Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ziekenhuispersoneel moet voorrang krijgen bij vaccinatie

5.205 stemmen | Geplaatst op 1 januari 2021 | Website

Eens
95,3%
Oneens
4,7%

Reacties (36)

Obli 3 weken geleden
Lijkt mij zeer onverstandig, de mensen die ons zouden moeten helpen als we in het ziekenhuis belanden vol spuiten met gif.
ehietahoarn 3 weken geleden
binnen twee weken dezelfde stelling. Komkommertijd zeker?
Peter1947 3 weken geleden
Een nog beter idee zou het zijn om te stoppen met stellingen over corona ,vaccinatie en mondkapjes .
dasy 3 weken geleden
dit hoort bij de hersenspoelerij peter
DeurtieHerrie 3 weken geleden
De misvatting van sommige mensen is Dat ze denken dat Hun waarheid hetzelfde is als De waarheid @watzegtjan
jippy 3 weken geleden
Zeelandnet , stop een keer met het plaatsen van stemmingmakerij !
Poeslief 3 weken geleden
Natuurlijk ! (vind 95 % ook, is dus vragen naar de bekende weg om reacties uit te lokken.....)
Poeslief 3 weken geleden
Natuurlijk ! (vind 95 % ook, is dus vragen naar de bekende weg om reacties uit te lokken..........)
Rokko24 3 weken geleden
Als we dan toch proefkonijnen willen gebruiken..ik zeg laten we eerst alle partijen vaccineren. Rutte en De Jonge voorop met het echte vaccin.
Studiodixie 3 weken geleden
Van mij mogen ze voorrang krijgen. De vraag is hoeveel winst dit gaat opleveren. Het meeste zorgpersoneel zit thuis met stress gerelateerde klachten en een vaccin doet naar niets voor. Er zitten dagelijks rond de 70.000 zorgwerknemers thuis, dat zijn echt niet allemaal snotneuzen.
Peter0507 3 weken geleden
De emotie moet uit de prik.
Rokko24 3 weken geleden
Wat gaat er gebeuren met de mensen in de zorg/ziekenhuispersoneel die het vaccin zullen weigeren? Zullen ze worden gedwongen? Worden ze ontslagen?
hanshofman 3 weken geleden
Laat eerst al de mensen die met angst in huis zitten door de mediamanipulatie over de corona waar ze zich dagelijks mee vol zuigen, dan zijn ze gerustgesteld.. of ze raken in paniek door de bijwerkingen.. Triest in en in triest !
wijari 3 weken geleden
Zelf de keuze laten maken. Wij leven in een vrij land. En nu eens op houden met al dat corona gezeur.
bung 86 3 weken geleden
zeelandnet: verander mijn bung 86 maar in bung 87. weer jaartje er bij.
Da Vinci 3 weken geleden
Waarom niet eerst de artsen, verpleegkundigen,politie en leger? Zij moeten ons land toch draaiende houden bij calamiteiten. Weinig mensen zien dat er hier een agenda wordt afgerold. Die mensen kunnen niet geloven dat de eerst zo ‘eerlijke’ staat, nu in hun gezicht staat te liegen, ook al spreken alle feiten tegen. Maar wat kost het mensen, om eens een andere mening te aanhoren? Blijkbaar heel veel, want ze zijn niet in staat een andere mening aan te horen. Hun woordenschat bestaat uit al dan niet politieke clichés, en al wat daarvan af wijkt, wordt als koeterwaals aanschouwd. Want het moest maar eens blijken dat alles wat je tot nu toe geloofde, een leugen bleek te zijn. Burgerlijke ongehoorzaamheid is democratie !!! Blinde gehoorzaamheid aan de staat leidt tot tiranie en ongelijkheid. Ook hier op zeelandnet proberen de goedgelovige en soms zelf extremistische linkse personen, mensen met een andere mening mond dood te maken. Vergeet niet dat de NSDAP ook een extreem linkse partij was. Je komt die linkse extremisten ook tegen op straat en in supermarkten waar zij menen het recht te hebben om mensen die, in dit geval, zonder maskers lopen terecht te wijzen. Of erger. Die menen dat het aan hen is om de maatregelen van de tiran (overheid) te verdedigen. Tijdens de Neurenbergprocessen in Duitsland na afloop van de Tweede Wereldoorlog stonden dan ook voor de eerste keer in de geschiedenis mensen terecht die blinde gehoorzaamheid hadden betoond zonder vragen te stellen en zonder zelf na te denken. Befehl ist Befehl. Een voorspoedig 2021.
KIEHRA 3 weken geleden
Vanzelfsprekend; zij staan het dichtst bij de zieke en veel te vaak eveneens bij de met covid-19 besmette patiënten en kunnen het zich niet permitteren om daardoor zelf besmet te worden om achtereenvolgens mogelijk ook anderen ongewenst te kunnen gaan besmetten. Ook artsen hebben een risicovolle taak en ook zij dienen als eerste bescherming te mogen ontvangen. Als bovenstaande groep zou uitvallen dan zitten wij pas echt gigantisch in de problemen...………………………...
Breen Handel 3 weken geleden
Als het zorgpersoneel allemaal nu ingeënt wordt, en ze hebben allemaal last van de 'lichte' bijwerkingen, zitten we vervolgens een week zonder zorgpersoneel.
Breen Handel 3 weken geleden
Goed lezen eej..
Breen Handel 3 weken geleden
Ik bedoel heel simpelweg te zeggen, als alle ingeënte mensen een beetje hoofdpijn en een stijve arm hebben, kunnen ze allemaal een paar dagen hun werk niet goed doen. Ik zeg toch niet dat al het zorgpersoneel binnen een week het loodje gelegd heeft ofzo.
DeurtieHerrie 3 weken geleden
Stemmingmakerij weer..... Als je de griepprik haalt ben je toch ook geen week arbeidsongeschikt? Waarom zou dit dan bij deze inenting wel zo zijn? Lulverhaal ophangen kan ik ook of ben je naast handelaar ook nog medicus?
bung 86 3 weken geleden
morgen eens EEN dag zonder corona?
F blade 3 weken geleden
de beste wensen ,,,,stop de .......
Breen Handel 3 weken geleden
Helemaal geen stemmingmakerij. Gewoon logisch nadenken. Gespreid vaccineren is veel verstandiger. Elk vaccin heeft bijwerkingen. Zo ook het Pfizer vaccin. Zie onderstaande tekst die overal terug te vinden is. De regelmatig gevonden bijwerkingen zijn dan ook niet levensbedreigend, maar wel vervelend. 84 procent van de mensen die het vaccin kreeg, had klachten op de plek waar het vaccin was ingespoten, zoals pijn of roodheid. Ook had ongeveer de helft van de mensen die het vaccin kreeg tijdelijk last van hoofdpijn, ruim 60 procent had last van vermoeidheid en ongeveer 14 procent had last van koorts.
Breen Handel 3 weken geleden
https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_nl.pdf
Obli 3 weken geleden
Er komt steeds meer ellende naar boven van belangenverstrengeling door hooggeplaatste personen, vaccin testen in 3de wereld landen, ernstige bijwerkingen door vaccins enz enz.. Maar het lijkt wel of mensen het niet willen weten. Hoe kun je nu een vaccin willen waarvan de fabrikant op voorhand alle verantwoording van zich heeft afgeschoven mbt eventuele schade? Hoe kun je nu bewust je ogen sluiten voor de inmiddels vele nadelige effecten die het covid vaccin met zich meebrengen. Hoe kun je nu alle maatregelen van deze lockdown accepteren terwijl je de cijfers openlijk kunt inzien en beseffen dat hier iets niet helemaal klopt. Hoe kun je de uitspraken van Rutte nu negeren waarin hij het volk openlijk dom noemt. Ik ben te trots om mezelf als een schaap te laten behandelen. Ik draag geen mondkapje, ik laat me niet testen en al helemaal niet vaccineren.
Rokko24 3 weken geleden
@Obli Ik sta achter je bericht, en er zijn mensen die nooit “wakker” zullen worden. ‘Ze’ durven de waarheid niet onder ogen te zien omdat het te hard zal aan komen. De wereld waarin we leven is kwaadaardig door de gekken die voor ons beslissen. We gaan naar een gevangenschap toe, en een slaven tijd die zijn weerga niet kent. De niet gevaccineerde zullen opgejaagd worden als criminelen. 2020 was een voorproefje voor 2021 en de hel zal losbarsten.
bung 87 3 weken geleden
niet willen luisteren--zich van verboden niets aantrekken. laat het virus zijn gang maar gaan: survival of the fittest. ook goed tegen de overbevolking.
Obli 3 weken geleden
Bung87 als jij de cijfers gaat bekijken zal je constateren dat het virus helemaal niet meer zijn gang gaat dan anders. Als jij je beter laat informeren dan wat de televisie je voorspiegelt zul je begrijpen dat 1,5 meter, mondkapjes en handgel absoluut nergens toe dienen.
bung 87 3 weken geleden
obli: ik luister niet naar verhaaltjes--evenmin naar wat rutte en co mij proberen wijs te maken. in de taxi en ziekenhuis MOET ik een masker dragen. wat tv en andere media mij proberen wijs te maken lees ik niet. vaccineren? ik niet. normaal wordt een nieuw middel 6--8 jaar getest. en nu binnen EEN jaar? geef mijn portie maar aan de haagse sprookjesvertellers. heb in de tropen veel uitbraken meegemaakt en ze allemaal overleefd zonder bijwerkingen. en dit middel, waar de producenten niet aansprakelijk zijn voor bijwerkingen? het is een miljardenzaak en stinkt naar de misdaad.
Obli 3 weken geleden
Bung87 dan had ik je opmerking verkeerd begrepen. Het meest misselijkmakende van deze toestand is dat ze nu bang zijn dat de bereidwilligheid voor het vaccineren erg hard aan het dalen is en ze het daardoor willen verplichten. Want zo gaan ze natuurlijk vooraf berekende winst mislopen.
bung 87 3 weken geleden
obli: de "heren" willen een graantje meepikken--hoe meer injecties--des te groter de winst. nou, aan mij zullen ze geen cent verdienen. ik koop geen nieuwe merkloze auto zonder garantie en waar een proefrit niet is toegestaan. geef mij dan maar een solex of brini. dat waren vertrouwde motortjes.
Seal 3 weken geleden
We kunnen een land niet besturen zonder de regering. Dus Rutte en de Jong mogen eerst oja en de koning en zijn familie natuurlijk ook.
wiljijmij 3 weken geleden
Obli,,,je zeg dat jij geen mondkapje draagt hoe doe je dat dan als bv naar de appie moet?Ik draag er wel 1 enkel omdat ik geen prent wil van geloof 95 eu wil.Ben er overgens ook op tegen want t is schijnveiligheid,maar ja t moet van pinokkio.Er zijn ziekenhuizen en ook in Nederland denk ik die krijgen geld als er iemand is overleden NIET door corona maar dat komt wel op de overlijdens akte te staan of hoe je t ook wil noemen.List en bedrog ,Rutte, De jong,Grappenhaus en nog verschillende andere koekebakkers.
Obli 3 weken geleden
Wiljijmij, ik kom om die reden in geen enkele winkel meer. Ik doe al een tijd alles online. Al voor de plicht er was gingen de mensen steeds gekker doen en sinds dien was ik er al langzaam klaar mee. Zo'n mondkapje voelt voor mij als het afnemen van mijn vrijheid, rutte heeft zelf gezegd dat het pure gedragscontrole is. Het is ook bewezen onzin. Toen ik voorheen in een winkel kwam zag ik geen mensen maar allemaal schaapjes, met hun pootjes op hun rug vastgeknoopt. Ik vind het walgelijk om te zien. Maar wat ik het meest betreur is dat de mensen die er ook tegen zijn dit gewoon slikken om dat de schapenmeute in de meerderheid is.
La Vinci 3 weken geleden
Even vooropgesteld ik ben niet tegen vaccins onder normale omstandigheden. Maar hoe meer mensen weigeren des te sterker we staan. Probeer anderen ervan te overtuigen dat wat ze ook doen,geen vaccin te nemen. Met het vaccin geef je hen wat ze nodig hebben om van ons permanente gevangenen te maken. Terug keer naar “normaal”zit er echt niet in. Iedere dag die voorbij gaat worden de leugens in de mainstream media groter en brutaler, maar ook doorzichtiger. Naarmate meer mensen weigeren, zal de paniek in Den Haag toenemen, zeker als straks in de praktijk blijkt dat de vaccins helemaal niets doen. Dit zal dan weer worden gebruikt om mensen richting de spuit te duwen doordat ze zullen zeggen dat dit komt omdat de dekkingsgraad niet hoog genoeg is. Geen leugen is te groot voor Rutte en zijn kornuiten en het is aan u en mij om deze leugens te weerleggen en mensen te informeren. Het meest gevaarlijke voor hen die dit alles hebben bekokstoofd is de waarheid en zolang wij met z'n allen de waarheid blijven verspreiden maken we een goede kans om van 2021 het keerpunt te maken. Het keerpunt waarop de waarheid weer als normaal wordt beschouwd en de haagse criminelen terechtkomen voor iets zoals een volks gerecht t. Geef de linkse fascisten geen kans en leer voor jezelf nadenken!!! Denken dat je straks alles weer kunt gaan doen na de vaccinatie zal een illusie blijken, maar dan is het al te laat en heb je die rotzooi in je lichaam. Wie weet wat deze zooi met je doet over 5 jaar want dit is iets ongetest en het grootste gevaar voor de volks gezondheid sinds jaren. Weet dat de farma industrie rekening houd met 3% sterfgevallen door toedoen van het vaccin, en ze hier niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld. Je zou maar net tot die 3% behoren. Uiteindelijk zullen er meer mensen sterven aan de gevolgen van het vaccin dan aan covid-19.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.