Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twitter, Facebook en Instagram schorsen account Trump

4.237 stemmen | Geplaatst op 7 januari 2021 | Website

Terecht!
89,3%
Nee, onterecht
10,7%

Reacties (43)

dutchy71 2 weken geleden
Dictator Trump, Hitst aanhang op tot aanval op democratie VS, Gevaarlijk ventje vindt ik, Als dit maar goedkomt.
flater 2 weken geleden
Gelijk hebben ze, een uiterst gevaarlijk mannetje, Jammer dat de USA is veranderd in een bananen republiek. Ik denk dat achter Trump veel meer zit verborgen en dat hij bang is dat het bekend word. Slechte verliezer!!
Peritum ? 2 weken geleden
De stabiliteit van de ‘ grote Amerikaanse natie ‘ hangt aan een zijden draadje zoals blijkt. Welk land of natie is nu de bananenrepubliek? Alleen het kleine snorretje ontbreekt bij deze gevaarlijke pias. ‘ Amerika, land van onbegrensde mogelijkheden’ , wat een waar gezegde !
fiat124sport 2 weken geleden
Onterecht en we kunnen negatief doen over trump , maar we spreken elkaar weer na 4 jaar linkse politiek, hoeveel klimaatonzin en kosten er dan door heen zijn gedrukt. Dan kijken we misschien heel anders aan . Het zal er in ieder geval niet beter op worden de komende jaren. Tot slot tegen klimaatonzin, stikstofwaanzin voor 130 en winkels en horeca open.
Peter0507 2 weken geleden
Kortzichtige politiek van eerste 3 bovenstaande antwoorden. Trump is een van de weinige die gevaar van China ziet. Dit zal leiden tot massa immigratie in Europa op langere latere termijn. Waarom? Kijk naar Afrika, het rijkste continent wat betreft bv grondstoffen. China zet daar momenteel de grootste stappen. Visserij met moderne schepen en locals verdienen nix meer, treinmachinisten zijn Chinees, bodem wordt leeg gehaald en zo zijn er nog 1001 voorbeelden.......maar net als klimaat, het treft ons niet persoonlijk, we kunnen het vooruit schuiven. Verder natuurlijk niet normaal in DC wat er gebeurt.
Fatsoen 2 weken geleden
Terecht. Maar dit is niet meer te stoppen. Miljoenen Amerikanen zijn aljarenlang opgehitst, nu zijn die domme lui onderhand zó kwaad omdat ze verloren hebben dat Trump ze álles kan laten doen en daar zal hij gebruik van maken.
bung 87 2 weken geleden
peter0507: kijk eens wat nederland 350 jaar in indonesia heeft gedaan. van het plunderen daar is nederland rijk geworden. daar hadden de blanke plantagehouders honderden arbeiders die het minste loon kregen--waar hun vrouwen diensmeisjes hadden die dag en nacht klaar moesten staan. makkelijk om te schelden op china maar vergeten dat nederland misschien nog erger tekeer ging.
divar 2 weken geleden
van Donald kun je ook Adolf maken heb enkel 1 letter over
Peter0507 2 weken geleden
@bung: kromme vergelijking, er is voortschrijdend inzicht en communicatie en techniek en waarden/normen veranderen. Dat heet tegenwoordig stilstand, net als het feit dat u geen mobiel heeft.
Peter0507 2 weken geleden
herstel: smartphone.
Peter0507 2 weken geleden
En die dienstmeisjes gaat u gebruik van maken als u in Indonesië zit, alleen gebruikt men nu een andere naam.
Allem 2 weken geleden
@fiat124sport is de enige op dit forum die snapt wat er staat te gebeuren. De democraten in Amerika zijn een bonte verzameling van linkse sympathisanten die de economie om zeep zullen helpen, en idd de klimaatterroristen doen een rondedans. Die Biden is een slapjanus, de Trump aanhangers hebben wel degelijk een punt.
Rokko24 2 weken geleden
Voor mensen die denken dat Trump slecht is/was, beseffen niet wat er komen gaat. Trump was onze laatste hoop voor de val van het Westen. Nu zal het communisme de wereld over nemen. En deze verkiezingen zijn 100% gestolen, ik heb het zelf live gezien. Blijf vooral de media volgen dan weet je zeker dat je bedonderd worden. Als laatste D.C was een valstrik van antifa. Zoek het op de bewijzen zijn er.
annemien123 2 weken geleden
Trump was niks, is niks en wordt ook nooit meer wat. Je zal maar zo'n halve zool hebben die het land bestuurd. Maar pas op hier in Nederland lopen er ook een paar van die gekke personen rond. Komen jullie nog wel achter, zeker die nu zo voor Trump zijn.
velder 2 weken geleden
De V.S. moet tegen Trump beschermd worden alsook de man tegen zichzelf. Hij is dusdanig gekrenkt dat hij momenteel in een soort psychotische waan leeft. Ieder onderzoek en iedere rechter waar één van zijn 60 rechtszaken hebben gespeeld geven aan dat de verkiezingen eerlijk zijn verlopen. Hij stimuleert terroristen om het heft in eigen hand te nemen. Kortom niet alleen zijn accounts blokkeren ook voor de duur nog uit zijn ambt zetten. En linkse elite in de V.S.? Voor hen is de vvd hier een communistische partij. Er bestaat geen links in de V.S. Alleen rechts en rechtser.
Farmer. 2 weken geleden
De heer Trump was tijdens zijn ambtsperiode regelmatig bot, lomp en kort door de bocht. Dacht ook vaak zwart-wit en sprak zich ook niet altijd ondubbelzinnig uit over rechts extremisme. Zijn speerpunt was het behartigen van de belangen van de gemiddelde Amerikaanse arbeider. De belangen van deze middengroep is door de Democraten jarenlang verwaarloosd. Maar het belangrijkste wat uit zijn regeerperiode naar voren is gekomen is de rol van de media. Vroeger leerde ik dat naast de drie machten er nog een vierde invloedrijke macht was, te weten de overheidsadministratie ofwel de ambtenarij. Deze ongezonde situatie is door de jaren heen door nieuwe regelgeving aan invloed ingeperkt, te denken valt o.a. aan de invoering van de Wet Openbaar bestuur. Maar een nieuw fenomeen, en dat zien we al een aantal decennia, is de ontwikkeling van een vijfde macht, te weten de media. Deze invloed is enorm en verontrustend en neemt nog steeds toe. Kritiek op de media wordt direct afgestraft als kritiek op de vrije pers en daarmee wordt elke discussie direct monddood gemaakt. Wat leven we toch in een vrij land!
bung 87 2 weken geleden
peter0507: jij ontkent de waarheid en jij hebt een zieke geest. op jou beantwoord ik niet meer.
KIEHRA 2 weken geleden
Gisteren het Trump incident op TV gezien en wat mij hogelijk verbaast is, dat hij niet is opgepakt op beschuldiging van volks ophitserei, uitlokken van incidenten en het voorbereiden van een Staatsgreep. Het verkondigen van diefstal verkiezingen, frauderen van de verkiezingsuitslag, en het zichzelf benoemen tot de feitelijk verkozen nieuwe Amerikaanse President is door hem op geen enkele manier te onderbouwen en druist direct in tegen de Amerikaanse wetgeving met betrekking tot de uitslag van de vastgestelde verkiezingsuitslag. Deze heer flipt langs alle kanten en is als President de Amerikaanse Staat onwaardig geworden. Ik vraag mij stellig af of hij weg kan komen met de gevolgen die zich gisteren hebben geopenbaard; hij is daar direct de verantwoordelijk persoon voor ! Amerika heeft wereldwijd met dit incident laten zien niet opgewassen te zijn met dit soort narcisten die zichzelf verheerlijken ten koste van alles wat in hun brein te vinden is om hun ongelijk te verdoezelen en verder leven in hun eigen gelijk. Als zich dit in Nederland had afgespeeld was de aanstichter linea recta achter slot en grendel geplaatst !
Marginaal 2 weken geleden
Elke censuur is een vorm van wantrouwen aan het kritisch beoordelingsvermogen van het induvidu.
MarkJohan 2 weken geleden
Laat de technocraten maar censuur toe passen en iedereen mond dood maken en dan verbaasd zijn als er straks geweld gebruikt word Boomers
Johan__ 2 weken geleden
De weg ligt nu open naar de Great Reset. We spreken elkaar over een jaar weer eens hierover. Nu wordt alles vrede met Biden/Harris. Einde rascisme! Einde Klimaatopwarming! Einde armoede! en einde COVID!! Biden is een god! (/sacasme modus off)
Peter0507 2 weken geleden
De VVD staat er ondertussen riant voor: 42 zetels. De PVV (22) en het CDA (21) volgen op gepaste afstand...........prachtige coalitie, elke week stijgend.......wat een verademing.
Mesk 2 weken geleden
opsluiten die gekke trump en nooit meer loslaten. dat noemen ze dan een president. oorlog en gedonder krijg je van zon iemand. weg ermee, rare mannetjes aap.
Mr. Bean 2 weken geleden
Die MALLOOT kan niet tegen zijn verlies, is op z'n dood voor wat er komen gaat als hij president af is. Is de staat miljoenen schuldig wegens onbetaalde belasting en fraude en kan dan daarvoor vervolgd worden, geen president bescherming meer, maar op het matje, dit is één van de grootste reden voor die opstandige gek. Levensgevaarlijke man, Biden mag wel ogen in z'n rug hebben !
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Trump is een levensgevaarlijke gek die 4 jaar lang alleen maar haat en verdeeldheid gezaaid heeft, een heel groot deel van de bevolking opgehitst heeft, allerlei goede zaken afgebroken heeft, een drama was voor armoede, natuur, milieu en dierenwelzijn.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Het feit dat die gekke Thierry Baudet zelfs ook vannacht nog als enige Nederlandse partij;leider achter Trump bleef staan geeft ook wel aan hoe hij steeds meer de weg kwijt is en hoe gevaarlijk het is om macht te krijgen.
Aceb 2 weken geleden
Trump, de man die Amerika (weer) groot zou maken, maar totaal vergat dat hij het alleen in de USA voor het zeggen had. Trump, die zijn verkiezingen won van Mevrouwtje Clinton, waar een zwaare lucht van fraude aan zat. Trump, die nu de pot verwijt, dat de pot de ketel verwijt en al naar het lijkt een koekje van eigen deeg heeft gekregen. Trump, die met elk werelddeel en land ruzie zocht en hen verweet dat ze teveel op de USA leunden en profiteerden, Trump, die niet wilde zien dat het aan de mentaliteit van de inwoners zelf lag (met het onverzadigbare uitgave patroon van de bevolking). Trump, die zich te ultra rechts opstelde en daardoor menig gematigde republikein naar de democraten joeg. Trump, die menig topambtenaar en adviseur ontsloeg en maar niet kan bevatten dat hijzelf de oorzaak is van de problemen. Trump, die de democratie in de USA liever om zeep helpt en zich als dictator opstelt, door z'n verlies niet toe wilt geven..... Lekker ventje toch???
GinaHeynze 2 weken geleden
Trump is een gevaarlijke narcistische persoonlijkheid. Daar is de wereld nog niet vanaf.
Aceb 2 weken geleden
En Nee, ik ben niet links, ik ben niet rechts en niet in het midden.
La Vinci 2 weken geleden
Persoonlijk vind ik het merendeel van de reactie hier erg kolderiek. Waar het eigenlijk om draait is vrijheid van menings uiting. Wat je ook vind van Trump het is niet netjes dat iemand zomaar monddood kan worden gemaakt. Een ieder mens heeft het recht op het vrij uiten van zijn mening en dat is de basis van democratie. Zodra we mensen hiervan gaan uitsluiten zijn we net zo slecht als China, Rusland en andere dictatoriale landen. Trump is absoluut niet mijn favoriet en Biden is een sukkel, laten we hopen dat gezond verstand de boventoon zal gaan voeren want de echte slachtoffers zullen uiteindelijk de gewone hard werkende mensen ongeacht kleur of afkomst zijn.
velder 2 weken geleden
@Vinci. Je hebt gelijk dat vrijheid van meningsuiting een groot goed is. Dat mag je niet zomaar opzij schuiven. Echter wanneer deze vrijheid een gevaar wordt voor de samenleving, dat deze mening opruiend is en via onderzoek en rechters duidelijk als onwaar is betiteld dan moet je wel gaan kijken naar het beschermen van die samenleving. Had hij gisteren gezegd houd het bij spandoeken en blijf buiten dan was het een ander verhaal. Hij jut Willens en wetens een menigte op tot geweld. Zijn partijgenoten, nota bene zijn eigen regering vraagt zich af of ze hem niet uit het ambt moeten zetten. Daar valt toch het fundament en legitimiteit van zijn presidentschap mee? En ik denk oprecht hij momenteel ontoerekeningsvatbaar is. Maar daar moet een arts maar over beslissen.
Peter0507 2 weken geleden
Hm, als rechters dan je juiste uitspraken doen, dan zullen we ook anders over de toeslagen affaire moeten gaan denken.
F blade 2 weken geleden
wel leuk en duidelijk dat het meren deel hier niet verder heeft gekeken dan de MSM
Breen Handel 2 weken geleden
Ongeacht de persoon, dit is beperking van vrijheid van meningsuiting en discriminatie. Volgens mij is dat in de wet verboden.
mikel66 2 weken geleden
tja in de vs hebben ze trump en wij hebben wilders,
F blade 2 weken geleden
klopt breen handel ,dat gebeurd niet alleen bij trump maar ook hier op dit forum als het de heren niet aanstaat wat je hier neerzet , word het ook verwijderd ,,, mikel66wat wilders hier mee te maken ?
MarkJohan 2 weken geleden
@velder 4jaar lang Russian Collusion Leugens BLM en Antifa die Maanden lang alles ik de fik staken daar word niks aan gedaan dus het is gewoon kolder wat je zegt
Johan__ 2 weken geleden
Die gek en zijn maat met die hoorns in The Capitol zijn ontmaskerd als antifa tuig. Soros heeft gewonnen.
Johan__ 2 weken geleden
@velder, hoop tegenstrijdigheden lul je. "Je hebt gelijk dat vrijheid van meningsuiting een groot goed is. Dat mag je niet zomaar opzij schuiven. Echter wanneer deze vrijheid een gevaar wordt voor de samenleving, dat deze mening opruiend is en via onderzoek en rechters duidelijk als onwaar is betiteld dan moet je wel gaan kijken naar het beschermen van die samenleving". En jij gaat dat bepalen ? Lees het nog eens. Heel eng. En 80% van de NL bevolking lijkt dit China-model na te streven.
antoon 2 weken geleden
de meeste schapen hier leven in de Matrix......
Peter0507 2 weken geleden
De VVD staat er ondertussen riant voor: 42 zetels. De PVV (22) en het CDA (21) volgen op gepaste afstand...........prachtige coalitie, elke week stijgend.......wat een verademing.........met ja21 erbij komen we op meer als 100 zetels! Weg met links pamperen!!
famclaes 2 weken geleden
Hebben we al een niet meer zo’n coalitie gehad, ongeveer 10 jaar geleden waar Wilders na 2 jaar al er de brui aan gaf.
antoon 2 weken geleden
https://youtu.be/T-BLfxQ7D7U
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.