Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Luistert u nog naar de radio?

3.580 stemmen | Geplaatst op 1 augustus 2022 | Website

Ja, regelmatig
64,6%
Zo af en toe
20,6%
Nee, nooit
14,7%

Reacties (26)

Mosk een week geleden
alleen omroep zeeland. de rest vind ik bagger.
wispelhuis een week geleden
Wel naar de radio, maar weinig naar Omroep Zeeland. Muziek van ABBA en andere nummers van 50 jaar geleden vind een beetje slappe hap. Geef mij maar nieuwere en vlottere muziek. Er is goeie muziek genoeg om dat nú al te draaien.
GeelHesje een week geleden
Jazeker. Nog net niet 24/7. Maar niet naar Omroep Zeeland. Gewoon uit de lucht of via Internet waar ik over zowat alle radio stations van de hele wereld kan beschikken.
Rippertje een week geleden
Arrow bleus radio via internet , geen babbelzieke zeikers , en naar radio 1 en speciaal naar ,met het oog op morgen
sooldleg een week geleden
Ik ben weer vrijgelaten door onze almachtige webmaster.
Zeeuwleeuw een week geleden
Wij luisteren voornamelijk klassieke muziek en dan kom je er op de radio helaas beroerd af. Ooit was Hilversum 4 een kwaliteitszender maar inmiddels is dat helaas verworden tot een zender waar de "dj's" zichzelf blijkbaar vele malen belangrijker vinden dan de eindeloze reeks opnamen van prachtige concerten die zij in de archieven hebben. Want wat wordt daar een partij zinloos en overbodig afgekletst. Zelfs de nacht is tegenwoordig ook niet meer heilig want ook dan moet er lang en dom gezwetst worden. Het Belgische Klara had dat lange tijd gelukkig niet maar inmiddels is ook daar dit virus toegeslagen, net als bij BBC3. We luisteren dus op de radio nog wel eens een mooi concert war integraal uitgezonden wordt zonder geklets. En daarna weer snel een cd opzetten. Gelukkig heb ik een flinke collectie dus mooie muziek genoeg. ;)
sooldleg een week geleden
Naar de radio luisteren? Als ze daarmee naar de zenders bedoelen......Nee. Dus als ze deze verplaatsen zal het m'n koude kleren niet raken. Met meer dan 400 cd's heb ik keuze genoeg. Plus zijn al mijn LP's en singles van weleer gedigitaliseerd. Keuze genoeg en in allerlei genres, als het maar naar mijn smaak is. Die is zeer breed en zeker niet afhankelijk van een jaartal. Voordelen daarvan zijn o.a. dat je zelf je muzieknummers af kunt spelen, zonder naar ongewenste muziek te luisteren. Bovendien geen last van reclame en geen last van een commentator. Voor in de auto, gewoon wat je wilt, van te voren op een usb stickje zetten. Daar kan zelfs bij lage capaciteit al voor uren op. Thuis...idem dito, via de pc of eventueel via de tv of via de portabele radio-cd speler. Nee.....die zenders zijn echt niet aan mij besteed. Maar,...... hierbij spreek ik ook alleen voor mezelf.
Peritum ? een week geleden
Ja, maar beslist niet naar het geleuter en gewauwel van omroep zeeland. Zonde van de subsidies die hiervoor verkregen worden.
dwarsligger. een week geleden
Jazeker luiser in naar de radio. Heel de dag kassie kijken is niet alles, zeker nu met al die bagger op tv.
Kennie-L een week geleden
Ja, in de auto en in de keuken, Klara en NPO4, klassek want hedendaagse muziek is niet meer voor mij, dan ga ik liever naar zestig en zeventiger jaren muziek luisteren op een echte installatie, ik kan kiezen uit zo'n 1500 CD's en elpee's.
Aceb een week geleden
Volgens mij, is er een groot verschil tussen luisteren naar muziek of het afspelen van muziek, om bv. de leegte in huis op te vullen. Of je op de radio(zenders) nu echt luistert naar muziek, waag ik te betwijfelen. Maar wie weet. Luisteren naar muziek, is er voor gaan zitten en je laten meeslepen, door oorstrelende klanken en zelfs daarbij wegdromen. Muziek maken is bijna als een kleurplaat invullen, hoe meer kleuren er in gebracht worden hoe mooier de muziek,..... voor muziek dus...hoe meer instrumenten, dan wel vocaal, er gepast ingebracht worden, hoe mooier de muziek klinkt. Er zijn prachtige installaties om dit weer te geven, zijn voldoende op handen (als je maar betaald). Zelf kan ik me dan ook niet voorstellen, dat je een dergelijke installatie gebruikt, om naar een radiozender te "luisteren"...... Maar, ieder z'n meug!!
Ron625 een week geleden
Alleen in de auto, of bij uitzondering om naar het nieuws te luisteren.
Aceb een week geleden
En jawel, zelf bespeelde ik in het verleden meerdere instrumenten, waaronder gitaar en mondharmonica. Ook dat was volgens mij oorstrelend, want de hond van de buren zong altijd mee. Helaas...pols gebroken, weg gitaar.
Angel of Revenge een week geleden
Gewoon Internet radio (via de pc) als ik thuis ben. Dan kun je zelf het genre muziek kiezen die je op dat moment wilt luisteren.
Zeeuwleeuw een week geleden
@Aceb Ik vond de radio vroeger vaak fijn omdat dan iemand anders mooie klassieke muziek draaide waar ik zelf niets aan hoefde te doen. Prachtige muziek, soms verassende, voor mij onbekende stukken of beroemde historische opnames. Ik hoef dan lang niet altijd in een stoel gericht en aandachtig te zitten luisteren maar vind dat ook heerlijk wanneer ik achter de pc zit of een beetje in huis aan het rommelen ben. Maar ik heb absoluut geen behoefte aan zo'n pratende man of vrouw in de kamer die maar doorkakelt over dingen die me niet interesseren en waar ik ook niet naar luisteren wil, maar die wel telkens heel veel tijd aan het woord is.
wispelhuis een week geleden
Oei! Je hoeft niet alles hier te vertellen hoor @Zeeuwleeuw.
Aceb een week geleden
@Zeeuwleeuw....Multitasking noemen ze dat geloof ik tegenwoordig. Het schijnt dat vooral vrouwen daar goed in zijn, beter dan mannen.
Farmer. een week geleden
Ja zeker, met name naar Radio 1 en Radio 4. Maar soms druipt de politiek correctheid er zo duimendik vanaf dat ik de installatie even uit zet, ja zelfs bij onze nationale klassieke zender is dat soms het geval.
De Snollebollekes een week geleden
https://www.youtube.com/watch?v=hq8QVGW78XU
De Snollebollekes een week geleden
Zitten, hangen, liggen? Dat is helemaal niks voor mij!
Bon Bon een week geleden
Ik werk voornamelijk thuis en dan staat de radio wel aan. Maar daarna gaat de radio uit en heb ik zelf genoeg om uit te kiezen. Met zo'n 10.000 vinyl singles, 5.200 cd-singles en ruim 2.600 album cd's heb ik genoeg om de dagen mee door te komen. TV kijken doe ik nauwelijks. Door radio te luisteren ontdek ik ook nog eens wat nieuws. Anders had ik Blackbird of Oliver Pesch zeker nooit gekend.
W.Melger een week geleden
Ik speel liever zelf muziek, muziek is emotie, en dat voel je.
GeelHesje een week geleden
http://radcap.ru/ ... Caprice !?!
dutchy71 een week geleden
De radio staat bij mij een gehele dag aan slechte gewoonte, Als wij gaan slapen gaat de radio uit en als ik opsta gaat de radio aan en begin ik de dag met koffie, En als je mij zou vragen wat er allemaal is geweest op de radio kan ik daar geen antwoord op geven, Zoals ik al aangaf een slechte gewoonte.
Fatsoen een week geleden
Makkelijk als achtergrond; muziek, niet teveel kletsen en elk uur het nieuws kort weergeven. Npo Radio 2 is helaas erg achteruit gegaan sinds Frits Spits daar weg is.
Mieppio een week geleden
Andere stelling svp deze staat er al veel te lang
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.