Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Niks zo lekker als een oliebol

2.354 stemmen | Geplaatst op 31 december 2020 | Website

Eens
53,1%
Oneens
46,9%

Reacties (15)

The Dutch 3 weken geleden
Nog nooit een goede frikandel speciaal gegeten zeker?!
Peter1947 3 weken geleden
Probeer eens de echte Beef rendang . Dan mogen jullie de oliebol houden.
hanshofman 3 weken geleden
Met oudjaar lekker.. heb er zojuist een op, maar dat zal dan dit jaar ook de enige zijn... En ja The Dutch, zaterdag maken we weer een frikandel speciaal.. vandaar niet te veel oliebollen enz... Als je het juiste midden aanhoud blijf je ook nog gezond...
MarkJohan 3 weken geleden
Vettige Bal met suiker niks voor mij
annemien123 3 weken geleden
Ik bak zelf appelbeignets die vind ik lekkerder dan oliebollen, mag toch
Peritum ? 3 weken geleden
Dacht het niet, ik kan legio andere versnaperingen opnoemen die lekkerder en gezonder zijn dan de vette oliehap die meestal geserveerd wordt. Lekker toastje gerookte zalm, toastje franse kaas, keuze te over, dus nee, geen oliebol!
bung 86 3 weken geleden
had zin 5 euro te verbrassen en ben me te buiten gegaan aan de prima oliebollen van bakker bliek. 1 x / jaar dus moet kunnen.
dutchy71 3 weken geleden
Lekker hele schaal oliebollen,En vanavond lekkere hapjes op tafel, Ik ben terug van de winkel uit het dorpje hoek, 3 politie auto's en ik denk 40 vuurwerkknallers, De handen op de rug en maar afwachten, Dit ziet er niet goed uit, Verder iedereen een goede jaarwisseling en natuurlijk een goede gezondheid toegewenst!!!!!
Emmetje24/7 3 weken geleden
Vind het toch wel een beetje jammer dat ook deze specifieke traditie verwaterd. Mede omdat ze nu het hele verkrijgbaar zijn is het niet echt een traktatie meer. Oliebollen etc. waren voorheen enkel met oud en nieuw te koop of werden thuis gebakken. Nu is de oliebollenkraam het hele jaar open. Zelf is een oliebol niet aan mij besteed daar ik niet hou van krenten/rozijnen/sukade.
jogi 3 weken geleden
Een goede oliebol is niet te versmaden, maar als er niets lekkerder is dan dit vindt ik wel wat kort door de bocht. Maar ik geniet er wel van met deze dagen. Daarna een jaar met meer lekkere dingen. Proost 0p 2021
wijari 3 weken geleden
Oliebollen gekocht van de dorpsbakker en appelbeignets,4 oliebollen en 4 appelbeignets genoeg 2022
KIEHRA 3 weken geleden
Niks lekkerder dan een oliebol ? Nou, nou, dat nu ook weer niet maar lust ze graag net zoals de appelbeignets en tja, de oliebol is eigenlijk toch een soort traditie rond de jaarwisseling en doe daar graag aan mee en lekker hoor...………………..
Obli 3 weken geleden
Ik heb liever een lekker nat poesje.
Peter0507 3 weken geleden
De emotie moet uit de oliebol.
patrik71 3 weken geleden
Ik eet ze 1x per jaar, bij de jaarwisseling , HEERLIJK!! mits je goede hebt,want daar zit veel verschil in bij wie je ze koopt. 1x per jaar helemaal top, zou het voor geen goud willen missen.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.