Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik houd mijn hand op de knip

2.978 stemmen | Geplaatst op 25 juli 2022 | Website

Ja
71,9%
Nee
28,1%

Reacties (32)

Peritum ? 2 weken geleden
Dat doe ik altijd al, laat me niet verleiden om dingen te kopen die niet echt nodig zijn, hoe leuk de aanboden ook zijn en je vertellen dat je er dan echt bij hoort. Gelukkig groeit hierdoor m’n bescheiden spaarttegoed.
Peritum ? 2 weken geleden
Spaartegoed, sorry.
denaroes 2 weken geleden
Geld moet rollen, ook in barre tijden. Maar op den duur heb je alles, dus wat moet je nog kopen? Nederland is veranderd in een land van "als je nog wat eten kan kopen, dan heb je het goed".
EmmetjevB 2 weken geleden
Voor velen is dit noodzaak en geen keuze.
The Dutch 2 weken geleden
Ach, je neemt het niet mee hé. Bewust kopen doe ik al sinds ik met geld om kan gaan dus meer kan ik er niet aan doen. En de prijzen? Tsja, daar hebben we helaas ook weinig invloed op dus betalen gewoon maar mee met de 'massa'.
konmenet 2 weken geleden
Verkeerde stelling in het algemeen wordt toch gezegd Wij Zeeuwen zijn toch zuunig ? an hoeft deze vraag toch niet?
In.the.air 2 weken geleden
Wanneer ik naar Schiphol kijk, de uitpuilende restaurants, negen miljoen auto's, de supermooie huizen, en alles wat vanzelf gaat, zie ik dat de meesten het super goed hebben in Nederland. Het zal wel meevallen met die knip.
Farmer. 2 weken geleden
De Nederlandse burger houdt al jaren de hand op de knip, nu de overheid nog.
Aceb 2 weken geleden
Jaaaa, hand op de knip, portemonaie dicht, maar het is die stomme betaalpas, die m'n rekening telkens leegvreet.
Aceb 2 weken geleden
Maar.....in deze tijd is het juist goed om geld uit te geven. Door de hoge inflatie wordt alles en alles steeds duurder en door het op tijd uit te geven aan dingen die men nodig heeft, is het verstandiger om dit alsnog te doen. Zo gaan wij voor een stofzuiger, een printer een nieuwe droger en meer wat nu of op korte termijn nodig is. De besparing is al gauw 10 % en als je langer wacht kun je dat dan ook wel schudden. Sparen brengt nog steeds niets op en dat zal nog wel even duren ook. Ondanks, de toenemende rentestappen van de ECB.
fiat124sport 2 weken geleden
We leven in belachelijk dure tijden. Een kar boodschappen voor 4 personen 200 euro. Een simpel bier 3 euro op zijn minst of 5 euro voor een speciaal bier . Belachelijk . Gevolg je geniet niet echt of je wilt meer maar je doet het niet om de prijs. Belachelijke gas prijs ruim 600euro per maand. Idioot een normaal gezin kan dit niet betalen. En dan maken ze alles duurder en duurder. Dan komt die weer , dan die. Het is niet meer te betalen. Dit alles mede veroorzaakt door de klimaat en stikstofonzin. Voor de boeren voor 130 en zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen zodat dit linkse beleid weg kan want dat maakt alles duurder en duurder.
Kaiser 2 weken geleden
fiat124sport , wees blij dat je geen 130 mag, dat slurpt brandstof, en links beleid? al 5 termijnen rechtse partijen .
Mieppio 2 weken geleden
Ik houd ook de hand op de kip, ook met de betaal pas. Ik heb een extra betaalpas en daar zet ik een bepaald bedrag op voor een hele week, dus ga ik er nooit overheen, en vaak nog wat over ook. Dat is de hand op de knip houden.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Met name voedsel is aanmerkelijk duurder dan een half jaar geleden dus automatisch moet je opletten wanneer je geen geld in overvloed hebt. Een paar voorbeelden van prijsstijgingen bij AH ten opzichte van 6 maanden geleden: bio komkommer van 0,99 naar 1,35, pot bio mayonaise van 1,76 naar 2,35, bio halvarine 400 gram van 1,29 naar 1,95. We blijven het gewoon kopen en bij de biologische boerderij waar wij de meeste boodschappen doen merken we eigenlijk weinig van prijsstijgingen.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
@In.the.air Wanneer je naar alle rijkdom in Nederland kijkt geeft dit absoluut geen juist beeld van de werkelijkheid. Er zijn namelijk steeds meer mensen, ook veel die werken en een middeninkomen hebben, die het financieel lastig hebben. De rijken worden steeds rijker en de armen steeds armer. Met dank aan tientallen jaren neoliberaal destructief wanbeleid van met name VVD en CDA.
Annalia 2 weken geleden
stelling had moeten zijn: Ik steek mijn vuist in mijn kont en ruik er graag aan...
Aceb 2 weken geleden
Lekker een voorraadje aanleggen, van alles wat men eet, of gebruikt. De meeste producten hebben een dermate lange levensduur (uiterste vers datum), dat het heden zeker rendabel kan zijn. En... je slaat met je handen niet zo gauw op een lege plaats. (Kratjes bier bv heel goed te doen, fles jenever, doosje wijn idem). Rijst, Pasta's, zakken groente, noten, chips, allemaal heel goed houdbaar en dus een uitstekende belegging en als men de vriezer inschakelt, zoveel des te meer. Non food idem dito.... Als je het goed bekijkt, kun je zelfs een jaar vooruit. Allemaal eerste winst, waar een andere belegging niet zo maar tegenop kan.
ierist 2 weken geleden
@Kaiser: Klopt wat je zegt. Rechtse partijen die hun oren vaak laten hangen naar linkse partijen.
Aceb 2 weken geleden
Zout, suiker, echte boter, fritesvet, soep in blik, groente in blik, tonijn in blik, mayonaise (al of niet van de straat geraapte eieren), snacks, sauzen, smaakmaker, sambal, en nog veel en veel meer......Gewoon kopen en aanvullen voor wie het geld heeft. Op een bankrekening laten staan werkt alleen maar averechts.
Johan__ 2 weken geleden
Wat ACEB zegt, sla voorraden in. Je zult ze binnenkort echt nodig hebben. En bier. Ik maak het zelf, dus kan altijd vooruit, maar koop af en toe ook proefsels. Als straks de shit the fan raakt, dan kun je met je voorraad overleven, en wat bier maakt het dragelijker. (steekt middelvinger op naar vorig topic)
Mosk 2 weken geleden
je moet geen boodschappen halen bij de ah en de coop en de jumbo. dat zijn de duurste winkels die er zijn.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
AH heeft veel goede aanbiedingen, vaak 1 + 1 gratis en ook de afgeprijsde artikelen met een 35% korting-sticker kunnen interessant zijn, soms ook nog in combinatie met een gewone bonusaanbieding, dus nog extra voordeel. Bij Jumbo komen we nooit omdat we dat geen prettige winkel vinden.
fiat124sport 2 weken geleden
zucht kaiser vvd is zo links als maar kan. en die gaat in belgie voor max 80 op euro 98 vol. Die e10 troep moet ik niet hebben.
wijari 2 weken geleden
Ben altijd al van hand op de knip. Goed eten hoeft niet duur te zijn. Als je al de recepten ziet en dat klaar gaat maken, ja dan geef je veel meer geld uit. Eenvoudig eten is ook lekker.
Fatsoen 2 weken geleden
Als ik al die volle terrassen zie en winkels met mensen die maar raak kopen, dan denk ik; “ en maar klagen” Er zijn hele ‘volksstammen’ die het veel minder hebben dan wij!
Het vrije woord 2 weken geleden
Schrijnend dat we in een land leven waar mensen het niet meer financieel redden. Verschrikkelijk de commentaren hierboven van de mensen die het weer precies denken te weten. Nare mensen.
drijfsijs 2 weken geleden
Nederland en de Nederlandse mentaliteit is vergaane glorie. Opstaan en vechten voor je behoudt bestaat niet meer. De boeren zijn al een paar weken bezig en de regering wacht gewoon tot het dood bloedt en gaan dan door met hun plannen. Straks is Jan met de korte achternaam aan de beurt, nieuwe cv ketel! Nee nee u moet ook een warmtepomp, kosten…! En zo is gaat het met alle eerste levensbehoeften. En zo gaat Nederland binnenkort naar de klote!
C.J. de Loof 2 weken geleden
Geld moet rollen en bij voorkeur ook een beetje mijn kant op, dat gezeik dat alles duurder is geworden, ja begin dan eens om niet die bio rotzooi te kopen! Ja de tank volgooien is wat duurder en misschien de boodschappen ook we zullen het er mee moeten doen, als je wil kan je werken overal vacatures dus ben je van mening dat je de te weinig verdiend ga je toch gewoon kijken of een andere baas meer wil betalen? of begin voor je zelf!
C.J. de Loof 2 weken geleden
en nee ik ben geen VVD stemmer allang niet meer, Nederland moet veel rechtser worden en niet een klein beetje, kritisch kijken naar de EU, vluchtelingen stoppen met die milieu en CO2 flauwekul enz. daar zit de oplossing!
Jacques 60 2 weken geleden
C J de Loof, CO2 flauwekul ? Als je in een kamer zit bij een brandende gaskachel en de CO meter gaat af dan zet je zeker de kachel op de hoogste stand en sluit je alle ramen . En dan zeg je zeker "CO flauwekul " lekkere slimme jongen
dutchy71 2 weken geleden
Ik leef zoals ik altijd gedaan heb, Dat alles duurder is geworden dat is een feit, Maar je kan er wakker van liggen of een hele dag lopen tobben je hebt alleen jezelf ermee en komt je gezondheid ook niet ten goede, En wat kan ik er aan doen helemaal niets tegen dit waanbeleid, Dat de bezem erdoor moet in dit huidige kabinet is een feit want wij zien ook wel in dat dit niet door kan blijven gaan.
Weazle 2 weken geleden
We laten vooral dat k*t kabinet hun gang gaan! Zo jagen ze onze portefeuille steeds verder leeg totdat je enkel rekeningen betaald van je zuurverdiende centen en elke dag op één sneetje brood moet gaan leven en er niks meer gegund word zoals op vakantie gaan of een zak popcorn te kopen voor bij je film op tv. We laten het alsmaar toe, we moeten eens een keer een voorbeeld nemen aan de boeren en aansluiten voor alle andere geldrovende k*t fratsen die ze ons door de neus boren. Punt!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.