Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

ABN AMRO verdwijnt uit Zeeuws-Vlaanderen

2.828 stemmen | Geplaatst op 27 juli 2022 | Website

Dat kan echt niet!
61,8%
Het maakt mij niet uit
38,2%

Reacties (62)

Angel of Revenge 2 weken geleden
We leven in een digitaal tijdperk en zo te lezen zetten ze ook zorgcoaches in voor mensen (ik denk vooral ouderen) die maar weinig verstand hebben van Internet bankieren, maar gezien er daarnaast ook online cursussen worden gegeven, zie ik het probleem niet.
Jan met de korte achternaam 2 weken geleden
We leven inderdaad in een digitaal tijdperk en komen zelden of nooit bij de bank. Echter je hebt ook ouderen die geen computer of tablet hebben. Pinnen moet sowieso kunnen via geldmaat. Dat is een eerste vereiste. Maar wat als je de pas kwijt bent of bankzaken op de bank wil regelen. Ik zou dan toch voor een andere Nederlandse of Belgische bank kiezen. Keuze genoeg.
dutchy71 2 weken geleden
ABN denkt dat dit ten goede en vertrouwen een prima oplossing is, Nou ik vindt het ronduit een groot schandaal, Alle leningen die zijn afgesloten en noem het maar op, Moet je toch als je daar vragen over hebt even naar de bank kunnen, Dit kan je niet maken om alles over de telefoon of digital op te lossen, En als ik over geld praat kijk ik graag iemand aan toch zeker als er veel geld in om gaat.
mmuller 2 weken geleden
Laatst een akkefietje gehad met de dames en heren van de AMRO.. zomaar een popup op hun scherm en kon niet via de laptop bankieren... de hufters hebben dagen nodig gehad om het te verwijderen... lach niet, nog geen week later nog een keer... onvriendelijke medewerkers aan de telefoon die vroegen welke browser ik gebruik en dan zegden, het klopt niet... verd... ik weet toch zeker welke... hoofdkantoor in Middelburg inmiddels gesloten en weg, dan komt u maar even naar Goes, kan alleen maar op afspraak die hun voor je maken... hoe dekadent is dat zooitje dat zogenaamd ons geld beheert en er zaken mee doet...wij moeten zelfredzaam blijven, maar ieder 2e woord is , u moet u moet, ben deze dictatoriele maatschappij zat... waar gaat het naar toe als de banken ons ook al beperken in keuzes en vrijheid... Rutteregiem nee dank u....
GinaHeynze 2 weken geleden
Er komt haast niemand meer in het gebouw maar toch gaan bij iedereen de haren overeind staan als het weg gaat. Waarom heb je in vredesnaam dat bankgebouw nog nodig vandaag aan de dag. Er zijn inderdaad mensen die niet digivaardig zijn. Zelfs van mijn leeftijd. Ik vind het eigen schuld dikke bult. Had je maar met je tijd mee moeten gaan. Op het moment dat ik 19 was kwam de eerste PC op kantoor en thuis. Dat is nu 40 jaar geleden. Tijd genoeg gehad om een en ander een beetje bij te benen. Je rijdt toch ook niet meermet paard en wagen om je boodschappen?
dutchy71 2 weken geleden
Die panden zijn al 20 keer terugbetaald, En digital kan ik er goed weg mee, Maar daar gaat het niet om of je er nu wel of niet goed mee kan werken, Voor belangrijk zaken moet ik tegenover iemand zitten punt, En niet kilometers moeten rijden voor ik iemand spreek, Het is toch tenslotte het geld waar je toekomst een beetje mee vaststelt, Ik praat niet over een pot pindakaas.
gewoon ikke 2 weken geleden
Tja , ik werk in een bejaardenhuis en veel mensen kunnen niet zo goed omgaan met een smartphone etc , ik vind echt dat er een kantoor moet zijn uiteindelijk moet iedereen ook ineens kosten betalen om een rekening te MOGEN hebben bij een bank . En mevr Gina er zijn mensen die iets ouder zijn dan u dus dit gewoon niet snappen en zo maar hun pas of smartphone met inlogcodes geven aan de verkeerde mensen omdat ze in paniek zijn als ze er niet uitkomen, daar hoeft u niet zo pinnig op te reageren, wees eens een keer een klein beetje menselijk. Trouwens ikzelf zit bij de ING en wordt al gestoord dat ik niet via de pc op mijn bank kan zonder dat ik eerst een inlogcode intoets op mij Iphone dus altijd moet zorgen dat mijn batterij opgeladen is en om eerlijk te zijn ik heb helemaal niets met smartphones en vind het heel vervelend dat de wereld schijnt te bestaan uit mensen die naar hun schermpje kijken, maar dat is een ander verhaal. Nee, ik zeg dus dat er een kantoor moet zijn van iedere bank desnoods een algemeen punt van verschillende banken, uiteindelijk betaald iedereen genoeg aan kosten en klaar is het.
Geert Z. 2 weken geleden
Lijkt me geen verlies voor Zeeuws Vlaanderen. Zou zeggen vriendelijk uitzwaaien en overstappen toch. Nu niet echt een bank met een goede reputatie. Bijna failliet , weer gered, witwassen niet op orde etc..... Blij dat ze gaan.
G. Zalm 2 weken geleden
Geeft maar weer aan waar de bank bezig is. Niet de klant centraal maar het verdienmodel.
200/120 2 weken geleden
@mmuller hoe is het met je bloeddruk? Misschien vandaag eens lekker naar buiten op de fiets en genieten van de zon? Denk aan je hart.
[email protected] 2 weken geleden
Een goeden Morgen Wat beginnen we weer lekker.En ook ik heb moeite met sommigen dingen en vragen.Maar ze houden geen rekening met oudere mensen.Ik ben ook vrouw van 81 en heb moeite met Bankieren en doe het dan ook niet.Al de banken gaan weg.Waar moet je naar toe ,?Je word gewoon aan je lot over gelaten.En mevr Gina (bijdehandje)Ze zijn allemaal niet zo bij als jij!!!(rijmt nog ook)En om boodschappen te halen moeten de meesten lopend doen.Geen rijbewijs en niet kunnen of mogen fietsen.Ze zijn allemaal niet zo bijdehand als uw.Er word met veel dingen GEEN rekening meer gehouden met de ouderen mensen.
fiat124sport 2 weken geleden
Kan echt niet alles verdwijnt hier maar anwb, c& a, bristol, belasting, uwv, etcetera. Het is maar normaal om door de belachelijk dure tunnel te gaan wat een grof schandaal is dat wij 10 euro per keer moeten betalen om ons te verplaatsen naar de rest van nederland als je niet over belgie gaat. Tot slot tegen de klimaat en stikstofonzin voor 130 voor de boeren en de linkse regering dus helemaal de vvd zo snel mogelijk weg. Welk land heeft er nu een stikstof minister.
ierist 2 weken geleden
@GinaHeynze: Over 20 jaar zal de technologie weer een stuk verder zijn ontwikkeld en dan bent u misschien degene die de ontwikkelingen niet meer zo goed kan bijbenen. Ik vraag me af of je dan ook zo zal reageren.
Angel of Revenge 2 weken geleden
Gezien de reacties gaan mensen dus liever zelf naar de bank ipv dat de bank naar hun toekomt met een laptop en het probleem bij u thuis wordt opgelost. Handig voor mensen zonder pc en smartphone die nog in de middeleeuwen leven.
bung 88 2 weken geleden
angel of revence: dus volgens jou leeft iedereen die geen pc of smartphone heeft nog in de middeleeuwen? wel: ik heb geen en WIL geen smartphone--ondingen zijn het--nog steeds zie ik ze in de auto--op de fiets met dat ding bezig--in winkels lopen te te appen--op het trottoir lopen ze je van de voeten want ze letten op dat schermpje en niet op weggebruikers--een sliert fietsende kinderen waar de voorste met de achterste zit te appen en een rood licht zien ze niet want ze denken onkwetsbaar te zijn. neem ze hun smartphone af en ze denken dat ze dood gaan. het enige wat ik heb is een laptop en een vaste telefoon aansluiting en ik wordt 89 in december.
Bung 89 2 weken geleden
Ik word ( hopelijk!!!!!) 90 in december.
mystiek56 2 weken geleden
Ik heb vroeger bij deze bank gewerkt toen het nog ABN was, Een degelijke grote bank die zijn clientele als klant behandelden. Later werd er gefuseerd met de Amro die destijds bijna failliet ging en noodzakelijk moest fuseren. Sinds dien is het bergafwaarts gegaan, De bank stelt momenteel in de wereld niets meer voor. De klant is een bankrekeningnummer geworden. Persoonlijke aandacht is er niet meer en als je een hypotheek moet afsluiten moet je het via een computer scherm doen. Mensen staan soms in de rij in de regen bij een pin automaat om geld op te nemen. En ook dat laatste wordt steeds meer ontmoedigd door contant geld welke veel ouderen nog steeds liever in hun handen hebben te ontmoedigen. We worden steeds meer geleefd , we zijn volledig afhankelijk, kosten blijven worden doorberekend om het risico voor de klant te beschermen terwijl deze in de huidige tijd groter is dan ooit . Niet het risico van overvallen is veel kleiner maar het risico is veel groter dat er via een computer de centen van je rekening worden afgehaald. De banken hebben gezamenlijk een kartel vorming welke maar door blijft gaan en als het fout gaat bij die banken staat de belasting betaling klaar. De bank is noodzakelijk, waar kan je anders naar toe? Afhankelijkheid in dit land wordt steeds groter. Het was vroeger niet beter maar toen kon je zelf nog uitmaken waar je aan wilde betalen. Tegenwoordig is je afhankelijkheid zo groot dat änderen"uitmaken wat er met je geld gebeurd, Je hebt het maar te accepteren. Kosten doorberekeningen van bank, internet, ook zeelandnet heeft daar een handje van, gemeentelijke belastingen etc. Het gaat maar door. Ze bepalen nu inmiddels al tot welke bedrag het nog draagbaar is voor de burger. En de massa loopt er maar achteraan. We laten ons manipuleren als wat. Het is zo makkelijk pin betalingen , contant geld heeft niemand in zijn zak. Wat zullen die mensen op hun neus kijken als de pin dadelijk niet werkt. Als Europa op zijn gat gaat en we dadelijk geen betalingen kunnen doen en volledig afhankelijk zijn. Als banken geen cash uitbetalen en mensen in de rij staan net als een paar jaar geleden in Griekenland. Het gehele Europa klapt uit elkaar van de schulden. Hoe dit ontstaan is weet iedereen en wie daar aan betaald ook. Wat is het toch geweldig die automatisering. We maken als burger zelf niets meer uit en dan . En dan nog praten met je tijd mee gaan. Je gaat niet met je tijd mee als je niet weet waar je mee bezig bent. Uiteraard zijn er positieve elementen in elk verhaal maar je ogen sluiten en nooit nadenken en met de massa mee lopen deden ze in de periode 1930-1940 ook en iedereen weet inmiddels wat daar het gevolg van was. En aan ouderen wordt toch steeds minder gedacht. We denken alleen aan de toekomst en die groep mensen die dit land hebben opgebouwd worden vergeten. We maken ons druk om vluchtelingen, hoe erg dan ook, maar dan hoef je de gewone oudere niet te vergeten. Er is een te grote groep die het prima voor elkaar hebben maar die kleinere groep die moet leven van een Aow en een klein pensioen hebben het te zwaar. En waar komt dit mede door, doordat erveel te veel gemanipuleerd wordt door overheid en bedrijven. En het gevolg daarvan is dat bijvoorbeeld ook een bankgebouw gesloten wordt, want wat stelt die klant nog voor, het is gewoon een bankrekening nummer, waar iemand achterzit die daarvan kan betalen. Sterkte massa die dit allemaal vooruitgang vinden, Ik zie u wel in de regen in de rij bij de pin automaat als ik die dadelijk nog kan vinden.
mmuller 2 weken geleden
Jaja @ 200/120.... je hoort zeker ook bij de schaapjes die met de massa meelopen... gelukkig zijn er nog mensen die niet bij deze kudde horen...
GinaHeynze 2 weken geleden
Die bejaarden van nu waren 40 jaar geleden ook zo rond de 40 en nog jong en flexibel genoeg om met de tijd mee te gaan maar nee hoor..... Er zijn er legio die nog geen computer hebben aangeraakt. Dat noem ik niet zomaar een beetje achterlopen. En val me maar af met duimen naar beneden. Geeft niks. Ik ben en blijf van mening dat je bij de tijd moet blijven en dat doe ik elke dag. De dag dat ik dat niet meer doe gaat er iets mis in mijn bovenkamer en dan weet ik het überhaupt niet meer. Dan kunnen ze me naar believen 5 oren aannaaien als ze dat willen.
Angel of Revenge 2 weken geleden
@bung 88, van mij hoeven mensen niet met de tijd en technologische ontwikkelingen mee te gaan hoor. Heb ik totaal geen problemen mee. Maar dan ook niet lopen zeuren dat je niet meekomt in de maatschappij en dat men zich moeten aanpassen aan jou ipv andersom. Daar komt dit allemaal op neer. Je wordt toch gewoon geholpen door de bank? Laat het dan niet in een vestiging zijn maar gewoon bij jou thuis. Wees blij dat dat dan nog in ieder geval gebeurd. En smartphones zijn geen ondingen maar juist superhandig. Bewijs? De overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking bezit een smartphone. Wat ze ermee doen is zeker niet altijd juist (achter het stuur etc.) en dat staat hier los van, maar ik heb een vermoeden dat veel (oudere) mensen zo'n ding te moeilijk vinden en het daarom maar onder het vakje onding plaatsen en het afkraken zoals hier ook het geval is. Je kunt als oudere zo op Youtube zo instructie video's vinden als je iets wilt weten over de smartphone. Simpeler wordt het niet, maar wel makkelijker. En middeleeuwen moet je niet al te letterlijk nemen he. ;-)
bung 88 2 weken geleden
bung 89, 90 jr in december? WOW, dan ben je echt oud...............lol
Angel of Revenge 2 weken geleden
Gina, kijk een vrouw naar m'n hart. Jij snapt het. De mensen die achterblijven zijn juist een anker voor de verdere ontwikkeling van de maatschappij en kosten klauwen vol geld.
John Kosters 2 weken geleden
You will own nothing and be happy We gaan de moderne slavernij tijd in. Geld verdwijnt en punten komen er voor in de plaats. Wordt nou eens wakker.
Fonqel 2 weken geleden
Logisch dat dit allemaal weggaat. We leven nu emaal in een gedigitaliseerde wereld. Voor de oudere onder ons zullen moeten wennen en daarvoor worden coachen aangesteld. Over tig jaar is de jonge generatie ook weer een oude meuk en die weten dan niet beter. De overschakeling voor ouderen nu is wellicht lastig maar dat is met zoveel dingen zo. Overigens houden ouderen graag vast aan oude gewoontes maar het is ook een tijd van loslaten.
bung 88 2 weken geleden
angel ik zeur helemaal niet. ikj leef zoals IK wil--loop dagelijks 12--15 km--eet wat IK wil en vega food mogen anderen op hun bord leggen--geef mij maar een runderlapje en ham als beleg. en wat de bevolking betreft: het merendeel nam injecties en boosters tegen covid. ik heb me bewust niet laten vaccineren--en mijn imuum systeem in prima in orde. en ben dolblij dat ik in september pleite ga en mijn laatste jaren in seririt ga doorbrengen. heb nederland zien veranderen in een land waar ik me niet langer thuisvoel. heb 10 jr in seririt gewoond--was even in NL en kon door covid niet terug. nu kan het weer. en per 1 september ben ik weg.
Verzamelaar1978 2 weken geleden
Ik hoop dat alle financiele instellingen als ook voedselvoorzieningen uit Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast vind ook dat de tunnel bewaakt moet worden door oud VOPO personeel uit de DDR. Het zou prachtig zijn dat Zeeuws Vlaanderen een soort reservaat wordt. Een soort mensentuin waar je door kan rijden met je treintje en dan de mensen mag voederen. Oost Zeeuws Vlaanderen daarentegen mag onder water worden gelegd inclusief de populatie. Aan iedereen die tracht te vluchten zal zich blootstellen aan het vuur van volautomatische geweren. Dat is pas een mooie gedachte!
Verzamelaar1978 2 weken geleden
verdwijnen
Angel of Revenge 2 weken geleden
@bung 88, ik ben het met je eens dat Nederland een rotland is geworden om in te wonen, maar dat ligt meer aan het onvermogen van ons kabinet die alles veel te duur maakt en steeds met bekrompen nieuwe regels komt waar wij ons aan moeten houden. Een soort van machtsgeilheid. In Frankrijk zijn mensen de straat op gegaan voor de torenhoge brandstofprijzen en dat heeft nu succes. Binnenkort betaal je daar 1.50 voor een liter benzine. Maar veel mensen hier zijn wel behoorlijk paranoide geworden en halen nu van alles in hun hoofd zoals een "punten systeem". Moet niet veel gekker worden. Dat gaan Nederlanders en bedrijven nooit pikken. Dat drukken ze er nooit zomaar even doorheen, ook niet in Brussel.
Bram Altman 2 weken geleden
Minder service, meer betalen en meer zelf doen. Niet alleen bij de banken gaat het zo maar ook bij nutsbedrijven, zorgverzekeraars en gemeenten. Van een welvarend comfortabel land zakken we af naar bedenkelijk niveau. De samenleving zoals 50 plussers die beleefden is dood, de ik-eerst egocentrische geldbeluste generatie trekt nu aan de touwtjes en slopen de beschaving.
Angel of Revenge 2 weken geleden
@Bram Altman, en daar heeft Nederland zelf op gestemd en dan met name het bedrijfsleven. Het verdekte afbraakbeleid van Rutte. Kennelijk willen we dit dan ook en nu het plaatsvindt schreeuwen juist die mensen die er zelf op gestemd hebben, het hardst van de daken hoe slecht het nu allemaal gaat. Ik heb er in ieder geval nooit op gestemd.
Domoor 2 weken geleden
GinaHeynze Er zijn nog mensen die , soms tegen beter weten in, zich niet de wet laten voorschrijven door de banken. Betalen was vroeger gratis. Nu betaal je een godsvermogen . En VERPLICHT.
wijari 2 weken geleden
Woonde in Zierikzee nu niet meer maar in een dorp. Heerlijk mis mijn bank niet. SNS zit nu in Goes. Alles kan per computer. Veel winkels zijn er behalve kleding en kleding koop ik niet elke dag.
JimmyH01 2 weken geleden
we leven niet in een digitaal tijdperk , het wordt ons door de maag geperst.straks ga je voor elke transactie betalen en al het sociale is verdwenen. wordt wakker.
dwarsligger. 2 weken geleden
Ik hoop over 5 weken 80 jaar te worden. Ik heb 6 jaar lagere school gehad en daarna 2 laar de land en tuinbouwschool. Toen in de jaren '90 de computers langzaam als normaal werden ben ik er gelijk ingestapt omdat is wist dat dit de toekomst werd. Ik heb diverse lessen gehad en daarna heb ik verder alles zelf ontdekt en kan nu nagenoeg alles op de computer. Wat mij wel enorm steekt is dat ik voor bankzaken naar de overkant moet en mag gelijk 10 euro extra aftikken en een paar ltr benzine. Ik ben gelukkig verleden jaar overgestapt naar een bank in Zelzate [B] waar ik wel als mens word gezien en niet als een nummer.
bung 88 2 weken geleden
angel: rutte is alleen toretjesgeil en een vriend clown van zeiklenski--kaag knuffelt IS wijven--voor de torenhoge energieprijzen mag je de usa bedanken want die zijn schuldig aan de oorlog in ukraine waar europa braaf achteraan loopt. reken maar dat "den haag" zich al ingedekt heeft en weinig hinder ondervind. ze geven miljoenen uit aan vluchtelingen en laten het eigen volk ik de kou staan. stel je voor: een "minister " voor stikstof--kan alleen in NL, maar het is een vet betaald baantje.
mmuller 2 weken geleden
Het ergste wat de AMRO medewerker mij vertelde: wij moeten ditje en datje doen omdat de overheid het zo wil... incl. mij willen verplichten alleen nog bankzaakjes te regelen via een Smart Phone ? Heb nog altijd het recht om te thuisbankieren zoals het voor mij het beste uitkomt... punt !!!
Johan__ 2 weken geleden
@mmuller: als dat waar is heb je een bewijs te pakken. gaf de medewerker ook aan WAAROM ?
Johnsing 2 weken geleden
De banken van weleer; grote panden met veel kundig personeel, een cliënten balie voor service aan de klant, persoonlijke voorlichting in spreekkamertjes voor een ieder die zowel wil lenen of sparen, een kassier voor in- en uitgaande financiën, persoonlijk contact bij calamiteiten, rente op spaargelden, wisselen van vreemde valuta, wisselen van bankbiljetten en munten, niets was een probleem en zo meer en heden ? Van bovenstaande is al tijden geen sprake meer; geen service meer, geen rente op spaargelden ja, sterker nog betalen over je spaargeld, betalen om een bankrekening te mogen beheren kortom de banken besparen nu op panden, personeel, service en persoonlijke voorlichting op velerlei financieel gebied en verschuilen zich onzichtbaar achter de technologie van deze tijd. Het is verworden tot een legaal "rovershol" waar niemand meer buiten kan en houdt mijn hart vast voor wat er nog uit die rovershoed tevoorschijn gaat komen..............................
mmuller 2 weken geleden
Ja @johan.... het ging om de popups te verwijderen van mijn laptop... had nr. 0882262630 gebeld om te vragen wanneer het eindelijk zou gebeuren en toen werd er gevraagd naar mijn browser.... want die strookte niet met hun info... terwijl ik die al jaren gebruik... waarschijnlijk omdat ik mijn ID moest inleveren en een foto via een SMART PHONE of ff naar Goes op een tijdstip die hun bepaalden... heb ik via een pre paid phone de gegevens geleverd en waarschijnlijk via de browser SAFARI... om te kotsen, ook waarschijnlijk omdat ik gezegd heb dat ik zelf wel uitmaak hoe ik mijn rekeningen betaal en mijn betalingen wens te doen...
Aceb 2 weken geleden
Banken hebben een zorgplicht naar hun klanten toe. Wie denkt dat een bank daaraan niet voldoet, kan een klacht indienen bij de bank of zelfs een advocaat ( no cure no pay) inhuren of de publiciteit opzoeken. Geen bank, die dat graag heeft.
wijari. 2 weken geleden
hoi we woonden eerst in zierikzee en doe nu dus alles met de computer. SNS mag van mij de SS worden. Die leibstandarte! Ik vind het allemaal maar gezeur. Alle lasten gaan toch naar boven dus straks is er toch geen geld meer dus waarom een bank! Aan de andere kant een bank daar kun je ook op zitten of in je reet proppen. Dan wordt het de bank van iedereen; stinkbank de RABO.
mr. Puma 2 weken geleden
Banken zijn al jaren de witte boorden criminelen. Elk jaar servicekosten hoger en service naar beneden. Ze stelen van de mensen, ben je op leeftijd ben je niet meer belangrijk genoeg. Ik spuug op al die directies. Ik snap niet dat je voor een bank wilt werken. Toch maar overstappen? SNS zit er wel. Die wil dochter op de mensen
mmuller 2 weken geleden
@Aceb, een klacht indienen bij je bank is zeer waarschijnlijk hetzelfde als je vlees laten keuren door je eigen slager en bij overheidsinstanties idem dito...
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Ik begrijp niet dat de meeste mensen nog altijd bij die grote, corrupte banken zitten als ABN-Amro, Rabo en ING. Zij maken zich stuk voor stuk schuldig aan fraude, financieren van zeer verwerpelijke zaken als zeer schadelijke destructieve chemische industrie, afschuwelijke gigastallen in o.a. Oekraïne waar miljoenen dieren onder afschuwelijke omstandigheden "vlees moeten produceren", wapenindustrie, witwassen. En de Rabo is er echt niet voor de boeren hoor. Nu het lastig wordt zeggen zij heel hypocriet "dat zij het achteraf gezien misschien iets anders hadden moeten doen" en ze laten de boeren stikken.
Aceb 2 weken geleden
@mmuller. Een klacht indienen bij (in dit geval) de bank, hoort bij de procedure en voor het nemen van eventuele vervolg stappen. Met in een hoekje gaan zitten en zeggen het word toch niks, want.......geeft alleen maar aan dat je probleem niet zwaar genoeg weegt. Als je niet in het rechtssysteem gelooft en niet in de diverse procedures en je bij voorbaat het hoofd laat hangen, dan moet je niet klagen ook. Indien je genomen stappen niet het gewenste resultaat leveren, kun je nog altijd overwegen om de publiciteit op te zoeken. Passief op een bankje zitten, zal niet veel helpen. Probeer eens een handtekeningen actie, een petitie, in plaats van slap ge-lo-la op een poll, waar je geen meter verder mee komt.
mmuller 2 weken geleden
@Aceb, hahahaha... probeer het zelf maar eens, loop al langer mee dan vandaag... krijg langzaam het idee dat je een beterweter bent en zoals jij dat weergeeft is dat een beetje slap ge-lo-la... je onderschat denk ik heel erg hoe banken en overheden zich verweren, met advocaten die jij en ik nooit kunnen bekostigen.en hun vingers veel langer en corrupter zijn dan de onze....trajecten die langer duren dan jij kunt ademhalen...
heul 2 weken geleden
ABN-AMRO weg uit Zeeuws-Vlaanderen , prima dan ook Zeeuws-Vlaanderen weg bij ABN-AMRO, simpel zat.
Aceb 2 weken geleden
@mmuller, blijf maar lekker op je stoeltje zitten dan en wachten tot de zon ooit doorbreekt. Tsjonge, jonge. En.....jawel, ook ik loop al menig jaartje mee en ben bij diverse dingen betrokken geweest, die mij in het gelijk hebben gesteld. Veel steun gehad van de vakbond, veel steun gehad van mijn opleiding(en), en last but not least van m'n bluf...... Ik hoef uw stoeltje niet, ik sta liever (op).
li-me-sha 2 weken geleden
@mmuller. Klopt inderdaad. Je komt in Goes in principe alleen nog maar binnen met afspraak (overblijfsel coronaperiode en vond de bank prima werken, vandaar). Veel doet de bank nu via PC nu. Afspraken het liefst om digitaal gesprek te hebben (PCbeeld naar PCbeeld). Ik houd daar helemaal niet van. Net zoals U, liefst inderdaad als het nodig is face to face. Ikzelf heb al diverse akkefietjes met deze bank gehad, nadat ze Fortis hadden overgenomen. Laatst nog. Kreeg oproep om me te identificeren (controle) POPUP online en kon deze even nog wegklikken. Ik wilde dat niet via de PC doen, dus ik naar de bank (waarbij ik er dus achter kwam, alleen met afspraak binnen te komen). Toen werd ik alsnog achter PC gestopt, moest inloggen en de bankmedewerkster kwam met tablet en deed moeilijk boven mijn ID die ik moest neerleggen. Was om te kijken of die ECHT was. Tja, als je al dat vervalst, ga je volgens mij niet naar de bank zelf. Daarna vroeg ze of ze selfie mocht maken van mijn gezicht. Ik weigerde, want ik zit IN de bank, met een net goedbevonden ID en ingelogd met MIJN BANKPAS en nog een selfie? Dacht het niet. Ze konden toch zien dat ik ben wie ik zeg dat ik ben etc. etc. Kreeg ik te horen dat binnen 6 maanden dus gewoon mijn rekening zou verdwijnen en straks ook niet meer kon inloggen om bij mijn online bankgegevens te komen. Ik terug naar huis en klachtenlijn gebeld. Daar kreeg ik voor de verandering een aardig man aan de telefoon die zei dat het ook zonder selfie kon en op de bank zelf. Bankmedewerkster had met niet achter PC moeten zetten. Hij maakte een afspraak voor me, maar duurde wel dik een week. Ondertussen kon ik de popup niet meer wegvinken, maar kon daardoor gewoon niet meer bij mijn online bankieren. Op kantoor werd inderdaad een week later gewoon daar ter plekke de controle zonder selfie uitgevoerd. Ook een scan van de ID was niet nodig (terwijl een paar jaar geleden dat nog wel moest). Wat bleek…. het ging om met voornamen voluit. Dat was het enigste wat ontbrak. Raar, want bij vorige controle jaren geleden hadden ze een scan van de ID en hadden ze zo alles kunnen invullen. Thuis dacht ik… zo, dat is geregeld. MOOI NIET. tig keer bellen en uiteindelijk kreeg ik te horen dat het 5 werkdagen zou duren om popup te verwijderen. De 6e werkdag was de popup pas weg. BELACHELIJK. Zogenaamd heeft dit alles te maken met nieuwe wet van de witwasserij. Maar laten we elkaar niet voor het lapje houden. Boeven kunnen met valse gezichtsbeelden ed (denk aan Deep Fake) alsnog dus op afstand veel meer kwaad aanrichten, dan iemand die persoonlijk naar de bank komt. Het ergste was inderdaad de niet vriendelijke manier van de bankmedewerkster die ik eerst had. Die vertelde me nl. nog waarom ik zo moeilijk deed, want had tenslotte geen miljoenen op de bank. De andere medewerkster die uiteindelijk achter de PC de zaak afhandelde, vond het raar dat mensen vonden dat 2,95 euro per maand genoeg was om hun geld te beheren, dat moest veel meer worden. De bank moest tenslotte ook betalen om het geld te stallen ergens en dat was duur (vandaar dat nu elke spaarrekening die je hebt zonder privérekening eruit wordt gegooid). Dat de banken jarenlang over de ruggen van ons allen flinke winsten maakten, daar denkt men blijkbaar niet aan terug. Dus wat mijn betreft mag de ABNAMRO helemaal wegvallen, maar heb gestemd dat deze er moet blijven, omdat als je die bank hebt, toch ook service wilt als je er een keer naartoe wilt. Ikzelf ben ondertussen overgestapt van bank, want dit laatste was de laatste druppel.
li-me-sha 2 weken geleden
@ GinaHeynze. Eigen schuld dikke bult. Vind het nogal heftig. Ik kan met de PC omgaan en ook bankieren, maar mijn partner heeft daar erg veel moeite mee, na zijn ongeval. Toch wilde hij gewoon bankzaken kunnen doen, dus op zijn rekening is erg lang geen internetbankieren geweest, totdat hij een keer van de bank terugkwam en het hem gewoon internetbankieren in de maag is gesplitst, omdat ze hem niet meer wilden helpen of grof geld ervoor wilden hebben. Hij was helemaal van slag erdoor. Terugdraaien was niet mogelijk. Je paard en wagenargument? Zeker van de RABOBANK overgenomen, want dat is wat ik daar laatst te horen kreeg. Ging ik nl. even vragen of bij hun ook dat selfie gedoe was. ABNAMRO had nl. gezegd dat ELKE bank dit doet. Dus niet. Of moet ik zeggen… NOG niet. Daar was de medewerkster trouwens ook niet erg aardig. Er zijn meerdere redenen waarom iemand misschien niet wil of nog erger KAN internetbankieren. Jouw opmerking is dan ook kort door de bocht.
li-me-sha 2 weken geleden
@Angel of Revenge. Misschien wil niet iedereen een pottenkijker in zijn huis? Trouwens als de ABNAMRO iemand naar je toestuurde om de controle uit te voeren, dan moest dat nog met een selfie, omdat diegene die ze sturen niet van de bank zelf is (extern bedrijf). Dat hoorde ik ook nog en als je googled, dan kun je dat als klacht bij vele sites ook lezen. Lekker dan… dat is dan lekker wel veilig? Denk het niet. Ooit een klachtenprocedure gestart bij ABNAMRO. Wespennest. Inderdaad een kwestie van slager die zijn eigen vlees keurt. Maar goed... ik ben van die bank AF.
Frank2 2 weken geleden
Een bank is een commercieel bedrijf. Ja inderdaad. En als een bank geen of bijna geen bezoekers meer heeft dan kun je zo'n gebouw ook niet aanhouden. Ik maak er geen probleem van. Het is al meer dan 10 jaar geleden dat ik in een bank geweest ben. Alles is veel sneller digitaal te regelen. Afspraak met videoverbinding. Dus wat moeten we dan nog met een gebouw?.
mmuller 2 weken geleden
@li-me-sha.... bedankt voor je uitleg... mensen willen zoiets bijna niet geloven... Albert Einstein heeft eens gezegd: Twee dingen zijn oneindig, het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik het nog niet helemaal zeker.... Zou hij misschien gelijk gehad hebben ?
Aceb 2 weken geleden
Albertje Einstein, bleef niet op een bankje zitten, hij ging ervoor. Maar ja, het was dan ook geen dom mens.
wijari 2 weken geleden
wijari. 4 uur geleden hoi we woonden eerst in zierikzee en doe nu dus alles met de computer. SNS mag van mij de SS worden. Die leibstandarte! Ik vind het allemaal maar gezeur. Alle lasten gaan toch naar boven dus straks is er toch geen geld meer dus waarom een bank! Aan de andere kant een bank daar kun je ook op zitten of in je reet proppen. Dan wordt het de bank van iedereen; stinkbank de RABO.Mijn foto en mijn naam gebruiken mag dat. 1 6
wijari 2 weken geleden
Mijn naam en foto gebruiken mag dat Zeelandnet.? wijari. hoi we woonden eerst in zierikzee en doe nu dus alles met de computer. SNS mag van mij de SS worden. Die leibstandarte! Ik vind het allemaal maar gezeur. Alle lasten gaan toch naar boven dus straks is er toch geen geld meer dus waarom een bank! Aan de andere kant een bank daar kun je ook op zitten of in je reet proppen. Dan wordt het de bank van iedereen; stinkbank de RABO.
Aceb 2 weken geleden
Proost!!!!!
Johan__ 2 weken geleden
@wijari: gaat het een beetje?, @aceb: ook proost!
Aceb. 2 weken geleden
Ja @Aceb: dat het je mag smaken!
Johan___ 2 weken geleden
@Johan.: Waar bemoei je je mee man?
Angel of Revenge 2 weken geleden
Mensen, zullen we er dan maar een samenvatting van maken? We worden geregeerd door machtsgeile psychopaten die bezig zijn met een project genaamd "New World Order" en dus gaat de wereld naar de kl... Nederland is het perfecte kleine land voor deze test hoe ze een volk kunnen onderdrukking door het duurste in alles te zijn. In de Volkskrant stond al dat ze ons land willen omvormen dmv imigranten (en daarom stromen ze nog steeds vollop binnen) en de boeren wegpesten om straks grote lobyisten aan de macht te brengen die ons voorzien van insecten als voedsel als de boeren het niet meer kunnen leveren want dit wordt Europees via Brussel aangepakt. Nu is het alternatief nog nep soja vlees wat de gehele hormoon huishouding in je lichaam in de war schopt waar de pharma industrie blij mee is. Straks eten we gevaccineerde insecten (burgers). https://naturesbestcosmetics.nl/verstoort-soja-hormoonbalans/
Mieppio 2 weken geleden
laat maar weg gaan dat is mijn bank niet
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.