Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

2021 wordt een beter jaar dan 2020

4.584 stemmen | Geplaatst op 8 januari 2021 | Website

Ja, dat lijkt me wel
22,2%
Nou, dat weet ik niet zo zeker
64,3%
Nee, het wordt een rampjaar
13,5%

Reacties (35)

fiat124sport 2 weken geleden
Hoop dat het een goed jaar gaat worden. Hopelijk stopt het virus en kunnen we van die verschrikkelijke mondkap af ( nutteloos en ziekmakend ding) Iedereen weer gezond en weer leven. Hopelijk een jaar zonder veel klimaatonzin en stikstofwaanzin en dat we maar een goede niet linkse(vvd is ook links) keuze maken met de verkiezingen. Tot slot nog iedereen de beste wensen en zoals altijd tegen klimaatonzin, stikstofwaanzin en voor 130 en horeca en winkels direct open.
Peter1947 2 weken geleden
Altijd positief blijven, dus ook voor dit jaar. Dus gewoon blijven ademhalen en doorgaan met je leven. Wel hoop ik voor bung87 dat hij eindelijk naar zijn geliefde Bali kan gaan. Voor mij zelf heb ik geen wensen, ik ben zo best wel tevreden dus ieder jaar is mij goed genoeg.
Geel Hesje 2 weken geleden
Nee het gaat een vreselijk jaar worden vol met machtsmisbruik onderdrukking propaganda leugens intimidatie en hersenspoeling en alsof dat nog niet erg genoeg is ook nog een enorme toename van verdeeldheid tweedracht haat en onverdraagzaamheid tussen mensen en groepen mensen en dat allemaal tesamen gaat een opmaat zijn richting de "nieuwe maatschappij van morgen" met veel minder menselijkheid en persoonlijke vrijheden en veel meer schendingen van grond en mensen rechten. En nee dat is geen zwart-kijken want denk maar niet dat dit alles allemaal zomaar toevallig gebeurt en denk maar niet dat de vrijheden die iedereen onder dwang heeft moeten inleveren zomaar aan de burgers terug worden gegeven. U straks zult nog terug gaan verlangen naar 2020. Echt waar.
Peter0507 2 weken geleden
Ligt aan uitslag van 17 maart, kan de ellende misschien wel eens 4 jaar worden doorgetrokken.
Frank2 2 weken geleden
Het ligt er natuurlijk maar aan uit welke invalshoek je deze stelling bekijkt. Ik ben zijdelings betrokken bij de horeca. Dus echt veel slechter dan 2020 moet het niet worden, anders gaan er veel rake klappen vallen. De bedrijven zullen het niet overleven als het even slecht/goed gaat dan in 2020. Immers het vet is van de botten, het eigen vermogen is verdampt en de spaarpotten zijn leeg en "vers" geld is er niet meer. De steun die de overheid biedt is karig en onvoldoende en komt over het algemeen veel te laat op de plaats waar het nodig is. Dus: Het wordt beter.
Peritum ? 2 weken geleden
Het begin is in ieder geval al desastreus, de rest van het jaar zal het niet veel beter worden gezien het anarchisme onder de bevolking en de ‘ ikke ikke ‘ mentaliteit.
DeurtieHerrie 2 weken geleden
@ Geel Hesje Verdeeldheid, tweedracht en haat wordt gezaaid door reacties zoals o.a. de uwe. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. En het wordt hoop ik een beter jaar.
wispelhuis 2 weken geleden
DeurtieHerrie slaat de spijker op de kop. Al die onzin roeptoeters roepen maar wat en dragen niets bij aan een zinnige discussie.
Rokko24 2 weken geleden
Iedereen hoopt natuurlijk op een beter jaar! Maar tussen hoop en realiteit zit een groot verschil. Ik zag dit bericht vandaag langskomen, en ik zeg niet dat dit gaat gebeuren maar er zijn mensen die voor deze maatregel zijn. https://www.ad.nl/binnenland/een-hek-om-bergschenhoek-om-britse-coronavariant-tegen-te-houden-het-kan-helpen~ac146a12/
Peter0507 2 weken geleden
Een angstig mens kan je makkelijker regels opleggen.
dutchy71 2 weken geleden
Allemaal hoop ik iedereen een gezonde nieuwe jaar, En veel liefde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIEHRA 2 weken geleden
Heb toch het gevoel dat we langzaam de goede kant op gaan en als we nu met zijn allen de moed op kunnen brengen om onze schouders daar onder te zetten en koers weten te houden komen we beslist weer terug op de begaanbare weg die we noodgedwongen tijdelijk hebben moeten verlaten; dan wordt het beslist toch nog een goed jaar 2021 dat ik een ieder, zonder uitzondering, van Harte toewens !
Aceb 2 weken geleden
Alhoewel ik wel een glazen bol heb (leuk om mee te fotograferen) zie ik er alleen het heden in en dan ook nog eens ondersteboven. Dus qua voorspelling begin ik maar niet aan een visie op de toekomst. In januari zeg je bv. leuk, dat we er wat bij krijgen en komt er een big smile rondom de mond en in maart/april is alle smile weg, komen er tranen in de ogen en hangen de mondhoeken tot op de grond. Prijs de dag niet voordat het avond is, zal ik dan ook maar zeggen. Ik zie wel en probeer op alles wat er op me afkomt zo goed mogelijk te anticiperen.
wiljijmij 2 weken geleden
Heb er een zwaar hoofd in,die cororna zal voorlopig nog lang niet voorbij zijn dit zal nog duren tot eind maart 2025 !!! Zal wel veel duimpjes naar beneden opbrengen,maar mensen zijn nog steeds niet wakker.Het zal nog veel erger worden we raken al onze vrijheden kwijt.Hoe kom ik aan die datum wil ik wel zeggen maar ik mag waarschijnlijk de naam van die site niet neer zetten hier als je dat leest staat er ons nog een hoop elende te wachten helaas...... stop the world controle .....lees en huiver!!
kevertje1 2 weken geleden
Altijd positief blijven. Echt veel slechter dan 2020 kan het toch niet worden??? Er komt licht aan het eind van de tunnel
Dagobert1957 2 weken geleden
Geen Mondkapje, geringe toename van besmettingen. Wel mondkapje, hoge toename van besmettingen. Geen Lockdown, weinig besmettingen. Wel lockdown, nog meer besmettingen! Jongens als je het antwoord heb op Corona/Covid? Zeg het maar! Komend jaar, braaf als schaapjes doen wat de politiek voorschrijft. Gelukkig zijn er uitzonderingen!
Kwek 2 weken geleden
Nou, ik denk dat de gevolgen van de coronacrisis het komend jaar pas echt duidelijk gaat worden. Al die miljarden moeten ergens vandaan gaan komen dus zullen we worden voorbereid op stevige bezuinigingen voor het jaar daarop.
Peter0507 2 weken geleden
We zijn d'r voorlopig niet van af. Op Bali is de Poelifinario-variant vastgesteld.
Dagobert1957 2 weken geleden
Goed Nieuwjaar! 'Zuid-Afrikaanse variant' coronavirus in Nederland vastgesteld BILTHOVEN (ANP) - De 'Zuid-Afrikaanse mutatie' van het coronavirus is nu ook in Nederland vastgesteld. Een persoon uit de regio Midden- en West-Brabant blijkt de variant te hebben opgelopen. De persoon is op 22 december getest en deze donderdag bleek dat het om de nieuwe versie van het virus gaat. Dat meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). ANP in Gezond • 8 januari 2021 - 16:36 Het is niet bekend of de Brabander onlangs in Zuid-Afrika is geweest. De 'Britse variant' is al bij ongeveer vijftig mensen in Nederland aangetroffen, onder wie ongeveer dertig mensen uit het Zuid-Hollandse Bergschenhoek en omgeving. Velen van hen waren niet in Groot-Brittannië. De beide versies lijken besmettelijker te zijn dan andere coronavarianten, maar lijken niet meer gezondheidsschade aan te richten. Volgens de eerste onderzoeken werken de ontwikkelde coronavaccins ook tegen de twee mutaties. Omdat de varianten besmettelijker zijn dan eerdere coronaversies, is de kans groot dat ze over een tijdje meer voorkomen. Als ze besmettelijker zijn en zich dus gemakkelijker verspreiden, kan dit ook betekenen dat het aantal positieve tests en het aantal ziekenhuisopnames voorlopig hoog blijft Dat virussen muteren, gebeurt heel vaak.
Dagobert1957 2 weken geleden
SLAAP KINDJE SLAAP! Meerderheid Nederlanders is voor verlengen lockdown' HILVERSUM (ANP) - Twee derde van de Nederlanders (65 procent) is voor het verlengen van de huidige lockdown. Dat meldt het tv-programma EenVandaag op basis van een onderzoek onder ruim 25.000 mensen. Een kwart van de ondervraagden (25 procent) is tegen verlenging. ANP in Binnenland • 8 januari 2021 - 16:35 Over nog strengere maatregelen dan op dit moment, waardoor mensen bijvoorbeeld de deur niet meer uit mogen behalve voor noodzakelijke boodschappen, bestaat verdeeldheid. 41 procent van de ondervraagden is daarvoor, omdat zo'n nog strengere lockdown in hun ogen het enige is dat helpt, zolang niet iedereen is gevaccineerd. Maar 46 procent is tegen. Deze mensen denken dat verzwaring van de regels niet helpt, aangezien mensen hun eigen gedrag moeten aanpassen. En dat gebeurt nu ook niet voldoende. Voorstanders van het verlengen van de huidige lockdown vinden versoepeling op 19 januari te vroeg, omdat de besmettingscijfers nog niet naar een acceptabel niveau zijn gedaald. Ook zijn zij bang voor de gevolgen van de Britse variant van het virus. Veel ondervraagden willen dat er strenger gecontroleerd wordt op het naleven van de coronamaatregelen. Sommige deelnemers aan het onderzoek vinden een avondklok geen slecht idee.
hanshofman 2 weken geleden
kevertje1 Dat licht er maar aan welke tunnel iemand heeft gekozen in zijn / haar persoonlijk leven... Er is een brede en een smalle tunnel... een brede en een smalle weg... Op die brede schreeuwen mensen om weer te kunnen feesten en om zogenaamde vrijheid.. Maar het einde er van voert naar de leegte en de geestelijke dood. De smalle we, lijkt eng, maar er heerst innerlijke vrede en rust, vergevingsgezindheid en omzien naar anderen vanuit een onvoorwaardelijke liefde. En het einde voert naar het licht en een eeuwige vrede.. Ja, het word een geweldig jaar op die smalle weg... Ieder een mooi en gezond 2021 toegewenst!
Aceb 2 weken geleden
Momenteel heb ik veel last van de Vlissingse variant. Ik zit teveel binnen, weet nog steeds geen antwoord op m'n vragen, blijf nog steeds in het ongewisse, heb in de loop der jaren enig buikvet opgebouwd en maak me ongerust, waarom ik niet ongerust ben over het corona virus, inmiddels virussen..... Maar er gloort hoop. Er komen steeds meer vaccins bij, mogen straks 2 mondkapjes dragen, 3 winkelwagentjes nemen, alleen nog op bezoek gaan bij ons eigen, zelf onze timer inschakelen om negen minuten aftellen, vooraleer onze handen weer te wassen, daarna natuurlijk niet met de handen in het haar gaan zitten, want dan moet je je handen weer wassen etc. etc. Het komt vast weer allemaal goed, want in 2030 rijden we electrisch, zijn van het gas af, hebben we in Vlissingen voldoende woonruimte voor arbeidsmigranten, wordt Brit weer een hotel, mogen bijstanders voedsel ontvangen van familie en wat nog meer. Dus wie maakt zich nog druk om Corona en de toekomst ???
Peter0507 2 weken geleden
"Tja" zei de Groen Links stemmer die voor de windmolens stemde, "als ze maar niet bij mij staan."
Odyna 2 weken geleden
Met Rutte wordt een kutjaar als hij weer aan de macht komt! De samenleving wordt dom gehouden zoals altijd!!
Odyna 2 weken geleden
Met criminaliteit deze verder gaat, armoede voor ouderen en minima etc ...afijn wij kennen het wel !!
Christina Rouw 2 weken geleden
Ik woon in een flat Beneden in de hal hangt een bericht Mondkapjes verplicht ik kom binnen doe 10 stappen naar de lift dan ben ik weer buiten. dus ik moet voor die 10 stappen een mondkapje opzetten waar zijn we in Godsnaam mee bezig
wijari 2 weken geleden
Morgen schijnt de zon en kunnen wij schaatsen,hoera
wij zijn het 2 weken geleden
Of het een beter jaar WORDT weet ik niet. Dat ik het voor mezelf een beter jaar MAAK weet ik al wel. Ik ga simpelweg meer genieten van onze (gezin) gezondheid tot nu toe, van een dak boven mijn hoofd, van de zon -als die schijnt- lekker naar buiten, elke dag lekker kunnen eten. Miljoenen hebben dat niet. Ik voel me gezegend en ga me daar nog meer bewust van zijn! Omdenken, kost misschien wat moeite, maar scheelt een hoop stress en negativiteit.
Breen Handel 2 weken geleden
Heeft iemand ergens het (fake?) nieuws gelezen dat Manon Riemens na de vaccinatie bultjes met een blauwe gloed gekregen heeft? De melder van dit bericht geeft geen bron. Ik ben benieuwd..
Obli 2 weken geleden
Ik ga er vanuit dat iedereen wakker word dit jaar en gaat inzien dat alle kolder maatregelen de situatie alleen verergeren. Dus vanaf nu gaan we weer normaal doen, schaffen we alle onzin regels af en gaan we weer leven. 2021 word een jaar van opluchting.
Obli 2 weken geleden
Hanshofman jij loopt op die smalle weg? Hou je er rekening mee dat het nu erg glad is vanwege landbouw slik en dat de trekkers tegenwoordig erg hard kunnen rijden. Een dikke john deere met een 3assige kipper vol peeen kop je niet terug.
DeurtieHerrie 2 weken geleden
Als het gemiddelde IQ van de Zeeuwse bevolking wordt afgemeten aan de reacties op deze stelling komen we uit op 62. Das niet best.............
Obli 2 weken geleden
Deurtiherrie reken jezelf even niet mee, komen we wat hoger uit....
kevertje1 2 weken geleden
hanshofman. Heeft u goed gestrooid op uw smalle weggetje?? Anders kon u wel eens lelijk op uw gezicht ( ja ik hou het altijd netjes) gaan. Dat zweverige gedoe geloof ik niet in.
Obli 2 weken geleden
https://www.gofundme.com/f/rechtszaak-tegen-de-mondkapjes
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.