Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Omgekeerde Nederlandse vlag laten hangen of weghalen?

3.826 stemmen | Geplaatst op 28 juli 2022 | Website

Laten hangen
48,7%
Weghalen
51,3%

Reacties (80)

Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Weghalen! En ik begrijp niet dat ze daar nog tot 1 september mee wachten. Er is al bijna een ernstig ongeluk gebeurd doordat zo'n vlag langs de snelweg losgeraakt was en op de voorruit van een auto terecht kwam.
Angel of Revenge 2 weken geleden
Nederland is beland in een Europees test project waarin wij verreweg in alles het duurste land van Europa zijn en waar ons psycho kabinet de imigranten nog steeds vollop binnen laten stromen. Gisteren stond hier in de Volkskrant nog een goed stuk over hoe ze ons land willen omvormen met imigranten en over willen gaan op het eten van insecten. De boeren moeten namelijk plaats maken voor rijke lobyisten die in ons land gaan bepalen wat we in de toekomst gaan eten. Namelijk insecten wat een mooi gecontroleerd verdienmodel is voor deze primitieve gekken. Nu maken mensen zich nog druk over een vlaggetje wat terecht omgekeerd wordt opgehangen door de boeren die zich alleen voelen staan en van gekheid niet meer weten hoe ze dit nog moeten aanvechten door het niet bestaande stikstofprobleem wat P. Omtzigt al via nieuwe stikstofkaarten naar voren heeft gebracht. Maar als we stap voor stap onszelf nog verder laten hersenspoelen en de boeren echt weg zijn dan denken we nog wel eens terug aan die omgekeerde vlaggen als de psychopaten waardoor we worden geregeerd en onderdrukt in dit land hun zin krijgen. Dit kabinet moest daarom ook wel doorgaan na die schandalen en Rutte moest daarom ook kosten wat kost aanblijven om dit project tot een succes te brengen. De New World Order in de maak met NL als klein testland? Wie weet. Psychopaten zien ons als wegwerp voorwerpen en zijn te primitief om empathie te zien als een gave ipv een zwakheid om te misbruiken.
Angel of Revenge 2 weken geleden
Ik neem mijn woorden van de vorige stelling wat betreft banken ook terug. Het ging alleen over de ABM AMRO maar de ING haalt ook veel filialen weg. Misschien ook bij elk filiaal wat wordt gesloten ook een omgekeerde vlag ophangen. Waar ze in dit land mee bezig zijn is echt duidelijk niet in de haak.
Angel of Revenge 2 weken geleden
@Zeeuwleeuw, jij zegt weghalen die vlaggen van boeren? Van mij mogen ze ook een omgekeerde vlag ophangen bij de vega afdeling met soja produkten. Weet je waarom? Lees niet alleen deze link die ik je geef maar alle links die je vervolgens over dit probleem vindt kwa vleesvervangers wat straks als de boeren weggepest zijn aan de orde is als vele mensen problemen krijgen. https://naturesbestcosmetics.nl/verstoort-soja-hormoonbalans/
Domoor 2 weken geleden
Het klopt wel aardig met de realiteit. Nederland wordt omgebouwd door immigratie.
Het vrije woord 2 weken geleden
Mooi en sterk symbool. Prima.
wispelhuis 2 weken geleden
Behandel de Nederlandse vlag met respect!
Allem 2 weken geleden
Natuurlijk laten hangen overal en zoveel mogelijk. We zijn in dit land compleet gek geworden door linkse propaganda. Geef de boeren alle ruimte. Stikstof??? Verzonnen door linkse malloten. Vega?? Laat linkse primaten zelf deze rotzooi vreten.
dutchy71 2 weken geleden
Laten hangen natuurlijk in andere landen nemen ze andere maatregelen, Het zegt hoe Nederland ervoor staat en wat de mensen denken en voelen in dit land, En tenslotte het is maar een vlag je doet hier geen vlieg kwaad mee.
The Dutch 2 weken geleden
Geef mij de Zeeuwse vlag maar, daar zit meer 'daadkracht' in dan in de Nederlandse vlag ooit heeft gezeten.
Farmer. 2 weken geleden
De heer Remkes is aangesteld om met de boeren de dialoog aan te gaan in navolging van een veel gebezigde term om met je opponent (lees andersdenkenden) "het gesprek" aan te gaan. Maar zelfs een kind begrijpt dat dat geen zin heeft als de doelen ongewijzigd blijven. Nederland heeft zich nationaal en internationaal verbonden aan allerlei verdragen en afspraken zonder zich eerst te vergewissen of dit uitvoerbaar is en of daar voldoende draagvlak voor was in de samenleving. De afspraken in Parijs en de aanwijzing van versnipperde natura 2000 gebieden zijn daar slechts een voorbeeld van. Het gaat zelfs zo ver dat bepaalde linkse partijen e.e.a. in wetten wil vastleggen. Het is werkelijk de arrogantie van de macht en dan met name van dit links liberale feodale regeringsbeleid. Geen wonder dat mensen argwanend worden. Nederland is klein en overbevolkt, dát is de oorzaak van de huidige stikstofproblematiek, maar geen politicus durft het aan dit te benoemen en het huidige asielbeleid ter discussie te stellen.
fiat124sport 2 weken geleden
laten hangen want zolang we een regering hebben links, want vvd is links die in die stikstof en klimaatonzin gelooft en ons alleen maar op kosten jaagt en alles duurder maken moet hij blijven hangen. Het zelfde wie stelt er nu een bemiddelaar, remkes aan die in de stikstof onzin gelooft en dat die dan als bemiddelaar wordt aangesteld. Belachelijk gewoon een plaat voor de kop als regering. Ook moeten we zo snel mogelijk weer 130 rijden want dat doen we niet om het stikstof fabeltje. Fijne dag
Peritum ? 2 weken geleden
Is toch een prachtig symbool voor de bananenrepubliek der Nederlanden waar de mening van het volk wordt minacht door de bestuurders? Nederland op z’n kop, beter kun je het niet uit drukken!
ierist 2 weken geleden
Laten hangen natuurlijk. Blauw wit rood, Nederland in nood. Want dat is momenteel de realiteit met deze regering. Kapot maken van de landbouwsector (we zien in Sri Lanka waar dat toe leid), toeslagenaffaire, uit huis geplaatste kinderen die ineens zijn "verdwenen", aardbevingen in Groningen, kapot maken van de visserij, toestroom van migranten waarvoor geen plaats is in dit overvolle land (afgelopen half jaar weer meer dan 100.000 migranten er bij).
ierist 2 weken geleden
En mensen die zeuren dat de Nederlandse vlag niet met respect wordt behandeld: Een omgekeerde vlag is een oud gebruik uit de scheepvaart om aan te tonen dat het schip in nood is. Heeft niks te maken met weinig respect voor de vlag. Bij sportevenementen zie je vaak bij supporters Nederlandse vlaggen waar een tekst op is gekalkt. Dat is pas weinig respect voor onze vlag tonen. Beter zeuren de mensen daar over.
dwarsligger. 2 weken geleden
Ik vind het een grove schande dat onze trotste 3 kleur word misbruikt door boeren. Natuurlijk zijn er grote veranderingen versneld aan de gang in de natuur, jammer dat de mens er niet in meegaat om zich aan te passen aan al deze veranderingen en blijven hangen in hun oude cultuur. Zelf denk ik dat al de problemen van nu die de boeren hebben zich vanzelf gaan oplossen, door een tekort aan kunstmest en gas. De belangrijkste grondstoffen voor kunstmest komen van landen die nu elkaar naar het leven staan. Willen de boeren afhankelijk worden zullen ze er toch iets moeten vinden .
Verzamelaar1978 2 weken geleden
Wat een land is dit geworden zeg!!!!!!!!!!! Een land van meelopers, landverrader en mensen zonder ruggengraat. Terwijl de boer, de visser en indirect de burger kapot wordt gemaakt, gaan wij flink discussiëren over de manier van actie voeren. Heb er maar 1 woord voor over: dieptriest! Wat een moraalridders hier. Wat mij betreft mag dit land compleet KAPOT gaan, met al onze culturele waarden, als de meerderheid een meeloper of moraalridder mocht zijn. Zum kotzen!
Allem 2 weken geleden
Ze hebben land van boeren nodig om wolven en ander ongedierte de ruimte te geven. Blauw, wit rood de Nederlandse boer in nood. En @dwarsligger doet zijn naam alle eer aan. Die snapt er ook geen moer van.
Johan__ 2 weken geleden
Selectieve verontwaardiging! Waar was iedereen toen de vlag werd vertrapt en verbrand door anderskokenden? oh, wacht..
Egbert1 2 weken geleden
Ik heb nog nog nooit zo veel onzin gelezen, geschreven door een stelletje idioten die het denken voor de boeren op te nemen! Die vlag weer gewoon weghalen en op de normale manier hijsen! Ik wordt dat gelul door van die boeren meer dan zat!
Verzamelaar1978 2 weken geleden
Tegenwoordig is het maar een handjevol mensen gegeven om ergens voor te staan! Je hoort nog wel mensen zeggen: "ik STA ergens voor!". Dit zijn vaak meningen die in de vrijheid van het 'staatsdenken' zijn toegestaan en waar iedereen zijn of haar mening over mag hebben. Het wordt anders wanneer 'vadertje staat' daarover een mening heeft, direct of indirect. Dan zie je de mensen ECHT veranderen en dan STAAN we opeens ergens niet meer zo voor! Kijkt u eens naar het volgende: - de boer; - de visser; - het genderverhaal; - de corona 'crisis'; - de milieu 'crisis'. Prachtig toch hé! Als mensen een tegenovergestelde mening hebben, zijn dat vaak mensen met een EIGEN MENING. Zo ook bij deze discussie. De boer en zijn omgedraaide vlag. Nogmaals: prachtig toch. En ik maar denken dat naast je medemens staan een goede zaak is! Ik ga nooit staan naast een moraalridder want zij vormen samen de basis voor het 'verraad' wat mogelijk is geworden. Die staan niet op behalve als het om zichzelf gaat en dan staan ze opeens vooraan!
bung 88 2 weken geleden
laten hangen en voor mijn part hang je dat stel klimaatgekken en veganisten er naast. die willen samen met "den haag" nederland naar de verdommnenis helpen. EN mnaar doorgaan met volproppen met asielzoekers. en dan klagen dat er te weinig woningen zijn en DUS gaan ze gemeenten dwingen voor opvang te zorgen. gek he dat de bevolking in opstand komt.
HdW 2 weken geleden
Volgens mij gaat de Nl 'se landbouw en veeteelt helemaal vastlopen. Daarbij past de leus: > 'ons landbouwbeleid moet nodig op de schop, daarom hangt deze vlag op z'n kop'
GinaHeynze 2 weken geleden
Laten hangen! Een omgekeerde vlag betekent: "Ik ben in nood"!
bung 88 2 weken geleden
HdW: wat ECHT nodig is? dat "den haag" op de schop gaat. want daar komen de problemen vandaan. die kennen maar EEN motto: "slikken of stikken"
J.L.G 2 weken geleden
Een passend protest die vlag ondersteboven. Met deze idioten aan de macht vind ik het een passend protest. Ongelukken op de wegen omdat er een vlag ondersteboven hangt of er waait er een over de weg, wat een gelul. Dus zullen we vlaggetjesdag dan ook maar afschaffen en koningsdag en bevrijdingsdag dus alles waar we een vlag voor willen gebruiken afschaffen want het is te gevaarlijk. Ik weet niet waar deze moggogel hebben gevonden om deze ontzettend domme reden te kunnen vinden, er is een grens in Nedereland en daar moeten ze dit soort over zetten .
Janny01 2 weken geleden
Klinkt heel gek eigenlijk maar… ben nu trots op de Nederlandse vlag terwijl ik dat niet meer was. Blauw Wit Rood 👍
John Kosters 2 weken geleden
Laten hangen natuurlijk er is nu een massa moord bezig dat moet stoppen.
W. J. de Putter 2 weken geleden
De vlag op z’n kop laten hangen! En om achter de boer te staan: nu allemaal naar de boerderijwinkels voor de dagelijkse groente, fruit en aardappelen. Deze komen niet van verre overzeese gebieden en laat de grootgrutters als AH en Jumbo er maar mee zitten. En de boer heeft een eerlijkere prijs voor zijn waar. Geldt ook voor de visserij overigens!
Fatsoen 2 weken geleden
Daders hebben teveel Amerikaanse films gekeken.
GinaHeynze 2 weken geleden
Als we nu eens gewoon alleen beesten fokten voor de Nederlandse markt in plaats van miljarden kilo's vlees te exporteren naar het buitenland. Misschien zijn we dan van het stikstofgezeik vanaf.
Rippertje 2 weken geleden
Het is een grote schande dat dit gebeurd , er zijn mensen in dit land die hun leven er voor gegeven het rond uit een belediging. En ik heb geen enkel respect meer de boeren , hebben meer mest in hun hoofd dan verstand. Het word tijd dat de Nederlandse bevolking in opstand komt en de boeren eens bezoeken thuis en daar de zaak ook eens vernielen kijken of ze dat ook zo leuk vinden. PS ,dit gaan ze verliezen
ErikRe 2 weken geleden
Goede actie die vlag. Ik vind het sowieso onbegrijpelijk dat een deel van de Nederlandse bevolking van alles en nog wat pikt. Op bijna alle onderwerpen waar de regering verantwoordelijk is, is het compleet misgegaan. Natuurlijk vooral te danken aan een groot deel van de Nederlandse bevolking die OPNIEUW Mark en metoo doofpot Sigrid en de gereformeerden van het CDA stemmen. Ik vind dat ONBEGRIJPELIJK.
ErikRe 2 weken geleden
Ik zie Nederland en Europe als een tikkende tijdbom. Als er nu niets wordt gedaan is het te laat. Maar ik denk niet dat de neo-liberalen daar oren naar hebben. En dat zou ik ook niet doen omdat men toch steeds weer op hun stemt. Dus ga door met uitbuiting, maak de rijken nog rijker, voer de woningnood nog wat op, haal nog geld weg bij jeugdzorg, politie. Koop vooral veel wapens. Laat de achterstand bij CBR rijexamens flink oplopen, enz, enz.
In.the.air 2 weken geleden
Het lijkt/blijkt hierboven dat de meeste mensen het agressief schrijven en het agressieve gedrag toejuichen. U sluit aan bij wie en wat dan ook. Elkaars kop opjutten. Dat is toch iets wat mij triest maakt. Al die boosheid. Heeft u het echt zo slecht? Uiteraard omgekeerde vlaggen weg.
Mosk 2 weken geleden
pim fortuin terug.
Johan__ 2 weken geleden
De Romeo's zijn weer vroeg bezig geweest vandaag.
Johnsing 2 weken geleden
Een land dat zich zich zowat blindelings laat piepelen door de EU en daardoor zwaar wordt getroffen door klimaat terreur verspee ld hun eigen zeggenschap en die omgekeerde vlag is daar rechtstreeks het gevolg van. Onze zwalkende Overheid heeft met de omarming van de stikstofwaanzin
famclaes 2 weken geleden
Wat een hoop reacties weer en zoals altijd de ene nog negatiever dan de andere. Fijn om de dag mee te beginnen.
Johnsing 2 weken geleden
Vreemd, plotseling verdwijnt tijdens het typen mijn tekst en drukt af op de voorgaande pagina ?????? Onze zwalkende Overheid heeft met de omarming van de stikstofwaanzin duizenden boeren rechtstreeks en onbehouwen de oorlog verklaard en dan vindt men het naar dat men dat niet pikt ? Het is diezelfde Overheid die blijkbaar nog moet leren om met mensen en bedrijven om te gaan in plaats van om als een olifant tekeer te gaan in de porseleinkast. Die omgekeerde vlag is een signaal dat Nederland Nederland niet meer is .................................
Christina Rouw 2 weken geleden
famclaes Er is niemand die zegt dat je het moet lezen
Getver 2 weken geleden
@Johnsing: Ik ben het met u eens dat Nederland geen Nederland meer is, de nationale vlag is wat mij betreft het laatste onderdeel om nog enigszins een beetje trots aan te verbinden, trots die vooral de laatste jaren sterk is afgenomen, voor de rest heb ook ik helemaal niets meer met dit land van krankzinnige regeltjes die bedacht zijn door een stel waardeloze niksnutten die vooral in Den Haag zitten. Dat er wat gedaan moet worden aan de reducering van de stikstofuitstoot is duidelijk maar niet om maar botweg de boeren de dupe te laten worden. Het probleem zit hem in de overproductie van de veeteelt en ook landbouw, er wordt al jarenlang veel te veel geproduceerd ten behoeve van export wat natuurlijk voor de Nederlandse schatkist bijzonder lucratief is terwijl de ontstane vervuiling achterblijft in dit ooit zo mooie en samenhorige land. Het is overigens opmerkelijk dat in de landen om ons heen geen stikstofprobleem schijnt te zijn, als je naar de Engelse, Belgische of Duitse tv -nieuws kijkt, hoor je er niks over. Kennelijk hebben we in Nederland een bredere visie op het klimaatprobleem wat door de stikstofuitstoot wordt veroorzaakt. Als je ook eens kijkt naar al die uren die worden volgeouwehoerd en de energie die daarvoor wordt verkwist, word ik bang dat het stikstofprobleem deels een gecreëerd probleem is, immers er wordt door zoveel mensen geld aan verdiend en we blijven maar oeverloos discussiëren, het houdt nooit op, we blijven maar zwetsen en we blijven maar zeuren en zeiken. Stel dat je voor een groot concern werkt, maakt niet uit in welke branche en het gaat even niet goed met het bedrijf dat krijgt een deel van de medewerkers een schop onder de kont en gaat de poort uit, op naar de uitkering. Voor de boeren die jaren achtereen het geld van de Rabobank kregen thuisgebracht en daardoor met torenhoge schulden zitten is het wat anders en begrijpelijk dat ze in opstand komen, de boerenstand heeft geen enkele mogelijk om tegengas te geven. Alleen de manier waarop ze actie voeren kun je van mening verschillen. Stel je nu eens voor dat er een mafketel in Den Haag besluit om de AOW af te schaffen omdat de kas leeg is, wat kunnen de 65 Plussers dan doen, massaal naar Den Haag gaan en op de stoep gaan zitten of lekker fikkie stoken op de snelwegen. Met andere woorden de boeren die willen protesteren maar op welke manier zijn hun protesten dan wel doeltreffend? Onze regering had twintig jaar geleden al kunnen zien aankomen dat er ooit een einde komt aan de welvaart en had toen al moeten nadenken over de toekomst. Dat is politiek: visie hebben en vooruitdenken en niet meer meer meer.
Jan met de korte achternaam 2 weken geleden
Laten hangen. Als ex militair vind ik dat iedere burger respect dient te hebben voor de vlag van zijn land. Echter er is hier iets ernstigs aan de hand. Ons land word kapot gemaakt door mensen in Den Haag die nooit in een stal zijn geweest. En doordat ze de wet nog niet hebben aangepast om mensen uit veilige landen terug te sturen, moeten die in Nederland hun proces uitzitten. Uiteraard met recht op een woning aangezien het proces 10 jaar of langer duurt. Om die groei op te vangen is landbouwgrond nodig. Dit kabinet wil 3/4 van de boeren uitkopen of wegtreiteren. en uitkopen is 5 ton geven voor een bedrijf van 15 miljoen wat ook nog eens van de bank is. Dus die boer krijgt 5 ton, maar moet die 15 miljoen aan de bank terugbetalen. Als dit plan lukt en 3/4 van de boeren gaat naar het buitenland dan moeten Nederlanders vega rotzooi kopen. Oke er word veel geëxporteerd. Klopt. dat is omdat de grote supermarkten niet meer willen betalen en de boeren geneigd zijn hun producten te exporteren. Dit kabinet gaat er voor zorgen dat 3/4 boeren moet oprotten en wat overblijft gaat exporteren, en Nederland zal alles moeten importeren of op vega troep over gaan. Dat is wat er aan de hand is. Maar nu de vlag op zijn kop is dat respectloos? Nee integendeel. Het is een oud noodsignaal. Als men de vlag op zijn kop hangt betekend dit dat je in nood bent. En het land is in nood, dus de vlag mag als noodsignaal worden gebruikt. Wat er moet gebeuren is grenzen dicht, en alleen mensen uit Oekraïne binnenlaten. Een asielstop dus aangezien er geen grond, huizen en voorzieningen voor hun zijn. En de boeren moeten blijven boeren. Je ziet nu in de Oekraïne wat er gebeurt als de boeren stilvallen. Als dat in Nederland gebeurt krijg je een hongersnood, mede omdat er ook veel geëxporteerd word. Die landen krijgen dan geen eten meer. NEDERLAND IS IN NOOD, dus mag er een noodsignaal gebruikt worden.
Fabia 2 weken geleden
@Jan met de korte achternaam. Ik ben het volledig met u eens. Ook ik ben ex militair, en heb er geen moeite mee dat de Nederlandse vlag als noodsignaal wordt gebruikt door de boeren
Mosk 2 weken geleden
als je toch ziet wat er allemaal gaande is . dan denk ik dat de wereld op zn einde is. van crisis naar crisis. waar zijn we met zn allen toch in terecht gekomen?
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Ik vind het ook behoorlijk bizar dat er bewust levensgevaarlijke situaties op snelwegen gecreëerd worden waardoor automobilisten dodelijk zouden kunnen verongelukken. Je zal maar 's nachts op de snelweg rijden en plotseling blijkt er midden op je rijbaan een enorme berg afval van hooi, asbest en mest te liggen. Je schrikt dan toch enorm en moet snel reageren om een fatale aanrijding te voorkomen. Absoluut onverantwoord en op geen enkele manier goed te praten! Bedrijven die vervolgens alle ellende op wilden ruimen werden met de dood bedreigd. Grote stukken asfalt zijn vernield door vuur. Daar mogen we met zijn allen weer voor betalen. Ik begrijp ook niet dat de politie niet harder optreedt want er is niet één boete uitgedeeld en niemand opgepakt.
mystiek56 2 weken geleden
ondanks mijn nationalistische gevoelens denk ik ook . Is het mijn vlag nog wel.? Is het mijn land nog wel. want als ik in de grootste steden loopt waan ik mij in het Buitenland. Zeker niet in het Nederland waar in 1954 ben geboren. Mijn land wordt overstroomd met import. Mijn land wordt overstroomd met diverse culturen die de mijne geheel wegvagen. Mijn land wordt steeds meer geregeerd door gedachten gangen die niet de mijne zijn. Marokaanse burgemeesters, Surinaamse lijsttrekkers die in dit land hun stem laten haren terwijl ze het land waar ze vanuit uitkomstig zijn laten barsten. Laten die bestuurs lieden die het zo goed zien en ons land beter willen maken dat eerst eens proberen met de landen waar zij van afkomstig zijn. BV Burgemeesters van Rotterdam en Enschede, en mw Simons van BIJ1. Een Suriname kan nog steeds niet zelfstandig functioneren. Op landen als Marokko valt genoeg op te merken. Dat wil niet zeggen dat genoemde lieden niet functioneren maar wel dat zij zoveel invloed gaan uitoefenen dat de Nederlandse Cultuur waar deze vlag voor stond dadelijk niet meer bestaat. Dit laatste mag niet worden gezegd . Er mag niet gesproken worden dat er een omvolking plaats vindt. Waarom niet, mag de waarheid niet worden gezegd en waarom moet er in dit geval de 2e W.O. bij worden gehaald. Zolang je je oogkleppen blijft sluiten hebben we dadelijk een vlag die D66 lieden willen. n.l. Een Europeesche vlag. Ik ben trots op mijn land zoals het was en het is volgens velen geen GAAF land maar een kut land geworden. Waarom deze gevoelens. Ik ben niet tegen Buitenlanders en vluchtelingen Ik ben tegen een beleid met oogkleppen op. En het is makkelijk sociaal te praten en te willen zijn als je zelf geen last heb van de gevolgen van dit beleid. Van mij mag die vlag omgedraaid worden .En zolang mogelijk totdat er weer een klimaat in dit land is dat hij weer de trotse nationalistische Driekleur mag vertonen.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
De hoeveelheid grondstoffen die de aarde dit jaar kan leveren is nu al opgebruikt. Die datum schuift elk jaar verder naar voren. Uitputting van de aarde, een steeds lagere weerstand voor mens, dier en plant is het gevolg. En de vernietiging door de mens gaat maar door, dag in dag uit. Zoals de gigantische ontbossingen om er vooral veevoer en palmen voor palmolie te verbouwen. https://nos.nl/artikel/2438582-onderzoekers-grondstoffen-die-aarde-dit-jaar-kan-leveren-zijn-al-verbruikt
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
@John Kosters Die massamoord vindt ELKE DAG plaats in Nederland op maar liefst 1.800.000 onschuldige dieren. Dit nadat die beestjes in de meeste gevallen een erbarmelijk en afschuwelijk "leven" gehad hebben. Ik ken het wereldje van binnenuit hoor. De intensieve veeteelt is een enorme vervuiler wereldwijd. Nog veel erger dan vliegverkeer en autoverkeer. Een aantal mensen kunnen dit wel hardnekkig en koppig blijven ontkennen en in allerlei dwaze zieke complottheorieën geloven en achter zelfingenomen populisten als Baudet en Willem Engerd aanhobbelen, maar de feiten liegen er niet om en de toestand van de aarde is dankzij de mens bijzonder ernstig. Vandaar ook de extreme weersomstandigheden, overal grote bosbranden enz. Een gezonde evenwichtige aarde is de basis voor een goed, gezond en gelukkig leven, ook op lange termijn. Doorgaan met alle vervuiling en vernietiging is absoluut geen optie. En waarom zou je dat überhaupt willen? De aarde is zo prachtig en zo bijzonder. Daar zou toch ieder mens met veel respect mee om moeten gaan.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
@GinaHeynze Inderdaad, het is bijzonder kwalijk dat in ons toch al overbevolkte landje nergens ter wereld zo gigantisch veel dieren per km2 opgesloten zitten als in Nederland. Zo'n 80 % van alle landbouw en veeteelt is voor export. En de afgelopen 5 jaar zijn er nota bene nog talloze veeteeltbedrijven extra bij gekomen en anderen hebben flink uitgebreid, mede dankzij de Rabo die nóg meer geld rook.
famclaes 2 weken geleden
@Christina Rouw, u kan gerust zijn ik lees de reacties niet elke keer maar als ik ze eens in kijk dat is de toon van de reacties voornamelijk negatief.
mmuller 2 weken geleden
Laat de vlag nu maar hangen... het bravste Jongetje van de klas staat er toch al gekleurd op.... Jammer...!!!
C.J. de Loof 2 weken geleden
Het is een schreeuw om hulp van die boeren en een heel terechte schreeuw naar mijn idee, dit gebeurd er dus als je linkse idioten een vinger geeft. Milieuclubs gefinancierd met ons belastinggeld!!!! Zielig voor de beestjes, schadelijk voor het milieu, één grote leugen is het van A tot Z...... Ja ik eet veel vlees, ja ik rijdt diesel, ja ik vlieg naar mijn vakantie bestemming en nee ik voel me niet schuldig, geen moment!!!!
snaartje 2 weken geleden
verwijder dan ook al die blauw gele vlaggen....
havma 2 weken geleden
Ik ben niet meer trots op de boer, ik ben boos op de boer. Je zal maar in de file staan op weg naar je behandeling voor kanker. Je zal maar in de file staan als mantelzorger op weg naar een familielid, je zal maar in de file staan op weg naar iemand die op sterven ligt en je kan geen afscheid meer nemen. Laat dan die vlag maar ondersteboven hangen , als dat het ergste is. Maar wat een aantal boeren nu doet kan echt niet meer, daar mag wat mij betreft heel hard tegen worden opgetreden, schandalig om mensen te treffen die er niet-Amerikaanse te maken hebben.
havma 2 weken geleden
Niets mee te maken hebben, moet dat zijn
Mosk 2 weken geleden
de looff, stop eens met die onzin uit te kramen zeg. ga eerst eens nadenken voor je iets zegt. vliegen is gewoon slecht, voor het milieu. en boeren zijn er nu eenmaal teveel. ook horeca is er gewoon teveel. er is van alles gewoon teveel in dit kleine nederland.
Mosk 2 weken geleden
politie durft niks tegenwoordig. vroeger had je houten schepen en stalen mannen. nu heb je stalen schepen en houten mannen.
ierist 2 weken geleden
Het dumpen van afval op snelwegen kan natuurlijk echt niet omdat dit ongelukken kan veroorzaken. Maar er wordt te makkelijk met de vinger naar de boeren gewezen. We weten niet wie er achter zitten. Ook vreemd dat ondanks de vele camera's niemand is opgepakt. Het zou me niks verbazen dat de overheid hier zelf achter zit.
wispelhuis 2 weken geleden
Het zijn de grote steenrijke veevoerbedrijven die de boeren voor hun karretje hebben gespannen.
Verzamelaar1978 2 weken geleden
Wow! de meerderheid is voor het weghalen van de omgekeerde vlag! Top hoor! De teloorgang van een volk. I.p.v. je te scharen achter de boer kies je voor de weg van de minste weerstand en het grootste moraal! Top hoor. Plaatsvervangende schaamte voor mijn 'medemens' die aan morele zelfverheffing doet. Ook allemaal braaf je boostertje gepakt? En trots op je groene vinkje zeker.......zum kotzen!
Verzamelaar1978 2 weken geleden
Even fictief: Zeeland wordt onder water gezet want dat zijn de plannen van het kabinet. Een grote groep Zeeuwen komt in opstand en blokkeren de wegen en gooien afval op de wegen. Wat doet de medemens: zich druk maken over gedumpt afval of over een enkele Zeeuwen die met een omgedraaide vlag rondloopt. Oh ja, we zeggen dan ook doodleuk dat de veiligheid van medeweggebruikers in gevaar komt en dat de Zeeuwen gebruikt worden door een groep. Wat een steun he?! Je kant het allemaal al voorspellen met zo`n treurig volkje.
Verzamelaar1978 2 weken geleden
En massaal disliken hoor. Vergeet dat asjeblieft niet. Je bent zo moralistisch goed bezig!
Kaiser 2 weken geleden
gewoon laten hangen, en hang er maar een boer naast
volijke 2 weken geleden
Kaiser, jij gaat wel heel erg ver. Jammer.
isdatzo 2 weken geleden
Ik heb heel veel begrip voor de wanhoop onzekerheid van de boeren! Maar snelwegen vol gooien zeker als het nog donker is. No dit gaat fout. Moeten er doden vallen in verkeer? Dit gaat mij enorm te ver.
isdatzo 2 weken geleden
En de Nederlandse vlag en dat achterlijke volkslied weg er mee!
isdatzo 2 weken geleden
Nederland is er niet meer
Verzamelaar1978 2 weken geleden
Laten we de Nederlandse vlag vervangen door de regenboogvlak. En laten we een genderneutraal volkslied zingen: Wilmpie van Oranje of ben ik Wilma zonder penis, den WEF getrouwe blijf ik tot in den dood. Een Prinse of prinses of geen van de 2 ben ik, vrij, onverveerd, den Klausje Schwab heb ik altijd (ind)direct geëerd.
Verzamelaar1978 2 weken geleden
en alle voorbeeldfuncties moeten in roze gekleed gaan. Dat zou toch top zijn! Het geslacht bestaat niet meer en enkel als je meedoet met alle vaccinaties dus ieder jaar minimaal mag je het recht op arbeid behouden! De andere groep zetten we in kampen en worden buitengesloten van het systeem. Lang leve NL Lange leve de vrijheid. Ik hoop dat het 'volkje' snel een puntensysteem mag krijgen met belonen en straffen, Vleesverwerking afschaffen. Gewoon genetisch gemanipuleerd voedsel. Ook moet er belasting worden geheven over zuurstof en het huwelijk tussen dezelfde sekse moet worden gepromoot MAAR bovenal moet de logica worden opgeheven en argumenten zijn niet meer van belang. Heil SATAN!
GinaHeynze 2 weken geleden
Beste @webmaster...De volgende 2 regels: "Uw reactie op "De Stelling" is meer dan welkom. Reacties die off-topic, kwetsend of beledigend zijn worden verwijderd"......Die kun je wel weghalen onder het reactievak. Je modereert er toch niet op dus...What's the use???
Angel of Revenge 2 weken geleden
Gina, ik denk dat de webmaster het prima doet. Hij weegt af of er reacties zijn die soms wat afdwalen naar een offtopic onderwerp maar nog steeds heel informatief zijn. Daarnaast spelen emoties ook een rol. Sommige mensen reageren uit pure woede (bijvoorbeeld hoe ons kabinet in staat is een heel volk te negeren en de mogelijkheid tot een referendum heeft afgepakt) en kunnen dan soms wat offtopic reageren. Als hier te streng wordt gehandhaafd, dan blijven er niet veel mensen over hier die nog hun mening willen delen.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Doordat de schreeuwers en dwaze idioten zoals gewoonlijk de meeste aandacht krijgen ontstaat er een heel verkeerd beeld. Het lijkt nu alsof de waanzin op snelwegen en op- en afritten ALLE boeren vertegenwoordigt. Maar dat is gelukkig niet zo! Het zijn o.a. extremisten van FdF en Agractie, zo'n agressieve onbenul als Marc den Oever die eigenlijk niets zinvols kan melden maar zelf wel "beroemd" wordt door keer op keer zijn grote mond open te trekken en mensen op te hitsen om agressie en geweld te gebruiken om op die manier je zin door te drammen. Wanneer de regering hier voor wijkt dan is het einde zoek. Er wordt al vanaf het begin bij die boerenprotesten véél te laks opgetreden. Wat hebben we er aan dat de politie op tv zegt "dat er sprake is van strafbare feiten"? Daar zullen die gasten niet warm of koud van worden hoor. Sterker nog, dat weten ze heus wel en ze lachen om dit soort opmerkingen. Ze moeten gewoon al die idioten die mensen op de snelwegen in levensgevaar brengen oppakken en stevig berechten. Dan houdt deze waanzin misschien een keer op en anders loopt het steeds verder uit de hand. Er zal maar 's nachts een ambulance met hoge snelheid naar een ziekenhuis rijden om een leven te redden en die botst dan op de weg of op een afrit ineens op zo'n hoop afval. Dat zal mogelijk meerdere doden tot gevolg hebben. En hoe stom kun je zijn om in deze uiterst droge periode vlakbij bossen en natuurgebieden brand te gaan stichten? Moet dan zo'n heel bos affikken? Het is gewoon terreur wat die dwazen doen en niets anders.
Angel of Revenge 2 weken geleden
@Zeeuwleeuw, leuk dat je niet ingaat op het gevaar achter veelvuldig gebruik van soja terwijl je het vega leven voordurend de hemel in prijst. Dat is voor mij al een red flag. Ten tweede weet je de boeren wel heel goed zwart te maken en hoewel je dan nog wel zegt dat niet alle boeren zo zijn zullen mensen het toch opvatten als, zo gaat de boer niet winnen en die boeren verdienen geen luisterend oor. Waar maak jij je eigenlijk zo druk om? Heb je een propaganda? Het is toch logisch dat psychopatische boeren fout bezig zijn met afval op wegen te dumpen? Het helpt alleen maar de overheid die dit dan via de media breed laat uitmeten zodat ze kunnen zeggen, zie je wel..... met 'de boeren' (en dan gaan ze maar al te graag generaliseren) kunnen we geen zinnig gesprek mee aangaan. Helaas is het andere ook waar, de boeren staan sowieso machteloos aan de zijkant toe te kijken want alleen praten met ons psychopatische kabinet helpt sowieso niet. Die zijn een ziekelijk plan aan het uitwerken en daar past de boer niet meer in thuis. Waarom denk je dat het referendum nog niet eens zo lang geleden is afgeschaft? Dat maakte onderdeel uit van dit alles. Etc.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
De hele problematiek zit voornamelijk in de hoofden van een deel van de boeren en een deel van de bevolking dat er kritiekloos in tuint. Het gangbare systeem van intensieve landbouw en veeteelt, dat eigenlijk nog van vlak na de tweede wereldoorlog afstamt om toen zo snel mogelijk heel veel voedsel kunnen te produceren, deugt in essentie niet en de boeren die er mee werken hebben er ook zelf feitelijk helemaal geen baat bij. Er zijn relatief enorm veel problemen bij veel boeren, juist door dit systeem met al zijn nadelen en beperkingen. Een deel is misschien koppig en wil niet zien wat er niet deugt. Het is mensen vaak eigen om niet te willen veranderen, vooral wanneer het opgelegd wordt. Of het is een truc om er zo veel mogelijk geld uit te kunnen halen, want dat wordt ook nogal eens toegepast, net als bij de nertsenfarms die nadat bekend gemaakt was dat zij 12 jaar later zouden moeten gaan sluiten (wat natuurlijk al veel te lang was) eerst juist volop gingen uitbreiden en uiteindelijk heel hard gingen janken "omdat het zo zielig voor hen was omdat zij zo veel geld in hun bedrijf geïnvesteerd hadden". De wantoestanden op die farms waren afschuwelijk en het is onvoorstelbaar dat dat allemaal maar ongestraft kon in Nederland. Er zijn er die met vele miljoenen euro's naar huis gegaan zijn, van gemeenschapsgeld wel te verstaan. Er is een absolute noodzaak om veel meer in harmonie met de natuur te gaan werken. Niet steeds groter, maar juist kleinere bedrijven. Maar wel zonder kunstmest en zwaar chemische bestrijdingsmiddelen en met veel meer dierenwelzijn. Op die manier steun je juist de natuur en zullen de problemen opgelost worden. Daarnaast is zo'n bedrijf voor een boer veel prettiger, gezonder en afwisselender om te werken. Het is allemaal totale flauwekul "dat alle boeren het land uitgejaagd worden en dat we straks alle voedsel uit het buitenland zullen moeten halen". Het buitenland haalt nu juist zo'n 80 % van alle opbrengst hier vandaan. We zullen volop boeren nodig blijven hebben. Er is een gigantisch bedrag beschikbaar om boeren te helpen om hen de transitie naar een beter systeem te laten maken. Laten ze het eens van de positieve kant gaan bekijken in plaats van alleen maar overal tegen te zijn, agressief te zijn, zichzelf, elkaar en de bevolking steeds verder op te hitsen, mensen in levensgevaar te brengen, snelwegen te vernielen, burgemeesters 's nachts thuis op te zoeken en te intimideren of zelfs met de dood te bedreigen. Het huidige systeem is juist de bedreiging voor de landbouw, de voedselvoorziening en het leven op aarde. Van de juiste oplossingen wordt uiteindelijk alles en iedereen beter, juist ook de boeren. Wanneer men zich er met open vizier in gaat verdiepen staat hen een mooie toekomst te wachten, met meer plezier, meer afwisseling, een fatsoenlijk inkomen, veel dichter bij de natuur en uiteindelijk ook nog met een schoon geweten. En een veel gevarieerder en gezondere natuur in Nederland. Daar vaart ook weer alles en iedereen wel bij.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
@Angel, Je bent blijkbaar momenteel behoorlijk de weg kwijt. De afgelopen jaren waren we het vaak best wel behoorlijk eens. Maar ik vind het angstig zoals je meegaat in de waanzin en complotten.
Angel of Revenge 2 weken geleden
@Zeeuwleeuw, dat jij je zo laat hersenspoelen dat je totaal meegaat in al die stikstof onzin terwijl Omtzigt ECHT heeft laten onderzoeken hoe het zit via Universitair onderzoek (want hij luisterd wel naar de mensen die echte onderzoeken laten uitvoeren via Universiteiten) en hieruit bleek dat die stikstof onzin helemaal niet bestaat. Het is een grote leugen en tevens verdien model. Net als die windmolens die gebouwd worden waar velen alleen maar bedoeld zijn om bedrijven te voorzien van stroom maar via een leugen wordt het volk verteld dat het groene stroom is. En express geen kerncentrales bouwen omdat ze 20 jaar terug al wisten dat windmolens straks onderhoud nodig hebben en aan vervanging toe zijn. Zodra dan iedereen in een elektrische auto rijdt, kunnen ze weer de prijs voor stroom via deze leugen opvoeren. Je moet verder kijken dan je neus lang is Zeeuwleeuw en het doorzien en niet zomaar alles aannemen wat je via de (oh zo betrouwbare) media voorgeschoteld krijgt.
Angel of Revenge 2 weken geleden
@Zeeuwleeuw, en ik denk ook dat je even in de spiegel moet kijken. Je houdt van soja, en ik heb je het bewijs geleverd dat als je dit veel gebruikt, dat het zeker bucht is naast de gezonde eigenschappen. En dan ben ik de weg kwijt? Ik ben zoals je weet nooit van de complot theorieen omdat ik je zo website links kan voorschoten wat ik vaak doe. En ik lees niet op wappie websites maar gewoon wetenschappelijke websites die geen onzin uitkramen. Mensen als jij zijn mensen waar je voor moet uitkijken met je vega aanbevelingen terwijl het op langer termijn echt zwaar ongezond is. Soja is daar de boosdoener van. Gefermenteerde Soja is wat minder schadelijk maar vooral vleesvervangers waarvan jij altijd zegt dat ze zo lekker zijn en promoot laat zien dat jij totaal niet snapt waar je mee bezig bent want meerdere mensen hier lezen die onzin die je verkondigt.
D.Trump 2 weken geleden
Wraakengel, je gebruikt Trump retoriek. Wat je stelt over Omtzigt is niet correct. Klopt niet hoe je zijn verhaal hier uitlegt. Is altijd je manier van werken. Zaken weergeven die niet kloppen en als waarheid verkopen. Wat niet wegneemt dat de dogmatische altijd negatieve retoriek van Zeeuwleeuw nog verwerpelijker is. Die kent echt maar 1 waarheid ( de eigen waarheid). Was dezelfde taal die ik als kind vanaf de kansel hoorde. Geen haar beter.
Angel of Revenge 2 weken geleden
D.Trump, ik vind Trump een gigantische eencellig gedierte wat helemaal niet thuishoort op deze planeet omdat hij niks anders is dan een pathologisch saddist die alles projecteerd wat er aan hem fout is. Maar bedankt dat je mij met hem vergelijkt. Wat een niveau. :-) ps: Omtzigt heeft wel degelijk goede banden met universiteiten waar hij veel van zijn onderbouwde theorieen vandaan haalt. Iets wat velen van dit corrupte kabinet niet doen, die pulken het uit hun neus en als het werkt dan passen ze het toe. Hoewel Baudet ook een psychopaat is en tevens Trump lover, heeft hij tenminst nog wel last van een bepaalde schaamte waardoor hij soms nog wel eens wat waarheden boven tafel tovert. Niet dat ik ooit op deze kwal zal stemmen. :) Gelukkig ben jij wel een heilige en normaal had ik je genegeerd maar ik heb wel even zin om een stukje te typen dus dan kun je jezelf even voeden. Veel plezier ermee.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.