Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De lockdown maatregelen moeten verlengd worden

3.995 stemmen | Geplaatst op 4 januari 2021 | Website

Eens
66,2%
Oneens
33,8%

Reacties (32)

Obli 3 weken geleden
Het lijkt mij enorm sterk dat hier mensen kiezen voor verlenging van de lock down. Dit stinkt naar sabotage van de stelling.
Geel Hesje 3 weken geleden
Onze lockdown niet verlengen omdat Duitsland haar lockdown verlengt heeft aub. De grenzen pottdicht afsluiten voor iedereen die geen Nederlander is is een veel betere oplossing. Ieder zijn eigen land ieder zijn eigen corona regels en ieder zijn eigen lockdown. En dat totdat heel Nederland én al onze buurlanden volledig virusvrij zijn.
Kees76-5 3 weken geleden
Verlengen? Ik zou eerder zeggen de bestaande lockdown maatregelen beter handhaven.
Peter0507 3 weken geleden
Kom tot Mij allen op het Malieveld die vermoeid en belast zijn door de lockdown en Ik zal u rust geven via een prik in Uw rechter bovenarm.
Obli 3 weken geleden
Waar ga jij mee prikken dan?
Dagobert1957 3 weken geleden
Tja wat hier dan van te denken? Bericht PZC van 04012021: Minder coronapatiënten in Zeeuwse ziekenhuizen GOES / TERNEUZEN - In de twee Zeeuwse ziekenhuizen liggen 31 coronapatiënten. Dat zijn 6 patiënten minder dan een week geleden. Op de ic's worden 8 mensen behandeld, 1 minder dan in de laatste week van 2020. Bericht Omroep Zeeland van 04012021 Aantal Zeeuwse coronapatiënten in ziekenhuis onverminderd hoog Het aantal Zeeuwse coronapatiënten in de ziekenhuizen blijft onverminderd hoog. Op dit moment zijn dat er 27.
MarkJohan 3 weken geleden
Volgens mij willen Sommige Lockdown voor de rest van hun leven
bung 87 3 weken geleden
peter0507: ben niet vermoeid en word alleen belast door financien--DUS ontbreek ik op het maliveld.
tati 1 3 weken geleden
gewoon verlengen tot de cijfers naar beneden gaan , .MAAR REDACTIE DOE EENS EEN ANDERE STELLING, GRAAG CORONA VRIJ, OF VIND U HET ZO ZINVOL OM MENSEN TEGEN ELKAAR OP TE ZETTEN ?
famclaes 3 weken geleden
Duitsland verlengt de lockdown en aangezien Nederland een provincie is van Duitsland verlengt Nederland waarschijnlijk ook de lockdown.
verbrugghe r 3 weken geleden
Homepagina » Buitenland » Portugese zorgmedewerker sterft 2 dagen na coronavaccin, gezondheidsinstanties ‘alert’ zorgmedewerker Foto: CC0 Portugese zorgmedewerker sterft 2 dagen na coronavaccin, gezondheidsinstanties ‘alert’ in Buitenland 4 januari 2021 11:45 37 Reacties De Portugese gezondheidsautoriteiten zijn alert na de onverklaarbare dood van een zorgmedewerker. De 41-jarige vrouw uit Maia stierf twee dagen nadat ze haar eerste dosis van het coronvaccin had gekregen. Ze overleed op nieuwjaarsdag terwijl ze in bed lag. Lokale media schrijven dat haar lichaam is gevonden door haar partner. Hij belde een ambulance, waarna het slachtoffer tevergeefs werd gereanimeerd. De vrouw was één van de 538 zorgprofessionals van een ziekenhuis in de stad Porto die afgelopen woensdag het coronavaccin van Pfizer/BioNTech hebben gekregen. En al degene die nog Lockdown willen die worden nooit meer wakker.
Dagobert1957 3 weken geleden
Lockdown? Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen stijgt met 135 ZEIST (ANP) - Het aantal coronapatiënten in Nederlandse ziekenhuizen is toegenomen tot 2836. Dat zijn er 135 meer dan zondag, meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Van de opgenomen patiënten met Covid-19 liggen er 706 op intensivecareafdelingen, 11 meer dan zondag.
dutchy71 3 weken geleden
Open die handel, Er komen in de toekomst nog zeker virussen bij je kan niet eeuwig lockdowns invoeren, Kom op met die spuit, Klaar met dat geneuzel genoeg is genoeg, Heel de economie gaat naar de kloten!!!!!
Peter1947 3 weken geleden
@bung87 wil graag naar Bali. Ik zou het niet doen en ga dan maar liever nog een poosje in afzondering. https://www.welingelichtekringen.nl/natuur-en-milieu/2411135/op-strand-in-bali-spoelt-dagelijks-60-ton-plastic-aan.html.
verbrugghe r 3 weken geleden
lees de bijsluiter maar eens van Pfizer/BioNTech.
tati 1 3 weken geleden
Verbrugge r lees ook eens de bijsluiter van een gewoon paracetamol, of een ander gewoon pilletje
John Kosters 3 weken geleden
Inenten is niet nodig ik hoef geen baby feutus en zware metalen in mijn lichaam.
KIEHRA 3 weken geleden
Wat is een loc-down eigenlijk waard wanneer alle essentiële en "noodzakelijkerwijze" druk bezochte winkels gewoon openblijven, bussen, treinen en taxi's blijven rijden, vliegtuigen blijven vliegen, kerken, moskeeën en andere sekten gewoon hun gang kunnen blijven gaan, groepsvorming in besloten kring veelal onopgemerkt blijven plaatsvinden en zo meer van dat gedoe waarop een lock-down vrijwel geen enkele vat heeft ? Sinds de mondlapjesplicht gieren de cijfers de hoogte in en is er eigenlijk sprake van de mondlapjes besmettingen en wel hierom: het massaal telkens hergebruiken van die lapjes is spelen met de feiten dat opgevangen deeltjes worden opgespaard en achtereenvolgens bij een volgend gebruik de besmetting kan veroorzaken. Let wel, slechts enkelingen zal daar mogelijk hinder van kunnen ondervinden maar de grote meerderheid heeft daar mogelijk totaal geen last van. Desalniettemin zitten wij wel met zijn allen in de lock-down en helpt dat ? hu...……….
Peter0507 3 weken geleden
Zeg eens eerlijk allemaal.......wie heeft er het laatste jaar meer als 3 verschillende mondluiers gedragen?
Rianne07 3 weken geleden
Die mondlapjes hebben totaal geen enkel nut. De landen om ons heen hebben dat al veel eerder verplicht en de besmettingen vlogen omhoog. Nu Nederland het ook heeft verplicht zie je dat hier dus ook. Daarbij denken de mensen dat als ze zo'n geval dragen dat ze dan volledig beschermd zijn. Schijnveiligheid is het. Overal ligt die rommel in de plantsoenen en op straat, bah.
bung 87 3 weken geleden
peter1947: weet het--dat plastic komt EN van de toeristen EN vanuit java aangespoeld. waar ik mijn huis heb is ver van die plastic troep, in seririt, dicht bij menjangan eiland.
Da Vinci 3 weken geleden
Verlenging van de lockdown zal er voor zorgen dat heel Nederland aan de bedelstaf zal geraken en worden overgeleverd aan de grollen van de linkse fascisten in Brussel. Het word tijd om massaal burgerlijke ongehoorzaamheid ten uitvoer te brengen. Als dit zo doorgaat is het gedaan met onze vrijheid. De vaccinatie zal er echt niet voor gaan zorgen dat alles weer normaal word, pensioenen zullen verdampen, de gezondheidszorg is niet meer te betalen door de gewone man, 70% van de bedrijven in Nederland zullen verdwijnen wat enorme werkeloosheid zal veroorzaken. en dit is nog maar het topje van de ijsberg let op mijn woorden. De vaccinatie industrie houd trouwens al rekening met een sterfte cijfer van 3% van alle gevaccineerden veroorzaakt door dit vaccin!!! Dit cijfer is hoger dan het percentage slachtoffers veroorzaakt door het covid virus welk op nog geen 0,5% ligt. Stop met het geloven in de angst pandemie voordat het te laat is !!!
famclaes 3 weken geleden
Da Vinci, het zal wel loslopen met iedereen aan de bedelstaf de economie bestaat uit meer dan alleen kroegen, restaurants en theaters.
Breen Handel 3 weken geleden
@Peter0507 Ik doe na het bezoeken van 2 winkels mn lapje weggooien. Dat is elke week. Maar ondanks dat geloof ik ook niet in het nut van die dingen. Voornamelijk door het slechte gebruik van de meerderheid. En voor de mensen die een verlenging van de lockdown willen, die kunnen niet verder dan tot 10 tellen.
KIEHRA 3 weken geleden
Famclaes, de financiële gevolgen van de hysterie rondom de corona pandemie zal volledig verhaald worden op de burger !! Prijs- en belastingverhogingen absoluut zeker; dat ziet men heden reeds gebeuren en zonder dat er voor de gewone burger sprake zal zijn van compensatie. Europa zal uiteenvallen en elk land zal moeten vechten om koers te kunnen houden. Onder andere ook Nederland staat er principieel nog vrij gunstig voor maar vele Eurolanden staat het water voorbij de lippen en zullen graag komen graaien in de kassen van de in hun ogen rijke landen waaronder ? ja, Nederland want die halen moeiteloos miljarden uit de zakken van u en mij zonder gemor !! en de door ons strakjes te kiezen nieuwe regering zal schaamteloos de gulle hand tonen om Europa te trachten bijeen te houden en dat mag wat kosten; als het maar niet in eigen land is want dat biedt geen "eer en aanzien" ?!! Er staat ons nog het een en ander te wachten...……………..
GinaHeynze 3 weken geleden
Ga dan ♪♫♫♪ Ik vraag het je ga dan ♪♪♫♫♫♪
Rokko24 3 weken geleden
Stoppen met die lockdown stoppen met die kapjes, het is fake mensen het is schijnveiligheid! Gezonde mensen opsluiten is een misdaad, gezonde mensen willen vaccineren is een misdaad. Wat we nu hebben is puur Tirannie. Ons land en ons leven wordt bewust kapot gemaakt, wanneer gaan we met zijn allen zien wat er werkelijk gaande is in Nederland en de rest van de wereld?
GinaHeynze 3 weken geleden
@bung 87...Ik heb een vraag aan jou. Jij bent tegen de vaccinatie omdat je met onbekende troep gaat ingespoten worden. Dat zou ik kunnen snappen maar...Dat geliefde plekje in Indonesië waar je het zo vaak over hebt...Daar heb je ook een hoop vaccinaties voor nodig. Ook een hoop onbekende troep tegen ziektes die je waarschijnlijk niet gaat oplopen. Als het voor je plezier is vallen dan in een keer alle bezwaren weg? Overigens zijn er zo heel veel mensen. Op vakantie naar tropische oorden laten ze hun lichaam voor de fun volspuiten met rotzooi en nu het serieus is .....
Obli 3 weken geleden
Voor 1 keer gina ben ik het (bijna) met je eens. Ik ben absoluut tegen welk vaccinatie dan ook. Maar dit is eventjes binnen een jaar bedacht. Er zijn al doden gevallen en verlammingen. Dus er is verschil..
Peter1947 3 weken geleden
@Obli. In het leven moet je eenmaal risico nemen, maar welk besluit je ook neemt aan het eind naan we allemaal . @bung87 : Ik geef je helemaal gelijk, gewoon gaan en niet wachten. Ik heb Seririt en het eiland bekeken en er mijn in verdiept en veel foto,s enz bekeken prachtig . Je moet nooit moeten zeggen "had ik maar "
nobody2 3 weken geleden
JA lekker verlengen.... Ik ben al bijna een jaar aan het verbouwen.. Als je wat nodig heb moet je het bestellen , er zit echt geen gang in. Het word echt tijd dat alle winkels terug open gaan. @Rianne07.. Ik draag het mondkapje om een ander gerust te stellen, niet voor mezelf. Ik heb er niet voor geleerd en werk niet in een labo, dus ik weet niet (en gissen heeft ook geen zin) wat er gebeurd zou zijn als mensen de kapjes niet zouden dragen (misschien was het dan allemaal nog erger geweest of was het virus allang verdwenen).
La Vinci 2 weken geleden
Even vooropgesteld ik ben niet tegen vaccins onder normale omstandigheden. Maar hoe meer mensen weigeren des te sterker we staan. Probeer anderen ervan te overtuigen dat wat ze ook doen,geen vaccin te nemen. Met het vaccin geef je hen wat ze nodig hebben om van ons permanente gevangenen te maken. Terug keer naar “normaal”zit er echt niet in. Iedere dag die voorbij gaat worden de leugens in de mainstream media groter en brutaler, maar ook doorzichtiger. Naarmate meer mensen weigeren, zal de paniek in Den Haag toenemen, zeker als straks in de praktijk blijkt dat de vaccins helemaal niets doen. Dit zal dan weer worden gebruikt om mensen richting de spuit te duwen doordat ze zullen zeggen dat dit komt omdat de dekkingsgraad niet hoog genoeg is. Geen leugen is te groot voor Rutte en zijn kornuiten en het is aan u en mij om deze leugens te weerleggen en mensen te informeren. Het meest gevaarlijke voor hen die dit alles hebben bekokstoofd is de waarheid en zolang wij met z'n allen de waarheid blijven verspreiden maken we een goede kans om van 2021 het keerpunt te maken. Het keerpunt waarop de waarheid weer als normaal wordt beschouwd en de haagse criminelen terechtkomen voor iets zoals een volks gerecht t. Geef de linkse fascisten geen kans en leer voor jezelf nadenken!!! Denken dat je straks alles weer kunt gaan doen na de vaccinatie zal een illusie blijken, maar dan is het al te laat en heb je die rotzooi in je lichaam. Wie weet wat deze zooi met je doet over 5 jaar want dit is iets ongetest en het grootste gevaar voor de volks gezondheid sinds jaren. Weet dat de farma industrie rekening houd met 3% sterfgevallen door toedoen van het vaccin, en ze hier niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld. Je zou maar net tot die 3% behoren. Uiteindelijk zullen er meer mensen sterven aan de gevolgen van het vaccin dan aan covid-19.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.