Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u goede voornemens?

3.901 stemmen | Geplaatst op 2 januari 2021 | Website

Ja
22,5%
Nee
77,5%

Reacties (37)

Kwek 3 weken geleden
Ja, mijn goede voornemens zijn: Veel op vakantie, Weer beginnen met roken, Niet meer bewegen, Lekker veel snacken, en dat allemaal voor Corona me te pakken krijgt....(gekscherend)
J. Davidse. 3 weken geleden
Geen goede voornemens, alleen snode plannen...
Peter1947 3 weken geleden
Doorgaan met ademhalen.
BaGj 3 weken geleden
Ik heb elke dag goede voornemens.
annemien123 3 weken geleden
Waarom moeten we met nieuwjaar altijd goede voornemens hebben, mag dat niet op een andere datum? Afvallen, zuiniger gaan leven, maar dat doen we het hele jaar al. Dus als dat bij de goede voornemens hoort ben ik het hele jaar goed bezig.
Rokko24 3 weken geleden
Goede voornemens zijn meestal niet spontaan, maar meer jezelf iets opleggen. Loop nooit te koop met je goede voornemens, want meestal komt er niets van terecht. In stilte een goed voornemen ( staat geen druk achter ) heeft meer kans van slagen. (*_-).
bung 87 3 weken geleden
JA!! zodra ik kan ben ik vertrokken naar bali--en never nooit meer terug naar regeltjes land waar grote schreeuwers gepamperd worden.
Peritum ? 3 weken geleden
Ja, mijn goede voornemen is om iedereen te bewegen het huidige kabinet van losers weg te stemmen. Het is genoeg geweest met leugens en bedrog van de regering en dus moet er een nieuw frisse wind gaan waaien in den Haag zodat Nederland weer echt ! Nederland wordt!!!
Napoleone 3 weken geleden
En Bung 87, u geeft dan natuurlijk u rechten op van pensioen en aow vanuit dat "akelige Nederland"?!
wijari 3 weken geleden
Nee
kevertje1 3 weken geleden
Ja hoor... zo snel als het mogelijk is mij te laten vaccineren
Peter1947 3 weken geleden
@bung 87. En een leuk pensioen opgebouwd in dit vreselijke snert land ?
wij zijn het 3 weken geleden
Ik wil meer eenzame mensen bezoeken. Ik had afgelopen jaar een bezoekje van 15 min. gebracht aan een oude man (94!). Hij bedankte me zo hartelijk, dat het leek of ik de hele middag was geweest. Het had zijn dag weer goed gemaakt. Een kwartier!! Langer was het niet, maar lang genoeg om iemand heel blij te maken. Als we dat met meer mensen vaker doen, dan wordt de wereld een stukje mooier denk ik!
DeurtieHerrie 3 weken geleden
En die frisse wind moet Baudet dan laten zeker. . ....
Obli 3 weken geleden
Alle corona maatregelen over boord gooien, alhoewel ik mezelf nog nooit aan de coronaleugens heb gehouden dus tis geen voornemen maar een voortzetten. Kevertje, succes met je vaccinatie. Hij ons op de hoogte hoe het leven is na de prik.
DeurtieHerrie 3 weken geleden
Dank je wel Obli Door jou soort zitten we heel 2021 nog thuis Zoek je pannetje en ga erop los zou ik zeggen, mafkees.......
Obli 3 weken geleden
Deurtiherrie, verdiep je eens in de cijfers en stop met je info alleen van televisie binnen te halen. Laat je niet zo kleineren door Rutte met zijn walgelijke uitspraken. Besmettingscijfers worden niet bepaalt door ons gedrag
bung 87 3 weken geleden
napoleone: voor mijn pensioen heb ik gewerkt en voor mijn aow heb ik maandelijks moeten betalen. alleen een gek zou dan niet meenemen en gek ben IK niet.
bung 87 3 weken geleden
peter1947: JA!! twee zelfs.
famclaes 3 weken geleden
dung87, wel goed dat dit pensioen en AOW zo goed geregeld is in dit land wat jij een snertland noemt.
Peter1947 3 weken geleden
bung87: Ik heb nog een denkertje voor je , "Bijt nooit de hand die je voed."
roderick963 3 weken geleden
Overleven : meer heb je niet nodig ook de horeca , alcohol , voetbal en religie niet.
bung 87 3 weken geleden
famclaes: die wet heb IK niet gemaakt--heb alleen betaald. peter1947:
bung 87 3 weken geleden
en peter1947: met een kunstgebit bijt ik niet meer hard.
Farmer. 3 weken geleden
Mijn voornemen is om dit jaar eindelijk eens op een goede partij te stemmen. Een partij die echt het belang van Nederland en haar inwoners voorop stelt. Een partij die het land niet in de uitverkoop zet, een partij die niet onze soevereiniteit overdraagt, een partij ook die echt iets om de natuur geeft en niet het land vol zet met windmolens en zonneparken. Een ook partij ook die zuinig om gaat met de spaarzame ruimte in ons dichtbevolkte land en de immigratie van jaarlijks 100.000 immigranten stop zet. Een partij ook die zich niet laat meeslepen door de waan van de dag, maar echt een visie heeft.
Mr. Bean 3 weken geleden
bung, ik ken ook iemand die al 35 jaar naar Indonesië gaat, komt nooit wat van, maar wat mij betreft kan je niet snel genoeg vertrekken, wat doe je hier nog behalve elke dag kritiek leveren, hoop dat je snel vertrekt, hier kan je gemist worden!
GinaHeynze 3 weken geleden
@Farmer...Welke partij is dan dan?
famclaes 3 weken geleden
bung 87 je hebt gelijk dat je het volste recht hebt op je pensioen en AOW maar om dan dit land waar dat goed geregeld een snertland te noemen dat stoort mij en waarschijnlijk wel meer mensen denk ik
GinaHeynze 3 weken geleden
@famclaes...Storen is een groot woord maar ik begrijp er niks van. Wat heeft het voor zin om dag in dag uit vanalles af te zitten zeiken maar vervolgens verstard en verzuurd te blijven hangen in hetgeen waaraan je blijkbaar zo'n hekel hebt? Doe iets aan de situatie of zwijg. Het begint vervelend te worden.
Zeeuwleeuw 3 weken geleden
@Farmer. Die partij ken ik niet. Die bestaat ook niet. Hooguit met mooie woorden die veel mensen graag willen horen, maar zonder echt iets waar te maken. Zonde van je stem.
bung 87 3 weken geleden
famclaes: ik heb het een regeltjesland genoemd ( steeds meer verboden ) en waar schreeuwers ( cozap enz ) alle aandacht krijgen en waar zelfs de politiek voor buigt. en het interesseert mij absoluut niet wat anderen er van denken of zeggen.
Zeeuwleeuw 3 weken geleden
@bung 87 Dat vond ik heel mooi en nuttig in de toespraak van de koning op Eerste Kerstdag dat hij zei dat ook zachte stemmen het verdienen om gehoord te worden.
Aceb 3 weken geleden
Nou, mijn goede voornemens ga ik niet aan de grote klok hangen. hij zou er slechts door bezwijken. Mijn slechte voornemens zijn; Ik pak zo nog een potje bier, daarna een potje bier, een lekker biertje en vanavond een glaasje wijn, met een schaaltje obesitas noten, obesitas kaas met olijven en magere salami worstjes, wat chips, ham/asperges en later nog wat fun-hapjes. Morgen ga ik op de weegschaal staan, (met een bijna leeg batterijtje) die dan het resultaat aangeeft "Low". En aldus naar tevredenheid ga ik het nieuwe jaar weer in. Net zoals vorig jaar en de jaren daarvoor. It's my life, and I do what I want.
bung 87 3 weken geleden
zeeleeuw: w.a? de grootste graaier van nederland en NOG niet genoeg--er moet 5 % bij. de "zachte stemmen" van zorg--politie en onderwijs worden niet ge(ver) hoort.
Farmer. 3 weken geleden
@ Zeeuwleeuw. Als dat zo is, en dat vrees ik, zal ik voor het eerst in mijn leven niet meer gaan stemmen.
Aceb 3 weken geleden
O, jee. Het bierflesje is alweer leeg, ik pak er nog eentje. En dat van dat glaasje wijn is ook gelogen. Daar komen nog minstens 3 glazen bij. Daar ga je dan weer met je eerdere slechte voornemens. En van alles dat vandaag overblijft, daar ga ik morgen gewoon weer mee verder.
Marginaal 3 weken geleden
bung 87 Niet mijn gewoonte maar een keer moet toch kunnen ter lering en vermaak : Paul Gauguin ( * 1848 † 1903 ) heeft het toen ook geprobeert. Helaas een groot fiasco. Je neemt altijd jezelf mee. Mijn voornemen , dit is de enige en laatste.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.