Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Social media is vermoeiend

2.819 stemmen | Geplaatst op 31 juli 2022 | Website

Eens
89,6%
Oneens
10,4%

Reacties (23)

The Dutch 2 weken geleden
Ach...we worden er toch mooi door 'geleefd'.
dutchy71 2 weken geleden
Vermoeiend wil ik niet zeggen, Maar wel opruiend en brutaal maar dat is niet van gisteren.
Sparky 2 weken geleden
Och de meeste sociale media gaan over inhoudsloze onderwerpen en kunnen helemaal gemist worden. Het gaat meestal NERGENS over. Een hoop geblaat maar weinig wol. Stoppen ermmee en iets nuttigs gaan doen is mijn advies!!!
Mosk 2 weken geleden
heel dat achterlijk internet had er voor mij nooit hoeven zijn. vroeger was alles nog veel gezelliger en gemoedelijker. nu zit iedereen maar over zon ding te wrijven en gepraat word er bijna niet meer. het is nog een bijna ergere verslaving dan coke. het is in en en triest heel dat internet.
GeelHesje 2 weken geleden
Ieder Mens heeft het recht om zelf te bepalen wanneer hij/zij wel/niet online is en dus ook wel/niet bereikbaar is. Ondanks dat het tegenwoordig kompleet normaal lijkt te zijn om permanent online en bereikbaar te zijn is het dat natuurlijk totaal niet. De Mens heeft duizenden jaren zonder gekund en dit is eigenlijk alleen maar iets van de afgelopen zeg 20 jaar. Dus laat letter thuis die telefoon als je naar buiten gaat. Ben alleen bereikbaar voor je werk tijdens werktijd en maak een zeer duidelijke scheiding tussen werk en prive contacten. Jouw leven is van jou! En jij bepaald of en wanneer jij bereikbaar wil zijn. Die telefoon is geen onderdeel van jouw lichaam en het (echte) leven is veel groter dan dat schermpje van je telefoon! Jaaa écht waar ... ;-)
Aceb 2 weken geleden
"Gewone media", vind ik persoonlijk veel erger en kwalijker dan social media. Bij de gewone media, wordt het gewoon je strot in geduwd, zonder dat je wat terug kan zeggen en je dus gewoon gehersenspoeld wordt. Je niets kunt doen aan de leugens die ze verspreiden, dingen die niet compleet zijn en niet waar. (tv bv). Bij social media ervaar ik het persoonlijk veel anders. Daar heb je zelf ook nog inbreng en kun je reageren op hetgeen je niet bevalt. In hoeverre dat vermoeiend is, bepaalt ieder voor zich lijkt mij. Soms word ik al dol, van deze poll.
wispelhuis 2 weken geleden
Ik word zo moe van al die zielenpoten die doen of de Nederlandse driekleur alleen van hen is.
Gerard40 2 weken geleden
Aceb, kom eens met voorbeelden die jouw punten onderschrijven. Als jij je laat hersenspoelen door de gewone media dan wil dat niet zeggen dat dat voor iedereen geldt. Als je echt onzin wil lezen en worden gehersenspoeld dan is social media daar wel de aangewezen plaats voor. Daar zal jouw kritiek wel vandaan komen denk ik zo want met dit soort 'inzichten' wordt je daar doodgegooid.
famclaes 2 weken geleden
Ik lees de stelling , ik lees het bij gaande artikel, ik lees de reacties en nou reageer ik ook nog, pfffft, nu effe uitrusten hoor want het is zwaar vermoeiend.
Aceb een week geleden
@Gerard40...... Omstreeks de maand mei besloot "Europa" zelf om Russische olie en gas te boycotten. In juli zegt datzelfde "Europa", dat ze er rekening me houden, dat Poetin de gaskraan naar Europa dichtdraait.... Poetin de boeman dus??? En dat verkondigen ze dan gewoon op de "gewone media". Maar gelukkig hebben we dan de sociale media, waar je zoiets bij een stelling, zoals deze dit aan kunt kaarten. Er zijn items zat, vooral in de tijd dat Corona het gesprek van de dag was. De ene leugen na de ander..... Een en al misleiding en valsheid in de berichtgeving van de "gewone media". Ik ga dat nu even niet verder voor je opzoeken, dat mag je zelf doen, want ik word er al een beetje moe van.
Angel of Revenge een week geleden
Zelf heb ik er niks mee maar voor de types die om het kwartier een selfie van zichzelf op social media willen gooien ter bevestiging van hun geweldige uiterlijk, die zullen waarschijnlijk wel onvermoeibaar zijn.
GinaHeynze een week geleden
Dit forum is OOK sociale media.
Aceb een week geleden
O, [email protected] en dan nog maar even te zwijgen over die zg. onderzoeken over een bepaald onderwerp. Onderzoeken, die van alle kanten rammelen, maar op het nieuws geplaatst worden als de waarheid zelve.
Zeeuwleeuw een week geleden
Voor sommige dingen, zoals sommige nieuwssites, internetbankieren, je oriënteren voor een bepaald product, goede aanbiedingen zoeken en sommige artikelen bestellen vind ik internet erg handig, maar verder probeer ik er niet te veel tijd aan te besteden. Het werkt vaak (onbewust) toch verslavend en voor je het weet verspil je elke dag uren aan allerlei vrij zinloze dingen. Veel mensen, zowel jong als oud zijn verslaafd aan hun telefoontje en om de haverklap op dat ding bezig. Een deel laat zich ook gemakkelijk beïnvloeden door allerlei onzinberichten en "informatie". Dat versterkt de verdeeldheid in de samenleving. Het maakt de wereld er zeker niet gezelliger en socialer op.
Zeeuwleeuw een week geleden
Ik stuur nog altijd leuke en mooie kaarten bij bijvoorbeeld een verjaardag of gewoon om iemand even iets leuks te sturen. Dat is toch duizend maal leuker dan een mailtje, smsje of appje. Ook een persoonlijke, handgeschreven brief vind ik nog steeds leuk om af en toe te schrijven of ontvangen.
P.O.Peye een week geleden
Wetende zelf weer als vermoeiend te worden gehoond ervaar ik krakkemikkig Nederlands in de pers, zoals social media als enkelvoud duiden, veel vermoeiender. Onderwijs blijkt achteraf vrij nutteloos wanneer de lat toch telkens lager komt te liggen.
wispelhuis een week geleden
Als je je anno nu nog afvraagt of Poetin de boeman is vraag ik me af je onder een steen geleefd hebt.
Aceb een week geleden
Ja, ik leefde ooit onder een steen. Toen gingen m'n ogen open en zag hoe we besodemieterd worden en kroop onder de steen vandaan. De steen heb ik overgelaten aan degene die ziende blind zijn. Zij zijn levend dood, vandaar de steen.
wijari een week geleden
Er word veel verteld waar niets van klopt, opgeklopt dus liegen. Fantaseren.
Johan__ een week geleden
@wispelhuis, op de wereld geeft meer dan 85% van de landen geen moer om de UKR oorlog. Alleen EU,VS,CDN,AUS en NZ. Frappant he? Vind je dat niet raar? Volgens mij is er iemand op de oorlogstrommel aan het slaan.
Boefdeboef een week geleden
@Johan. Dat klop, het is Bidet die wapens ging leveren aan Oekraine die een burgeroorlog aan het voeren was tegen Russies sprekende inwoners van zijn land. Die niets met het westen te maken wilde hebben. In 2014 bemoeide de EU zich met de binnenlandse politiek waar ze niets mee te maken hadden en nu leverde in 2021 Amerika wapens. Ook omdat de wapen industrie in Amerika op zijn gat lag. Nu draait de economie in Amerika en Europa lig op het apengapen. Maar de pers blijft maar leugens verspreiden.
wispelhuis een week geleden
O ja, das waar ook! en toen kwam klukkluk er ook nog bij.
Dafur 6 dagen geleden
Ik vind ze niet vermoeiend als ze slim gebruikt worden. Omdat veel mensen het gewoon niet begrijpen, maar echt sociaal netwerken is zo'n ding dat het beter is om het nu te ontwikkelen, zodat je jezelf gemakkelijk bekend kunt maken enzovoort. Ik denk dat het nu heel belangrijk is. Dus ik raad hier aan om instagram likes kopen https://volgers-kopen.com/instagram-likes-kopen/ te vinden en ze zullen net zo goed helpen om aandacht te trekken voor je profiel of groep in een sociaal netwerk. Ik beveel juist deze dienst aan voor zulke doeleinden.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.