Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rescue Vlissingen moet doorgaan!

1.878 stemmen | Geplaatst op 26 juli 2022 | Website

Eens
74,2%
Oneens
25,8%

Reacties (17)

Peritum ? 2 weken geleden
Waarom?
dwarsligger. 2 weken geleden
Weggegooid geld, stoppen met die onzin
bung 88 2 weken geleden
willen doorgaan--teleurgesteld maar als er iets gebeurt--wie is aansprakelijk? juist--de gemeente, dus stop met die onzin en ga iets nuttigs doen..
Aceb 2 weken geleden
Ja.......Vlissingen moet gered worden!!! Helemaal mee eens.
Angel of Revenge 2 weken geleden
Ronduit belachelijk dat het niet door kan gaan maar aan de andere kant horen vergunningen nu eenmaal in orde te zijn. Maar gezien het gigantische aantal mensen die hier dan de dupe van zijn (om nog maar niet te spreken over de toeristen), zou het toch mogelijk moeten zijn om hier een snelle oplossing voor te vinden ipv meteen maar als gemeente lekker makkelijk de boel af te blazen? Zo ook dat gedoe met die motoren en scooters. Sluiten ze ook maar meteen even de Boulevard af voor auto's die niet schuldig zijn aan die overlast. Lekker empatisch bezig Gemeente Vlissingen. Wat een niveau.
wispelhuis 2 weken geleden
Daar zijn de lachebekjes weer! Het is een prachtig evenement dat elke editie weer meer toeschouwers trekt. En daar zit nou net het probleem, als er duizenden mensen zich gaan verplaatsen op de boulevards moet daar wel een noodplan voor zijn, en dat ontbreekt. De burgemeester wil niet het risico lopen dat er iets misgaat. Ik hoop dat er alsnog een veiligheidsplan komt, maar ik denk dat het daarvoor té kort dag is. Wel jammer op zich.
wispelhuis 2 weken geleden
@Angel: Over die auto's klets je gewoon uit je nek.
Fatsoen 2 weken geleden
Toen ik laatst in Vliss. was viel me op hoe smerig de binnenstad is en slecht wordt onderhouden, beter om daar eerst eens wat aan te doen. Walstraat en omgeving is geen visitekaartje voor o.a. toeristen, zo smerig alles, de straten, de fontein die eens zo mooi was. Zonde!
Angel of Revenge 2 weken geleden
wispelhuis: Dan kom jij nooit op de Boulevard. Of rij jij soms dwars door die hekken heen? Heel vaak als het nog geen 25 graden is wordt de Boulevard toch afgesloten onder het noemertje overlast. Pas op de helft mag je erop. Dus je kletst zelf uit je nek en ga eens wat vaker naar de Boulevard zou ik zeggen. Daarna pas oordelen.
Aceb 2 weken geleden
Het is natuurlijk van de zotte, om een evenement, dat er al jaren wordt gehouden, nu af te blazen en geen vergunning te geven om uit te voeren. De plannen liggen van alle jaren zeker nog wel ergens in een bureaula. Maar waarschijnlijk zijn ze de bureaula kwijt, of misschien wel het hele bureau, of misschien wel de hele weg. Te gek voor woorden om het af te blazen, vanwege een of andere rare smoes........ En...... echt heel jammer, dat menigeen z'n boulevaardje met de auto gaat moeten missen, vanwege de plazaclub in voorbereiding.
wispelhuis 2 weken geleden
Ik rijd elke dag een rondje stad, dus ook over de boulevard: op de fiets, wánt het is een fietsstraat, En daar past op drukke dagen geen gemotoriseerd verkeer bij. En dat gaat al jaren prima, het is een verademing. Niks geen gescheur van de machomannetjes met zware uitlaten en keiharde muziek uit boem-boem geluidsinstallaties. En kijk eens wat soort mannetjes rond de honda'tjes en golfjes samenscholen? Juist, drugs kopers. Dit plan is er gekomen na vele klachten van bewoners, en is besproken in de wijktafel. En terecht.
DeWaarheid 2 weken geleden
@wispelhuis, afsluiten van de boule is niet helemaal on-topic natuurlijk maargoed. Als bewoners last hebben van jeugd in opgevoerde autootjes en drugsgebruikers/verkopers en weet ik al niet meer, dan moet de gemeente Vlissingen en politie die gasten aanpakken en niet de hele boule afsluiten. Daarmee pak je ook de goedwillende burgers en verplaats je het probleem waarschijnlijk naar een andere locatie, of denk je dat die gasten nu ze de boule niet meer op kunnen hun auto's verkopen en van de drugs afblijven?
ierist 2 weken geleden
Rescue Vlissingen is een mooi evenement. Erg jammer dat het niet door gaat. Het wordt al jaren georganiseerd en de draaiboeken liggen klaar. Ik geloof er weinig van dat de veiligheid een obstakel vormt voor het uitgeven van de vergunning. Ook erg onbeschoft van de gemeente Vlissingen om de organisatie geen verklaring te geven waarom het niet door gaat.
wispelhuis 2 weken geleden
@ DeWaarheid, als u dat de gemeente dat moet, dan moet u niet bij mij zijn, maar bij de gemeente of bij de stichting ROAT. Ik gaf enkel de feiten aan, én het is een feit dat het heel prettig gevonden wordt door het ongemotoriseerde verkeer, want het is er veel te vol.
jhsmd62 2 weken geleden
Prachtig hoor ,20 ambulances op een rijtje hoeft voor mij niet
Rippertje 2 weken geleden
Ik kan mij herinneren dat de vergunning van de Heer Kloeg zijn nieuwe hotel niet in orde was / te laat , dus gelijke monniken gelijke kappen. En het mooiste van Vlissingen is de Nieuwe weg naar Middelburg LOL
wijari 2 weken geleden
Rescue wat is dat betekend redden. Welterusten slaap lekker.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.