Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Trump moet afgezet worden

3.381 stemmen | Geplaatst op 10 januari 2021 | Website

Eens
86,5%
Oneens
13,5%

Reacties (43)

La Vinci 2 weken geleden
Waarom ??? de man heeft toch al verloren en heeft ingestemd met een fatsoenlijke overdracht. Blijkt maar weer dat de democraten slechte verliezers zijn, 1e keer niet gelukt dan proberen we het op het allerlaatste moment nog een keer. Of zou het zijn dat als een inpeachment lukt ze wetgeving onder trump aangenomen kunnen terug draaien? Wie weet, raar land.Ik denk dat we ons beter kunnen bezighouden met onze eigen trumpjes in den haag.
MarkJohan 2 weken geleden
Als je Burger Oorlog wil moet je dat vooral doen ,maar met alle Boomers hier zal het wel weer Parels voor zwijnen zijn.Dus ga je gang.Kijk wat er gebeurt als je 75 miljoen boze mensen mond dood maakt.
Farmer. 2 weken geleden
Over 10 dagen is zijn ambtsperiode voorbij. Nu reeds is er sprake van een ambtelijke overdracht van bevoegdheden en bovendien is er niet gebleken dat er geen fatsoenlijke overdacht zal plaatsvinden. De stelling neigt dan ook naar stemmingmakerij.
KIEHRA 2 weken geleden
Een flippende President over doorgaans gerespecteerde Naties die zijn verkiezingsverlies niet accepteert en achtereenvolgens zijn volgers het advies geeft op te treden cq. verzet te plegen, cq. min of meer ten aanval te gaan, is een gevaar voor de Naties die hij vertegenwoordigt en in alle gevallen bescherming zou moeten bieden, ongeacht of men nu voor- of tegen hem is. Dat hij het ergens niet mee eens is dat is menselijk en kan hij op parlementaire wijze strijd voeren zoals dat van een Staatsman verwacht mag worden. Hij heeft zich als President van de VS onwaardig gemaakt en een afzettingsprocedure is wel het minste waarmee hij gestraft mag worden en dat kan voorkomen dat hij zich over vier jaar kandidaat kan stellen voor het Presidentschap. Een afzettingsprocedure is nog een milde reactie wanneer hij daar mee weg kan komen ? Als dat in Nederland zou plaatsvinden zou de doorgeslagen muitende Minister President meteen achter slot en grendel verdwijnen in afwachting van zijn of haar proces.
Peter1947 2 weken geleden
Ja zeker, is een gevaar voor zichzelf aan het worden. Zelfs zijn er inmiddels vele aanhangers die van dit figuur af willen. Is een doortrapte leugenaar met een groot ego.
GinaHeynze 2 weken geleden
Volgens mij een gevaarlijke man met een narcistische inslag. Dat is altijd gevaarlijk. Daar zijn we nog niet van af.
Allem 2 weken geleden
Wanneer wordt de afzettingsprocedure van leugenaar en fantast Rutte in gang gezet?
Mr. Bean 2 weken geleden
Afzetten misschien niet handig in deze situatie, wel zorgen dat hij niets meer in werking kan zetten, rode knopjes maar 11 dagen uitschakelen !
MarkJohan 2 weken geleden
Rode knopjes heb je President en Vice President en de Top generaal van het Leger voor nodig. Fantasie wereld als je eigen daar druk om maakt.
famclaes 2 weken geleden
Het afzetten van Trump kan voorkomen dat hij over 4 jaar zich weer verkiesbaar stelt maar dan heb je zijn over het paard getilde zoon nog dus is het van de regen in de drup.
Mr. Bean 2 weken geleden
Markjohan, wat fijn nou dat u de Boomers gelijk bekritiseert en zoals u de woorden gebruikt monddood wil maken, blijf gewoon bij het onderwerp, ik leef in geen fantasie wereld en de Boomers denk ik ook niet, in mijn fantasie wereld zou men wat meer fatsoen hebben tegenover anderen !
divar 2 weken geleden
een gewone Amerikaan zou 20 jaar cel krijgen voor de dingen die Trumpp gedaan heeft .
Fatsoen 2 weken geleden
Over 2 weken is hij weer burger dus dan gevangen zetten. Hij heeft aangezet tot geweld en bestorming capitool waarbij 5 doden zijn gevallen.
Rokko24 2 weken geleden
Relax mensen, Trump zal niet impeached worden. Een feitje ze hebben Pelosi der laptop. Er zijn nieuwe video’s uit van hunter met kleine meisjes. Deze dagen zullen nog spannend worden, en Trump is nog steeds POTUS. Grtjes (*_-).
Rokko24 2 weken geleden
https://tv.gab.com/channel/realdonaldtrump/view/we-have-to-have-peace-5ff62ceaf0a21cb861e2a3d2
MarkJohan 2 weken geleden
@Mr. Bean Je ben een Boomer ik heb uitgelegd hoe het werkt dus Ja je leeft in een NOS fantasie wereld. En je ben niet de Moderator dus ik zeg wat ik wil tot de Technocraten me Mond dood maken.
hanshofman 2 weken geleden
Waar bemoeien mensen in links democratisch () Nederland zich mee ????? La Vinci.. Goed verwoord!
Napoleone 2 weken geleden
Wanneer men deze dictator niet berecht zal hij de komende 4 jr. voor nog veel meer leugens en ellende gaan zorgen. Hij weet precies hoe een meute achterlijke Amerikanen van alles wijs te maken en te laten uitvoeren, dat is nu wel gebleken. Wat hij heeft gedaan is strafbaar en moet als zodanig behandeld worden. Er zouden nog meer doden te betreuren zijn geweest wanneer men de mensen in functie in het capitool niet in veiligheid had kunnen brengen!
MarkJohan 2 weken geleden
@Napoleone 75 miljoen Amerikanen weg zetten als achterlijk en niet inzien wat voor Haat je zelf spreekt. Dit is dus precies wat ik bedoel.
Rokko24 2 weken geleden
@MarkJohan: Laat gaan, de meeste hier zijn gevoed met haat en weten niet waar ze het over hebben.De media heeft ook in Nederland zijn rotte vruchten geworpen, en de schapen volgen blindelings.
Mr. Bean 2 weken geleden
MarkJ. Ik spreek altijd iemand aan met u, en kijk, dat bedoel ik nou, natrappen heeft geen zin !
MarkJohan 2 weken geleden
@Mr. Bean Na 4 jaar Antifa en BLM geweld en leugen op leugen van de MSM is er geen respect. Het is klaar het is over Ik spreek mensen niet aan met U die mij mond dood willen maken en het liefst in een Gulag stoppen.En als je denk dat Biden de grote verzoener zal zijn in Amerika dan leef je toch echt in een andere realiteit.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Ik verwacht niet dat hij nog afgezet zal worden maar het zou wel heel goed zijn om te voorkomen dat deze levensgevaarlijke gek zich over 4 jaar weer beschikbaar zou kunnen stellen voor het presidentschap. Dit soort types doen niets anders dan opruien, een deel van de mensen naar de mond praten, verdeeldheid en haat zaaien, van alles kapot maken. Niemand heeft daar enige baat bij, integendeel.
F blade 2 weken geleden
trump zal zich niet aan de kant laten zetten door de democraten die massaal fraude hebben gepleegd iedere blinde kon dat zien aallss joe aan de macht komt zal hij direct worden vervangen door de die meid kamela
Mr. Bean 2 weken geleden
87 % eens met de stelling.
Peter0507 2 weken geleden
Skaapjes
verbrugghe r 2 weken geleden
De speech van Trump hebben ze niet helemaal laten horen in Nederland. Trouwens nergens in Europa. Als je goed luistert naar zijn speech...want hier word alles verdraaid Trump dit en Trump dat goed luisteren. Ze zijn bang dat alles naar boven komt ivm corona, en de Deep State. Corona is een dekmantel om de mensen zoveel mogelijk in angst te houden. Want anders klopt hun agenda niet meer, vaccineren is gewoon om de wereldbevolking uit te dunnen. Voor de mensen die nog niet wakker zijn ,dit zijn de woorden van Klaus Schwab zoek het maar op. Rutte heeft ook gezegd we gaan niet terug naar het oude normaal. de Jonge heeft gezegd gevaccineerd toch mondkapje en 1,5 meter. In een debat in de kamer vroeg Haga als iedereen gevaccineerd is dan terug naar het normaal, antwoord de Jonge HELAAS NIET. Je vrijheid krijg je niet terug en ook je kinderen en kleinkinderen niet. Dus mensen aan jullie de keus. willen jullie leven net als in China. De duimpjes zullen wel naar beneden gaan, maar je doet maar ik ben wakker en gebruik mijn gezond verstand. ik ben nog steeds bezig om mensen uit hun diepe slaap te halen.
Aceb 2 weken geleden
Ja, als ze een afzettingsprocedure aanspannen, dan gaan z'n ogen misschien open en als het gehonoreerd wordt kan hij nooit geen gooi meer doen naar het presidentschap. Het is zeker te hopen dat hij in z'n laatste presidentsdagen van de rode knoppen afblijft, want die gek is tot alles in staat.
Peter0507 2 weken geleden
Een angstig mens kan je makkelijker regels opleggen.
Rokko24 2 weken geleden
Er zijn al miljoenen mensen van twitter fb en yt gegooid sinds 6 januari, wie zijn nu de echte fascisten en dictators? Als je het antwoord daarop niet weet ben je al verloren. Binnenkort ook hier als je niet de linkse kerk volg.
franal 2 weken geleden
Verbrugghe R; Helemaal met jou stelling eens. De zogenaamde klimaatsverandering is ook gewoon een natuurlijk proces wat niet te stoppen is, heeft niets met de CO2 uitstoot te maken. Maar de mens moet angst aangepraat worden feitelijk een soort massa psychologie. De elektronische slavernij is aangevangen de mens wordt continu gevolgd door camera's en door zijn koopgedrag via de pinpas, de overheid kijkt ten aller tijde mee dus, de democratie is een verkapte dictatuur geworden.
TCB 2 weken geleden
Aan de reacties van sommige hier te lezen slikken zij leugens en complottheorieën als zoete koek. Ongelofelijk! We hebben allemaal kunnen leren op school of helaas ervaren waar dat in Europa pakweg 80 jaar toe geleid heeft van een schreeuwlelijk met een snorretje!
Peter0507 2 weken geleden
Gewoon lekker je familie scheiden op feestdagen en verjaardagen.......maar wel in rijen aanschuiven op vliegveld,winkels en supermarkt.
Peritum ? 2 weken geleden
Hadden ze al veel eerder moeten doen, maar veel mensen waren en zijn financieel afhankelijk van deze schurk en durven hem daarom geen voet dwars te zetten. Deze’ schapen’ zijn mede verantwoordelijk dat deze gevaarlijke gek vier jaar lang het welzijn van Amerika verziekt heeft. Hij is niet meer dan de moderne versie van ‘ el capone ‘ .
verbrugghe r 2 weken geleden
franal. Jammer dat er nog zoveel mensen in diepe slaap zijn, en dan nog denken dat Rutte en de Jonge het goed voor hebben voor de bevolking. Maar dat is helaas een leugen. nu corona is achterhaalt verzinnen ze nu weer een andere variant een mutatie zogenaamd uit UK om de bevolking weer in angst te laten leven. Peritum ?. er is maar 1 gek en dat is Biden die is zo seniel als een aap, hij zal Amerika ten onder brengen niet Trump. Kijk maar naar zijn voorgangers die hebben heel het midden oosten kapot gemaakt. Irak, Libië, Afghanistan en wat heeft het opgeleverd helemaal niets. Alleen een berg doden onder de militairen en de bevolking. Maar daar hoor je niemand over. heel de EU schijt in zijn broek als Trump zijn 2 termijn haalt. En als de MSM nu heel zijn toespraak had laten zien dan had je er anders over gedacht hoop ik. De MSM laat nooit alles zien want dan komt de waarheid boven water. Heb jij op tv gezien dat er in Spanje en Italy (Duitsland)de politie achter de bevolking staat NEE. daar zijn er toch mensen(politie) wakker geworden. En dat noem ik nou censuur eerste klas.
Peter0507 2 weken geleden
Zo.......net terug van het drielandenpunt.............
Peter0507 2 weken geleden
Was gewoon veilig, ben via het vliegveld gegaan.
franal 2 weken geleden
Verbrugghe R; Een groot gedeelte van de NL bevolking is in zeer diepe slaap, schrikken pas wakker als het te laat is; De kudde laat zich in slaap sussen door de lachende leugenaar Mark Rutte en de media, en in het bijzonder door de extreem linkse NOS. CNN, Aljazeera, BBC en Skynews geven objectiever nieuws. Biden; een terminale oude man van 80 kan Amerika ook niet redden, het lijkt op het derde termijn van Obama, heeft tijdens zijn ambtstermijn van acht jaar ook niets gepresteerd, die man heeft veel bloed aan zijn handen, Biden is in feite een marionet, en Obama trekt aan de touwtjes.
Rokko24 2 weken geleden
@franal: Wat denk je van deze? https://media.gab.com/system/media_attachments/files/061/594/495/original/99d81fc405f8fc71.jpeg
isdatzo 2 weken geleden
Zijn hier mensen in Nl. en wat de stelling is. Maakt niet uit. Gaat over alles en niks. Elkaar afmaken triest. Op antwoord qua stelling. Hou SVP die gek heel veel weg van knoppen. Want die geeft niet op.En moest verlies toe geven. Maar met die ego, die drukt nog wel op de knop. Zo niet mag het hopen! Komt toch zijn kinders/j oost mag weten waar ze vandaan gekomen zijn. Ben voor anders gaat die leugenaar zich zelf gratie geven
Rokko24 2 weken geleden
@franal Trouwens 10 plussen voor je post, eindelijk iemand die het plaatje ook ziet met Obama.
antoon 2 weken geleden
China has a state-run media. America has a media-run state.
Rokko24 2 weken geleden
“When you tear out a man’s tongue, you are not proving him a liar — you’re telling the world you fear what he might say”
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.