Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ook huisartsen met prioriteit gevaccineerd

3.150 stemmen | Geplaatst op 3 januari 2021 | Website

Eens
94,5%
Oneens
5,5%

Reacties (25)

F blade 3 weken geleden
ik weet bijna zeker dat er niet veel zullen zijn die dat gaan doen
MarkJohan 3 weken geleden
Iedereen Bells Palsy
DeurtieHerrie 3 weken geleden
Belangrijkste leerpunten Zeven gevallen van Bell's verlamming, een type gezichtsverlamming, werden gemeld door deelnemers aan de Pfizer en Moderna COVID-19 vaccinonderzoeken.De frequentie van deze gevallen is niet groter dan de frequentie van Bell-verlamming bij de algemene bevolking. Symptomen van de verlamming van Bell verdwijnen bijna altijd vanzelf. MarkJohan, misschien verdwijn jij ook wel vanzelf. Paniekzaaier.......
MarkJohan 3 weken geleden
Voor jou een dubbele dosis
Peter1947 3 weken geleden
Vrijwel alle internisten (97%) twijfelen niet of zij zich laten vaccineren, aldus de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV). Ik denk dat dit ook het geval zal zijn bij de huisartsen.
Peter0507 3 weken geleden
Kom tot Mij allen die vermoeid en belast zijn door het virus en Ik zal u rust geven via een prik in Uw rechter bovenarm.
tati 1 3 weken geleden
en zo kunnen we nog wel even doorgaan, b.v. vrachtwagens chauffeurs , als die niet rijden hebben we niks te eten, even een paar dagen wachten is waarschijnlijk te veel gevraagd
Peter1947 3 weken geleden
Gewoon lezen hoe de internisten er over denken, dat zegt mijn meer als een roeptoeter op dit forum.,https://www.internisten.nl/nieuws/vaccinatiebereidheid-onder-internisten-enorm-hoog
famclaes 3 weken geleden
Lijkt me vrij logisch dat zij voorrang krijgen, huisartsen zijn een belangrijke eerste schakel in de zorg.
Peritum ? 3 weken geleden
Geen probleem, maar zij die echt een risicogroep zijn moeten weer wachten( de ouderen) zoals altijd. Hun aanwezigheid op deze wereld schijnt overbodig te zijn zoals altijd, behalve als er iets valt te halen bij deze groep, dan is men er het eerste bij! Bah, verziekte maatschappij, met marchanderende leiders.
wijari 3 weken geleden
Artsen en verzorgend personeel als eerste.
Obli 3 weken geleden
Je bent niet goed bij je hoofd als je al deze waanzin gelooft. Voor mij geen vaccin.
Peter1947 3 weken geleden
@Obli Wat weet U, wat intensivisten en huisartsen niet weten ? Of roeptoetert u maar wat in het rond ?
BigF666 3 weken geleden
@Obli, teken dan ook gelijk een verklaring, dat je niet geholpen wilt worden, wanneer je besmet raakt, ok?
tttp 3 weken geleden
@ BigF666 zo vermoeiend die opmerking! Vaccin is nog steeds op vrijwillige basis dus waarom is deze opmerking dan nodig? Het kan ook omgekeerd zijn toch? Teken een verklaring dat je geen hulp wil als je ernstige bijwerkingen krijgt van dit vaccin...sowieso kan je nergens terecht voor een schadevergoeding, dat hebben de fabrikanten dan weer wel mooi geregeld. En besmet raken met Corona is niet in alle gevallen heel erg, niet iedereen gaat er dood aan of wordt er heel ziek van. ;) Mooi voornemen voor 2021 ( en zeker voor hier ) zou zijn dat iedereen elkaar in zijn of haar waarde laat.
BigF666 3 weken geleden
@tttp, u bent bekent met corona patiënten? ik wel ! dus bij een opmerking als "Je bent niet goed bij je hoofd als je al deze waanzin gelooft." vind ik mijn reactie zeer gerechtvaardigd
Obli 3 weken geleden
Peter1947 en bigf666, ik heb me al sinds het eerste begin verdiept in wat er gaande is. Er zijn heel veel artsen die zich uitspreken tegen deze corona toestand, denken jullie dat die liegen? Als ik besmet raak bel ik gelijk Rob Elens op die een simpel maar zeer werkzaam middel heeft gevonden om te voorkomen dat ik op de ic beland. Verder is het totale kolder om te schrijven dat ik uitgesloten zou moeten worden van medische hulp, geeft u dat ook aan bij alle rokers om u heen? Verder adviseer ik jullie beiden om wat verder te graven naar goede info dan klakkeloos aan te nemen wat ze op televisie voor kauwen.
Peter1947 3 weken geleden
@tttp. Dit is wat @obli schreef 9 uur geleden "Je bent niet goed bij je hoofd als je al deze waanzin gelooft. Voor mij geen vaccin. "Dan zou het wel zo goed zijn om te vermelden waarom , en met bron vermelding dan hebben wij er ook iets aan.
Obli 3 weken geleden
Mijn bronvermelding is zeer eenvoudig. Zoek bij het RIVM de sterftecijfers op van de laatste jaren vergelijk die met die van nu.. Luister naar wat van Haga te zeggen heeft een kijk naar wat er van waar is, je zult verbijsterd zijn.
dutchy71 3 weken geleden
Het komt er op neer wanneer je de regels niet volgt je er nergens meer bij hoort, Wen er alvast maar aan iedereen komt aan de beurt, Of wil je graag alleen door het leven willen gaan, Ik zou zeggen mensen veel plezier in de toekomst.
Rokko24 3 weken geleden
Ten eerste moet iedereen het zelf weten wel of geen vaccin. Ten tweede zij die voor zijn ‘jullie’ weten dat je twee vaccinaties moet nemen om de 95% te halen? Anders heeft het geen effect. En dan nog kan je besmet raken zoals de griep prik. Ten derde niemand kent de side effects van dit vaccin, zelfs de makers van dit vaccin niet. Dat komt omdat de mensen zelf nu het proefkonijn zijn. Ik zal het vaccin niet nemen, de kans om covid te overleven is 99,5% dus is voor mij de keuze niet moeilijk.
Obli 3 weken geleden
Dutchy71 ik hoor liever nergens bij en alleen door het leven ga ik niet, want er zijn steeds meer mensen die zich buigen over de nadelen van vaccinatie. Weet je waarom ze praten over gedwongen vaccinatie? Omdat ze bang zijn heel veel centjes mis te gaan lopen, zeker niet omdat ze zich bekommeren om jouw gezondheid.
dutchy71 3 weken geleden
Obli, sucses als jij denkt dat je niemand nodig hebt, Niemand heeft het eeuwige leven, en het lijkt mij wel zo fijn als er een dierbare je hand vasthoudt wanneer je laatste adem uitblaast!!!!!
DeurtieHerrie 3 weken geleden
@Obli.....ik heb gekeken bij Wybren van Haga, het enige wat mij opvalt is dat algemeen wordt getwijfeld aan de nobele beweegredenen van die roeptoeter die bij zijn vorige partij is geroyeerd wegens drankmisbruik en een integriteitscoflict, zijn zetel heeft gejat en zich nu heeft aangesloten bij de FvD om zijn baantje veilig te stellen. Het lijkt me dat je persé jouw Waarheid wil verkondigen als De Waarheid.
La Vinci 3 weken geleden
Even vooropgesteld ik ben niet tegen vaccins onder normale omstandigheden. Maar hoe meer mensen weigeren des te sterker we staan. Probeer anderen ervan te overtuigen dat wat ze ook doen,geen vaccin te nemen. Met het vaccin geef je hen wat ze nodig hebben om van ons permanente gevangenen te maken. Terug keer naar “normaal”zit er echt niet in. Iedere dag die voorbij gaat worden de leugens in de mainstream media groter en brutaler, maar ook doorzichtiger. Naarmate meer mensen weigeren, zal de paniek in Den Haag toenemen, zeker als straks in de praktijk blijkt dat de vaccins helemaal niets doen. Dit zal dan weer worden gebruikt om mensen richting de spuit te duwen doordat ze zullen zeggen dat dit komt omdat de dekkingsgraad niet hoog genoeg is. Geen leugen is te groot voor Rutte en zijn kornuiten en het is aan u en mij om deze leugens te weerleggen en mensen te informeren. Het meest gevaarlijke voor hen die dit alles hebben bekokstoofd is de waarheid en zolang wij met z'n allen de waarheid blijven verspreiden maken we een goede kans om van 2021 het keerpunt te maken. Het keerpunt waarop de waarheid weer als normaal wordt beschouwd en de haagse criminelen terechtkomen voor iets zoals een volks gerecht t. Geef de linkse fascisten geen kans en leer voor jezelf nadenken!!! Denken dat je straks alles weer kunt gaan doen na de vaccinatie zal een illusie blijken, maar dan is het al te laat en heb je die rotzooi in je lichaam. Wie weet wat deze zooi met je doet over 5 jaar want dit is iets ongetest en het grootste gevaar voor de volks gezondheid sinds jaren. Weet dat de farma industrie rekening houd met 3% sterfgevallen door toedoen van het vaccin, en ze hier niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld. Je zou maar net tot die 3% behoren. Uiteindelijk zullen er meer mensen sterven aan de gevolgen van het vaccin dan aan covid-19.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.