Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik laat mijn boodschappen thuis bezorgen

3.148 stemmen | Geplaatst op 2 augustus 2022 | Website

Ja
11,1%
Nee
88,9%

Reacties (23)

Kennie-L een week geleden
Awweer? 18 april dezelfde vraag.
Aceb een week geleden
Ja,....door m'n vrouw.
Aceb een week geleden
Mijn vrouw doet nog graag zelf boodschappen en ik ben minder mobiel. De benen willen niet meer zo. Vandaar, mijn eerdere reactie.
wispelhuis een week geleden
Ben nog fit, dus is het voor mij niet nodig. Maar voor velen is het natuurlijk een uitkomst.
wijari een week geleden
Wij wonen 100 meter van heel veel winkels, alleen geen kleding (op een dorp). Maar dan gaan wij naar een stad waar wij altijd al kleding kochten. Van te voren schrijven wat ik wil kopen in de supermarkt.
Het vrije woord een week geleden
Soms.
mmuller een week geleden
Idd @Kennie-L, denken zeker dat we seniel zijn.....
Kaiser een week geleden
ik doe het liever zelf , maar voor mensen die slecht ter been zijn , of veel moeten werken is het een uitkomst
Sjaandre een week geleden
Ik pak trouw mijn fiets om boodschappen te doen.
Domoor een week geleden
Wat ouderwest. Ik deed dit al in 1950 voor mijn ouders zaak . Eigenlijk iedere winkel toen. Uit school, bestellingen bezorgen . Verdiende er mijn zakgeld mee.
denaroes een week geleden
Dat is vooral iets voor de linkse juppen, iets met status, zodat de buurt weet dat je goed verdiend en veel werkt haha stumpers
sooldleg een week geleden
Ja, waar is die tijd, dat bv. de Sperwer (de Sperwer spiedt, naar wat u voordeel biedt), de boodschappen op mn. op vrijdag aan huis bracht. Gewoon gratis !......En je als kind vol verwachting uitkeek naar het moment, want er zat dikwijls een zakje snoepjes bij. Door de week, ging je, als kind, bij de Sperwer langs, om een "verloren boodschap" te doen. De boodschap, was niet verloren natuurlijk, hij werd achter in het "boekje" gezet en op de eerstvolgende vrijdag in rekening gebracht. Zegeltjes, groot en klein formaat, waarbij men spaarde voor korting op de boodschappen.....Heden....thuisbezorgen van boodschappen, tegen betaling,... fijn dat het er is, maar geen glimp meer van hetgeen het ooit was.
li-me-sha een week geleden
Een keer echt boodschappen gedaan via AH online, toen we Covid hadden. Echter wat een ellende. Misschien als je vaker dit doet dat je dan je vaste boodschappen in 1 keer kunt selecteren? Nu was het echt zoeken en in mandje gooien. Uiteindelijk bleken weer sommige producten dan niet bij afronding er te zijn. Poeh hé. Bij aflevering bleken 2 producten die we besteld hadden er niet in te zitten en 2 andere die we niet besteld hadden. Dus weer moeten bellen... zucht. Doen niet aan nabestellingen, dus kon of het geld bewaren voor een volgende bestelling of terug via bank krijgen. Daarnaast betaal je voor de krat waarin ze het leveren, die je dan ook weer terug moet inleveren of bij een volgende bestelling weer meegeeft aan de bezorger. Dus soort van borg. Wat mij betreft... gewoon lekker in supermarkt zelf gaan shoppen voor boodschappen. Gaat sneller en zie je ook (vooral bij vers) wat je koopt of wilt hebben (keuze). Maar in geval van nood een manier om toch aan boodschappen te komen en niet afhankelijk te zijn van anderen uit je omgeving of zo.
dwarsligger. een week geleden
Nee aan deze moderne dingen doen wij niet. Ik moet het zien en vooral de kleine lettertjes lezen van wat erin zit onder het motto "wat de boer niet kent dat eet hij niet " Zeker groente en fruit wil ik zien .
Mieppio een week geleden
Waarom zou je de boodschappen thuis laten bezorgen als je nog goed ter been bent. Je wil toch zien wat je koopt. Ben je slecht ter been zeg ik oke dat is je goed recht. Maar als ze bij 8 personen de boodschappen in de zelfde straat moeten bezorgen ze rekenen ook 8 keer her bedrag, allemaal winst. Zo komt jan splinter door de winter. Dat is dan weer het nadeel ervan. Als het gaat lekker zelf boodschappen doen en anders toch maar laten brengen, misschien kan de buurvrouw/buurman ook af en toe wat mee brengen.
GinaHeynze een week geleden
Zoals Domoor schrijft...Toen ik vroeger klein was en bij mijn oma logeerde werd alles thuisbezorgd. Er kwam er zelfs een met een opgevouwen zak met huishoudlinnen. Ook een auto met kleding. De bakker en de slager kwamen allemaal aan huis. En nog wel meer. En @denaroes ... Wie is hier de stumper? Dat antwoord van jou slaat echt nergens op.
Mr. Bean een week geleden
Ik wil gewoon zien wat ik koop, zeker bij vers producten. Vroeger kwam alles aan huis in kleine dorpjes waar niets te koop was !, zonder vervoer was men hier op aangewezen,
Fatsoen een week geleden
Voor nog zelfstandig wonend zoals mijn moeder van 89 is dat geen optie. Is het internet niet machtig en om in de winkel AH te kopen en dan te laten bezorgen moet je aan een bedrag komen wat voor een alleenstaande te hoog is. Klinkt allemaal zo leuk maar voor veel ouderen niet haalbaar. Vrijwillige boodschappendienst heeft om die reden dus ook een wachtlijst.
anno domino een week geleden
Ach, hoe heerlijk zou het op aarde wezen, zonder de dictatuur van Russen en Chinezen.
GeelHesje een week geleden
Waar is de SRV wagen gebleven? Dat was niet je boodschappen thuis laten bezorgen maar de hele winkel kwam bij je aan huis. Dat was nog eens beter. https://www.youtube.com/watch?v=0OstsGaQr0g
GeelHesje een week geleden
@anno domino: Hoe heerlijk zou het op aarde wezen als de Verenigde Satans & Co niet zo vreselijk oorlogzuchtig zouden zijn bedoel je neem ik aan?
denaroes een week geleden
@ GinaHeynze, gaan we persoonlijk worden? Ik zeg toch ook niks van jouw profielfoto?
Mieppio een week geleden
Hebben we nog meer stellingen of blijft deze weer 3 dagen staan. Die dikke duim waar alles uitkomt is die leeg of moeten mensen die op de stellingen schrijven zelf wat gaan verzinnen. Lijkt met wel wat.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.