Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Koopt u wel eens iets bij Bol.com?

3.619 stemmen | Geplaatst op 10 november 2021 | Website

Ja, regelmatig
34,1%
Ja, zo af en toe
48,6%
Nee, nooit
17,3%

Reacties (21)

dutchy71 6 maanden geleden
Soms wel.
bung 87 6 maanden geleden
regelmatig--betrouwbaar--goede service.
Marcel-J 6 maanden geleden
Soms. Maar als je even op internet zoek ,zie je dat sommige producten 4x zo duur zijn als ergens anders.
jogi 6 maanden geleden
Alleen in het uiterste geval, als ik een product niet bij de lokale winkelier vind.
wispelhuis 6 maanden geleden
De oudere boeken, die allang niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn.
Het vrije woord 6 maanden geleden
Moderne slavernij. Onderdeel van een veel groter probleem. Koop alleen wat je echt nodig hebt en koop het lokaal. Uitbuiting van medewerkers in de bezorging en in de distributiecentra. Steun je lokale winkelier die ken je tenminste. De aandeelhouders van BOL ken ik niet, zijn al rijk genoeg.
Het vrije woord 6 maanden geleden
@ Wispelhuis, boeken zijn fijn, stap op je fiets naar de bieb.
W.Melger 6 maanden geleden
Wekelijks, soms meerdere malen. Lekker makkelijk, ik hoef nooit vooruit te betalen zo heb ik geen kans het schip in te gaan.
W.Melger 6 maanden geleden
@Het vrije woord: Iedere bezorger krijgt bij ons standaard 1 euro fooi. Heel veel lokale winkeliers zitten ook aangesloten bij Bol.com. Bijna 50.000 op dit moment!
wispelhuis 6 maanden geleden
@Het vrije woord: daar komen wij ook.(met de fiets). Maar ik vond bij Bol het boek "Rozen & Motoren" uit 1982 van de Vlissingse dichter/ film -en televisiemaker Hans Verhagen, z'n debuut bundel. Zag er nog netjes uit, kostte maar een prikkie, en ik was er best blij mee.
De koperslager 6 maanden geleden
Ik speel orgel en ik koop vrij veel 2e hands muziekboeken bij bol.com. Nieuw zijn ze bijna onbetaalbaar.
W.Melger 6 maanden geleden
@wispelhuis: Rozen & Motoren is uit 1963 ,eerder gaf Hans Verhagen in 1958 in eigen beheer de Anatomie van een Noorman uit.
Het vrije woord 6 maanden geleden
Dit boek kun je niet aanvragen, maar wel inzien. Het ligt ter inzage op de volgende locatie: ZB Middelburg (Anatomie van een Noorman) Hup op de fiets dan maar Peter.
W.Melger 6 maanden geleden
@Het vrije woord :Ik heb het op de plank staan maar verkoop het niet.
W.Melger 6 maanden geleden
https://www.deslegte.com/anatomie-van-een-noorman-2658713/
wispelhuis 6 maanden geleden
Bedankt @W.Melger en @Het vrije woord, nuttige informatie, weer wat geleerd en weer een zoek opdrachtje voor me. En waar ik zei 1982 moest zijn 1962, maar toch.
Zeeuwleeuw 6 maanden geleden
De eerste keer dat we iets bij Bol.com besteld hebben kwam dat van een ander bedrijf vandaan en bleek er een vieze, gebruikte en defecte tondeuse opgestuurd te zijn die ook nog eens heel slordig in de doos terug gestopt was. Er ontbrak een zakje, het snoer zat los er in gefrommeld zonder ijzerdraadje er omheen en er ontbrak een borsteltje. Dat had toen nogal wat voeten in de aarde om het retour te mogen zenden "aangezien dergelijke artikelen om hygiënische reden niet retour gezonden kon worden". Dat klinkt redelijk, maar ik had dus wél een dergelijk retour gestuurd apparaat ontvangen. Zowel meermalen contact met Bol.com als met het andere bedrijf moeten leggen. Uiteindelijk is het wel opgelost en retour betaald, maar het was niet echt een prettige ervaring. Dit is 3 jaar geleden. Dit jaar heb ik er een accessoireset voor de airfryer en enkele boeken besteld en dat verliep gelukkig wel goed. Bestellen via internet doen wij voornamelijk wanneer het aanzienlijk goedkoper is dan in een gewone winkel of wanneer het praktisch is, zoals bij grote zware zakken diervoeder die je normaal niet in de winkel kunt kopen maar die wel bij ZooPlus voordelig aangeboden worden. Met name met Wehkamp hebben wij alleen maar zéér positieve ervaringen. Ook als er eens een keer iets niet goed is wordt het uiterst vriendelijk en correct opgelost.
W.Melger 6 maanden geleden
Zeeuwleeuw: Dat verhaal heb je al een keer verteld.
Mieppio 6 maanden geleden
Mijn antwoord staat er niet bij::Nee ik koop niets bij bol.com / ali of wie dan ook. Ik ga naar de winkel want ik wil zien wat ik koop en de winkeliers / middenstand ondersteunen. Straks zijn alle stenen winkels verdwenen en dan hoor je die is weg en die en die ook al, vreemd is dat toch??? Ik heb gehoord dat bij ali tegenwoordig btw betaald moet worden en verzendkosten, nou het kan net genoeg zijn.
Zomervliegje 6 maanden geleden
@Marcel-J precies dit! Via bol.com moet je gewoon niet doen als je even verder zoekt op Nederlandse website is het vaak veel goedkoper. Had laatst iets bij de Action gekocht en op Bol stond het product ook en was 3x zo duur.
GinaHeynze 6 maanden geleden
@Zomerviegje..."Moet je gewoon niet doen" is wel wat kort door de bocht. Soms maakt de prijs niet uit en het gemak dient de mens. Wie wat niet moet is nog altijd aan ons zelf om uit te maken. Wat kunnen mij die paar euro schelen als ik daarvoor niet stad en land hoef af te lopen. Ik lees veel maar wel op een e-reader. Ik koop haast al mijn e-boeken bij BOL. Al is er midden in de nacht behoefte aan een nieuw boek...Het kan gewoon altijd. Heerlijk is dat.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.