melger een week geleden
https://youtu.be/HOMlDbLtyWA
Het vrije woord een week geleden
Over politiek en religie spreekt men niet.
Zeeuwleeuw een week geleden
Ik denk dat de mens Mark Rutte oorspronkelijk niet zo beroerd was maar dat hij best redelijk goede intenties had en ook nog een gezellige gast om in de kroeg een gesprek mee te voeren. Al 20 jaar geleden sprak hij over sterke inzet voor een groene economie, waarbij dus natuur, milieu en economie juist samen hand in hand gaan in plaats van als elkaars tegenstellingen beschouwd te worden, zoals helaas vaak het geval is. Dat is nu net wat we heel hard nodig hadden gehad en nog steeds nodig hebben. Maar om destijds als lijsttrekker van Rita Verdonk te winnen moest hij voldoen aan het beeld wat de meeste VVD-ers van hun hoogste man hebben en dus werd het een soort rollenspel. Hij heeft best bepaalde kwaliteiten die deugen, maar ik ben het absoluut niet eens met de meeste van zijn ideeën en zijn beleid en ook hoe hij op een enorm gladde manier alles weglacht en van zich af laat glijden. Hij heeft ook bepaalde trucs om schandalen op de achtergrond te laten verdwijnen zodat hij er amper nog op aangesproken wordt. En zo heeft hij er zelf ook geen last van. Wat mij betreft mag hij opstappen maar zelf heeft hij er nog steeds enorm veel zin in en wordt bovendien binnen zijn partij hoog gewaardeerd. En omdat de VVD nog steeds veruit de grootste partij is zijn we dus waarschijnlijk voorlopig nog niet van hem af.
wijari een week geleden
Geen wonder allemaal heet hoofden die dit schrijven dat heb je met deze temperatuur.
P.O.Peye een week geleden
En nog steekt ie maar schrilletjes af bij de échte Jan Klaassen.
Angel of Revenge een week geleden
Heel veel mensen zoals Zeeuwleeuw geloven heilig in verhalen als "Rutte is zo'n gezellige man in een kroeg" en dat soort uitlatingen vergetende dat nagenoeg alle narcisten heer en meester zijn in het gezellig en charmant zijn op een bijeenkomst. Zo winnen ze namelijk hun zieltjes om zich heen die net als Zeeuwleeuw daarin trappen. De Flying Monkeys, de jaknikkers en tevens speelballetjes van de narcist die taken uitvoeren voor de narcist. Ach, hij lacht zoveel, het is vast een goede man. Ach, ze moeten hem niet zo hard aanpakken, misschien heeft hij echt een slecht geheugen. Die arme man. Hij zal toch niet zo slecht zijn als men hem nu neerzet? Elk mens heeft wel een goed hart etc. Ze snappen totaal niet wat een narcist is. Makkelijke slachtoffertjes die de narcist maar al te graag voor zijn karretje spant. Deze mensen snappen totaal niet waarom narcisten zoals Rutte zich zo gedragen, ook niet als al deze opeenstappelingen van mistanden plaatsvinden zoals de actieve geheugen leugens van Rutte. Zo winnen ze aan populariteit en winnen ze hun stemmen. Als je aan de presidents verkiezingen meedoet in dit land dan kun je bijvoorbeeld een leuk fabeltje de lucht in gooien zoals "Iedereen krijgt 1000 euro" en je bent in dit land Minster President. Zo ging dat letterlijk destijds. Rutte is een meester manipulator en dat moet je hem geven als ''compliment''. Maar of het ook een compliment is als je kijkt wat zoiemand aanricht in een land dmv dealtjes sluiten met partijen waar wij totaal geen weet van hebben........ Nee, dat verdient geen compliment. Rutte is voor mij daarom de langstzittende empathieloze pathologisch leugenaar die dit land ooit heeft gekend. Dus in mijn ogen de slechtste minster president ooit. Rutte zal zichzelf ondanks alle negativieteit die hij krijgt op social media en sites als deze voor blijven liegen dat hij de beste minister president ooit was. Hij zal heel het volk afdoen als, och ze zijn jaloers op mijn prestaties om zo zijn ego groot te houden. Hij maakt zijn eigen realiteit waarin hij kan overleven. Dat is namelijk het hoofdsymptoom van zijn narcistische stoornis. Het zwakke ik verdedigen en negeren met het ego wat zichzelf voordurend voorliegt de slimte en beste te zijn met op de achtergrond een vleugje schaamte wat soms even boven komt drijven maar daar blijft het ook bij en hij valt daarna snel weer in herhaling. Een bewijs dat dit soort mensen tot hun dood nooit echt gelukkig zullen worden en zichzelf voor zullen blijven liegen ipv dat ze in de echte realiteit leven, iets wat Nederland juist nodig heeft. Een minister als Omtzigt met een besef van realiteit. Weg met die gestoorde gekken.zodat dit land nog gered kan worden in hoeverre dat nog kan.........
Angel of Revenge een week geleden
En als kleine aanvulling, veel bedrijven geven er niet eens om of Rutte corrupt is of helemaal van het padje. Ze stemmen automatisch als VVD omdat ze er zelf het meeste baat bij hebben. Zegt ook veel over het Nederlandse bedrijfsleven en hoe ze totaal niet het hele plaatje zien maar alleen voor eigenbelang gaat. Via de vvd krijg je nu eensmaal de beste voordelen als bedrijf zijnde. En laten narcisten nu veel te vinden zijn in de hogere sferen van het bedrijfsleven. Machtsfuncties is waar ze in gedijen. Kortom, je weet al dat dit land kapot gaat hoe je het wend of keert.
Kaiser een week geleden
de idioten hebben weer het hoogste woord, alsof Rutte alles alleen doet ,zoek eens wat verder b.v naar het stemgedrag van kamerleden , zal je nog schrikken hoe jou idool gestemd heeft op gevoelige onderwerpen
Angel of Revenge een week geleden
Kaiser, je zegt hierin helemaal niets zinnigs, kom dan met onderbouwing ipv dit soort rare uitspraken over wat kamerleden stemmen. Dat staat hier compleet los van en is tevens geheim wat kamerleden stemmen. Het laat juist zien dat je zelf een idioot bent. Weet niet of je graag aan projecteren doet natuurlijk en je jezelf een beetje aangesproken voelde? Wees gewoon realist. Dat leeft veel makkelijker.
Verzamelaar1978 een week geleden
Ja graag een ander. Ik stel voor om een genderneutraal persoon naar voren te schuiven die zich dus geen man of vrouw voelt en een echte klimaatdranger is. Een persoon die zorgt dat de EU steeds sterker als leidende kracht in onze samenleving gaat werken. Een persoon die zorgt dat wij Nederlanders minimaal 2 maal per jaar een verplichte vaccinatie krijgen tegen het besmettelijke coronavirus. Hopelijk komt er nieuw beleid dat je maximaal maar 2 minuten mag douchen, geen vlees meer eten mag en je zonder mondkap enkel nog thuis 'vrij' mag bewegen. Hopelijk krijgen we een land wat over 10 jaar zijn geschiedenis compleet verloren is met alle christelijke normen en waarden erbij. Hopelijk wordt dit een land wat compleet de eigen bevolking vernietigd en plaats zal maken voor allerlei volken van andere landen. U wilt dit toch ook? blijf vooral 'Kartel' stemmen en verbaas je niet steeds!
dwarsligger. een week geleden
@Boefdeboef. Je uitspraak van de Rutte een homo is , hoort hier niet thuis op dit forum. Het doet totaal niets ter zake of iemand homo is.
John Kosters een week geleden
Mark Rutte is heel gevaarlijk hij heeft een contract ondertekend waar wij ons allemaal 100% aan moeten gaan houden. Met andere woorden: HIJ GAAT ER VOOR ZORGEN dat wij onze vrijheid kwijt raken. Let maar op.
Verzamelaar1978 een week geleden
deze reactie is verwijderd
GeelHesje een week geleden
deze reactie is verwijderd
John Kosters een week geleden
Roverheid in Swabinet.
Zeeuwleeuw een week geleden
@Kaiser Inderdaad weten de meeste mensen helemaal niet waar hun idool voor staat, wat de partij waar zij op gestemd hebben daadwerkelijk doet. In de praktijk draait het vooral veel om beeldvorming, "het idee dat die persoon of die partij doet wat je goed vind". Of dat daadwerkelijk ook zo is doet vaak niet ter zake. Gelikte marketingmensen bedenken vaak allerlei tactieken en trucs om flink aan populariteit te winnen. Vooral in verkiezingstijd kan één van te voren zorgvuldig ingestudeerd grapje of één bepaalde rake opmerking in de media er voor zorgen dat massa's mensen ineens op die persoon gaan stemmen. Net als bijvoorbeeld een aantrekkelijk uiterlijk een rol speelt. De illusie en het in iemand geloven wegen helaas in de praktijk zwaarder dan betrouwbaarheid, een heldere lange termijn visie, en daadkracht.
Zeeuwleeuw een week geleden
@Angel, Ik kijk juist uiterst kritisch naar daden en niet naar geraffineerde spelletjes en tactieken, of ingestudeerde media optredens. Oprechtheid, een heldere goed onderbouwde lange termijn visie, trouw blijven aan je eigen beginselen en doelstellingen en zuivere intenties spelen bij mij de hoofdrol om op iemand te stemmen. En daarom blijf ik ook tientallen jaren bij dezelfde partij in plaats van met alle winden mee te waaien en me door de waan van de dag te laten beïnvloeden. Zolang die partij mijn kritische houding kan doorstaan en bewijst dat het keer op keer de partij is waar ik terecht vertrouwen in kan hebben blijf ik daar bij. Dit betekent natuurlijk niet dat je het altijd met alles 100% eens bent, dat kan nu eenmaal niet En overal wordt wel eens een foutje gemaakt of een onhandige beslissing genomen. Het zijn en blijven mensen, dus dat zij hen dan vergeven.
Kaiser een week geleden
angel of revenge stemmingen zijn niet geheim, op een uitzondering na , u kunt gewoon het stem gedrag over een onderwerp opvragen, dat heet democratie, maar onzin uitkramen vinden de meeste mensen makkelijker dan de boel uitzoeken
Aceb een week geleden
Stem eenmaal binnen, dan kan het draaikonten beginnen!!!
Leo Vlaar een week geleden
De politiek schiet flink tekort hun huidige asielbeleid is voor Nederland een regelrechte ramp en daar maken economische gelukszoekers uit de veilige landen handig gebruik van . De Overgeit durft het niet aan om uitgeprocedeerde , afgewezen asielzoekers direct op het vliegtuig te zetten terug naar het land van herkomst. Bij het aanmeldcentrum in Ter Apel kunnen ze de grote stroom vluchtelingen die elke dag maar groter wordt niet meer aan en dat zorgt voor rare toestanden zoals buiten slapen en veel overlast , stelen in het dorp . Zolang de EU waaronder Ned geen harden maatregelen nemen door alle grenzen te sluiten voor dit soort profiteurs die ons sociale stelsel flink komen belasten en leegtrekken komt heel Afrika deze kant op . Brussel Iedereen binnenlaten en opvangen resulteert er in dat het legertje mensensmokkelaars alleen maar blijft groeien welkom in de wereld van vraag en aanbod tegen tegen woekerprijzen wel te verstaan .
volijke een week geleden
Welke positieve resultaten heeft Rutte tijdens zijn ambtstermijnen behaald? Is Nederland een veiliger, gezelliger land geworden in die 12 jaar? Graag zou ik wel eens een lijstje zien wat de beste man met zijn 3 kabinetten nu eigenlijk heeft bereikt. Gaat uw gang, ik ben benieuwd naar uw reactie!
Prakties een week geleden
Inmiddels zijn zowat alle vissers al weggesaneerd, . Nu zijn de boeren aan de beurt. De grond is nodig voor de stadstaat die we aan het worden zijn als het aan de politiek ligt. .
GeelHesje een week geleden
@Prakties: Vissers en boeren zijn zelfstandige mensen die hun eigen eten kunnen produceren. Eten dat niet genetisch aangepast is. Eten dat ze ook nog eens direct aan de burgers kunnen verkopen. Dat mag straks allemaal niet meer. De roverheid wil totale controle over alles verkrijgen. Niet alleen over wat u straks wel of niet (nog) mag eten maar ook over uw lichaam en geest die via 5G en de bekende injectie's volledig onder controle van de staat kunnen worden gebracht. Dat betekend dat mensen niet meer op het platteland mogen wonen want daar kunnen ze zich letterlijk en figuurlijk buiten de invloed van de roverheid plaatsen. Natuurlijk gaan ze u dat niet vertellen maar verzinnen een leugen dat vanwege het klimaat er meer natuur nodig is en dat de mensen daar niet meer mogen komen straks. Inderdaad iedereen moet opgehokt gaan worden in zogenaamde smart-city's onder volledige (tot op cel niveau) totalitaire controle van de staat. De nieuwe heilstaat. En oh wat zal iedereen gelukkig zijn want zo gaat iedereen gewoon geprogrammeerd worden. Dus mogen er straks geen mensen meer buiten die smart-city's komen laat staan er buiten leven en in staat zijn om daar te overleven door hun eigen eten te verbouwen enz. Rotte is er 1000% mee akkoord gegaan. En Kaag ook. Alleen gaan ze u dat natuurlijk niet recht in uw gezicht vertellen laat staan op het journaal aan alle burgers uitleggen dat snapt u wel he. Vandaar die klimaat leugens want daar trappen de schaapjes nog wel in. Nog wel. Daarom is er heeeel erg veel haast bij want de slapende honden beginnen langzaam aan een beetje wakker te worden. En als dat gebeurd zijn de rapen gaar. Grappig genoeg is het zelfs de bedoeling dat de rapen gaar gaan worden want dan kunnen ze vervolgens in 1 keer vreselijk hard in te grijpen om het nieuwe systeem in 1 keer volledig door te voeren. Dus ja die grond is nodig voor de smart-city's maar er zit nog veel meer achter dan dat alleen.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.